Adamın biri annemi taciz etti ve yarın Soçi’ye gidiyoruz. Neden kabul etti?
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 3 years
Adamın biri annemi taciz etti ve yarın Soçi’ye gidiyoruz. Neden kabul etti?
Önce annemi bizim binada yaşayan bir adamla buldum. Daha sonra annemi seven tanıdığı bir masaj terapistini yanımıza getirdi. Şişman, kır saçlı ve 50 yaş üstü. Çok iğrenç ama annesini rahatsız etmeye başladı. Hatta onu birçok kez birinci katın girişinde gördüm. Kesinlikle annemi bekliyordu ama annem benimle geleceği için gelmedi. Bir keresinde kapımızın yanındaki merdivenlerde neredeyse kavga ettiklerini duymuştum. Annem daireye girip kapıyı çarpmayı başardı. Genel olarak o bir tür tam bir manyaktır. Ve şimdi annem Soçi’ye gideceğimizi duyurdu. Ve bu onun sevgilisi ve bu Victor da bir masör ve başka bir tanıdık. Annem her şeyin yolunda olduğunu söylüyor, hadi gidelim. Büyük ihtimalle onların pahasına. Neden kabul etti? Şimdi bu onu sahilde görecek ve onu daha da fazla rahatsız edecek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Annem bir adam tarafından taciz edildi ve yarın Sochi’ye gidiyoruz. Neden kabul etti?
Sorun değil, hepsi uzun zamandır onu beceriyorlar. Ve eğer saçmalıklardan muzdarip olursan, o zaman seni de sikerler.
- These users thanked the author yedili for the post:
- Bir günlüğüne
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 3 years
Re: Annem bir adam tarafından taciz edildi ve yarın Sochi’ye gidiyoruz. Neden kabul etti?
Bu doğru değil. Onu sadece beşinci kattan bir adamla buldum. O annemin sevgilisi, diğerleri değil
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 40 Replies
- 685 Views
-
Last post by MobilIndefinet
-
- 13 Replies