Adamın biri annemi taciz etti ve yarın Soçi’ye gidiyoruz. Neden kabul etti?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
MobilIndefinet
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 3 years
 Adamın biri annemi taciz etti ve yarın Soçi’ye gidiyoruz. Neden kabul etti?

Unread post by MobilIndefinet »

Önce annemi bizim binada yaşayan bir adamla buldum. Daha sonra annemi seven tanıdığı bir masaj terapistini yanımıza getirdi. Şişman, kır saçlı ve 50 yaş üstü. Çok iğrenç ama annesini rahatsız etmeye başladı. Hatta onu birçok kez birinci katın girişinde gördüm. Kesinlikle annemi bekliyordu ama annem benimle geleceği için gelmedi. Bir keresinde kapımızın yanındaki merdivenlerde neredeyse kavga ettiklerini duymuştum. Annem daireye girip kapıyı çarpmayı başardı. Genel olarak o bir tür tam bir manyaktır. Ve şimdi annem Soçi’ye gideceğimizi duyurdu. Ve bu onun sevgilisi ve bu Victor da bir masör ve başka bir tanıdık. Annem her şeyin yolunda olduğunu söylüyor, hadi gidelim. Büyük ihtimalle onların pahasına. Neden kabul etti? Şimdi bu onu sahilde görecek ve onu daha da fazla rahatsız edecek
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 7 months
 Re: Annem bir adam tarafından taciz edildi ve yarın Sochi’ye gidiyoruz. Neden kabul etti?

Unread post by yedili »

Sorun değil, hepsi uzun zamandır onu beceriyorlar. Ve eğer saçmalıklardan muzdarip olursan, o zaman seni de sikerler.
These users thanked the author yedili for the post:
Bir günlüğüne
Автор темы
MobilIndefinet
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 3 years
 Re: Annem bir adam tarafından taciz edildi ve yarın Sochi’ye gidiyoruz. Neden kabul etti?

Unread post by MobilIndefinet »

sevener: 18 Jun 2022, 01:55 hepsi uzun zamandır onu beceriyor.
Bu doğru değil. Onu sadece beşinci kattan bir adamla buldum. O annemin sevgilisi, diğerleri değil
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”