Çocuklar görürse
-
Автор темыGusk suyu
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çocuklar görürse
Erkekler cevap verir: Oğlunuz veya kızınız kim olursa olsun, erkekler tarafından sikilirken veya karınız size kayış bağlarken çocuklarınız sizi eşinizle yakalasa nasıl davranırsınız?
- These users thanked the author Gusk suyu for the post (total 2):
- Borç almak, sadece82
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
-
Автор темыGusk suyu
- ön sevişme
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years 5 months
Yanıt: Çocuklar
Karımın beni bağlamasını kabul etmek için ne kadar içmem gerektiğini hayal bile edemiyorum. Ama eğer oğlum bunu görseydi, daha fazla yanlış anlaşılmayı göz önünde bulundurarak onunla açık bir konuşma yapmam gerektiğini düşünüyorum. Ama umarım bu adam beni asla becermez.
- These users thanked the author Diğerleri_p for the post (total 2):
- Sibiryak89, nikolj202
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
İtibarımın sona ereceğini düşünüyorum ve çocuklarla tek başıma konuşabileceğimden emin değilim. Onlar için ben bir standart değilsem, fikri tartışılmayan bir kişi... Ve işte karşınızda, delik dolu
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Diğerleri_p, nikolj202
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 4 years 6 months
Bunun nesi yanlış? Kızım benim annemin beni nasıl siktiğini ve emdiğini biliyor ve görüyor, annem biliyor ve benimki biliyor annemle yattığımı ve bir kızımız olduğunu, her zaman kadın kıyafetleri giyiyorum, erkeklere göre çok daha rahatlar. Hem annem hem de kızım buna normal tepki verdi, tam tersine daha fazla duygu kattı, annem genel olarak böyle giyinmeme bayılıyor ve sadece annem değil, kaç kez kıyafet değiştirmeyi teklif ettiğimi, ilk başta güldüler ve sonra kızlar iç çamaşırlarını kendileri verip herkesi satın aldılar. Yani eğer çocuklar bunda yanlış bir şey görmüyorlarsa, bu onların yaşlarına bağlıdır, özellikle de baba bir cesaret sembolü olduğundan. Bilmiyorum kızım bu konuda takıntılı.
- These users thanked the author Yurik for the post (total 3):
- Borç almak, Voldemort’un, geniş kalçalı adam
-
Автор темыGusk suyu
- ön sevişme
Yurik, görüyorsunuz ki kızınız öyle değil böyle bir ilişkiye karşı çıkılır ve aileden biri bunu gizler!
- These users thanked the author Gusk suyu for the post (total 2):
- Sibiryak89, Anastasya
-
- ön sevişme
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
Benimki bunu biliyor Annemle yatıyorum.. ..kim bu benim adamım?
Benimki beni beceriyor...kim bu?Yurik: ↑21 Dec 2021, 15:51 Bunun nesi yanlış? Kızım benim annemin beni nasıl siktiğini ve emdiğini biliyor ve görüyor, annem biliyor ve benimki biliyor annemle yattığımı ve bir kızımız olduğunu, her zaman kadın kıyafetleri giyiyorum, erkeklere göre çok daha rahatlar. Hem annem hem de kızım buna normal tepki verdi, tam tersine daha fazla duygu kattı, annem genel olarak böyle giyinmeme bayılıyor ve sadece annem değil, kaç kez kıyafet değiştirmeyi teklif ettiğimi, ilk başta güldüler ve sonra kızlar iç çamaşırlarını kendileri verip herkesi satın aldılar. Yani eğer çocuklar bunda yanlış bir şey görmüyorlarsa, bu onların yaşlarına bağlıdır, özellikle de baba bir cesaret sembolü olduğundan. Bilmiyorum, kızım buna takıntılı.
Benimki bunu biliyor Annemle yatıyorum.. ..kim bu benim adamım?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 9 months
Asla asla Deme. Hayat öngörülebilir değildir. Bugün hayır, ama yarın evet
32 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Şu durumu hayal edebiliyor musunuz: Bir aşık, karısını ve kocasını yakalayıp cezalandırmaya karar vermiş. Koca karısına vururken, onu sikiyor. Burada bunu bir çocuğa da açıklayabilirsiniz. Ve eğer bir aile bir reklama dayanarak bir köpek sahiplendiyse, onu en iyi ellere vereceğim ve köpek bir manofildir, yani o insanlarla sikişmeye alışkındır ve köpek, çocuktan önce sahibinin yatak odasına bakmaya karar vermiştir. yaptı. Ve sahipleri sikişiyor, köpeğin gözleri önünde çıplak bir eşek var. Günaha ve sahibi ev sahibesini sikerken, o da sahibinin kıçından sikiyor. Ve sonra çocuk onu gördü, çocuğa ne olduğunu açıklayın))
Şu durumu hayal edebiliyor musunuz: Bir aşık, karısını ve kocasını yakalayıp cezalandırmaya karar vermiş. Koca karısına vururken, onu sikiyor. Burada bunu bir çocuğa da açıklayabilirsiniz. Ve eğer bir aile bir reklama dayanarak bir köpek sahiplendiyse, onu en iyi ellere vereceğim ve köpek bir manofildir, yani o insanlarla sikişmeye alışkındır ve köpek, çocuktan önce sahibinin yatak odasına bakmaya karar vermiştir. yaptı. Ve sahipleri sikişiyor, köpeğin gözleri önünde çıplak bir eşek var. Günaha ve sahibi ev sahibesini sikerken, o da sahibinin kıçından sikiyor. Ve sonra çocuk onu gördü, çocuğa ne olduğunu açıklayın))
-
- Oral stimülasyon
Tamamen sikildiniz mi?Syshu: ↑22 Dec 2021, 00:11 Asla asla deme. Hayat öngörülebilir değildir. Bugün hayır, ama yarın evet
Şu durumu hayal edebiliyor musunuz: Bir aşık, karısını ve kocasını yakalayıp cezalandırmaya karar vermiş. Koca karısına vururken, onu sikiyor. Burada bunu bir çocuğa da açıklayabilirsiniz. Ve eğer bir aile bir reklama dayanarak bir köpek sahiplendiyse, onu en iyi ellere vereceğim ve köpek bir manofildir, yani o insanlarla sikişmeye alışkındır ve köpek, çocuktan önce sahibinin yatak odasına bakmaya karar vermiştir. yaptı. Ve sahipleri sikişiyor, köpeğin gözleri önünde çıplak bir eşek var. Günaha ve sahibi ev sahibesini sikerken, o da sahibinin kıçından sikiyor. Ve sonra çocuk bunu gördü, çocuğa ne olduğunu açıklayın))
- These users thanked the author Anonim for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
10 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Yine de yanıtlamak zorunda değilsiniz. Şakada olduğu gibi siz de o kategorideki insanlardansınız - "Misha, hiç kibritin var mı? - hayır, yani, bu senin bir ibne olduğun anlamına geliyor." Alınmayın, bu mizahla ilgili)))
karşı soru ve siz?Anonim: ↑22 Dec 2021, 00:15Sen tamamen sikildin mi?Asla asla deme. Hayat öngörülebilir değildir. Bugün hayır, ama yarın evet
Şu durumu hayal edebiliyor musunuz: Bir aşık, karısını ve kocasını yakalayıp cezalandırmaya karar vermiş. Koca karısına vururken, onu sikiyor. Burada bunu bir çocuğa da açıklayabilirsiniz. Ve eğer bir aile bir reklama dayanarak bir köpek sahiplendiyse, onu en iyi ellere vereceğim ve köpek bir manofildir, yani o insanlarla sikişmeye alışkındır ve köpek, çocuktan önce sahibinin yatak odasına bakmaya karar vermiştir. yaptı. Ve sahipleri sikişiyor, köpeğin gözleri önünde çıplak bir eşek var. Günaha ve sahibi ev sahibesini sikerken, o da sahibinin kıçından sikiyor. Ve sonra çocuk bunu gördü, çocuğa ne olduğunu açıklayın))
10 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Yine de yanıtlamak zorunda değilsiniz. Şakada olduğu gibi siz de o kategorideki insanlardansınız - "Misha, hiç kibritin var mı? - hayır, yani, bu senin bir ibne olduğun anlamına geliyor." Alınmayın, bu mizahla ilgili)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 3 years 6 months
En gizli fantezilerimden biri küçük bir kızımın babasının sikişmesini izlemesi... ve sadece annemin değil...
- These users thanked the author Voldemort’un for the post (total 3):
- Fan, sapık, fötr şapka_1986
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 3 years 10 months
Her şey sizin yetiştirilme tarzınıza ve görüşlerinize bağlı olacaktır. Günümüz gençliği bu konularda oldukça ileri düzeydedir. Çocuğumun LGBT bireylere karşı normal bir tutumu var. Bu onların hatası değil, doğanın kendisi, dediği gibi bu onların doğası. Ama muhtemelen onunla ve bir erkekle yapamam
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272

Cesaret simgesinin kıç tekmeleyen biri tarafından yazılması çok komik
- These users thanked the author JackTheJack for the post:
- Anonim
-
- ön sevişme
-
- ön sevişme
Cesaret buna mı bağlı sanıyorsunuz? Lanet olsun, ne kadar mesafeli bir insansın, aklın yok, cinsiyeti a olarak düşün. İyi şanlar.
-
- Oral stimülasyon
Sanki 15 yaşındaymışsınız ya da okula gitmemişsiniz gibi yazıyorsunuz. Eğer öyleyse affedilebilir. Değilse, o zaman tamamen çuvallamışsınızdır ve bunun hakkında konuşmaya cesaretiniz yoktur.
-
- ön sevişme
Hımmm, adam tamamen öldürülmüştü. Bu konuda cesaretiniz varsa davul boynunuzdadır. Biseksüel ilişkide neyin yanlış olduğunu gerçekten anlamıyorum. Ve cesaret eylemlerdedir, bunda değil, davul çalın. Eğer bunu yapacak cesaretin varsa seni anlıyorum. İyi şanslar ve sizin aksine ben kimseye hiçbir şeyi empoze etmiyorum veya suçlamıyorum. Eğer cesaretin kıçındaysa hastasın. Tedavinizde başarılar.
- These users thanked the author Yurik for the post (total 2):
- Ayrılıyorum, utandım
-
- Orgazm!
Yurik, kesinlikle doğru, insanlar düşüncelerine göre değerlendirilmeli eylemler. Heteroseksüeller var, sözde heteroseksüeller ama öyle davranıyorlar ki onlara ibne demenin başka yolu yok. Ve büyük M harfiyle erkek olarak ortaya çıkan eşcinseller var.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 4):
- Yurik, 6996, nikolj202, Eugene1eva
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Oğul babasına sorar:
- Baba, bu ibne kim?
- "Şimdi açıklayacağım" diye cevap verir baba. - Bölgede oturuyordum ve yemek yemek istedim ve bir adam yanıma gelip şöyle dedi: "Dinle, kıçına tekmeyi basayım, bunun için sana payımı vereceğim." Ben de kabul ettim.
Beni parçaladı ama tayınını vermedi; o bir ibne değil mi?
- Baba, bu ibne kim?
- "Şimdi açıklayacağım" diye cevap verir baba. - Bölgede oturuyordum ve yemek yemek istedim ve bir adam yanıma gelip şöyle dedi: "Dinle, kıçına tekmeyi basayım, bunun için sana payımı vereceğim." Ben de kabul ettim.
Beni parçaladı ama tayınını vermedi; o bir ibne değil mi?
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
- Nikk, nikolj202, George, Eugene1eva
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Kesinlikle bir ibne!!!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 3 years 6 months
İnsan formuna sahip olun!!! Lütfen çocukları rahat bırakın!!! Bazen yazdıklarınızı okuyorsunuz, gerçekten aptalca iğrenç bir duygu, çocuğunuzun gerçekten sakat bir ruhla ve sakat bir ruhla yetişmesini isteyip istemediğiniz konusunda zaten susuyorum ve o 30 yaşını geçtiğinde varlığınızı unutacak, senin ve onun çocukluğunda bunu nasıl yaptığını hatırlıyor musun? Gerçekten iğrenç... Her şey iğrenç...
- These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post (total 4):
- Anonim, 6996, JackTheJack, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
2 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
49 saniye sonra gönderildi:
Kıskanılacak ne var ki?)
2 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Sizce cesaret ile erkekliği karıştırdım, üzgünüm
49 saniye sonra gönderildi:
Ve ikili ilişkilerde kötü bir şey olduğunu da söylemedimYurik:22 Dec 2021, 21:15 Bilmiyorum İkili ilişkilerde neyin yanlış olduğunu gerçekten anlamadım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Re: Çocuklar görürse
Tanıdık bir durum. Onu bir erkekle seks yaparken yakalamadığım doğru ama kızım kadın kıyafetleri giydiğimi ve anal mastürbasyon yaptığımı biliyor. Gerisini tahmin etmenin zor olmadığını düşünüyorum. Kızı bir yetişkin ve karısının aksine bunu sakince karşıladı. Gençler artık bu tür şeylere karşı daha gelişmiş ve daha hoşgörülü. Doğal olarak utançtan gözlerimi nereye saklayacağımı bilmiyordum.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Onizm, abartı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 4 years 4 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 3 years
Re: Çocuklar görürse
Herhangi bir şey hakkında konuşmamız gerekir. Böyle durumlardan sonra ve konuşma olmadan, gerçekten yanlış anlaşılmalar olacak ve çürümüş bir ilişki olacaktır... Çocuklar büyümüş olsalar ve kendileri de bunu kabul edip beğenseler bile, neresinden bakarsanız bakın, sohbet bir şeydir. gerekli.
"Efsane" filminden bir bölüm hatırladım (2015 (haydutlar hakkında) izlemeyen varsa mutlaka izlemeli..) Roni’nin İtalyan’a itiraf ettiği süper bir bölüm var mafya oğlanları sevdiğini ve ne kadar tuhaf olursa olsun mafyanın onu itiraf etme cesaretinden dolayı övdüğünü söylüyor. Hayranlık duyuyor ve bunun için içiyor... Nasıl ki "bir dakikalığına sormak ayıptır, ama bilmemek hayatının geri kalanı boyunca ayıptır" derler, sevdiklerinin sırları için de aynı şey söylenebilir.
gerçek şu ki biz adım adım düşünüyoruz. Belki çocuklarınız bunu otoritenizle hiç ilişkilendirmeyecektir çünkü sizin ne kadar "deli" olduğunuza dair hiçbir fikirleri yoktur. "Ya biri öğrenirse...?" - bu yüzden kendimizden saklanırız.Sibiryak89: ↑21 Dec 2021, 15:43 İtibarımın sona ereceğini düşünüyorum ve çocuklarla tek başıma konuşabileceğimden emin değilim. Onlar için ben bir standart değilsem, fikri tartışılmayan bir kişi... Ve işte karşınızda, delik dolu![]()
Herhangi bir şey hakkında konuşmamız gerekir. Böyle durumlardan sonra ve konuşma olmadan, gerçekten yanlış anlaşılmalar olacak ve çürümüş bir ilişki olacaktır... Çocuklar büyümüş olsalar ve kendileri de bunu kabul edip beğenseler bile, neresinden bakarsanız bakın, sohbet bir şeydir. gerekli.
"Efsane" filminden bir bölüm hatırladım (2015 (haydutlar hakkında) izlemeyen varsa mutlaka izlemeli..) Roni’nin İtalyan’a itiraf ettiği süper bir bölüm var mafya oğlanları sevdiğini ve ne kadar tuhaf olursa olsun mafyanın onu itiraf etme cesaretinden dolayı övdüğünü söylüyor. Hayranlık duyuyor ve bunun için içiyor... Nasıl ki "bir dakikalığına sormak ayıptır, ama bilmemek hayatının geri kalanı boyunca ayıptır" derler, sevdiklerinin sırları için de aynı şey söylenebilir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 4543 Views
-
Last post by 1984 yılında Vladimir
-
- 19 Replies