Annem beni dürttüğünde uyandım
-
Автор темыTuzlu su
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Annem beni dürttüğünde uyandım
Birkaç gün önce uyandım ve birisinin penisimi okşadığını hissettim. Çok geçmeden onun annem olduğunu anladım. Karparatiften geçti ve bir rüyada onun içine girdiğim için benden intikam almak istedi (başlangıçta ona girmek bile istemedim ama aşırı heyecanlandım
Annem uyumadığımı görünce ona oral seks yapmamı istemeye başladı. Tabii ki umursamadım. Bitirdim ama onu yalamaya devam ettim. Bu ona ikinci boşalmamdı, bu orgazmla karşılaştırılabilecek hiçbir şey yok.
- These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 3):
- Bir bilezik, rmt, Yetişkin_17
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 4 years 1 month
Re: Annem beni öperken uyandım
Şirket partisinin nedeni neydi? Yaban domuzu bıçaklandı mı? ölüme mi?Salmyr: ↑24 Jan 2022, 01:02 Birkaç gün önce uyandım ve birisinin penisimi okşadığını hissettim. Çok geçmeden onun annem olduğunu anladım. Karparatiften geçti ve bir rüyada onun içine girdiğim için benden intikam almak istedi (başlangıçta ona girmek bile istemedim ama aşırı heyecanlandımAnnem uyumadığımı görünce ona oral seks yapmamı istemeye başladı. Tabii ki umursamadım. bitirdim ama onu yalamaya devam ettim. Sikim tekrar yükseldiğinde annem oturdu. hap. Bu ona ikinci boşalmamdı, bu orgazmla karşılaştırılabilecek hiçbir şey yok [/quote]
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 5 years
- Orientation: biseksüel
Konunun yazarı karışık gibi görünüyor ama aslında fanteziler ve hikayeler hakkında konuşması gerekiyorSalmyr: ↑24 Jan 2022, 01:02 Birkaç gün önce uyandım ve birisinin penisimi okşadığını hissettim. Çok geçmeden onun annem olduğunu anladım. Karparatiften geçti ve bir rüyada onun içine girdiğim için benden intikam almak istedi (başlangıçta ona girmek bile istemedim ama aşırı heyecanlandımAnnem uyumadığımı görünce ona oral seks yapmamı istemeye başladı. Tabii ki umursamadım. bitirdim ama onu yalamaya devam ettim. Sikim tekrar yükseldiğinde annem oturdu. hap. Bu ona ikinci boşalmamdı, bu orgazmla karşılaştırılabilecek hiçbir şey yok [/quote]
- These users thanked the author Avare for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
7. sınıf, kompozisyon 2 için
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Mart
-