Neden buradayız?
-
Автор темыZ00fil
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Neden buradayız?
Şahsen ben geçmişte hayvanlarla seks yaptığım için buradayım. Kayınbiraderi ile seks. Boşanmış, daha sonra yakın zamanda yeniden evlendi. Çok tuhaf seks fantezilerim var, burada onları paylaşabiliyorum ve diğer insanların fantezilerini okuyabiliyorum. Gerçek hikayeleri olan arkadaşlar arıyorum bu konuda iletişim kurmak istiyorum o yüzden
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Bu dünyada kendi kızı tarafından baştan çıkarılan ve onu tutkulu bir aşık haline getiren tek kişinin ben olup olmadığını merak ediyordum!? Bu tür ensestin yaygın olduğu ortaya çıktı, ancak daha çok üvey kızlarda görülüyor. Bundan önce annemleydi, ama burada forum olmadan bile ancak tembel bir oğlunun, annesini bir kadın gibi seviyorsa annesini beceremeyeceğinden hiç şüphem yoktu!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 5):
- Orpheus, Tolkala, Artem.Maxsimov, Travolta, Bulkin
-
- ön sevişme
Eminim haklısındır. Sonuçta ensest konusunu forumda kendimiz bulmadık. İnsanlar bu konuyu araştırıyor... YÜZYILLARDIR! ve sadece çalışmak değil))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
ve kişisel olarak senin için..... Seninle hiç ilgilenmiyorum. ve amacım takip etmek değil burada sağlıklı insan yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 8 months
Başka ne olduğunu, nasıl ve neden burada olduğunu öğrenmenin sağlıksız bir ilgi olduğunu düşünüyorum. Bu, insanları birleştiren ya da daha doğrusu birleştiren bir konu ya da hobi değil, ama bu kadar açık bir şekilde değil, burada herkesin kafasında kendi hamamböcekleri var ve başkalarına göstermek kötü bir biçim. Bir tür anonim kulüpte bir psikolog tarafından yapılan bir ankete çok benziyor... forum anonim olduğu için anonimdir.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Kardeş
-
- En güçlü orgazm!
Syshu, yeni hikayeler için materyal topluyor))
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
orfey, aptal değil yetişkin gibi görünüyorsun kişi. Eleştirilere neden böyle tepki veriyorsunuz? Ve kişisel olmak hoş değil
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
orfey, aptal değil yetişkin gibi görünüyorsun kişi. Eleştirilere neden böyle tepki veriyorsunuz? Ve kişisel olmak hoş değil
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Orgazm!
hayır, bu bir dosya için bilgi toplamaya çok benzer. Kimin hangi tercihleri var. Burada zaten şüpheli bir katılımcı var, kaçak bir Kazak’a benziyor. Herkesi izliyor.
- Maximus86
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
Peki kim? Önceki gün birisi sapıklar, sübyancılar ve polisle yaşadığı deneyimler hakkında mı yazmıştı? Ayrıca aptallar ve benzeri konularda klasiklerden alıntılar yaptı. Bana kim olduğunu hatırlatabilir misin, ilginç bir takma adı var gibi görünüyor, iddialı)) bir şarkıcı ve şair hakkında bir şeyler mi?))))
Artık benimle iletişime geçmene gerek yok, yapmayacağım Tepki verin.
Ve eleştirileri daha sakin bir şekilde, annemin ceketini giymiş entelektüel bir şekilde karşıla
Artık benimle iletişime geçmene gerek yok, yapmayacağım Tepki verin.
Ve eleştirileri daha sakin bir şekilde, annemin ceketini giymiş entelektüel bir şekilde karşıla

- These users thanked the author Kardeş for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
orfey, sanırım biraz aşırıya kaçtın. Aslında herkes açıkça kendi kendine şunu söyleyemez: Neden ve hangi amaçla burada? Masum bir sohbeti sürdürmek başka bir şey, konaklamanızın amacını açıkça kabul etmek başka bir şey. Ve bu forumun "sözde anonim" olduğuna hiç şüphe yok. Üniformalı adamlar bir talepte bulunacak ve site yönetimi gözünü kırpmadan tüm kaynakları teslim edecek. Belki abartıyorum.
Bu arada adminler konuyu henüz kapatmamışlar.
Bu başlıkta forum üyeleri hakkında saldırgan şeyler yazan bir karakter var. ve benimkinde. Dikkat sorusu sevgili uzmanlar! Herhangi bir forumdaki herhangi bir katılımcıyı belirlemek için kimi "bonus" yapmalıyız? Bu görevin her türden bilgisayar korsanı ve hükümdarın diğer hizmetkarları için mümkün olduğundan eminim.
Bu arada adminler konuyu henüz kapatmamışlar.
Bu başlıkta forum üyeleri hakkında saldırgan şeyler yazan bir karakter var. ve benimkinde. Dikkat sorusu sevgili uzmanlar! Herhangi bir forumdaki herhangi bir katılımcıyı belirlemek için kimi "bonus" yapmalıyız? Bu görevin her türden bilgisayar korsanı ve hükümdarın diğer hizmetkarları için mümkün olduğundan eminim.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Piero
-
- En güçlü orgazm!
Bu arada, PM’den de yanıt verebilirsiniz

- Orpheus
-
- ön sevişme
-
- Orgazm!
evet, belki gönderilen Kazaklardan biri gibi senin için aydınlanmalı. Bay Şef
-
- ön sevişme
ama asıl mesele kesinlikle bu..Evgenii-SPb: ↑11 Feb 2022, 20:20
Aslında herkes kendisine açıkça neden ve hangi amaçla burada olduğunu söyleyemez. Masum bir sohbeti sürdürmek başka bir şey, konaklamanızın amacını açıkça itiraf etmek başka bir şey.
-
- En güçlü orgazm!
Bu kimin için önemli?orfey: ↑11 Feb 2022, 21:25ama asıl önemli olan kesinlikle bu..Evgenii-SPb: ↑11 Feb 2022, 20:20
Aslında herkes kendisine açıkça neden ve hangi amaçla burada olduğunu söyleyemez. Masum bir sohbeti sürdürmek başka bir şey, kalışınızın amacını açıkça itiraf etmek başka bir şey.
-
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
Evet, isimsiz bir yükseklikte

- Orpheus
-
- ön sevişme
-
- Orgazm!
Patron burada dişlerini konuşuyor, yardımcısına başkalarına göz kulak olması talimatını vermiş.
-
- ön sevişme
4 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
İşte bana kişisel mesajla gönderilen birçok yanıttan biri. : "Güzel soru. Dürüstçe cevap vereceğim. Seks yapmayı seviyorum ve seks hakkında konuşuyorum. Kimin ne yaşadığını veya neyi denemek istediğini söyle ve dinle. " Yazar bana kişisel bir mesajla cevap verdi, bu yüzden hiçbir fikrim yok reklamını yapma hakkı.
"Öneren" harikadır))))) şüphe çılgınlığıyla. Bu arada şüphe, şizofreninin bir biçimidir...)))
4 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
İşte bana kişisel mesajla gönderilen birçok yanıttan biri. : "Güzel soru. Dürüstçe cevap vereceğim. Seks yapmayı seviyorum ve seks hakkında konuşuyorum. Kimin ne yaşadığını veya neyi denemek istediğini söyle ve dinle. " Yazar bana kişisel bir mesajla cevap verdi, bu yüzden hiçbir fikrim yok reklamını yapma hakkı.
-
- Orgazm!
ne olmuş yani? Seksten hoşlanmasaydın forumda olmazdın)) Watson, her zamanki gibi sen öncüsün)
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
-
- ön sevişme
.... ve ardından yazarı anlayabilmek için okuyabilmeniz gerekir. Okuyamayanlar (ve büyük olasılıkla düşünemeyenler) için, bir kişinin iletişim kurmayı ve düşüncelerini, arzularını ve deneyimlerini başkalarıyla paylaşmayı sevdiğini açıklayacağım.
-
- En güçlü orgazm!
Sakin olun Amatörler, çünkü Profesyonel olamayacaksınız))
Aynı şeyden bahsedin - SEKS hakkında ve tartışın.
Aynı şeyden bahsedin - SEKS hakkında ve tartışın.
- George
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Yazar fazladan 100 gram almış ve Ostap acı çekmiş gibi görünüyor
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Orpheus
-
- ön sevişme
Kimseyi cevap vermeye zorluyor muyum? Şahsen ben asla anlamadığım konulara girmem ve kimseye öğretmeye çalışmıyorum. Eleştirmiyorum, yorum yapmıyorum veya ahlak dersi vermiyorum. Kurtulamadığım tek şey: Bir başkası .... (burayı atlıyoruz..))) yapışmaya başladığında tepki veriyorum. En azından bir kişi ona ilk dokunanın ben olduğumu düşünsün..Evgenii-SPb: ↑11 Feb 2022, 20:20 Yanıt: Neden buradayız? ŞikayetAlıntıTeşekkürler
Mesaj Evgenii-SPb » Dün, 19:20
orfey, sanırım sen de biraz gittin uzak. Aslında herkes neden ve ne için burada olduğunu kendisine açıkça söylemez mi?
-
- Nirvana’dayım
Veya hayır, buraya kendinizi kaptırdınız trafik polisinin bununla ne alakası var?
Siz trafik polisi misiniz?) araba kullanmak mı? Vicdanlı bir vatandaş olarak, alkollü araç kullandığını yetkililere bildirmek zorundayım
- Orpheus
-
- ön sevişme
kendini kaptırdın işte, yazdın ve çok haklısın. Bunlarla iletişim kurarken kendimi nasıl dizginleyeceğimi hâlâ bilmiyorum...(((ve teşekkür ederim.! Akıllıca bir yorum her zaman memnuniyetle karşılanır!Sibiryak89: ↑12 Feb 2022, 15:40Siz trafik polisi misiniz?) araba kullanmak mı? Vicdanlı bir vatandaş olarak, alkollü araç kullandığını yetkililere bildirmek zorundayımVeya hayır, buraya kendinizi kaptırdınız trafik polisinin bununla ne alakası var?
![]()
- These users thanked the author Orpheus for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Yalnızca güçlü bir kişi hatalarınızın farkına varır..orfey: ↑12 Feb 2022, 15:50kendini kaptırdın işte, yazdın ve çok haklısın. Bunlarla iletişimde kendimi nasıl dizginleyeceğimi hâlâ bilmiyorum....(((ve teşekkür ederim.! Akıllıca bir yorum her zaman memnuniyetle karşılanır!Siz trafik polisi misiniz?) araba kullanmak mı? Vicdanlı bir vatandaş olarak, alkollü araç kullandığını yetkililere bildirmek zorundayımVeya hayır, buraya kendinizi kaptırdınız trafik polisinin bununla ne alakası var?
![]()
- Orpheus
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 3 years 2 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 3 years