Anal seks (hetero!!). Penetrasyon hakkında konuşalım

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Denis.Samara
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 5 months
 Anal seks (hetero!!). Penetrasyon hakkında konuşalım

Unread post by Denis.Samara »

İkinci sfinkterin ötesine nüfuz etmeyi kastediyorum. Kim aldı ve kim beğendi? Bir kızda, penisini bir tür engele dayadı, daha sert bastırdı, hiçbir şekilde, birkaç düzine sürtünmeden sonra onu içeri itti ve sanki kafanın tabanını sıkıştıran sıkı bir halkanın içinden düşüyormuş gibi oldu. Gelip ondan çıktığımda yüksek sesle çığlık attı, arkasını döndü ve yüzüme vurdu! Sonra hickey’i öptü... orgazmın normalden daha kötü olduğunu söyledi ama kıçı acıdı... ve başka bir dezavantaj: bundan sonra penisin tamamı genellikle pislikle kaplanıyor, ama sadece sürükleniyor, özellikle de canı sıkıldığında. sarhoş!))
These users thanked the author Denis.Samara for the post (total 4):
Turbo94, Fargal94, Sibiryak89, 19savoy43
Alex10rus
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Orientation: heteroseksüel
 Re: Anal seks (hetero!!) Penetrasyon hakkında konuşalım

Unread post by Alex10rus »

Anüste iki halka var, birincisi dışta, onu sıkarak, açarak kontrol edebiliyoruz. İkincisi ise içeridedir, insanlar genellikle bunu kontrol edemezler. Yüzüğün sıkışması ve gergin olması nedeniyle acı çekiyordu. Yumuşak, ağrısız bir giriş için öncelikle psikolojik olarak rahatlaması gerekiyor. Dar bir anal tıkaç kullanabilirsiniz. Daha fazla yağlayıcı ekleyin ve dikkatlice yerleştirin. Direnip daha ileri gitmediğinde kuvvetle itmeye gerek yoktur. Bir elimizle hafifçe bastırıyoruz, diğer elimizle klitorisi, göğüsleri vb. okşamaya başlıyoruz. Kimin erojen bölgeleri var? Örneğin, benimki tırnaklarımı sırtımda gezdirdiğimde hoşlanıyor.
Birçok insan kulağına "Senin tatlı kıçını istiyorum" veya "Tatlı kıçına bayılıyorum" gibi bir şey fısıldamasından da hoşlanıyor. "
These users thanked the author Alex10rus for the post (total 2):
Öksürük, Turbo94
Turbo94
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Turbo94 »

Denis.Samara, çok heyecan verici bir hikaye, seni kıskanıyorum
yüce mamba
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by yüce mamba »

Kötü duruma düşmemek için bu konuda bir şeyler yapmalısınız. Ve genel olarak, yerdeki tümsekleri itmenin ne anlamı var, her zaman toplara doğru gidiyorum, tabii ki ikinci sfinkterin arkasına)
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Daha fazla yağlama olursa kayar😊
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: