Deneyimli, düzenli olarak pratik yapan swingers, bu ilişki formatına nasıl geldiniz?

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
sendeledim
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Deneyimli, düzenli olarak pratik yapan swingers, bu ilişki biçimine nasıl ulaştınız?

Unread post by sendeledim »

Muhtemelen karı koca sadece birbirleriyle değil, aynı sevişme arzusuna da sahipler
Автор темы
sendeledim
ön sevişme
ön sevişme
 Yanıt: Deneyimli, düzenli olarak pratik yapan swingers, bu ilişki biçimine nasıl ulaştınız?

Hayır ama ben bu formatı seviyorum, başkalarının karılarını sikebilirsin, benimkinin benim gözümde sikilmesini severim, aynı anda iki kıza sahip olabilirsin, ya da bir eşe birlikte sahip olabilirsin. Aynı zamanda herkes ailedir ve insanlar arasında kimse sohbet etmez.
These users thanked the author sendeledim for the post (total 5):
Maliyet 69, Makar1977, Büyüleyici, Fargal94, zincirler
Автор темы
sendeledim
ön sevişme
ön sevişme

Tabii ki, sandığım gibi swingerler aşk ve güven içinde yaşayabilir, gizli ihanetlerden ve ilişkilerden birbirlerine sadık kalabilir, aile içinde sevgilerini sonuna kadar ifade edebilir ve cinsel yapıları gereği bazen bir çiftle veya bir çiftle çıkabilirler. ikisi sadece zevk ve çeşitlilik için. Koca başkalarının karılarını sikti, karısı başkalarının kocalarını sikti. Bir karının kocasıyla ve bir kocanın karısıyla birlikte olması - salıncak bir yabancıyla ilişki değil, seks, sadece. seks uğruna seks.
These users thanked the author sendeledim for the post (total 2):
Tolkala, Fargal94
Автор темы
sendeledim
ön sevişme
ön sevişme

Yapamazlar, çünkü aile içinde bir aşk ilişkisine sahip olmak ve bir aile olarak yaşamak, başkalarıyla ilişki yaşamak ve aşık olmak istemeyeceksiniz - bu artık bir aile değil, karşılıklı yarar sağlayan bir birlikte yaşama

3 dakika sonra gönderildi:
Bana psikolojik olarak öyle geliyor Kocanızın yeni bir aşk ilişkisi yaşadığını ve bir sonraki tutkusuna aşık olduğunu anlamak zor ama bu siz değilsiniz
These users thanked the author sendeledim for the post:
Maliyet 69
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Kayıp »

Doğru, sevgi ve güven içinde yaşıyoruz. 20 yılı aşkın süredir evli, yaklaşık 7 yıldır sallanıyor. Uzun süre buna gittik, önce farklı seçenekler istedik, swing’e yerleştik. İki aylık bir aramanın ardından, aynı çift yeni gelenleri bulduk, tanıştık, bir bardak çay içtik, eş değiştirdik ve herkes ilk kez kuşatıldığı için farklı odalara gittik. İlk girişten sonra herkes aynı yatağa geçti. Swing’i gerçekten seviyorum, hala başka formatları ayrıca istemiyoruz))
These users thanked the author Kayıp for the post (total 5):
Tolkala, Zorba Carrie, Makar1977, Fargal94, zincirler
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Tolkala »

Tanıştığım ve dostane ilişkiler sürdürdüğüm sallanan çiftler, normal aile ilişkileri. Bazıları genellikle birbirlerini delice seviyor ve karısının veya kocasının iyi hissetmesi için her şeyi yapmaya hazır.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
Kayıp, Büyüleyici
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kayıp »

Kalıcı bir çift için de aynı şey geçerli. Bizi birleştiren sadece seks değil. Seks iletişime hoş bir katkıdır!
These users thanked the author Kayıp for the post (total 2):
sikikamerlik, Büyüleyici
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by sikikamerlik »

Kayıp: 05 Jun 2023, 21:52 Birleştiren yalnızca seks değildir.
İdeal olarak evet, ancak mutlaka değil. İlk başta özellikle cinsel çeşitliliğe ilgi vardı, ancak o zaman birisiyle iletişim kurmaya başladılar ve sadece seks için değil, her zaman fiziksel ilişkilerin hakim olduğu kişiler vardı.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Makar1977
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kayıp »

Yani bir çift arayışı sırasındaki tüm zorluklar, kalıcı bir tane bulmak zordu. Çiftlerin %98’i şu anda bunu istiyor ve kiminle olduğu önemli değil. Bu seçenek bize uymuyor.
These users thanked the author Kayıp for the post:
alex1
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kayıp: 06 Jun 2023, 05:26 hemen şimdi ve kiminle olursa olsun.
Eh, bu hemen kesiliyor. Bir dizi ilgi alanı, zihinsel seviye ve yaş vardır. Çılgın bir festivalde seks yaptıysak, bu seyircinin bu tür seçeneklere hazır olduğu açıktır. İnternette eşleşme aramak çılgınlık. Hepsi yalan. En iyileri halka açık yerlerdeydi. Bazen özel partilerden de küçük bir egzoz çıkıyor ama bu kulüplerden daha fazla.
Fargal94
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by XiaH »

Bazı swinger’ların kolayca eşlerini paylaştıkları, her türlü sapkınlığa kapıldıkları, ancak günlük hayatta en ufak bir şey yüzünden kıskanıp kıskançlık sahnesi yaratabildikleri benim için bir keşifti. Muhtemelen çoğunun tek seferlik buluşmaları veya seks sonrası tüm iletişimin anında kesildiği swinger kulüplerini tercih etmesinin nedeni budur. Ve başkasının karısı için ter döken zavallı adamlar daha sonra kendilerini kullanılmış hissediyorlar :D
These users thanked the author XiaH for the post:
Parapar
Milla
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by Milla »

Ben kişisel olarak ailemin 20 yıldır swing toplantıları yapması nedeniyle bu noktaya geldim, 3 yıl önce bana itiraf ettiler ve şimdi eşim ve ben de bu tür toplantılar düzenliyoruz.
These users thanked the author Milla for the post (total 3):
Fargal94, Slogancı, RockstarAjansı
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kayıp »

Seks hayatımızı bu şekilde çeşitlendirmeye karar verdik. Çocuklara itiraf etmeyeceğiz))) Bu "hobinin" zevklerinin tadını çıkarmak istiyoruz. Birbirimizin diğeriyle seks yapmasını izlemek bizi tahrik ediyor.
These users thanked the author Kayıp for the post:
Fargal94
RockstarAjansı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by RockstarAjansı »

Evli eş değiştirenler için ilginç bir konu var. Maksimum gizlilik. İlgileniyorsanız TG’ye yazın: @gmodels_money
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kayıp »

Bir swing çiftinin ilgisini ne çekebilir? Hangi çeşit?))
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 184
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Aalleexx26 »

Eğer kendinizdeki ahlaksızlığı yok etmezseniz, o zaman ahlaksızlık sizi yok edecektir.
These users thanked the author Aalleexx26 for the post (total 2):
Maliyet 69, İskender
Kötü niyetli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Kötü niyetli »

Peki, bu tür bir ilişkiye hazırlıklı olmalısın... Yakınlık yok :evet:
Maliyet 69
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Maliyet 69 »

Kayıp: 14 Jun 2023, 06:09 Bir swing çiftinin ilgisini ne çekebilir? Hangi çeşit?))
en azından birkaç...
alex1
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by alex1 »

Kosta 69: 14 Jun 2023, 09:42
Kayıp: 14 Jun 2023, 06:09 Bir swing çiftinin ilgisini ne çekebilir? Hangi çeşitlilik?))
en azından birkaçı...
tüm öz orada TG hesabının adında anlatılıyor
RockstarAjansı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by RockstarAjansı »

Milla: 11 Jun 2023, 14:57 Şahsen ben bu noktaya geldim çünkü ailem 20 yıldır swing toplantıları yapıyor, 3 yıl önce bana itiraf ettiler ve şimdi kocam ve ben de bu tür toplantılar düzenliyoruz,
Harika! Çok havalı!
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Kayıp »

alex1: 14 Jun 2023, 09:57 tüm işin özü orada TG hesabı adına anlatılıyor
Öncelikle burada şunu söyleyebiliriz, katılmak isteyen çok kişi var TG
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

aalleexx26: 14 Jun 2023, 08:05 Eğer kendinizdeki ahlaksızlığı yok etmezseniz, o zaman ahlaksızlık sizi yok edecektir.
Önce kendi zehrinizle zehirleneceksiniz. ))
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Farklı exes’lerde durum farklıdır. Hemen hiçbir yükümlülüğüm olmayan biriyle ilişki kurdum çünkü bu sefahatle başladı. )) Kendilerini orada sınırlamadılar ama bu istikrarsız bir ilişki. Seksle böylesine bir dostluk, aklımızda her zaman birbirimizi var, ancak potansiyel olarak kalıcı biriyle tanıştıktan sonra şenlik sona eriyor.
Ve bir süre sonra diğerleriyle çeşitlilik istedim ve öyle oldu ki, ben değildim başlatan oydu ;) Her zaman ikinci bir tanem vardı, hatta birden fazla, hepsinden çok vardı. Bunları birleştirmek her zaman mümkün olmuyordu. Her nasılsa içlerinden biri, başka bir kadının ziyaret etmesinden dolayı dolaylı sebeplerden dolayı beni yaktı. Kıskançlık başlamadı, kaybolmadı, sadece kavga etti. Ama sonra onu bize katılmaya davet ettim)
Fargal94
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 2):
RockstarAjansı, Büyüleyici
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şamanakalar »

Eşim ve ben henüz çok gençken seks hayatımızı çeşitlendirdik. Kelimenin tam anlamıyla flörtümüzün ilk yılında üçümüzü denemek istedik ve başka bir erkekle olan deneyimimiz genel olarak olumluydu. Kızla da denediler ama olmadı. Prensipte çok rahattık ve cinsel açıdan aktiftik ve sekse karşı "sahiplenici" bir tutumdan çok uzaktık. İlişkilerin seksten daha fazlası olduğuna ve seksin sahiplenmekle ilgili olmadığına inanıyorduk. Eşimin benden önce kapsamlı bir cinsel deneyime sahip olması da önemli ve onun evlenmeden önceki maceralarını anlatan hikayeler beni heyecanlandırdı.

Ardından zaten evli ve ilk çocuğumuzla birlikte, arkadaş ve çift yatakta Neredeyse üçümüz yıllarca birlikte yaşadık, düzenli olarak birlikte seks yaptık. O kadar sıklıkla rutin ve "yarı" aile seksi gibi görünmeye başladı. Bu arkadaşımla daha sonra biseksüel deneyim yaşadım. Ve genel olarak üçlülerimiz yavaş yavaş ikili üçlülere dönüştü.
Sonra bir arkadaşımızın bir kız arkadaşı ve müstakbel eşi oldu ve biz onu da dahil ettik. Bu yüzden birkaç yıldır periyodik olarak üçümüz için, dördümüz farklı kompozisyonlarda aşk akşamları düzenledik.
Daha sonra bu çiftle tanışmak zorlaştı ama yine de grup seks istedim.

Sonunda kararımızı verdik ve swing kulübüne gittik. Başlangıçta "sadece bakmak" hedefiyle.
Fakat ilk yolculuğumuzdan itibaren "sadece bakmak" yolculuğumuz bir düzine partner ve eşleriyle birlikte olan beş üyeyle grup seks . Ve zaten bildiğimiz bir şeyi doğruladık: bundan keyif alıyoruz. Karımın sikilmesini izlemeyi, buna katılmayı, onun kızlarla bunu yapmasını izlemeyi seviyorum. Ve herkesin ilgisini, hayranlığını ve iltifatlarını seviyor (çok güzel)... ve seks de fena değil.

O zamandan beri, kaçabildiğimiz zamandan beri bu şekilde gidiyoruz. çocuklardan ve ruh hali doğru.
These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 2):
Büyüleyici, Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”