İlk başta eşim ve ben her şeyi iştahla yiyorduk, ama şimdi bir şekilde yavan. Başkalarıyla beni rahatsız etmiyor. Temelde bir pusu. Bir temam var, başkasıyla nasıl olduğunu görmek, daha güzel olsun ya da olmasın, benden memnun olmayabilir. Belki bu süreçte sana yetişirim. Daha sonra onunla her şey yeniden eğlenceli olsun diye böyle bir durumu kabul ederdim.
Bunu bana bir yabancıyla yapması için ne yapacağımı düşünüyordum. Peki ya o zaman olduğu gibi değilse? Belki hoşuna gider ya da başka bir şey aniden bir şeyi veya birini getirir. Baba ona yakışır, hoşuna giderse her şeye razı olur ve aklından hiçbir şey kalmaz. Ve anlayan ve dürtüsü aklının önünde olan erkekler de. Kendimize iki kafalı isimler takarız ama aslında bacak arası çoğu insanı düşündüğünden daha önde yönetir. Benimkini pompalıyor ve sonra ne olacak? Merak etmeye başladım, belki tanıdıklarımdan bazılarıyla, arkadaşlarımla ve yoldaşlarımla, kadınlar içinse durum yabancılardan bile daha kötü olabilir, kim bilir, o zaman şimdiden çenenizi kapatmazsınız. Bu konuda her erkek diğerinin önüne geçip arkadaşından faydalanmaya, sonra da kendisinin böyle olduğunu söyleyerek gösteriş yapmaya çalışır. Genel olarak, eğer olursa bana ve ona zarar vermeden onu ve babasını bir araya getirmeye karar verdim. O benim için hala bir erkek, bu yüzden başkalarına karışamam. Eğer onunla bir sorunu yoksa, muhtemelen yararlanabileceği bir miktar şansı da olacaktır. Ve benimki tam da onun için doğru ve onu kötü bir şeyle ödüllendirmeyecek ve kimseye söylemeyecek. Tam tersine, bunun herkesin yararına olduğunu ve ona ve ona eksiklerini vereceğini düşünüyorum ve bu yüzden ben de ondan bir şeyler alacağım. İkisinin de hiçbir şeyi yok ve bunu birbirlerine sunmalarına gerek kalmayacak ve bundan kimseye bahsetmeyecekler.
Genel olarak durum böyle: İnternette babamın bir profilini oluşturdum ve burada benimki asılı duruyor ve sanki ondan yanlışlıkla onu gördüğümü ve sayfasına bakmaya karar verdiğimi yazıyor. Benimkini alacağını ummasam da, kendisinin de burada olduğunu bilmediğini söyleyerek ona cevap verdi.
Babamdan nasıl göründüğüne ve nasıl göründüğüne dair bir kaç iltifat daha yazdım. o kadar iyi bir adamdı ki, kendine çok iyi bakıyordu ki, onu ilk gördüğünde hemen beğendi ve ne kadar iyi olduğunu her zaman fark etti ve fark etti. Uzun süre cevap vermedi ama sonunda teşekkür etmeyi başardı. Bence tamam, muhtemelen herkes bunu bu şekilde yazardı. Ona bir kez daha babamın ona hiç bahsetmediğini anlattım ve babamın ondan hoşlandığının nedenini biliyor. Ya o benim karım olmasaydı, benim hakkımda bunu kastediyorsun ve eğer adam ona yabancı olsaydı ve daha genç olsaydı bile ona asılırdı ve başka hiçbir şey onu durduramazdı. Ve ona yetişmek için, onunla iletişim kurmaktan her zaman mutlu olduğunu ve onu görmekten ve yanında olmaktan her zaman memnun olduğunu yazdım. Benimki ilk başta sessiz kaldı, sonra babama karşı tavrının saygılı olduğunu ve öyle kaldığını, onu akıllı, güvenilir, şefkatli gördüğünü ve bu yüzden ona saygı duyduğunu yazdı. Eşimin kendisini neden doğrudan veya telefonla değil de yazı yoluyla bilgilendirdiği konusunda şüpheleri olabileceğini anladım, ancak bunun telefonla nasıl yapılabileceğini de hayal edemiyorum. git dinle. Bu nedenle ben de onun önüne geçtim ve aralarında bu konuyu konuşmasının onun için bir şekilde sakıncalı olduğunu, onu yanlış anlayacağını düşündüğünü söylüyorlar. Ayrıca ne yazacağından da şüphe ediyordu, tepkinin ne olacağını söylüyordu, her ne kadar bunda kötü bir şey görmese de, ama birdenbire böyle olmak ona yine de daha kolay geliyordu. Ayrıca babamın bana teşekkür ettiğini, anladığımı ve artık her şeyin yolunda olduğunu ve kolayca iletişim kurabildiklerini yazdım.
Benimki de bundan memnun olduğunu söyledi, şimdilik bu kadar.
Ve babamla daha kolay, ona onun olduğu yerden yazdım, ben de hem kendisi hem de annem için profiller oluşturdu.
Orada bir sayfa açmaya karar verdiğini ve onu ilk gören kişinin kendisi olduğunu, bu yüzden ona nasıl olduğunu bilmediğini yazmaya karar verdiğini yazdı. tepki verirdi ve onu yanlış anlamasını istemezdi. Tanıştığı ilk günden itibaren ondan hoşlandığını, bilgeliğini, yaşam tecrübesini, herkese karşı tavrını ve ilgisini beğendiğini. Hiçbir zaman sempatisinden bahsetmedi ama onun ona karşı tavrını bildiğini ve gördüğünü umuyor. Utandığını ve onunla bu konuyu konuşmaktan pek çekindiğini çünkü o benim karım ve onlar yabancı değil. Ama onun istediği şey onun hakkında ne hissettiğini bilmektir ve onun için bu konuda yazmak söylemekten daha kolaydır. Sadece burada değil onunla daha kolay iletişim kuracaklarını umuyor.
Babam, ki bundan hiç şüphem yoktu, ona hemen cevap verdi ve aynı zamanda ne kadar havalı olduğunu, onunla iletişim kurmaktan her zaman mutlu olduğunu, onunla kendinizi evinizdeymiş gibi hissedebileceğinizi anlatmaya başladı. bundan şüphe etmezdi. Ve sonra genel olarak ona önce arkadaşı olma, sonra da şişe çevirmece oynama daveti geldi. Bence bunda özel bir sorun olmayacak, sadece koşulları yaratın.
Bir şekilde onunla yalnız yollarının kesişmesi için ne yapmam gerektiğini düşünüyorum.
Söyle bana, kimi düşünüyorsun?
-
Автор темыSenin derdin ne?
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Re: Söyle bana, kimi düşünüyorsun?
Bir sürü buff. Ve çok az anlam var... Neden tüm bu hareketlilik? Neyi başarmak istiyorsunuz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 6 months
Re: Söyle bana, kimi düşünüyorsun?
Maks5723... Moor, işini yaptı!. . Moor, gidebilir.
Annem tüm bunlara nasıl tepki verecek?
Annem tüm bunlara nasıl tepki verecek?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 21 Replies
- 1891 Views
-
Last post by frenk