Merhaba
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Cevap: Çıplaklar plajı!
Bu konunun zaten mevcut olduğunu ve bu konuda da bazı yanıtların olduğunu hatırlıyorum (ben de bir mesaj bıraktım). Neden bu konuyu gündeme getirmiyorsunuz, neden aynısını yaratıyorsunuz? Şikayet değil sadece soru
-
Автор темыGizli
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 5 years
- Orientation: heteroseksüel
Şu tarihten sonra gönderildi: 2 dakika 45 saniye:
Güneşlenen güzel bir kızın fotoğrafını çektim yakında!
Nedense o konuyu bulamadım, bu yüzden yeni bir konu oluşturdum.LustFromBeyond: ↑06 Nov 2022, 10:23 Bu konunun zaten mevcut olduğunu ve bu konuda da bazı yanıtların olduğunu hatırlıyorum (ben de mesaj bıraktım). Neden bu konuyu gündeme getirmiyorsunuz, neden aynısını yaratıyorsunuz? Şikayet değil, sadece bir soru
Şu tarihten sonra gönderildi: 2 dakika 45 saniye:
Güneşlenen güzel bir kızın fotoğrafını çektim yakında!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Çıplaklar ve swing etkinliklerine katılmama rağmen hiçbir zaman özel olarak çıplaklar plajına gitmedim. Ancak gençliğimde, eşim ve ben, mezuniyete yaklaşan öğrenciler olarak, sahilde arkadaşlarımızla dinlenirken komik bir olay yaşandı. Diğer tarafta yakınlarda çıplak plajıve aralarında iki kızın da bulunduğu şirketin bir kısmı yüzmeye karar verdi. Oraya vardık. Orada sadece 40 yaşında erkeklerin olduğu ortaya çıktı. Sadece. 
Ama kızlarımız yine de prensip gereği külotlarını çıkardılar ve bir süre orada gösteri yaptılar.

Ama kızlarımız yine de prensip gereği külotlarını çıkardılar ve bir süre orada gösteri yaptılar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 2571 Views
-
Last post by yıl1
-
-
New post Merhaba) Yeni insanlarla tanışmayı seviyorum). Kendim yazacağım.
by Anne Kahraman » » in Seks ve iletişim için flört - 70 Replies
- 4857 Views
-
Last post by İtaatkar çocuk
-
-
- 11 Replies
- 1799 Views
-
Last post by Moisha
-
- 47 Replies