MJM
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: MЖМ
Eh, bir seçeneğin var... eğer istiyorsa... er ya da geç deneyecektir... ama seninle ya da sensiz... onu yanınızda bırakmak daha iyi...
-
Автор темыGoodyesex
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 2 years 8 months
Yanıt: MЖМ
Herkese merhaba, işte hafta sonu eğlencemiz. Pazar günüydü, arkadaşımız eğlenmek için bize geldi. Chacha 0.5 alkolünü çıkardım, tavla aldım ve bir maç ayarladım, heyecanlandık ve aradan yaklaşık 3 saat geçtiğini fark etmedik. Onu sabaha kadar yanımızda bıraktık. Benimki zaten yalan söylüyordu ve telefona takılıp kalmıştı. Ve uzun süre oynadığında, onu kapatıyor ve hatta onu sadece nazikçe rahatsız edebiliyorsunuz. Ama biz oyunu bırakıp yattık. Druzhbana’yı kanepeye yatırdım, iki odalı yatağıma kendim uzandım ve ayrıca bir odalı dairemiz var. Orada yatıyoruz, uykuya dalıyoruz ve kendimi normal insanlar gibi hissediyorum ve her zamanki gibi onu karıma vermem gerekiyor. Sikimi ona ittim ve bitirene kadar oynamaya başladım ve eylemlerimiz sırasında yatak çok yüksek sesle gıcırdadı, bana komşular bile duyabiliyormuş gibi geldi. Ve arkadaşım belli ki o kadar yorgundu ki dikkat bile etmedi. Eşim ve ben bitirdik ve bayıldık. Saat 4 civarında eşime sarılmaya karar verdim ama o orada değildi, bu yüzden ilk başta tuvalete gitmeye karar verdim ama gözlerimi hafifçe açtım ve benimkinin bir arkadaşımın üzerinde nasıl oturduğunu ve onun nasıl olduğunu gördüm. ata binerken uzun süre izleyemedim, sabaha kadar bayıldım. Sabah saat 9 civarıydı ve bunu üçümüz birlikte tekrarlamak istediğimizi anladık ve istediğimiz gibi grup seks yaptık. Karısı sanki son seferimizmiş gibi sikildi. Eşim her delikten su sızdırıyordu. Bu böyle olur ailemizde.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 42 Replies
- 3300 Views
-
Last post by Griborius
-
- 8 Replies