Bir yıl sonra aile seksi
-
Автор темыBüyüleyici
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir yıl sonra aile seksi
Fikrinizi bilmek ilginç!!!
Ailede sevgi, saygı ve güven varsa, tabiri caizse mutlu bir aile! Ve yıllar geçtikçe sekse olan susuzluk azalmadı! seks fantezilerinizi ve arzularınızı, en sapkın olanları bile, açıkça birbirinize açıklıyorsunuz! Değişen toplantılara katılmaya veya üçüncü bir kişiyi cinsiyetinize davet etmeye izin veriyor musunuz? Peki sizce bu davranış normal mi?!)))
Ailede sevgi, saygı ve güven varsa, tabiri caizse mutlu bir aile! Ve yıllar geçtikçe sekse olan susuzluk azalmadı! seks fantezilerinizi ve arzularınızı, en sapkın olanları bile, açıkça birbirinize açıklıyorsunuz! Değişen toplantılara katılmaya veya üçüncü bir kişiyi cinsiyetinize davet etmeye izin veriyor musunuz? Peki sizce bu davranış normal mi?!)))
- These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 4):
- Onizm, Makar1977, Zorba Carrie, Gami
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Re: Bir yıl sonra ailede seks
Aileniz, kurallarınız ve günahın olup olmayacağı cennette belirlenecek. Kendine cesaret et)))O4arovatell: ↑20 Jan 2022, 07:56 Fikrinizi bilmek ilginç!!!
Ailede sevgi, saygı ve güven varsa, tabiri caizse mutlu bir aile ve sekse olan susuzluk azalmadı! Seks fantezilerinizi ve arzularınızı, en sapkın olanları bile, açıkça birbirinize açıkladığınız yıllar! Değişen toplantılara katılmaya veya üçüncü bir kişiyi cinsiyetinize davet etmeye izin veriyor musunuz? Peki sizce bu davranış normal mi?!)))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 12):
- Vlad.Galtsky, Marik :), George, şefkatli, SergeiKa, Piero, Andrey57115, Fargal94, dbhnefk, çoban, kvlst, Dal
-
Автор темыBüyüleyici
- Sürtünmeler
Ne yapardınız?Sibiryak89: ↑20 Jan 2022, 08:26Aileniz, kurallarınız ve günahın olup olmayacağı cennette belirlenecek. Kendinize cesaret edin)))O4arovatell: ↑20 Jan 2022, 07:56 Fikrinizi bilmek ilginç!!!
Ailede sevgi, saygı ve güven varsa, tabiri caizse mutlu bir aile demektir! Yıllar geçtikçe solmayan duygularınızı birbirinize açıkça açıkladığınızda, en sapkın olanları bile! Değişen toplantılara katılmaya veya üçüncü bir kişiyi cinsiyetinize davet etmeye izin veriyor musunuz? Peki sizce bu davranış normal mi?!)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Artık değil ama ilk iki eşle her şey oldu. Üzgün olup olmadığımı söylemeyeceğim, yoksa pek çok soru olacak ve yazmayı pek sevmiyorum))))O4arovatell: ↑20 Jan 2022, 08:31Ne yapardın?Aileniz, kurallarınız ve günahın olup olmayacağı cennette belirlenecek. Kendine cesaret et)))O4arovatell: ↑20 Jan 2022, 07:56 Fikrinizi bilmek ilginç!!!
Ailede sevgi, saygı ve güven varsa, tabiri caizse mutlu bir aile! Birbirinize seks fantezilerinizi ve arzularınızı, hatta en sapkın olanları bile açıkladığınızda, yıllar geçtikçe sekse olan susuzluğunuz azalmadı! Değişen toplantılara katılmaya veya üçüncü bir kişiyi cinsiyetinize davet etmeye izin veriyor musunuz? Peki sizce bu davranış normal mi?!)))
-
Автор темыBüyüleyici
- Sürtünmeler
Ama denemeye değer mi?! Bu çeşitlilik için temel ortak arzu)
- These users thanked the author Büyüleyici for the post:
- Cidden
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 3 years 8 months
asıl mesele, denedikten sonra ruhunuzda Birinin karınızı becerdiği şey yüzünden işkence görmüyorsunuz!!! Ve karısı, böyle ilk seferden sonra, eğer sen başka biri tarafından sikilmek istersen, o zaman tüm kapılar açılmadan günler önce, bacaklarını istediği kişinin önünde sakince açabileceğini çok iyi anlayacak! Çünkü onu tanırsanız anlayacağınızdan emin olacaktır... Ama şunu da belirteyim ki, bunca sallanma ve yataktaki üçüncülükten sonra bu artık bir aile değil, bu ilişki birlikte yaşama kısmına giriyor çünkü evliliğin aile değerleri anında yok edilir.O4arovatell: ↑20 Jan 2022, 09:05 Ama denemeye değer mi?! Böyle bir çeşitliliğe yönelik temel ortak arzu)
- These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post (total 11):
- Marik :), 6996, Büyüleyici, Evgeniy-Spb, Alex10rus, Andrey57115, Fargal94, Rooss, Maliyet 69, Alexsss, Arden
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
Karınızla olan herhangi bir sıkıcı cinsel ilişki, kızınızla yapacağınız seks ile kolaylıkla çeşitlendirilebilir! Sonra isteyerek karınızın üzerine tırmanırsınız, şimdiden yeni bir am ve yeni memeler gibi hissedersiniz. Ve sallanmaya gerek yok ve aile değerleri yok edilmiyor. Kız doğal olarak karımı becerdiğimi biliyor ama bunun tersi bir sır! Ve gönül rahatlığı var, herkes mutlu, ihanet yok! Tohum fonunu boşa harcamak yok, her şey aileye gidiyor! Memeleri görünen bir kızı olan herkese bu formatı şiddetle tavsiye ediyorum!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 4):
- Tolkala, Onizm, Delmek, PavelNokia
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Bir erkeğin farklı fantezileri olabilir. kafa ve herkeste bir dereceye kadar var! Ama hangi normal adamın kızını sikebileceğini hayal edemiyorum!!! Bu ahlaki açıdan aklıma bile gelmiyor. Etrafta bir sürü kadın var, al, seç ve karşılıklı rıza ile istediğini yap... Kafanda her türlü fantezi olabilir ama gerçekte bir insan gibi, bir erkek gibi düşünmen gerekiyor, ne var ki? gerçekte mümkün ve %100 tabu olan!!Göğüsleri zaten görünen bir kızı olanlara bu formatı kesinlikle öneririm!
- These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post (total 9):
- 6996, Evgeniy-Spb, Büyüleyici, Piero, Diğerleri_p, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Limon, Firavun faresi, Arden
-
- Potansiyel seks nesnesi
........
Last edited by Misafir_15 on 27 Jan 2022, 13:30, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Devlet Duması üçüncü okumada sübyancılar için ömür boyu hapis cezasına ilişkin yasayı kabul etti
Devlet Duması milletvekilleri ikinci ve üçüncü okumada Rusya Federasyonu Ceza Kanununda, karşı suç işleme sorumluluğunun artırılması açısından değişiklikler kabul etti küçüklerin cinsel bütünlüğü. Bu, Rusya Federasyonu Devlet Dumasının resmi web sitesinde bildirildi.
Devlet Duması milletvekilleri ikinci ve üçüncü okumada Rusya Federasyonu Ceza Kanununda, karşı suç işleme sorumluluğunun artırılması açısından değişiklikler kabul etti küçüklerin cinsel bütünlüğü. Bu, Rusya Federasyonu Devlet Dumasının resmi web sitesinde bildirildi.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 3):
- şefkatli, Firavun faresi, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Yani 14 yaşındayım, 12’den 50’ye herkesi alırım bana bir şey olmaz, 16 oldum -18 yaşındayım ve 15 yaşında bir çocukla yattım, o zaman ben zaten sübyancıyım, 16 yaşına girdiği gün üçten sonra artık pedofil değil.
Eğer bir kız onunla yaşıyorsa sen ve parlamıyor ve o 15 yaşında, o zaman bu normal, sübyancı ispiyonladı, yaşıyorsun, o zaten 30 yaşında ve iki çocuğu var, her şey yolunda , 15 yaşında onu baştan çıkardığını, yine pedofil olduğunu söyledi.
Okuduğum kadarıyla pek çok sanatçı 18 yaşından önce doğum yapıyordu ve bu sıklıkla oluyordu ve reşit olmayan hayranlarıyla yattıkları gerçeği
kendi istekleriyle, bildiğimiz bu, ama eğer şimdi kanun ise, o zaman artık bir idol doğurmak için yalvarıp daha fazla bir şey talep etmemelerine rağmen, sadece hayranlar için pek çok kurulum ve eksi olabilir.
n
nİlginç olan, devam ediyor, Afrika’ya gidiyor, 12 yaşında kendine bir eş buluyor, 14 yaşında doğum yapıyor, başkente
ve pedofili suçundan geliyor.
n
Ayrıca bin kişi müebbet hapis cezasına çarptırıldı, bir ay sonra yasa çıkıyor, 14 yaşından itibaren evlenmeye izin veriliyor, kızın rızası ile diğerleri çıkmaya başlıyor, uzun süre oturabiliyorlar artık hapishanede kullanılmamaları durumunda zaman aşımına uğrar.
Ve 12-13 yaşlarındaki kızların bunu zaten kendilerinin istediğini varsayarsak, o zaman makaleye göre plan polis tarafından gerçekleştirilecektir. .
Yani kabaca, eğer kız 15 yaşındaysa, o zaman bir ay bekleyin, 16 yaşında olacak ve onu rahatsız edebilirsiniz ve sizi bir günde yakalayacaklar, makale. Elbette bu ilginç bir hal alıyor.
Üstelik, 60 yaşındaki bir çocuk 18 yaşındaki bir çocuğu baştan çıkarıyorsa o bir Casanova’dır ve 18 yaşındaki bir erkek, 15 yaşındaki bir çocuğu okşuyorsa -yaşlı, o bir sübyancı.
Elbette yasa ilginç görünüyor, yine pedofilin kim olduğu, bu Pedya’nın arkadaşı, Philip Kirkorov’un arkadaşı :)Evgenii-SPb: ↑20 Jan 2022, 14:36 Devlet Duması üçüncü okumada sübyancılara ömür boyu hapis cezası yasasını kabul etti
Devlet Duması milletvekilleri ikinci ve üçüncü okumada Rusya Federasyonu Ceza Kanununda değişiklik yapılmasını kabul etti. reşit olmayanların cinsel bütünlüğüne karşı suç işleme sorumluluğunun artması. Bu, Rusya Federasyonu Devlet Duması’nın resmi web sitesinde bildirildi.
Yani 14 yaşındayım, 12’den 50’ye herkesi alırım bana bir şey olmaz, 16 oldum -18 yaşındayım ve 15 yaşında bir çocukla yattım, o zaman ben zaten sübyancıyım, 16 yaşına girdiği gün üçten sonra artık pedofil değil.
Eğer bir kız onunla yaşıyorsa sen ve parlamıyor ve o 15 yaşında, o zaman bu normal, sübyancı ispiyonladı, yaşıyorsun, o zaten 30 yaşında ve iki çocuğu var, her şey yolunda , 15 yaşında onu baştan çıkardığını, yine pedofil olduğunu söyledi.
Okuduğum kadarıyla pek çok sanatçı 18 yaşından önce doğum yapıyordu ve bu sıklıkla oluyordu ve reşit olmayan hayranlarıyla yattıkları gerçeği
kendi istekleriyle, bildiğimiz bu, ama eğer şimdi kanun ise, o zaman artık bir idol doğurmak için yalvarıp daha fazla bir şey talep etmemelerine rağmen, sadece hayranlar için pek çok kurulum ve eksi olabilir.
n
nİlginç olan, devam ediyor, Afrika’ya gidiyor, 12 yaşında kendine bir eş buluyor, 14 yaşında doğum yapıyor, başkente
ve pedofili suçundan geliyor.
n
Ayrıca bin kişi müebbet hapis cezasına çarptırıldı, bir ay sonra yasa çıkıyor, 14 yaşından itibaren evlenmeye izin veriliyor, kızın rızası ile diğerleri çıkmaya başlıyor, uzun süre oturabiliyorlar artık hapishanede kullanılmamaları durumunda zaman aşımına uğrar.
Ve 12-13 yaşlarındaki kızların bunu zaten kendilerinin istediğini varsayarsak, o zaman makaleye göre plan polis tarafından gerçekleştirilecektir. .
Yani kabaca, eğer kız 15 yaşındaysa, o zaman bir ay bekleyin, 16 yaşında olacak ve onu rahatsız edebilirsiniz ve sizi bir günde yakalayacaklar, makale. Elbette bu ilginç bir hal alıyor.
Üstelik, 60 yaşındaki bir çocuk 18 yaşındaki bir çocuğu baştan çıkarıyorsa o bir Casanova’dır ve 18 yaşındaki bir erkek, 15 yaşındaki bir çocuğu okşuyorsa -yaşlı, o bir sübyancı.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 4):
- şefkatli, Onizm, RazVratnik, Juravl
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 5 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Ve ilginç olan, bu yasaları çıkaran yetkililerin, her iki cinsiyetten küçük çocukları, onlara hiçbir şey olmayacağını bilerek seve seve sikişmeleridir. Çünkü onlar otoritedir.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 10):
- Piero, SergeiKa, Büyüleyici, şefkatli, Cidden, Maşa12, Evgeniy-Spb, 6996, Alexander Adexander, Juravl
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
Ve yine de konuya geçelim....
Neredeyse kırk yıl sonra, bunca yıldır hayalini kurduğumuz, defalarca konuştuğumuz şey gerçekleşti. Seks konusuna yakın. Ve seksin kendisi hakkında. Nasıl bir insana sahip olabiliriz ki... Kendi kız kardeşiyle(!).. Evet. Bitti! Oldukça yakın zamanda. Sadece altı gün önce(!)..... Ve bugün, çılgın bir maratonun ardından hala tam olarak iyileşemedim ve fazla dinlenmedim. Benim kafam bile pek iyi düşünmüyor... Tek bir şey söyleyeceğim. Pubiste geniş bir hematom var, penis şişmiş... Taşaklar boş... Kardeş... Serpukhov’da...
Neredeyse kırk yıl sonra, bunca yıldır hayalini kurduğumuz, defalarca konuştuğumuz şey gerçekleşti. Seks konusuna yakın. Ve seksin kendisi hakkında. Nasıl bir insana sahip olabiliriz ki... Kendi kız kardeşiyle(!).. Evet. Bitti! Oldukça yakın zamanda. Sadece altı gün önce(!)..... Ve bugün, çılgın bir maratonun ardından hala tam olarak iyileşemedim ve fazla dinlenmedim. Benim kafam bile pek iyi düşünmüyor... Tek bir şey söyleyeceğim. Pubiste geniş bir hematom var, penis şişmiş... Taşaklar boş... Kardeş... Serpukhov’da...
- These users thanked the author SergeiKa for the post (total 5):
- Evgeniy-Spb, Fargal94, Tolkala, PavelNokia, Gami
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 4 years
4 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
n, Serpukhov’daki kız kardeşim ve sen neredesin, Kamçatka’da?SergeiKa: ↑17 Feb 2022, 20:18 Ve yine de konuya gelirsek....
Neredeyse kırk yıl sonra, bunca yıldır hayal ettiğimiz, defalarca konuştuğumuz şey gerçekleşti. Seks konusuna yakın. Ve seksin kendisi hakkında. Nasıl bir insana sahip olabiliriz ki... Kendi kız kardeşiyle(!).. Evet. Bitti! Oldukça yakın zamanda. Sadece altı gün önce(!)..... Ve bugün, çılgın bir maratonun ardından hala tam olarak iyileşemedim ve fazla dinlenmedim. Benim kafam bile pek iyi düşünmüyor... Tek bir şey söyleyeceğim. Pubiste geniş bir hematom var, penis şişmiş... Taşaklar boş... Kardeş... Serpukhov’da...
4 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Merak etmeyin, istatistiklere göre babaların yüzde 30’u çocuk babası değil! aile. Ve eğer baba kızının üzerine tırmandıysa, o zaman yüzde yüz onun kızı değildir. Koku, bunu bilenler söylüyor. Hata yapmanıza izin vermez.vlad.galtskiy: ↑20 Jan 2022, 10:24Bir erkeğin kafasında farklı fanteziler olabilir ve herkeste bir dereceye kadar vardır! Ama hangi normal adamın kızını sikebileceğini hayal edemiyorum!!! Bu ahlaki açıdan aklıma bile gelmiyor. Etrafta bir sürü kadın var, al, seç ve karşılıklı rıza ile istediğini yap... Kafanda her türlü fantezi olabilir ama gerçekte bir insan gibi, bir erkek gibi düşünmen gerekiyor, ne var ki? gerçekte mümkün ve bu %100 tabu!Andrey Petrov: ↑20 Jan 2022, 09:58 Göğüsleri zaten görünen bir kızı olan herkese bu formatı şiddetle tavsiye ederim!
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 3):
- Lao, Vladtsst, Tapkin
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
Kırkbeşinci, ama fazla abartmaya gerek yok .. Çok uzakta değilim... Taksiyle yarım saat... Ve birkaç saatlik vızıltı garanti.

- These users thanked the author SergeiKa for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 10 months
Annem ve babam uzun süredir swing toplantılarına katılıyor ve sevgi ve uyum içinde yaşıyorlar. Bir adamla çıktım, o beni arkadaşıyla yatmaya ikna etti. Üçte oldu
- These users thanked the author Milla for the post (total 8):
- pipipisa, Tolkala, Büyüleyici, Sibiryak89, Cidden, Onizm, Vincent, Alexsss
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 3 years 2 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
buna da geleceğiz umarım
- These users thanked the author Roma ve Julia for the post (total 3):
- lord07, Fargal94, Büyüleyici
-
- Penetrasyon
- Total posts: 200
O4arovatell, merhaba, sanırım ve eminim ki İster kadın ister erkek olsun üçüncü kişiyi davet edebilirsiniz ve etmelisiniz. 16 yıldır birlikte yaşıyoruz. Uzun zamandır üçüncüsünü istiyordum ama hâlâ düşünüyor. O beni seviyor, ben de öyle. Belki utangaçtır. Ona göre bir tür samimi enfeksiyona yakalanmaktan korkuyor.
- These users thanked the author Mnbvcxz987654321 for the post (total 3):
- Büyüleyici, Onizm, Makar1977
-
Автор темыBüyüleyici
- Sürtünmeler
nGenel olarak buna düşünceli yaklaşın)
Elbette bir risk var, dikkatli bakmalı ve pes etmemelisin! planlarınızı hızla hayata geçirme düşüncelerine kapılın!Mnbvcxz987654321: ↑03 Jun 2022, 16:46 O4arovatell, merhaba, sanırım ve İster kadın ister erkek olsun, üçüncü bir kişinin davet edilebileceğinden ve davet edilmesi gerektiğinden eminim. 16 yıldır birlikte yaşıyoruz. Uzun zamandır üçüncüsünü istiyordum ama hâlâ düşünüyor. O beni seviyor, ben de öyle. Belki utangaçtır. Ona göre bir tür mahrem enfeksiyona yakalanmaktan korkuyor.
nGenel olarak buna düşünceli yaklaşın)
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 1 month
Neden! Hayal kurmak ve bunu gerçeğe dönüştürmek harika bir şey
Asıl mesele diğer yarının İÇİNDİR! O zaman birlikte çok eğleneceksiniz!
- These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 3):
- Cidden, Büyüleyici, Onizm
-
Автор темыBüyüleyici
- Sürtünmeler
Düşünüyordum...düşünüyordum...ve bunu istediğimi bir kez daha kendime itiraf ettim. ..ve bunu gerçekleştirme isteği arttı)Tamila Seksi: ↑03 Jun 2022, 19:22 Neden olmasın! Hayal kurmak ve bunu gerçeğe dönüştürmek harika bir şeyAsıl mesele diğer yarının İÇİNDİR! O zaman birlikte çok keyif alacaksınız!
- These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 2):
- Fargal94, Onizm
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
29 yıldır evliyim ve yatakta arzular ve olasılıklar var) Bana bir çifti, partneri veya partneri davet etme arzum var ama eşim kabul etmiyor (
- These users thanked the author Fargal94 for the post:
- Büyüleyici
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Bütün aileler farklıdır. Herkes için farklıdır. Kimse için aynı olamaz. Ben de benimkini onu kalın bir sikle sikmeye ikna etmeye devam ediyorum. Bunu gerçekten görmek istiyorum. Ve onun daha uzun süre sikilmesini istiyorum. Onunla uzun süre birlikte olamam; çok güçlü bir heyecanım ve arzum var. Onu seviyorum ve her zaman istiyorum.
- These users thanked the author Kostik for the post (total 2):
- Makar1977, Büyüleyici
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Kendi adıma konuşacağım: Sahibiyim ve karım sadece benim, onu başka biriyle hayal bile edemiyorum ve onun hiçbir ipucu bile yok (2007’den beri birlikteyiz ve ne kadar ileri gidersem, o kadar çok seviyorum) ve fiziksel olarak ondan hoşlanıyorum).
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
15 yıldır birlikteyiz, yavaş yavaş çeşitlenmeye çalışıyoruz. Üçüncüye gitmek için hala uzun bir yol hissediyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
neredeyse 20 yıldır birlikte. Onu her zaman istiyorum. Yaklaşık 5 yıl önce bir swing kulübüne gitmeyi kabul ettim. Oraya bakıyoruz ama seks sadece kapalı bir odada ve sadece iki kişiyle oluyor. Trionic’i ima etti ama o kategorik olarak reddetti. Bakalım ümidimi kaybetmiyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 2 years 7 months
On yıllık evlilikten sonra cinsel aktivite azaldı, her şey o kadar tanıdık ve sıkıcı hale geldi ki. Ancak swing hakkında konuşmak bile birçok kez işlerin başlamasına yardımcı oldu. Biz hayal kurarken ve partner ararken, seks birkaç ay daha harikaydı. Doğru, gerçek hayatta sadece bir toplantı vardı ama bu bizi çok sarstı. Uzun bir evlilikte sallanmanın kesinlikle gerekli olduğuna inanıyorum.
- These users thanked the author Kayfolov for the post (total 3):
- Büyüleyici, Makar1977, İskender70
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
Bunu diğer başlıklarda birden fazla kez yanıtladım. Eski ilk eşimle 6 yıllık evlilikten sonra bir kez MFM düzenlediler. İlk başta hoşuna gitti ama birkaç gün sonra başladı: öyle değil ve olan bu değil. Genel olarak artık MFM istemedim. 12 yıl sonra boşandılar. MFM bunun için sürekli beni kınadı. İkinci eşimle MFM istemiyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
10 yıllık evlilikten sonra sekste her şey normal, ilk yıllardaki gibi değil elbette. Şu anda birlikte porno izlemeyi planlıyoruz, sonra belki sallanmaya başlarız
- These users thanked the author Vincent for the post (total 2):
- Fargal94, Büyüleyici
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 3 years
Seks düzenli ama zaten sıradan bir şey.
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- Büyüleyici
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 8 months
Peki anne baban kaç yaşında sana açıldı ve seni "güzellik"le tanıştırdı?Milla: ↑07 May 2022, 08:53 Yanıt: Bir yılın ardından aile seksi ŞikayetAlıntı Teşekkür
Milla’nın mesajı » 07 Mayıs 2022, 08:53
Annem ve babam bir süredir swing toplantılarına katılıyor uzun süre sevgi ve uyum içinde yaşayın. Bir adamla çıktım, beni arkadaşıyla yatmaya ikna etti. Peki bu üçümüzün başına geldi
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 10 months
Zaten 21 yaşında yetişkinliğe adım attınız.
- These users thanked the author Milla for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Yine de şaşırdım. Paylaşımlarınızdan bazen anne babanıza gruplar halinde şakalar yaptığınızı anlıyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Seks eşler arasındaki yakınlıktır... Burada üçüncü şahıslara yer yoktur!
- These users thanked the author Kendileri for the post (total 2):
- Büyüleyici, en yüksek
-
Автор темыBüyüleyici
- Sürtünmeler
Yani... bu tür düşünceler bu yüzden ortaya çıkıyor
- These users thanked the author Büyüleyici for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Gündelik seks, alışkanlıktan kaynaklanan sekstir. Eşler birbirlerine alışırlar, belirli pozisyonlara alışırlar, cinsel uyarılmalar, iltifatlar vb. Ve buna önceden dikkat edilmelidir. Bu olguyla nasıl başa çıkacağınızı düşünün.
En kolay yol seks oyuncaklarıdır! Ve ayrıca - mastürbasyonla birlikte porno izlemek: her biri kendisi için, her biri diğeri için, her biri diğeri için
, vb. Rol yapma oyunları burada çok faydalıdır. İnternette, uygun çevre, kıyafet ve aksesuarlarla bu tür eğlenceler için bir dizi uygun senaryo bulabilirsiniz. Ve son olarak grup seks. Ve
ir veya iki arkadaşa ilkel bir davet değil, herhangi bir eylem için ortak bulabileceğiniz uygun kulüpleri ziyaret etmek... Bu arada, forumumuzda özel olarak cinsel iletişim de kaçınmaya yardımcı olur
br/> aile içi seks can sıkıntısı. Bu belki de en güvenli seçenektir! Partnerler hayatta asla karşılaşmazlar ve bu nedenle
en üst seviyeye kadar açılabilir ve en karmaşık fantezileri tartışabilirler! Ceza Kanununun bile ötesinde!
En kolay yol seks oyuncaklarıdır! Ve ayrıca - mastürbasyonla birlikte porno izlemek: her biri kendisi için, her biri diğeri için, her biri diğeri için
, vb. Rol yapma oyunları burada çok faydalıdır. İnternette, uygun çevre, kıyafet ve aksesuarlarla bu tür eğlenceler için bir dizi uygun senaryo bulabilirsiniz. Ve son olarak grup seks. Ve
ir veya iki arkadaşa ilkel bir davet değil, herhangi bir eylem için ortak bulabileceğiniz uygun kulüpleri ziyaret etmek... Bu arada, forumumuzda özel olarak cinsel iletişim de kaçınmaya yardımcı olur
br/> aile içi seks can sıkıntısı. Bu belki de en güvenli seçenektir! Partnerler hayatta asla karşılaşmazlar ve bu nedenle
en üst seviyeye kadar açılabilir ve en karmaşık fantezileri tartışabilirler! Ceza Kanununun bile ötesinde!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 5):
- Fargal94, Sibiryak89, Büyüleyici, Alina, 6996
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Bir yıl içinde... Bence aşk üzerine kurulu bir çift hala sekse hazır değil... daha erken gelecek...

-
- Orgazm!
- Total posts: 991
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-