Annemi kim gözetledi?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
GLUC
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Annemi kim gözetledi?

Unread post by GLUC »

Herkese selam! Annemi gözetlemeyi seven insanlar var mı? Çok heyecan verici bir konu! Özellikle yalnızken ve kendi haline bırakılmadığında. Ve takip edildiğinden haberi yok! Yıkandığı anlarda bilgisayarda “ilginç” konulara göz atıyor...
These users thanked the author GLUC for the post (total 3):
sptlh, Hayalet, Makar1977
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 511
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annemi kim gözetledi?

Unread post by Dgonio2022 »

Göz atmayı seviyordum ve artık umursamıyorum.
These users thanked the author Dgonio2022 for the post (total 2):
Makar1977, Duster1979
Автор темы
GLUC
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by GLUC »

Annemle başladım ve şimdi karımı gözetliyorum! Onu doğal davrandığında izlemeyi gerçekten seviyorum. Yalnız olduğunu bilmek.
These users thanked the author GLUC for the post (total 2):
Makar1977, Duster1979
Kimonolik
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Orientation: biseksüel

Unread post by Kimonolik »

Her gece annemin kıçındaki battaniyeyi dikkatlice kaldırıyorum, oradaki her şeyi kokluyorum ve bir gün uyanıp beni kemikleşmiş bir şekilde göreceği umuduyla mastürbasyon yapıyorum.
Gusk suyu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Gusk suyu »

Seni 10 cm’lik metanetli yüzünle görmesini istiyorsan uyanmalı. Ve bunun için ona dokunmalısın ve yanında mastürbasyon yapmamalısın!
Автор темы
GLUC
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by GLUC »

Kimonolik: 15 Aug 2022, 11:21 Her gece annemin kıçındaki battaniyeyi dikkatlice kaldırıyorum, oradaki her şeyin kokusunu alıyorum ve bir gün uyanıp beni kemikleşmiş bir şekilde göreceği umuduyla mastürbasyon yapıyorum.
nOna dokunmayı deneyin! Eğer uyanmazsa, kıçını okşayın... vesaire... adrenalininiz tavan yapacak! Kemik inanılmaz olacak!! Deneyin, ilerleyin!
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Konu çok eski, çoğu insanın aklına geldi çünkü kadınlar arasında en ulaşılabilir olanı annedir.
These users thanked the author Esnek for the post:
Makar1977
Borç almak
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 4 years

Unread post by Borç almak »

Annemle babamın sikiştiğini görürdüm, onları ranzadan izlerdim ve mastürbasyon yapardım
These users thanked the author Borç almak for the post:
Makar1977
Esnek
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Esnek »

Leen: 17 Aug 2022, 06:44 Annemle babamın seviştiğini görüyordum, onları ranzadan izliyordum ve mastürbasyon yapıyordum
Onlara katılma isteğin yok muydu?
Borç almak
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 4 years

Unread post by Borç almak »

Tabii öyle bir isteğim vardı
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by HATA »

Annemi gözetlemedim, çocukluğumdan beri onu evdeki hamamda sürekli çıplak gördüm.
These users thanked the author HATA for the post (total 4):
Rexx, GLUC, Esnek, İvannavi
Esnek
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Esnek »

Leen: 18 Aug 2022, 19:09 Elbette böyle bir isteğim vardı
MFM işe yaramadı mı?

1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
BUGOR: 19 Aug 2022, 09:04 Annemi gözetlemedim, onu her zaman çıplak gördüm çocukluğundan beri evdeki hamam
Tabii ki zaten annenle yatıyorsan onu gözetlemenin bir anlamı yok

Şu tarihten sonra gönderildi:
BUGOR: 19 Aug 2022, 09:04 Annemi gözetlemedim, onu gördüm çocukluğundan beri evdeki hamamda sürekli çıplak
Tabii ki zaten annenle yatıyorsan onu gözetlemenin bir anlamı yok
HATA
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by HATA »

Flex elbette
alan
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by alan »

Ayrıca annemi de gözetledim
These users thanked the author alan for the post (total 2):
Makar1977, Hayalet
Şaşkalove kardeş
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Şaşkalove kardeş »

Çocukken birçok kez çıplak annem uyurken ona otuzbir çekerdim... ve bazen nasıl sikiştiğini gözetlerdim...
Onun büyük iç dudakları olan tıraşlı deliği beni her zaman çılgınca heyecanlandırırdı.. O zaman onların önünde dilimle ona dokunmak için her şeyimi verirdim.
These users thanked the author Şaşkalove kardeş for the post (total 2):
Makar1977, Hayalet
HATA
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by HATA »

Sashkalovesister, casusluk yapmadım ama her zaman annemi çıplak gördüm 13 yaşımdan beri benden çekinmedi
These users thanked the author HATA for the post:
Hayalet
Şaşkalove kardeş
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Şaşkalove kardeş »

BUGOR: 28 Aug 2022, 07:36 Sashkalovesbacım, gözetlemedim ama annemi 13 yaşımdan beri hep çıplak görürdüm, benden çekinmezdi
muhteşem !! Penisim her zaman dik olurdu... Bir kadın ve ben bunu yapardık, evin içinde çıplak dolaşıyorduk... Sürekli erekte oluyordum... ve o emmeyi çok severdi...
HATA
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by HATA »

Sashkalovesister, 13 yaşımdaydım henüz kalktı ve 14 yaşında ayağa kalkmaya başladı
Esnek
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Esnek »

12 yaşımdan itibaren sık sık onun çamaşırlarını nasıl yıkadığını veya değiştirdiğini gözetledim. Özellikle onu geceliğinin altında amını gördüğümde heyecanlandım. Hatta birkaç kez dokunmayı bile başardım.
These users thanked the author Esnek for the post:
Makar1977
MağaralarJ
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by MağaralarJ »

Zaman zaman onu üstsüz yüzünü yıkarken ve göğüslerini yıkarken gözetliyordum. Bir keresinde kıyafetlerini değiştirirken kamerayı kurduğumda, o bundan güçlü bir şekilde çıktı.
These users thanked the author MağaralarJ for the post:
Makar1977
Makar1977
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Makar1977 »

Sık sık onun çamaşırlarını nasıl yıkadığını veya değiştirdiğini gözetliyordum ve bazen de nasıl sikiştiğini gözetliyordum
paganel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by paganel »

Bir şeydi(((Günah((((Ama hormonlarla ne yapılabilir)))
These users thanked the author paganel for the post:
Makar1977
Birisi 26
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Birisi 26 »

Erkekler için yaklaşık 6 yaş harika bir yaş çünkü bu tür erkek çocukların anneleri, bahçedeki daha büyük oğlanların onlara yetişkin amcalarının amlarını teyzelerinin amlarına koyduğunu ve bunun kendilerini iyi hissetmelerini sağladığını söylediğinin farkında bile değiller. Bütün bunlara gizli ve heyecan verici "bükülme" kelimesi denir. Hatta çocuklardan biri, gece babasını annesini öldürürken gördüğünü söyledi. Ama babam ayrı yaşayacak, bu yüzden bunun nasıl olacağını ancak hayal edebiliyoruz. Böyle bir erkek çocuk için anne, bunu ilk duyduğu andan itibaren yakın gözlem nesnesi haline gelir. Ve çok geçmeden annesinin eğildiği bornozunun kesimindeki göğüslerini görmeyi başarır. Ve sonra birkaç kez daha. 26 yaşındaki anne böyle bir çocuğa çok çok olgun, sevilen ve çok güzel görünüyor. Ve o gerçekten çok güzel)... ve ilk kez aklına, eğer annesini öldüren kendisi olsaydı, annesinin de onunla birlikte ölmesi onun için çok hoş olurdu, çünkü onu çok seviyor. Ve bir sonraki düşünce, annemin muhtemelen bir amcamla birlikte öldüğü ortaya çıktı. Ve sonra böyle bir çocuk ilk ve çok güçlü heyecanını yaşar. Ve o andan itibaren annem yakın gözlem ve incelemeye alınır. Yulia Teyzeyle telefonda konuşurken annemin söylediklerine bakıyor ve dinliyorum. Annem onunla uzun süre sohbet etmeyi seviyor). Ama bazen onunla konuşurken aniden başka bir odaya gidiyor. Yulia Teyze iyi. Bazen anne geceyi onunla geçirmek için çocuğunu bile terk eder. Ve bazen Yulia Teyze geceyi geçirmek için çocuğunu onlara bırakıyor. Ve bir gün annesi bu çocuğa yarın Yulia Teyze’de kalacağını ve demiryoluna onunla gidebileceğini söyler. Ama ne yazık ki ertesi gün Yulia Teyze’nin başına bir şey geldiği ve ona gitmenin mümkün olmayacağı ortaya çıktı. O gün çocuk neredeyse anaokulundan alınan son kişiydi. Daire temizlendi ve lezzetli kokuyordu. Annem ev kıyafetlerini değiştirmiyor ve çocuğa yemek yiyip bahçede yürüyüşe çıkabileceğini söylüyor. Evet, sen de hokey oynayabilirsin ama onu bahçede görmeli. Şaşırtıcı derecede harika bir akşam çünkü annesi onu her zamanki gibi eve çağırmıyor ve bahçedeki tüm çocuklar gittikten sonra ilk kez eve tek başına dönüyor. Şaşırtıcı bir şekilde amcalarından birinin onları evinde ziyaret ettiği ortaya çıkar. Annemin işten tanıdığı. Annemin onunla çalışması gerekiyor, bu yüzden çocuğa banyoda yüzmeye gitmesini söylüyor, onu besliyor ve bir şekilde onu hemen yatağına gönderiyor. Kruşçev’deki bir binada yaşıyorlar ve oğlan da geçiş odasındaki katlanır kanepede uyuyor. Gece tuvalete gitmek için kalkıyor, uykulu... ve geri döndüğünde annesinin yatak odasından bazı sesler duyuyor. Kapıya yaklaşıp kulağını dayadı. Yanlışlıkla kapıya biraz basılıyor ve küçük bir çatlak açılıyor. Bu boşluktan tuvalet masasını görebilirsiniz. Koyu renkte, annemin tam boyunda, üç yapraklı büyük bir tuvalet masası. Odanın gece lambası açık. Tuvalet masasının kanatlarından birinin yansımasında oğlan annesinin yatağının neredeyse tamamını görebiliyor. Ve annesi yatakta. Sonunda çocuk annesini çıplak görüyor. Neredeyse çıplak Üzerinde sadece çoraplar ve çocuğun daha önce annesinde hiç görmediği garip, neredeyse şeffaf bir elbise var. Bu bornoz açılır ve artık uzun süre annenin göğüsleri tamamen görünür hale gelir. Annem dört ayak üzerinde duruyor ve dirseklerine yaslanıyor ama yüzü ileriye bakıyor... Annemin poposu sanki tepeye çıkmış gibi kalkıyor. Bir amca annemin arkasında dizlerinin üzerinde duruyor ve elleri annemin poposunun üzerinde. Sanki onu kendine doğru çekiyor ve sonra itiyor. Annemi sıkıştırıyor. Hızlı ve güçlü. Oğlan, amcası ve annesinin önceden anlaştıkları, kendisinin geleceğini ve annesinin amını amının içine koymasına izin vereceğini anlayarak başını vurur. Ve artık çocuk annesinin bundan ne kadar hoşlandığını görebiliyor. Annem hızlı ve ağır bir nefes alıp yüzüne düşen bir tutam saçı savurmaya çalışıyor. Ve tamamen farklı ve sıradışı bir yüzü var. Annem nefes verirken hafifçe ve sessizce inliyor. Ve göğüsleri onun hareketlerinin ritmini tekrarlıyor. Çocuk bu görüntüyü ve sesi bir sünger gibi emiyor. Vücudunun annesinin kıçına vuruşları... Annesinin yüksek sesle yarı inlemeleri, yarı nefes vermesi ve tüm bu hışırtılar... Amca anneye bir şey söylüyor ve anne sırt üstü dönüyor. Açı biraz değişiyor ve artık çocuk annesinin yüzünü göremiyor. Başı çocuğa doğru olacak şekilde sırtüstü yatıyor. Annemin çoraplı, hafif aralıklı, dizlerinden bükülmüş bacaklarını görebilirsiniz. Amca masaya gider, bir bardağa su koyar ve açgözlülükle içer. Çocuk kedisinin yukarı kalktığını fark eder. Annesinin bir parçası olan Pisyun. Annem sessizce bir şeyler söylüyor. Amca ona cevap veriyor. Yatağa geri döner. Annem bacaklarını biraz daha genişletiyor. Amca annemin bacaklarını dizlerinin altından alıyor ve amını bacakların arasına sokuyor. Annem elini indiriyor ve onu kendi amının içine sokuyor. Oğlanın baktığı açı bu anı detaylı bir şekilde görmesini sağlıyor... annesinin parmakları amını nasıl kaplıyor ve onu kendi amına yönlendiriyor... nedense bu an böyle bir anıya sonsuza kadar kazındı. erkek çocuk. Önümüzdeki birkaç dakika gibi. Bu birkaç dakika içinde annenin bacakları ya amcanın omuzlarına uzanır, ya da amca dizlerinin altında tutar ya da amca annesinin üzerine yattığında sırtına atılır. Ve ayrıca, amını kadının içine ve dışına soktuğunda yaptığı bu sürekli hareketler. İtiraf etmeliyim ki bundan önce çocuk sadece amını içeri sokması gerektiğini düşünüyordu ve hepsi bu. Daha önce de tam böyle hayal etmişti, amını annesinin içine sokup üzerine yatacağını, annesi gülümseyip onu çok güzel büktüğünü söylüyordu. Artık çocuk bunu nasıl yapacağını anlıyor ki annesi de derin bir nefes alıp onu cesaretlendiriyor. Tıpkı amcamın annesine yaptığı gibi. Amca ve annenin özellikle hızlı hareket etmeye başlamasıyla sona erdi, amca aniden doğruldu ve eliyle amını çekmeye başladı ve ardından amıyla birlikte annesinin karnına birkaç beyaz damla tükürdü. Ve bu da böyle bir çocuk için bir keşif.
These users thanked the author Birisi 26 for the post (total 3):
annem adam yaptı, Makar1977, sergey.nos
Esnek
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Esnek »

Daha önce sık sık göz atmıştım
These users thanked the author Esnek for the post (total 2):
Makar1977, sergey.nos
Artem.Maxsimov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 103
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Artem.Maxsimov »

GLUC, sanırım ben dahil birçok kişi göz attı. Ve ben her zaman ne zaman elbise değiştirdiğini, ne zaman yıkandığını, ne zaman seks yaptığını görmeye çalıştım.....
These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post (total 4):
annem adam yaptı, Makar1977, Stirlitz, sergey.nos
sergey.nos
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by sergey.nos »

hala bakıyorum
yalamak istiyorum
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by yalamak istiyorum »

13 yaşımdayken bakmıştım, itiraf ediyorum
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Mart »

26 Yaşındaki Biri: 15 Jan 2023, 10:54 Erkek çocuklar için yaklaşık 6 yaş harika bir yaş çünkü bu tür erkek çocukların anneleri bunun farkına bile varmıyor
Eh, evet elbette... Yaklaşık altı yaşlarındaki erkek çocukların anneleri hiçbir zaman küçük olmadılar ve sokakta kimin neyi “öğretebileceği” konusunda hiçbir fikirleri yoktu.
Ve erkek çocukları leylek getirdi onlara. Tam lahana çatalında.
Stirlitz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Stirlitz »

These users thanked the author Stirlitz for the post (total 3):
Esnek, maks.kshinin, alexey2024
alexey2024
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme