Oğlunu korkak bir fahişeye dönüştürmek gibi arzuları ya da fantezileri olan var mı? Veya birisi bunu zaten yapmış olabilir mi? konusuyla ilgili fantezilerinizi ve fotoğraflarınızı paylaşın!
Oğlunu korkak bir fahişeye dönüştürmek gibi arzuları ya da fantezileri olan var mı? :oops: Veya birisi bunu zaten yapmış olabilir mi? ;) konusuyla ilgili fantezilerinizi ve fotoğraflarınızı paylaşın!
Gerçekten ilginç. Bir soru sorar ve herkesin bir şekilde ne söylendiğini öğrenmesi gerekir. Merak ediyorum arkadaşların kim? Sonuçta anonim seks forumları bunun için var. İletişim kurmak ve yeni bir şeyler öğrenmek.
These users thanked the author vikylechka75 for the post:
Gerçekten ilginç. Bir soru sorar ve herkesin bir şekilde ne söylendiğini öğrenmesi gerekir. Merak ediyorum arkadaşların kim? Sonuçta anonim seks forumları bunun için var. İletişim kurmak ve yeni bir şeyler öğrenmek.
Gerçekten babamın bunu bana yapmasını isterdim, ama annemin kıyafetlerini değiştirip kendimi sikmem gerekiyor, ama bu olur içimdeki spermi hissetmek çok daha keyifli olur babalar))
These users thanked the author Artemanallobby for the post:
[size=200] Gerçekten babamın bunu bana yapmasını isterdim, ama annemin kıyafetlerini değiştirip kendimi sikmem gerekiyor, ama bu olur içimdeki spermi hissetmek çok daha keyifli olur babalar)) [/size]
artemanalglyboko: ↑14 Jan 2022, 18:50 Gerçekten babamın bunu bana yapmasını isterdim ama annemin kıyafetlerini giyip kendimi sikmem gerekiyor , ama babanın spermini içinde hissetmek çok daha hoş olurdu))
Is görme engelliler forumu için mi bu?
These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
[quote=artemanalglyboko post_id=53197 time=1642175442 user_id=5164] [size=200] Gerçekten babamın bunu bana yapmasını isterdim ama annemin kıyafetlerini giyip kendimi sikmem gerekiyor , ama babanın spermini içinde hissetmek çok daha hoş olurdu)) [/size] [/quote] Is görme engelliler forumu için mi bu?
Oğlumun gece ben uyurken mastürbasyon yaptığını fark ettim, nasıl tepki vermeliyim?
Last post
Sokağın karşısındaki komşum Galka’yı hatırlıyorum, her gün okuldan eve giderken o yürürken bitirme görevim vardı ve bu birkaç yıl boyunca her gün bir kez baktım ve o. göbeği vardı)))
Meryem Ana gibi...
Oğlum geceleri üzerimde mastürbasyon yapıyor, külotumu kenara çekiyor ve bazen tam klitorisimin üzerine mastürbasyon yapıyor, nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum, yine de bu kendimi boşalmama sebep...
Last post
:angel: Mastürbasyon yaparken nasıl göründüğünü görmek istiyorum Sana boşalmak istiyorum
6 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Kaba ve heyecan verici konular hakkında sohbet etmeyi seviyorsunuz
Herkese selam. Son zamanlarda oğlumun iç çamaşırıma mastürbasyon yaptığını fark etmeye başladım, nereden tavsiye alacağımı bilmiyorum (Durum utanç verici, arkadaşlarımla konuşamıyorum, ayrıca onun...
Last post
vit123 ve lütfen videolarınızı bana gönderin! Sana yalvarıyorum. PM’de. Eğer sizin için daha uygunsa, size bir e-posta yazacağım.
Biraz tavsiyeye ihtiyacım var. Çok endişeliyim. 40 yaşındayım. Oğlumla yaşıyorum, o 19 yaşında. Geçen gün sarhoş olarak geldim ve bir arkadaşımın doğum günü partisine gittim. Duş aldığımda görünüşe...
Last post
Temka ensest, çok heyecan verici
5 saat 27 dakika sonra gönderildi:
Bir çift, ensest hakkında sohbet edecek bir çift veya bekar bir anne/baba arıyor. Gerçek. Almanya’da yaşıyoruz.
Ensest...