Prezervatifli ve prezervatifsiz seks
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Prezervatifli ve prezervatifsiz seks
Güvenli seksle ilgili değil, duyumlarla ilgili. Sanırım çoğu kişi lastik bant olmadan seksin çok daha keyifli olduğu konusunda benimle aynı fikirde olacaktır. Ancak güvenliği unutmamalıyız. Hayatınızda elastik bantla veya elastik bant olmadan daha çok ne tür seks yaptınız? Şahsen ben çoğu zaman elastikliği çıkardım ve riski kendime ait olmak üzere sekse devam ettim, ama güzeldi. İçeriye boşalmak genellikle en heyecan verici şeydir. Eğer içeri giremezsen, o zaman onu göğüslerinin ya da karnının üstüne çekeceksin.
- These users thanked the author helikopter9 for the post:
- Sergey Arı
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Re: Prezervatifli ve prezervatifsiz seks
Zayıflardı ve oldukça normaldiler, ancak lastik partnerde kaldığında böyle oldu.
C metresiydi, elastikle hemen ilgilenmedi.
Yaklaşık 80-20’si olmadan.
Kuzey Batı’da bazı kadınlarla tanıştım, buluşacağız, ama eczaneden lastik alırım, hoşuma gitmedi, ama tamam,
kauçukla seks yapmamaktan daha iyidir.
Biz de orada yatıyoruz, okşuyoruz, peki, sanırım geçebilir, ben eklemeden, "Giy onu" için bekle, tepki yok,
beş dakika sonra zaten hareket ediyorum, inliyor, vs., "Boşaldım mı?" diyorum, tepki yok, döküyorum.
Sonunda duş aldım vs., lastikle ilgili tek kelime etmedim.
İkisiyle birlikteydim, zaten onlardan sızıyor, tabii ki aynı anda değil, sonra biri diyor ki, kocam
Ben zaten akşam yemeğini bekliyorum, ikincisi de - kocam hakkında , ve ben ikisine de geldim ve lastiksiz başkaları da vardı.
Yani eğer çocuk yaparsam, bir çocuğumuz olmasını kocama dayatabilirler ya da belki bir şey olabilir diye düşünüyorum. erkek arkadaşımla birisiyle yattı ama benim çocuğum oldu ya da belki kimse kimseyi doğurmadı.
C metresiydi, elastikle hemen ilgilenmedi.
Yaklaşık 80-20’si olmadan.
Kuzey Batı’da bazı kadınlarla tanıştım, buluşacağız, ama eczaneden lastik alırım, hoşuma gitmedi, ama tamam,
kauçukla seks yapmamaktan daha iyidir.
Biz de orada yatıyoruz, okşuyoruz, peki, sanırım geçebilir, ben eklemeden, "Giy onu" için bekle, tepki yok,
beş dakika sonra zaten hareket ediyorum, inliyor, vs., "Boşaldım mı?" diyorum, tepki yok, döküyorum.
Sonunda duş aldım vs., lastikle ilgili tek kelime etmedim.
İkisiyle birlikteydim, zaten onlardan sızıyor, tabii ki aynı anda değil, sonra biri diyor ki, kocam
Ben zaten akşam yemeğini bekliyorum, ikincisi de - kocam hakkında , ve ben ikisine de geldim ve lastiksiz başkaları da vardı.
Yani eğer çocuk yaparsam, bir çocuğumuz olmasını kocama dayatabilirler ya da belki bir şey olabilir diye düşünüyorum. erkek arkadaşımla birisiyle yattı ama benim çocuğum oldu ya da belki kimse kimseyi doğurmadı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 8 months
Partnerimin bana prezervatifle götürmeyi teklif etmesinden nefret ediyorum. Canlı bir penis hem içeri girdiğinde hem de çalıştığında çok daha keyiflidir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Daha da kötüsü prezervatifle oral seks yapmaktır.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- helikopter9, Martin
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
Bence bu genel olarak anlamsız bir aktivite)
- These users thanked the author helikopter9 for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Martin
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 9 months
Tabii ki olmadan. Prezervatifle çocukça görünüyor)
- These users thanked the author mastelik for the post:
- alex503311
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Meslektaşım - Destekliyorum... Sen prezervatif takıyorsun ve onlar da başkasına oral seks veriyorsun! Felaket! :özür dilerim:
- These users thanked the author George for the post (total 2):
- alex503311, Martin
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
-
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 4 months
İlk genç bayanla neredeyse her zaman elastik bant takıyordum, hamile kalmaktan çok korkuyordum. Sonra elastik bant takmayı sevmeyen ama aynı zamanda hamile kalmaktan da korkan genç bir bayan vardı. Onun karnının üstüne, sonra kıçına, sonra da ağzına girdim.
Şimdi şimdikiyle birlikte , Ben sadece elastik bant olmadan gelirim ve her zaman içeri boşalırım. Şimdi amda, sonra kıçında. O buna deli oluyor. Ama hap kullanıyor, bu yüzden korkmuyor.
Şimdi şimdikiyle birlikte , Ben sadece elastik bant olmadan gelirim ve her zaman içeri boşalırım. Şimdi amda, sonra kıçında. O buna deli oluyor. Ama hap kullanıyor, bu yüzden korkmuyor.
-
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sadece olmadan, eğer verirsem, o zaman sadece %100 güvenle... Her tür beklenmedik insan umurumda değil

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
Daha önce buraya yazmıştım - bir keresinde çok sarhoşken bir fahişeyi siktim ve gelemedim, şiddetli bir ereksiyon yaşadım ama bitiremedim ve o da paket lastiğini benden çıkardı, şöyle dedi - sadece içime boşalma, onu sıcak, ıslak amına lastik bantsız soktum, etini kafamla hissettim, hemen içine döktüm ve sonra ona bağlandım - prezervatifsiz kahrolası fahişeler , bazen seks sırasında gizlice havalandım ve kendimi onlara kaptırdım, bazen prezervatifi çıkardığımı söyledim, sonra büyüdükçe bilgelik kazandım - ne kadar risk aldığımı fark ettim, olmadan geçmesi iyi sonuçlar))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post