Ensest

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
FLOVER
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Ensest

Unread post by FLOVER »

Kendi kız kardeşimle uzun bir süre seks yaptık. Çocukluğumda ve askere gitmeden önce başlamıştık. O 4 yaş daha genç Geri döndüğümde şaşkına döndüm, "toplandı", hepsi harika, sadece saçmalık. Ama karar verdim, bütün tören boyunca onu düşünsem de geleceğim, ona dokunmayacağım... onun kendi hayatı var, bir daha ensestle uğraşmaya değmez. Ordunun üzerinden yaklaşık bir yıl geçti, ailem kulübedeydi (o ve ben o zamanlar hâlâ onlarla birlikte yaşıyorduk) ve :oops: sarhoş olmaya karar verdik ve bu süreçte kendisi de :shock: "Tekrarlamak ister misin?" diye sordum elbette reddetmedim. Sonra her şey oldu, bazen birkaç ay arayla, bazen her gün, ama 30 yaşını geçene kadar da devam etti. Yaklaşık 8 yıl önce her şey silinip gitti... Uzun bir iş gezisine çıktım, geldim oğlum... kocam.. oğlum.. günlük yaşam...
Yaklaşık bir buçuk yıl önce kendime geldim ilişkinin yenilenmesi hakkında konuşmak için... Reddetti ama şuna benzer bir şey garip: "Bu konu hakkında spesifik bir şey söyleyemem." Ve yanaklarım pembeye döndü...
Kızlar! İlişkiyi yenileme şansı nedir?
Belki biraz tavsiye..
Şimdiden teşekkürler!
These users thanked the author FLOVER for the post (total 3):
mastelik, Sibiryak89, SergeiKa
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
 Yanıt: Ensest

Unread post by Nikk »

FLOVER: 11 Apr 2021, 15:15 Kendi kız kardeşimle uzun bir süre seks yaptık. Çocukluğumda ve askere gitmeden önce başlamıştık. O 4 yaş daha genç Geri döndüğümde şaşkına döndüm, "toplandı", hepsi harika, sadece saçmalık. Ama karar verdim, bütün tören boyunca onu düşünsem de geleceğim, ona dokunmayacağım... onun kendi hayatı var, bir daha ensestle uğraşmaya değmez. Ordunun üzerinden yaklaşık bir yıl geçti, ailem kulübedeydi (o ve ben o zamanlar hâlâ onlarla birlikte yaşıyorduk) ve :oops: sarhoş olmaya karar verdik ve bu süreçte kendisi de :shock: "Tekrarlamak ister misin?" diye sordum elbette reddetmedim. Sonra her şey oldu, bazen birkaç ay arayla, bazen her gün, ama 30 yaşını geçene kadar da devam etti. Yaklaşık 8 yıl önce her şey silinip gitti... Uzun bir iş gezisine çıktım, geldim oğlum... kocam.. oğlum.. günlük yaşam...
Yaklaşık bir buçuk yıl önce kendime geldim ilişkinin yenilenmesi hakkında konuşmak için... Reddetti ama şuna benzer bir şey garip: "Bu konu hakkında spesifik bir şey söyleyemem." Ve yanaklarım pembeye döndü...
Belki bir tavsiye..
Şimdiden teşekkürler!
Ne tavsiyesi? Onun ayaklarına kapanın ve müthiş aptallığınız için gözyaşları içinde özür dileyin! Ve o seni istedi ve seni!!!.. Ve o karar verecek...
Автор темы
FLOVER
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by FLOVER »

İstemiş olabilir ama bunu bana kendisinin söylemesi benim için önemli (eğer o andan bahsediyorsak). O gün, koşullar nedeniyle yine de hiçbir şey yapmazdım. Üstelik bu konuyu onunla özgürce konuşuyoruz.
mastelik
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by mastelik »

FLOVER: 11 Apr 2021, 15:15 Kendi kız kardeşimle uzun bir süre seks yaptık. Çocukluğumda ve askere gitmeden önce başlamıştık. O 4 yaş daha genç Geri döndüğümde şaşkına döndüm, "toplandı", hepsi harika, sadece saçmalık. Ama karar verdim, bütün tören boyunca onu düşünsem de geleceğim, ona dokunmayacağım... onun kendi hayatı var, bir daha ensestle uğraşmaya değmez. Ordunun üzerinden yaklaşık bir yıl geçti, ailem kulübedeydi (o sırada o ve ben hâlâ onlarla birlikte yaşıyorduk) ve sarhoş olmaya karar verdik ve bu süreçte bana kendisi sordu: "Bunu tekrarlamak ister misin?" ? “Elbette reddetmedim. Sonra her şey oldu, bazen birkaç ay arayla, bazen her gün, ama 30 yaşını geçene kadar da devam etti. Yaklaşık 8 yıl önce her şey silinip gitti... Uzun bir iş gezisine çıktım, geldim oğlum... kocam.. oğlum.. günlük yaşam...
Belki biraz tavsiye..
Şimdiden teşekkürler!
Güzel hikaye :roll: Durma)
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by SergeiKa »

Kız kardeşim ve ben çocukken taklit seks yaptık. Her ikisi de babanın anneye nasıl şaplak attığını gördü. Ancak yaşları nedeniyle neyi ve nasıl olduğunu anlamadılar. O halde hadi yiyelim, artık yok. Okula gittik. Kardeşim, neredeyse iki yaş küçük. Bu konuyu unuttular. Bazen ebeveynlerinin yatağının gıcırdaması ve annelerinin boğuk nefesleri eşliğinde birbirlerinin yatağına tırmanıyorlardı. Ve böylece kendi gruplarında casusluk yaparak, kulak misafiri olarak ve seks hakkında konuşarak büyüdüler.
Ve altıncı sınıfın sonunda (benimki), annemle ilk yüzleştiğimde, kız kardeşimi ziyaret etmeyi bıraktım. Anneme kız kardeşime dokunmayacağıma dair söz verdim. Yani tamamen. Yemin ettim. Aksi takdirde annem beni içeri almayı reddetti.
Ancak bu bir şans meselesi. Üç yıl sonra kız kardeşim bizi yaktı(!). İkimiz de gelene ve annem orgazmdan kendine gelene kadar meydan okurcasına bekledi (annemde vardı, o da benimle her zaman bayılmanın eşiğindeydi). Önümüzde soyundu ve açık açık kendisinin de benimle sevişmek istediğini söyledi.
Annemin tepkisi şaşkın(!). Bir dakika kadar sessiz kaldı. Daha sonra kısık bir sesle onu sıktı. Bunun benim hatam olduğunu söylüyorlar. Ve onu affetmeyi. Ve böylece yaşayan tek bir ruh bunu öğrenmez. Ve asıl önemli olan, bunun yalnızca bir kez olmasıydı.
Kız kardeşime erkeklerden herhangi biriyle seks yapıp yapmadığını sordum. Bunun üzerine kız kardeş başını olumsuz anlamda salladı.
Anne, altın!.. Tüm detayları, kız kardeşinin bakiresine girmenin en iyi ve kolay yolunu önerdi, ama zaten sik, am istedi. Ve penisim çok küçük olduğu için kızlık zarından içeri girmek mümkün olmadı. Üstelik sik bilmeyen kız kardeşinin amcığı küçüktü. Baş, patlamaya hazır olan kızlık zarına yaslanarak vajinaya zar zor girdi. Birkaç kez çıkarıp tükürükle ıslatmak zorunda kaldım. Heyecanlanan vajinaya tekrar sokun.
Annem ikimiz için de endişeleniyordu. Alay etti ve uyardı. Bu durumun onu da heyecanlandırmaya başladığı görülüyordu. Yaklaşık yirmi dakikalık zorlu bir mücadeleden sonra taşımı sertçe bastırdığımda ve kız kardeşim ince bir ciyaklama sesi çıkardığında annem rahat bir nefes aldı ve yanımıza oturdu.
Kız kardeşim yanaklarında gözyaşları vardı ama metanetli bir şekilde gülümsedi ve devamını bekleyerek annesine baktı. Az önce hiç de korkutucu olmadığını ve acımadığını söyledi.
Annem ayağa kalktı, elini omzuma koydu ve öğretici bir şekilde bana hiçbir koşulda kız kardeşimin içine boşalmamamı söyledi. Başımı salladım ve hırıltılı bir sesle kız kardeşimin sıkı amını yavaşça sikmeye başladım. Her hareketinde daha da derine iniyordu... O zamanlar yirmi dört santimetrelik bir canavara göre kız kardeşimin amcığı gerçekten çok küçük ve boldu. Penisin yarısı bile zar zor içeri giriyor ve kızın vajinasının dibine dayanıyordu. Ama darlığının verdiği heyecan muhteşemdi.
Annem birkaç kez yanımıza geldi. İkimize de tavsiyelerde bulundu ve biz de kabul ettik. Pozisyonları değiştirdik. İlk defa kız kardeşimin karnına vurdum. Benden bu kadar az sperm çıkmasına şaşırdım...
Heyecan ve heyecan daha da arttı.
Daha önce pasif olan kız kardeşim pembeleşmeye başladı. Nefesi sıcaklaştı. Bir noktada nefes almayı bıraktı ve hafifçe seğirmeye başladı. Daha sonra gözler büyüdü ve ağız açıldı. Hiç ses yoktu. Sonra göz kapaklarının altına yuvarlandılar ve bir yay gibi gerildi. Eğildi ve dondu. Sadece karnın alt kısmı sarsılarak ürperdi. Ve penisimin yarısının bir mengeneye sıkıştırıldığını ve sanki kızın vücudunun derinliklerine çekildiğini hissettim. Nefes alıp bu derinliklere bayıldım.... Ama ne yazık ki!... Bu hala kendini ilk kez güçlü bir sikin üzerinde bulan bir kız.....

Genel olarak anne, birkaç kez daha yanıma geldi, acınası bir şekilde gülümsedi ve tırnaklarını ısırıp başını salladı ve mutfağa gitti. Devam ettim. Ve daha da cesurca kız kardeşinin istekli, susturucu, sulu amını dövdü.
Bu akşama kadar devam etti. Ta ki kendisi yorgun olduğunu ve bacaklarının kasıldığını söyleyene kadar. Ben de patlamaya yetiştim ve penisimi hızla ama çaba harcayarak ondan çıkardım ve yüzüne ve göğsüne bir miktar sperm sıçrattım. Kanepeye uzandım.
Kız kardeşim beni omzumdan öptü, ayağa kalktı, bacaklarına kramp girdiği için inledi ve sendeleyerek mutfağa gitti. Annemle onun konuştuğunu duydum ama umursamadım... Bayıldım.

Bu, kız kardeşimle geçirdiğimiz tek zamandı. Ama hayatta her zaman tekrarlamayı ve tekrarlamayı istedik ve istiyoruz. Görünüşe göre birbirimizden çok uzakta yaşıyoruz. Telefon ve WhatsApp ile başlıyoruz. Anlaşıyoruz... Ama vakit bulamıyoruz...
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 3):
Korsan, Evgeniy-Spb, Bulkin
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

SergeiKa: 15 Jan 2022, 16:25 Kız kardeşimle çocukken taklit seks yaptık. Her ikisi de babanın anneye nasıl şaplak attığını gördü. Ancak yaşları nedeniyle neyi ve nasıl olduğunu anlamadılar. O halde hadi yiyelim, artık yok. Okula gittik. Kardeşim, neredeyse iki yaş küçük. Bu konuyu unuttular. Bazen ebeveynlerinin yatağının gıcırdaması ve annelerinin boğuk nefesleri eşliğinde birbirlerinin yatağına tırmanıyorlardı. Ve böylece kendi gruplarında casusluk yaparak, kulak misafiri olarak ve seks hakkında konuşarak büyüdüler.
Ve altıncı sınıfın sonunda (benimki), annemle ilk yüzleştiğimde, kız kardeşimi ziyaret etmeyi bıraktım. Anneme kız kardeşime dokunmayacağıma dair söz verdim. Yani tamamen. Yemin ettim. Aksi takdirde annem beni içeri almayı reddetti.
Ancak bu bir şans meselesi. Üç yıl sonra kız kardeşim bizi yaktı(!). İkimiz de gelene ve annem orgazmdan kendine gelene kadar meydan okurcasına bekledi (annemde vardı, o da benimle her zaman bayılmanın eşiğindeydi). Önümüzde soyundu ve açık açık kendisinin de benimle sevişmek istediğini söyledi.
Annemin tepkisi şaşkın(!). Bir dakika kadar sessiz kaldı. Daha sonra kısık bir sesle onu sıktı. Bunun benim hatam olduğunu söylüyorlar. Ve onu affetmeyi. Ve böylece yaşayan tek bir ruh bunu öğrenmez. Ve asıl önemli olan, bunun yalnızca bir kez olmasıydı.
Kız kardeşime erkeklerden herhangi biriyle seks yapıp yapmadığını sordum. Bunun üzerine kız kardeş başını olumsuz anlamda salladı.
Anne, altın!.. Tüm detayları, kız kardeşinin bakiresine girmenin en iyi ve kolay yolunu önerdi, ama zaten sik, am istedi. Ve penisim çok küçük olduğu için kızlık zarından içeri girmek mümkün olmadı. Üstelik sik bilmeyen kız kardeşinin amcığı küçüktü. Baş, patlamaya hazır olan kızlık zarına yaslanarak vajinaya zar zor girdi. Birkaç kez çıkarıp tükürükle ıslatmak zorunda kaldım. Heyecanlanan vajinaya tekrar sokun.
Annem ikimiz için de endişeleniyordu. Alay etti ve uyardı. Bu durumun onu da heyecanlandırmaya başladığı görülüyordu. Yaklaşık yirmi dakikalık zorlu bir mücadeleden sonra taşımı sertçe bastırdığımda ve kız kardeşim ince bir ciyaklama sesi çıkardığında annem rahat bir nefes aldı ve yanımıza oturdu.
Kız kardeşim yanaklarında gözyaşları vardı ama metanetli bir şekilde gülümsedi ve devamını bekleyerek annesine baktı. Az önce hiç de korkutucu olmadığını ve acımadığını söyledi.
Annem ayağa kalktı, elini omzuma koydu ve öğretici bir şekilde bana hiçbir koşulda kız kardeşimin içine boşalmamamı söyledi. Başımı salladım ve hırıltılı bir sesle kız kardeşimin sıkı amını yavaşça sikmeye başladım. Her harekette daha da derine iniyordu. O zamanlar yirmi dört santimetrelik canavara göre kız kardeşinin amcığı gerçekten de çok küçük ve boldu. Penisin yarısı bile zar zor içeri giriyor ve kızın vajinasının dibine dayanıyordu. Ama darlığının verdiği heyecan muhteşemdi.
Annem birkaç kez yanımıza geldi. İkimize de tavsiyelerde bulundu ve biz de kabul ettik. Pozisyonları değiştirdik. İlk defa kız kardeşimin karnına vurdum. Benden bu kadar az sperm çıkmasına şaşırdım...
Heyecan ve heyecan daha da arttı.
Daha önce pasif olan kız kardeşim pembeleşmeye başladı. Nefesi sıcaklaştı. Bir noktada nefes almayı bıraktı ve hafifçe seğirmeye başladı. Daha sonra gözler büyüdü ve ağız açıldı. Hiç ses yoktu. Sonra göz kapaklarının altına yuvarlandılar ve bir yay gibi gerildi. Eğildi ve dondu. Sadece karnın alt kısmı sarsılarak ürperdi. Ve penisimin yarısının bir mengeneye sıkıştırıldığını ve sanki kızın vücudunun derinliklerine çekildiğini hissettim. Nefes alıp bu derinliklere bayıldım.... Ama ne yazık ki!... Bu hala kendini ilk kez güçlü bir sikin üzerinde bulan bir kız.....

Genel olarak anne, birkaç kez daha yanıma geldi, acınası bir şekilde gülümsedi ve tırnaklarını ısırıp başını salladı ve mutfağa gitti. Devam ettim. Ve daha da cesurca kız kardeşinin istekli, susturucu, sulu amını dövdü.
Bu akşama kadar devam etti. Ta ki kendisi yorgun olduğunu ve bacaklarının kasıldığını söyleyene kadar. Ben de patlamaya yetiştim ve penisimi hızla ama çaba harcayarak ondan çıkardım ve yüzüne ve göğsüne bir miktar sperm sıçrattım. Kanepeye uzandım.
Kız kardeşim beni omzumdan öptü, ayağa kalktı, bacaklarına kramp girdiği için inledi ve sendeleyerek mutfağa gitti. Annemle onun konuştuğunu duydum ama umursamadım... Bayıldım.

Bu, kız kardeşimle geçirdiğimiz tek zamandı. Ama hayatta her zaman tekrarlamayı ve tekrarlamayı istedik ve istiyoruz. Görünüşe göre birbirimizden çok uzakta yaşıyoruz. Telefon ve WhatsApp ile başlıyoruz. Katılıyoruz.... Ama vakit bulamıyoruz....
Yazabilirsin, yaz...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”