Hikaye bana ait değil. Bir mektup arkadaşı tarafından gönderildi. Yayınlanmasına izin verdim.
Kocamın bir tuhaflığı var. Birkaç yıl birlikte yaşadıktan sonra bir defasında benden onu sağmamı istedi. Bunu yapmak için yatağa yüzüstü diz çöktüğü ve bacaklarını birbirinden ayırdığı ortaya çıktı. Arkasından gelip onu ittim. Avucuma gelip teşekkür etti. Bunu neden beğendiğini anlamak için uzun süre uğraştım ama bir şekilde pes etti.
- "Bunu bana annem yaptı" diye itiraf etti.
- "Söyle bana" diye sordum, çok şaşırmıştım.
Kocamın annesi çok zeki bir kadındı Şehir komitesinde yüksek bir pozisyonda bulunuyordu. Bu yüzden kocamın itirafına şaşırdım.
- 14 yaşımdayken bir keresinde odama girdi ve benden bu pozisyonda durmamı istedi,” diye açıkladı kocam.
- Her şeyi onun istediği gibi yaptım, diye devam etti, ilk kez çok hızlı bir şekilde verilen bardağa içtim. Bu sık sık oluyordu, yaklaşık haftada iki kez. Bitirdikten sonra annem bir bardak sperm aldı ve gitti. Onunla ne yaptığını bilmiyorum ve bana da hiç söylemedi.
- Bu işlem sonunda rutine dönüştü, memnundum ama eskisi kadar değil. Beni boşalmaya getirmek daha fazla çaba gerektirdi.
- Zaten beğenmedin mi? – annem bir keresinde sormuştu.
- “Beğendim ve çok hoş,” diye yanıtladım, “ama artık alıştım ve o kadar heyecan verici gelmiyor.
- "Anlıyorum," dedi anne, "tekdüzelikten sıkıldın."
- "Muhtemelen evet," diye kabul ettim.
- "Eğer sana bir şey gösterirsem , muhtemelen ilgin geri dönecek," dedi annesini utandırarak.
- Bana ne göstereceksin? – Ne hakkında konuştuklarını tahmin ederek ilgimi çekti ama inanamadım.
- Hiç çıplak bir kadın gördün mü?
- Hayır, onu nerede görebilirim?
- Sana göstermek istediğim şey bu, ister misin?
- İstiyorum, - Hemen kabul ettim, - gerçekten mümkün mü.
- İzleyebilirsin , bunda yanlış bir şey yok
- Elbisesinin düğmelerini açtı, sadece altındaki külot ortaya çıktı. Annenle tanıştığın zamanı hatırlıyorsun, çok çekici görünüyordu. Annem bornozunu çıkardı ve geriye sadece siyah geniş külot kaldı. Doğal olarak göğüslerine bakmak ilgimi çekti ama en çok bacaklarının arasındaki tüberkül ilgimi çekti. Annemin amının orada olduğunu biliyordum. Annem biraz tereddüt etti ve külotunu indirerek kıyafetlerinden tamamen kurtuldu. Dolu gözlerle baktım. İlk başta annem utangaçtı ve amını kapatmaya çalıştı. Sonra kendini aştı ve bir süre yüzümün önünde durdu.
- Peki beğendin mi? – “Bize yardım edecek mi?” diye sordu
- Evet anne, gerçekten beğendim!
- Bu harika, devam edelim.
- Devam etti yanımda dur ki görebileyim ve sağ elimle işimi yaptım,” diye devam etti kocası, “Hemen hemen geldim.”
- “Zeki kız,” diye övdü annem beni ve gemiyi alarak gitti.
- Muhtemelen, onun çıplak vücudunu görünce ne kadar heyecanlandığımı anlatmaya gerek yok. Ne zaman saçlarını okşasam direnmedi. Bana gizemli gelen çatlağa girmeye çalıştım ama annem içeri girmeme izin vermedi.
- Evet, acaba neden senin spermine ihtiyacı vardı? – Şaşırdım.
- Annem hayattayken öğrenemedim.
Kocamın da baharatlı bir hikayesi olduğu ortaya çıktı
çocukluğumdan beri.