Eşimle birlikte Mzhm

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Marinaa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Eşimle birlikte Mzhm

Unread post by Marinaa »

Mzhm, deneyimi olan eşimle bundan sonra nasıl yaşadığınızı paylaşıyor. Sadece fantezi yok, gerçek deneyim, karınızla denemeye değer mi?
Last edited by Marinaa on 10 Sep 2022, 15:44, edited 1 time in total.
Truva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Orientation: biseksüel
 Re: Eşimle Mzhm

Unread post by Truva »

Merin333: 10 Sep 2022, 14:44 Karınızla denemeye değer mi?
Bir erkek olarak olağanüstü verileriniz yoksa ve sikiniz, vücudunuzla ilgili kompleksleriniz varsa , boy vb. Denemek ve hatta düşünmek kesinlikle yasaktır. Çünkü ailenize başka birinin girmesine izin vererek, sizden daha iyi olabilecek bir rakibin ortaya çıkmasına izin vermiş olursunuz. zavallı bir köpek, dışarı atıldılar... ateşle oynamayın ve kıç sorunlarını aramayın
These users thanked the author Truva for the post (total 14):
Fargal94, Maxim86, artmen88, Yolcu 161, Andrey Lukashov, Sibiryak89, AlexOğlan, Salatalık, 6996, Legolar, Fedor36, Kahretsin, Geniş, Stas99rus
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Vladtsst »

Bu deneyimi eski eşimle yaşadım, bu yüzden eskiyim. Sadece bir kez oldu. Toplamda 18 yıl evli kaldılar. MFM’den 12 yıl sonra. Beni bu MFM ile sürekli kınadı. Ne kadar uzaksa o kadar fazla. En sonunda bıktım ve boşandım. Ama benim için her şey yolunda gitti. Hızla başka bir kadın buldum. İkinci kez evlendim, eşimin memleketinde kışın yaşanmadığı başka bir ülkede yaşıyorum. Tüm yıl boyunca sabit sıcaklık +30 - +32. 7 yıldır evliyiz, 2 çocuğumuz var. Herkes için farklı ama ikinci eşimle bir MFM deneyi yapma riskini göze alamam.
These users thanked the author Vladtsst for the post (total 12):
Fargal94, artmen88, Yolcu 161, Sibiryak89, Luhansk, Salatalık, Maliyet 69, Esinti, Turbo94, Geniş, alex56, Vovochka
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Truwor »

Bunu başkalarına sormamak daha iyi, görüşler "evet, evet, zorunludur"dan "dehşet-dehşet-dehşet!"e kadar ikiye bölünmüş durumda. Seks sitesinde ahlak ve iffet konusunda bu kadar çok koruyucu var mı? Burada ne yapmalılar?))))
Cinsel sapkınlıklara girip girmeyecekleri ve kiminle - herkes kendisi ve karısıyla birlikte karar vermeli ve yabancılar yalnızca kafa karışıklığına neden olur.
Sadece asıl konu hakkında söyleyebilirim.
- Kadının kendisi üçlü[/url] iki adamla.
- İkinci adam hem karısına hem kocasına, hem de her ikisine de ona eşit derecede çekici ve hoş davranmalıdır. Bir kocanın başka bir erkeğe duyduğu sempati o kadar güçlü olmalıdır ki, karısının o adamdan hamile kalmasına zihinsel olarak hazırlıklı olabilmeli ve karısı da, eğer varsa, onu doğurmaya hazır olmalıdır.
Eğer böyle bir sempati yoksa denemenin bir anlamı yok. .
These users thanked the author Truwor for the post (total 6):
Vladtsst, artmen88, çoban, Mezar, Keskin, Canım
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206

Unread post by Arıyor »

Karımı sikme durumu

Oku.. işte deneyim.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by YeniDim »

İlk evliliğimde MMMFF formatında bir gece geçirmiştim. Tam bir seks partisi)), bir yatakta. karım ikinci kıza göre daha aktifti, o da sadece özgür olan tarafından sırayla sikiliyordu. Ve benimki aynı anda iki tane aldı, artı üçü de ona boşaldı, ben de dahil tabii ki. Ve ikincisinde sadece kocası. Bir mucize eseri hamile kalamadım. Aslında, ertesi sabah hiçbir histeri ya da pişmanlık olmadı, oturduk, tartıştık, şakalaştık))) prensip olarak, herkes bunu tekrarlamaktan çekinmedi, ama bir şekilde işe yaramadı. Ama sonra, bir süre, bazen başka bir kızın kocasıyla çıktı ve ben de buna göre onunla çıktım. Ve üçüncü adam ikisini de becerdi) Bütün bunlar gizliydi tabi, çok sonra ortaya çıktı. Sonra nasıl yaşadıysak öyle yaşadık, hiçbir suçlama olmadı, birkaç yıl sonra bambaşka sebeplerden boşandık. Ve diğer çift hala birlikte, her şey yolunda.
These users thanked the author YeniDim for the post (total 8):
artmen88, Şamanakalar, Esinti, Ahah, Vik.ruba80, Şehvetli kadın, alexvigner, Dimitri
Vas ve Katya
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by Vas ve Katya »

Merin333: 10 Sep 2022, 14:44 bundan sonra nasıl yaşadın
Normal yaşıyoruz! Doğru, LJ’i ilk başlatan oydu
These users thanked the author Vas ve Katya for the post:
Büyüleyici
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Timuryai »

Biz her zaman mfj dsh idik, onlar tamamen soyunmadılar
Maxim86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68
Registered for: 3 years

Unread post by Maxim86 »

Troy: 10 Sep 2022, 15:00 Bir erkek olarak olağanüstü verileriniz yoksa ve sikiniz, vücudunuz, boyunuz vb. ile ilgili kompleksleriniz varsa, o zaman denemek ve hatta düşünmek kesinlikle yasaktır. Çünkü başka birini ailenize dahil ederek, siz olursunuz. senden daha iyi olabilecek bir rakibi içeri alıyorlar ve aile parçalanacak ve zavallı bir köpek gibi dışarı atılacaksın... ateşle oynamayın ve sorunları başka yerde aramayın. kıçın
Bunda gerçek var. Her ne kadar benim de böyle düşüncelerim ve arzularım olsa da
artmen88
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146

Unread post by artmen88 »

Merin333: 10 Sep 2022, 14:44 Bu deneyimi yaşayan eşim ve ben, bundan sonra nasıl yaşadığınızı paylaşıyoruz. Fanteziler, gerçek deneyimler olmadan, eşinizle denemeye değer mi?
Bence bu bir deneyim meselesi değil, bu sizin seçiminiz ve size kalmış. karar vermek! Önemli olan gelecekte suçlama olmaması... yani gelecekte bir şey olursa onu suçlamamanız... Önemli olan her iki eşin de karşılıklı arzusu olmalı! Genel olarak kimin fikriydi ve bu konudaki konuşmalar nasıl ortaya çıktı?
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

Merin333: 10 Sep 2022, 14:44 Eşinizle denemeye değer mi
Ne istediğinize bağlı. Sadece eşimle bir deneyim oldu diye kutucuğu işaretleyin, mutlaka eşimle olmadı, anlaşılmayabilir. Deneylere ilgi gösteriyorsa neden olmasın.
FFM’den genişletilmiş sürüme sorunsuz bir şekilde geçtik :roll: Ama başlangıçta :cat1:’yi kendisi istedi, sonra her şeyin bir şekilde sonuçlanacağı bir romantizm ayarladı doğal olarak. Tüm seçeneklerle eşleşecek şekilde eşleştirin :evet:
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
Fargal94, Maliyet 69
Kahve
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Kahve »

Eğer ikiniz de bunu istiyorsanız ve ailede tam bir düzen varsa, neden olmasın?
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

artmen88: 19 Sep 2022, 22:42 .Önemli olan her iki eşin de karşılıklı arzusu olmalı!
Aynen, ama bazen bunu zorlayabilirsiniz. Zaten kınanmış bir şey yapmaya karar verdiyseniz, o zaman daha kolay olacaktır ;)
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Maliyet 69
Fred Krueger
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by Fred Krueger »

Eğer bunu ilk öneren karınızsa, sizi %100 aldatmış demektir. Ve sonra kendin için düşün, benimkini kimsenin altına koymayacağım. Evli değilseniz bu tür deneyler uygundur. Ya da onu umursamıyorsan!
These users thanked the author Fred Krueger for the post (total 5):
Kadın, ????, Sibiryak89, Tanya, Maliyet 69
Yolcu 161
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by Yolcu 161 »

NewDim, her şey nasıl sonuçlandı? Uyuşturucu mu, alkol mü? Yani kendiliğinden fantezinin eşiğinde ortaya çıkacak.
Klonşş
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Klonşş »

Merin333: 10 Sep 2022, 14:44 Bu deneyimi yaşayan eşim ve ben, bundan sonra nasıl yaşadığınızı paylaşıyoruz. Fanteziler, gerçek deneyimler olmadan, eşinizle denemeye değer mi?
Bu konuyu eşinizle tartıştıysanız ve o bunu %100 istiyorsa, o zaman kesinlikle öyledir buna değer.
Çok olumlu bir deneyimim var, tıpkı MFM’den önce eşimle yaşadığımız gibi, sadece sekse karşı tutumumuz değişti, daha açık hale geldik.
These users thanked the author Klonşş for the post (total 4):
Fan, Fargal94, seksforumu_, Pervez
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Bir denizkızı »

Eğer biseksüelseniz ya da biseksüel olduğunuzdan şüpheleniyorsanız buna değer, değilse o zaman bu sizi mahveder.
These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 4):
Andrewv, kaptan63, aryamari, peki peki
Andrewv
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 404
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Andrewv »

Merin333: 10 Sep 2022, 14:44 Bu deneyimi yaşayan eşim ve ben, bundan sonra nasıl yaşadığınızı paylaşıyoruz. Ancak fanteziler, gerçek deneyimler olmadan eşinizle denemeye değer mi?
inanın bana, bu sadece boşluk, mzhm’nin bu formatı artık hep böyle. Yükseklere çıkın hepsi bu ve en önemli şeyi söyleyeceğim - böyle bir seksten sonra eşim ve ben ilişkimizde güçlendik ve güvenimiz arttı. Ancak bunun olabilmesi için erkeğin kıskançlık duygusunu söndürmesi, onu tamamen bastırması ve bundan keyif alması, kadının ise arzulandığını hissetmesi ve her ikisine de teslim olması gerekir. İkiniz de bunu istemelisiniz, eğer biri buna karşıysa veya başka bir şeyse, o zaman bundan iyi bir şey çıkmaz

1 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Denizkızı: 22 Sep 2022, 08:18 Eğer biseksüel iseniz veya bundan şüpheleniyorsanız, o zaman buna değer, eğer değilse, o zaman sizi mahveder
ilk başta basit bir mfm formatımız vardı, ama sonra karısı onu kendisiyle birlikte yalamayı teklif etti, şimdi elimizde iyi bir format var iki cinsiyet
These users thanked the author Andrewv for the post (total 3):
Fan, 6996, Esinti
Andryuşa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46

Unread post by Andryuşa »

Her eş MFM’ye uygun değildir, yani bunu eşinizle yapmayı planlıyorsanız o zaman bunun evlenmeden önce yapılması gerekir. Arkadaşımın karısı başkalarıyla yatıyordu. Bana şikayet etti ama benden boşanmadı. Çok güzeldi ve mükemmel bir ev hanımıydı. Onu kıskanıyordum ve eş olarak onun gibi birini arıyordum. Daha kötü olmadığını, belki daha iyi olduğunu gördüm.
These users thanked the author Andryuşa for the post:
Esinti
Zulook
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by Zulook »

Merin333: 10 Sep 2022, 14:44 Bu deneyimi yaşayan eşim ve ben, lütfen bundan sonra nasıl yaşadığınızı paylaşın.
Eh, ben...normal yaşıyoruz. ..ve 2’ye 2 hem FFM hem de MMF ile tanıştık. Öyleydi ve öyleydi de....
Olayların olduğu sırada, birisiyle tanışmadan önce ve sonra birbirimize pozisyonlarımızı açıkça dile getirdik... böylece her ikisi için de... neden ve ne olduğu açıktı. bunu neden yapıyorsun
These users thanked the author Zulook for the post:
Fan
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520

Unread post by YeniDim »

Putnik 161,
Alkol, yeni yıl, ruh hali. İlgilenirseniz bana yazın, size daha fazla ayrıntı anlatacağım
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502

Unread post by 12345 »

Merin333: 10 Sep 2022, 14:44 Bu deneyimi yaşayan eşim ve ben, bundan sonra nasıl yaşadığınızı paylaşıyoruz. Fanteziler, gerçek deneyimler olmadan, karınla ​​denemeye değer mi?
Peki, karısı sikildiğinde bir kocanın ne hissettiğini nasıl açıklayabilirsin? detaylı anlatmayın.
Kendi gözlerinizle görene kadar, karınız iki erkeğin okşamalarını aynı anda hissedene kadar, yine de anlayamazsınız..."Öyle mi? karınız ile denemeye değer"
Başka bir çiftle MFM seksi bile size karınızın benzer bir durumda nasıl davranacağını ve sizin birbirinize nasıl davranacağınızı söylemez.
Deneyin, deney yapın kendiniz.
Elmayı kendiniz deneyene kadar, tadını kim açıklayamaz?
These users thanked the author 12345 for the post (total 2):
Fan, Esinti
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Yapmıştım. Eşim ve vaftiz babamız ilk kez genellikle bütün gece ve tekrar sabah. O olaydan sonra ayda 2-3 kez oluyordu. O zaman eşim hala doğum iznindeydi. Oğul üç yaşından küçüktü. Bu eşimle olan ilişkimizi etkilemedi. Artık birlikte yaşıyoruz.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 10):
12345, Sibiryak89, Fan, Fargal94, çoban, Luhansk, Tebeşir, Esinti, Dimon84, Dimitri
Bir korsan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Bir korsan »

Evet, elbette düşünmelisin.. Eğer kedinin sahibi değilse, o zaman denememelisin, konuyu hemen açma. Bir arkadaş bul, onunla mzhm konusunu konuş, bana da öyle oldu, hamamda her şey onu emdi. Ve sonra gitmeye başladı.Sabah her şeyi anlatmak uzun zaman aldı, gerçekten benimle ilgili bazı şikayetlerim vardı.. neden yaptın vs. ama sohbete başladım.. şimdi pratik yapıyoruz. ..

1 saat 12 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Hayatta her şeyin seksle ilgili olması gerektiğini düşünüyorum
These users thanked the author Bir korsan for the post (total 6):
12345, Sibiryak89, Fedor36, Fargal94, Büyüleyici, Phil13
Yolcu 161
ön sevişme
ön sevişme

Andrey Lukashov, bu durum vaftiz babanla olan ilişkinizi etkiledi mi? ?
Fan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 433
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Fan »

Swing’imiz, MFM’miz ve FFM’miz vardı. Başlangıçta bunu hoş bir eğlence olarak değerlendirdik. Aşk ve aile ayrıdır ve bu eğlenceler sadece hoş bir eklentidir. Bu nedenle kıskançlık ve önsel hesaplaşma olamaz. Karınız önünüzde birini siktiğinde ya da siz başka bir kızı siktiğinizde ve karınız sikinizi ona doğrulttuğunda - bu harika bir duygu! Sonuçta seks kafanın içindedir. Ve sapkın bir şeyin bilinci, duyuları büyük ölçüde ağırlaştırır. Bu arada, sallanma sayesinde cinsiyetten bağımsız olarak uzun yıllardır arkadaş olduğumuz harika arkadaşlar edindik. Yani asıl mesele kendinize ve eşinize güvenmek ve birbirinize minnettar olduğunuz hoş bir şey yaptığınızı anlamaktır.
These users thanked the author Fan for the post (total 5):
Fargal94, Şamanakalar, mega saniye, Devam etmek, Tanya
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Putnik 161: 25 Sep 2022, 18:45 Andrey Lukashov, bu durum vaftiz babanla olan ilişkini etkiledi mi?
Etkiledi. O olaydan sonra tabi ki ayda 2-3 kez bunu yapıyorduk. Eşim tekrar istediğini açıkça söylemese de davranışlarından zaten tahmin edebiliyordum ve ona teklif ettiğimde gözleri hemen parladı ve hemen kafasında bunun ne zaman mümkün olabileceğini hesapladı. Onun için hafta sonunun hafta sonundan önceki gün olması ve güvenli bir dönem geçirmesi önemliydi. Sonra vaftiz babası evlendi ve Çek Cumhuriyeti’ne gitti.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
Fargal94, Tebeşir, mega saniye, Dimitri
AAAAAAAAA
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by AAAAAAAAA »

Normal yaşıyoruz ve bir MFM vardı ve o sadece seks yapmaya gitti, sonra bana söyledi. Hiçbir şey değişmedi
Yolcu 161
ön sevişme
ön sevişme

Andrey Lukashov, merhaba. MZH formatı artık sık sık oluyor mu?
Mt 123 mt
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Mt 123 mt »

böyle bir şey yoktu. ama istedim. Üzgünüm eşim konuyla ilgilenmiyor.
Kar Bakiresi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kar Bakiresi »

Herkese selam! Geçenlerde kocam ve ben bunu denedik. Şu ana kadar iki kez farklı erkeklerle. Aramızdaki ilişki kesinlikle gelişti))
Hayvanları seviyorum
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Hayvanları seviyorum »

Herkese iyi günler) burada ne kadar ilginç ve manevi açıdan zengin insanlar toplanmış, özel ve diğer sosyal ağlarda iletişim kurmaktan mutluluk duyacağım tg @zelimhan077 yaz, sadece güncel konuyu beğenenlerle iletişim kurmaktan mutluluk duyacağım
sergey.petruhin
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 173

Unread post by sergey.petruhin »

Birini ziyaret etmek için herhangi bir seçenek var mı? Ya da seni swinger’lara yönelik bir kulübe davet edebilirim.
Makhudik76
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115

Unread post by Makhudik76 »

Gelecekteki eşimle tanıştırıldım ve ilk gün MFM’yi ayarladılar.
These users thanked the author Makhudik76 for the post:
Fargal94
Patron
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Patron »

Peki şimdi? MFM yapın
Makhudik76
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115

Unread post by Makhudik76 »

Herkese merhaba, sürtüğüm ve ben tanıştık ve ilk gece MMF yaptık. Bizde de öyle oldu, bir yıl sonra evlendik. 20 yıl geçti ve bizde her şey yolunda. Mzhm ve mzhm’yi uyguluyoruz ama çok sık değil.
These users thanked the author Makhudik76 for the post (total 2):
Sibiryak89, Dimitri
Karim.ben
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Karim.ben »

Herkese selam! Eşimle 10 yıldır evliyiz. Ben 49 yaşındayım, o ise 34. Bunun son evliliğim olduğuna ve ayrılmak istemediğime kendim karar verdim. Doğal olarak şevk ve ateş 10 yıl içinde azalmaya başladı ve haftada bir kez seks yapmaya başladı. Bir bebeğin doğumu da etkiledi... Eksik olanı bulmanın en kolay yolu kenardadır. Ama farklı gitmeye karar verdim. Eşime yüzde 100 güveniyorum. Ve eminim ki ne kadar güzel olursam olayım, 10 yıl içinde kesinlikle başka bir üyeyle samimi hayatını aptalca çeşitlendirmek isteyecektir. İlişkiler değil, flört değil. sadece resmi değiştir. Genel olarak kısa konuşacağım. Yaklaşık 3 ay boyunca bu konuyu tartıştık. Evet, tabii ki bunu istediğini kabul etmesi benim yetişkinlere olan tüm inancımı gerektirdi. Aileyi yok edeceğinden korkun. Burada da çiftin ne kadar hazır ve gelişmiş olduğu çok önemli. Bunu bir hafta önce yaptık. Yani bunu günde 4 defa yapıyoruz ve birkaç ay içinde tekrarlamak istiyoruz.
These users thanked the author Karim.ben for the post (total 5):
12345, Sibiryak89, mega saniye, seksforumu_, Dimitri
Danylamaster
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Danylamaster »

Bizim durumumuzda bir şekilde birbirimize yakınlaştık, 12 yıllık evlilikten sonra tutku ortaya çıktı, biraz söndü. Eskiden olduğu gibi yaşıyoruz, çocuklar, gündelik hayat, çalışıyoruz ama her 3 ayda bir M ile buluşup beden ve ruhla eğleniyoruz. Hiçbir şey istemiyoruz, bir tür rahatlama olarak buna ihtiyacımız olduğunu fark ettik)))
These users thanked the author Danylamaster for the post (total 7):
12345, Fargal94, Tersi, Tebeşir, mega saniye, Stas99rus, Dimitri
AntonSumy
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by AntonSumy »

Eşim istiyor ama yine de korkuyor
These users thanked the author AntonSumy for the post (total 5):
Tebeşir, Kesmek, mega saniye, Tolkala, Büyüleyici
mega saniye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by mega saniye »

Çok ilginç bir konu.. MMF formatını da ilk kez denedik. Bu duygu tarif edilemez. Arkadaşlarla denedim. Bu formatta kendileriyle birkaç kez görüştük. Sonra bir şekilde durduk ama arkadaş olmaya devam ediyoruz. Birkaç yıl önce bir web sitesinde bir adam bulduk. Artık birkaç ayda bir MFM uyguluyoruz. Her şey yolunda. 25 yılı aşkın süredir evliyiz ve daha da uzun süredir birlikteyiz.
These users thanked the author mega saniye for the post (total 8):
12345, Sibiryak89, Tebeşir, sağlam, Kesmek, andylee, Stas99rus, Dimitri
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”