Anladım
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anladım
Partnerim geçen yıl 13 yaşında bir erkek çocuğunun tecavüzüne uğradı. Çocuklara yönelik yaz tatili kampında. 45 yaşında(!)... Karşı koyamadı. Duş alırken duş kabininin üstüne atladı. Ve o hiçbir şey anlamadan üzerini örttü... Kürtaj imkansızdı, doktorlar tavsiye etmiyordu. Onu atmak için döndüğünde bacaklarının arasına sert bir şekilde girdi. Yapamadım. Ve sonuç olarak hamile kaldı... Doğum tarihi çoktan geçti ve dün 4 kg’lık bir erkek çocuk doğurdu...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Anladım
n Korku unsurları içeren gişe rekorları kıran bir senaryo gibi...Guest: ↑15 Mar 2020, 12:40 Geçen yıl partnerim 13 yaşında bir erkek çocuğunun tecavüzüne uğradı. Çocuklara yönelik yaz tatili kampında. 45 yaşında(!)... Karşı koyamadı. Duş alırken duş kabininin üstüne atladı. Ve o hiçbir şey anlamadan üzerini örttü... Kürtaj imkansızdı, doktorlar tavsiye etmiyordu. Onu atmak için döndüğünde bacaklarının arasına sert bir şekilde girdi. Yapamadım. Ve sonuç olarak hamile kaldı... Doğum tarihi çoktan geçti ve dün 4 kg ağırlığında bir erkek çocuk doğurdu...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 10):
- İtibaren, Andrey57115, artmen88, Sibiryak89, Tatlım, Rasaroam, Şişman adam, Herurg, Süleyman, fildişi
-
Tabi ki önünü ona çevirerek aptalca bir hata yaptı... O da bundan yararlanarak hedefi daha derinden vurdu. Böylece "fragmanı" aldım...
-
Oyalanmanın ne anlamı var? Zevk, otuzbir çekmeden seks yapmaktan çok daha azdır. Bu yüzden sarsılmadı. Herkese tavsiye ederim beyler, mastürbasyon yapmayın ama siktirin.
-
Böyle bir kadını herkes "düştüremez"... Çocuk şanslıydı. Alfa erkek! Ve 17 yaşındaki çocuğun bekaretini yırtarken onu çalıların arasında "teşhir ettiği" için ona tecavüz etti. Yüksek sesle inledi ve o sırada arkadaşım oradan geçiyordu ve duydu. Ama bitirmeyi başardı. Şaşırtıcı bir şekilde o kızın da ondan hamile olduğu ortaya çıktı. Gebelik yaşları aynı olduğundan arkadaşımla aynı muayeneye gittiler. Kız da bir erkek çocuk doğurdu. Bunun gibi. Babam henüz 13 yaşında. Elbette mastürbasyon yapmıyordu ama sikişecek birini arıyordu.
https://i.postimg.cc/VkCYssyw/s1200-1.jpg
https://i.postimg.cc/VkCYssyw/s1200-1.jpg
-
Elbette çocuk kampından ne getireceğini hayal bile edemiyordu... Ve olan da buydu...
https://i.postimg.cc/QNcQ94C5/s1200.jpg
https://i.postimg.cc/QNcQ94C5/s1200.jpg
-
-
-
Şaşırtıcı bir şekilde bana bu konunun tüm ayrıntılarını ancak doğumdan önce anlattı. Adam duş kabininin tepesinden atladığında, kendini kurtarmak için döndü ama tek ayağıyla geri adım atarak bacaklarını ayırma hatasını yaptı... Adam bundan yararlanarak kayasını ona sertçe sapladı. Ve onu ona doğru ittiği anda hemen oturdu ve özgürce içeri girmesine izin verdi. Ayağa kalkmak istedi ama durum böyle olmadı, adam onu aşağı itti, şiddetli bir şekilde tecavüz etti, dudaklarını yırttı. O ve cam, duvarın aşağısında... Uzun bir süre, yaklaşık kırk dakika çalıştı, ardından lezzetli bir şekilde geldi, ucundan bir sperm akışının kaçtığını bile duyabiliyordunuz. Bitirdikten sonra onu da kendisini emmeye zorladı, ayrıca sikini ağzına soktu. Islak rüyasının kalıntılarını kadının boğazından aşağı dökerek işini çabuk bitirdi. Neden bana tüm detayları bu kadar açık anlattı, bilmiyorum. Muhtemelen onu affedeyim diye ama öğrenir öğrenmez onu terk ettim. Ancak benimle iletişim kurmayı reddetmedi ve zaman zaman beni arayıp fotoğraflar gönderdi. Bu onun fotoğrafı.
-
Ve onun için oğlanı başarıyla bitirdi, aferin, yakışıklı, hatta onu biraz kıskanıyorum. Onunla 15 yıl yaşadık, hiçbir şey yolunda gitmedi ve işte buradasın. Sanki benimmiş gibi bana fotoğrafını gönderiyor. Ama neden bana bir genci emdiğini söyledi...
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
-
- Nirvana’dayım
-
Sessizce, altı ay önce, fotoğrafta olayın kahramanını buldular. Polise onun hakkında yazma çabalarıma rağmen, birlikte yaşayan kişi bunu reddetti. Baştan çıkarma Rus yasalarına göre...
-
Hiçbir kesinti olmamasına rağmen. Bir görgü tanığı var, temizlikçi bir kadın, duşta gürültü duymuş ama yardım etmek için çok geç kalmış, o da çoktan kaçmaya başlamış. Yaşından dolayı da dava açmıyorlar.
-
Bırakın kinci eleştirmenler istediklerini yazsınlar. Fotoğraf görmek istiyorlarsa eşleri baksın...
-
- Nirvana’dayım
En önemli şey çocuğun hiçbir şey için suçlanmamasıdır! Yani endişelenmeyin! Eşinize destek olun! Daha sonra sevineceksiniz... :)
-
Evet, size tamamen katılıyorum, burada önemli olanın çocuğu kimin tasarladığı değil, çocuğun kime TASARLANDIĞI olduğu beni etkiledi... Ve muhtemelen onun ve benim kaderimiz odur...
-
13 yaşında zayıf bir çocuk değildim. Serbest güreşle uğraştı. Yaklaşık 60 kg ağırlığındaydı. Ama zorla hiçbir şey yapamazdı, hatta sikiştiği ve tecavüz konusunda şakalaştığımız sınıf arkadaşına bile. Tecavüz bir şeydir. Başka bir şey de, reddedemedim. 55 yaşındayım ve dünyanın her ırkından yüzlerce kadının (kariyer denizcisi) arkasındayım. Peri masallarına inanmıyorum!
-
- Nirvana’dayım
Evet, tamam! Kadın bundan vazgeçemiyor!Guest_511: ↑05 Sep 2020, 11:44 13 yaşında zayıf bir çocuk değildim. Serbest güreşle uğraştı. Yaklaşık 60 kg ağırlığındaydı. Ama zorla hiçbir şey yapamazdı, hatta sikiştiği ve tecavüz konusunda şakalaştığımız sınıf arkadaşına bile. Tecavüz bir şeydir. Başka bir şey de, reddedemedim. 55 yaşındayım ve dünyanın her ırkından yüzlerce kadının (kariyer denizcisi) arkasındayım. Peri masallarına inanmıyorum!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Kırk beşinci
-
ve burada hala insanlar var... Benzer bir durum bende de ortaya çıkıyor, lütfen cevap verin, bana tavsiye verin
-
-
-
- Nirvana’dayım
-
Sınıf arkadaşımın annesini doğum günü partisinde becerdim. Beni içeri sürükledi, bu benim hatam değil. Şu anda 3 aylık hamile. Bir sınıf arkadaşı bu konuda hiçbir şey bilmiyor ama onunla iletişim kurmak bir şekilde tuhaf. Onunla aynı yedinci sınıfta okuyoruz. Belki zamanla geçer? Ya da kimse bir şey bilmeden gidip başka bir okulda okumaya devam edin...
-
- Nirvana’dayım
Olmaz! Artık evlenmek zorundasın! Ve çocuğu hayatının geri kalanında büyütün! :ayyy:Misafir: ↑06 Jan 2021, 09:43 Sınıf arkadaşımın annesini doğum günü partisinde becerdim. Beni içeri sürükledi, bu benim hatam değil. Şu anda 3 aylık hamile. Bir sınıf arkadaşı bu konuda hiçbir şey bilmiyor ama onunla iletişim kurmak bir şekilde tuhaf. Onunla aynı yedinci sınıfta okuyoruz. Belki zamanla geçer? Veya kimse bir şey bilmezken gidip başka bir okulda okumaya devam edin...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Orientation: biseksüel
-
Bu, Nibiru gezegeninin bir sakinine Dünya’nın yakınında uçarken saldırıp tecavüz eden 13 yaşındaki genç değil mi? ahahahaha
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Peki, tüm bunları mantıksal olarak analiz ederseniz, yürüyen bir iskelet gibi görünen, bacaklarını zar zor hareket ettiren 45 yaşındaki teyzenin, penisi gövde gibi olan 13 yaşındaki küçük çocuğa karşı koyamadığı ortaya çıkıyor. bir fil ve bu küçük adam sağa sola boşalıyor. 13 yaşındaki bir çocuğun organının büyüklüğü hakkında bir fikriniz var mı? ve teyzeni de üzerine oturttu ve o da ona daha derin vurabilmesi için bacaklarını açtı ve hatta duşta üzerine atladı. Sadece küçük bir adam değil, aynı zamanda kocaman siki olan, her zaman ayakta duran ve sürekli sperm akıtan bir tür örümcek adam. Bu arada, bu dönemde ergenlerde oğlanın henüz spermi yok, sadece seminal sıvısı var. Evet orada sperm var ama sayıları çok az ve henüz o kadar aktif değiller. bu yüzden sevgili Hans Christian Andersen, hikayenle anaokuluna git.
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Zhenina, 6996, Onizm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Aftar’ın kendisi de 13 yaşında gibi görünüyor))))))

- These users thanked the author nefret doluydu for the post (total 2):
- 6996, artmen88
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu onun fantezisi değil mi?Guest: ↑27 Apr 2020, 11:11 Şaşırtıcı bir şekilde bana bu vakanın tüm ayrıntılarını ancak doğumdan önce anlattı. Adam duş kabininin tepesinden atladığında, kendini kurtarmak için döndü ama tek ayağıyla geri adım atarak bacaklarını ayırma hatasını yaptı... Adam bundan yararlanarak kayasını ona sertçe sapladı. Ve onu ona doğru ittiği anda hemen oturdu ve onun özgürce girmesine izin verdi. Ayağa kalkmak istedi ama durum böyle olmadı, adam onu aşağı itti, şiddetli bir şekilde tecavüz etti, dudaklarını yırttı. O ve cam, duvarın aşağısında... Uzun bir süre, yaklaşık kırk dakika çalıştı, ardından lezzetli bir şekilde geldi, ucundan bir sperm akışının kaçtığını bile duyabiliyordunuz. Bitirdikten sonra onu da kendisini emmeye zorladı, ayrıca sikini ağzına soktu. Islak rüyasının kalıntılarını kadının boğazından aşağıya dökerek işini hızla bitirdi. Neden bana tüm detayları bu kadar açık anlattı, bilmiyorum. Muhtemelen onu affedeyim diye ama öğrenir öğrenmez onu terk ettim. Ancak benimle iletişim kurmayı reddetmedi ve zaman zaman beni arayıp fotoğraflar gönderdi. Bu onun fotoğrafı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 64 Replies
- 1813 Views
-
Last post by Eustace