Genç bir erkek 50 yaş üstü bir kadınla nasıl ve nerede tanışabilir?
-
Автор темыaa
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 5 years 1 month

İyi günler, her birimizin bir tür fetişi var ve eminim ki genç yaştaki tüm erkekler kendinden büyük kadınlara aşık olmuştur))
Evet, yetişiyor olabilirim ama yeni bir başlangıç yapmak istiyorum yaşlı bir kadınla ilişki ve ne kadar yaşlı olursa o kadar iyi. Ancak internette bu tür bayanları aramak için çok zaman harcadıktan sonra, onların burada yaşamadıklarını fark ettim, genel olarak bu türün nerede vaat ettiğini öğrenmek veya benimle burada buluşmak istiyorum.
Ben genç, uzun boylu ve zayıf bir adamım.
22 yaşındayım Moskova ve Moskova bölgesi veya yakınlarda herhangi bir yerdeyim)))
Evet, yetişiyor olabilirim ama yeni bir başlangıç yapmak istiyorum yaşlı bir kadınla ilişki ve ne kadar yaşlı olursa o kadar iyi. Ancak internette bu tür bayanları aramak için çok zaman harcadıktan sonra, onların burada yaşamadıklarını fark ettim, genel olarak bu türün nerede vaat ettiğini öğrenmek veya benimle burada buluşmak istiyorum.
Ben genç, uzun boylu ve zayıf bir adamım.
22 yaşındayım Moskova ve Moskova bölgesi veya yakınlarda herhangi bir yerdeyim)))
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Genç bir erkek 50 yaş üstü bir kadınla nasıl ve nerede tanışabilir?
Arkadaşlar, evlerinin girişinde, Sberbank kuyruklarında, çoğunlukla sokakta yaşıyorlar, pazarlar vb. Göreyim seni! Arama konusunda uzman olmasam da belki başkaları size tavsiyelerde bulunabilir.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 4 years 10 months
50 yaşın üzerindeki kadınlar hâlâ genç, herkesin olduğu her yerdeler ve neredeyse her şey seksi ve aktiftir (bazılarının yalnızca "uyandırılması" gerekir). Ben daha çok 60 yaş üstü kadınlara ilgi duyuyorum (en yaşlı kadın 73 yaşındaydı). Bu kategori seks forumlarında mevcut değildir (en fazla yalnızca bazı ülkelerde veya profesyonel + hobilerde). Neredeyse aktif olanlar (ve diğerleri dikkate alınmamalıdır) Odnoklassniki’dedir. Ama kimse tavsiye olmadan sizinle orada buluşamaz. Mamba veya pozhilih gibi tanışma sitelerinde epeyce var, ancak çoğunlukla yaşlı erkekleri arıyorlar, bu yüzden t.s. "yaşamak". Daha genç olanlara tepki göstermeleri nadirdir. Ve sonra, temelde gençleri tanımadıklarını söylemek veya göndermemek)) Ama durum her zaman böyle değil. Potansiyel bir adayın minimum yaşının 10-15 yaş daha genç olarak belirtildiği profiller vardır - bu, seks için bir ortağa ihtiyaç duyulduğuna dair doğrudan bir ipucudur (doğrudan belirtilmese bile). Ve bu durumda etkileme ve iletişim kurma yeteneğine bağlıdır. Beğendiyseniz, çubuk sorunsuz bir şekilde indirilir (çünkü bu durumda sadece kişiye değil aynı zamanda penisine de ilgi vardır). Bu nedenle, yaşınıza göre gerekli niteliklere sahip olmasanız bile inisiyatif almaktan ve bu kişilere yazmaktan korkmayın. Ayrıca bazen ısrarcı olmak (ama müdahaleci olmamak) ve hemen işe yaramadığında iletişimi geliştirmek faydalı olabilir. Bazen bu daha güvenilir bir seviyeye geçilerek ödüllendirilir. Yine de zaman harcamanız gerekebilir. Bu yaştaki kadınların çok dikkatli ve ilkeli olduklarını dikkate almakta fayda var; kimse herhangi biriyle ilişkiye girerek "kirlenmek" istemez. Herkesin çocukları/torunları ve sosyal bağlantıları vardır. İşte bu yüzden onu kaba bir şekilde ele almak işe yaramayacak; onu kazanmalı ve ona yeterli olduğunuzu göstermelisiniz. Sizi ancak biraz romantizmden / samimi bir konuşmadan sonra yatağa çağıracaklar (tüm kadınlar bunu ister). Ancak onu evine veya kır evine davet ettiyseniz (ilk toplantı genellikle yabancı bir bölgede, bir parkta veya bir kafede gerçekleşir), o zaman kutuya girmenize izin verileceğini düşünün. Bu olduysa ve her şey yolunda gittiyse ve her ikisi de hoşuna gittiyse, o zaman acele etmemelisiniz ve bu bağlantıyı güçlendirmek daha iyidir, o zaman sağlığınız izin verdiği sürece düzenli seks olacaktır (ve bunun dikkate alınması gerekir, sonuçta yaş). Ayrıca çeşitli hobilerle ilgili sergilerde, kulübelerde ve kendi bahçenizde veya mahallenizde ne kadar önemsiz görünse de (akrabalarınızın sizi çocukluktan beri tanıması şeklinde herhangi bir engel yoksa) tanışabilirsiniz. Son iki seçenek harika çalışıyor (ilki daha kafa karıştırıcı). Ve nedeni en sıradan olanı - bir şeyler yapmaya yardımcı olmak. Üstelik dışarıdan sadece kabul edilebilir değil, aynı zamanda onaylayıcı görünüyor. Birkaç şey bir arada ve sen zaten bir arkadaşsın. Ve sonra bu bir teknoloji meselesi. En uzun ilişkim bu şekilde sonuçlandı. Ve eğer (her anlamda) normalseniz ve daireye zarar vermediğinizi/soyduğunuzu/sıkıştırdığınızı gösterirseniz kadınların akrabaları bile sakin olur. Dikkatli komşuların öğrenmemesi için yine de bir sır saklamanız gerekiyor, ancak iyi bir efsane varsa bu zor değildir. Zamanla, bölgedeki diğer tüm bayanları tanıyacak ve hatta kimin "aydınlanmaya" karşı olmadığını anlayacaksınız, komşularınız hakkında birçok yeni şey öğreneceksiniz ve hatta bu yaşta bile birçok insanın olmasına şaşıracaksınız. Aktif bir cinsel hayata sahip olun. Kıskançlık bile olacak. Bu nedenle kışkırtmamalısınız. Genel olarak bunlar pratikte test edilen ana yöntemlerdir. Asıl mesele utangaç olmamak, dinlemeyi öğrenmek ve onlara büyükanne dememek (torunlarıyla ilgili olanlar hariç).
- These users thanked the author mazeretler for the post (total 5):
- Lina, Köpük kauçuk, Şiddetli, artmen88, Slogancı
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 4 years 11 months
Otgovorki, bravo! Ne kadar içten bir yaklaşım!
33 yaşındayım ve 20 yaşında biri SZ’ye yazdığında ben de şüpheleniyorum. Bu tür toplantılardan heyecan duymuyorum; aynı yaştaki biri daha güvenli görünüyor.
33 yaşındayım ve 20 yaşında biri SZ’ye yazdığında ben de şüpheleniyorum. Bu tür toplantılardan heyecan duymuyorum; aynı yaştaki biri daha güvenli görünüyor.
- These users thanked the author Lina for the post:
- Köpük kauçuk
-
- Total posts: 23
- Registered for: 4 years 10 months
Lina, birçok genç erkek safça bunu herkesin önünde düşünüyor Onları Genç ve güçlü bir üyeye sahip olan kimse direnemez ve sadece teklifte bulunamaz - herkes aynı fikirde olacaktır. Bu onların yaşına göre normaldir, prensipte tecrübe ve zamanla, birisiyle ilişki kurmak istediğinizde sadece sikinizle düşünmemeniz gerektiğini anlayacaklardır. Evet, bunlar onların güçlü yönleri ve akranları ya da ilgiden tamamen yoksun olanlar için yeterli olabilir belki. Ve hepsi aptal değil - ilginç kişilikler var. Ama seni anlıyorum. Zaman ve deneyimle, bunun en önemli şey olmadığını anlıyorsunuz ve potansiyel ortakları seçme konusunda daha kapsamlı bir yaklaşım benimsiyor, arzular ve ilkeler arasında makul bir denge bulmaya çalışıyorsunuz. Ve ilişki yalnızca bir seks nesnesiyle değil, bir bütün olarak bir kişiyle (ne demek istediğimi anlıyorsanız) olduğunda her şey çok daha iyidir. Evet, muhtemelen bu şekilde bir şeyleri kaçırabilirsiniz, ancak derinlere inmek çok pahalı olabilir
- These users thanked the author mazeretler for the post (total 2):
- Köpük kauçuk, Bay_X
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years
- Orientation: biseksüel
Sana tavsiyem; 22 yaşında kendi bebeğini bul ve onu her yerinden öp!!! Bunu teyzenizle uygulayabilmeniz pek mümkün değil; bunu daha sonra emekliliğinizde yapacaksınız!
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
- Nikk, Köpük kauçuk
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Hayır, emeklilikte uygulayacak, özellikle genç bir kız istiyorum!
-
- Total posts: 13
- Registered for: 3 years 10 months
Evet, ben de yaşlı bir kadın istiyordum, bu sadece bir rüya.
- These users thanked the author Oldu for the post:
- Köpük kauçuk
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
- Registered for: 3 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tinder ve Badu kişisel olarak doğrulanarak size yardımcı olabilir
- These users thanked the author sptlh for the post:
- Köpük kauçuk
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 8 months
Deniyorum ama şu ana kadar deneyimlerime göre sağır, eğer 22 yaşındaysan 50 ve üstüne ihtiyacın yok.
Meslektaşım 40 yaşındaydı, ben 25 yaşındaydım, onu yere sermek istedim , sonunda onu sıkmaya başladığımda, bu bir şekilde alışılmadık bir durumdu, kadın, ben bir erkeğim,
sonra düşündüm, neden bu konuda endişeleniyorum, işte de öpüşebilirim, kucaklaşabilirim ve sonra onu almamı istiyor.
Sonunda zamanla birbirimize bağlandık yani hem arkadaş hem sevgili, ilki daha önemli mesela diye sordu
Kabaca ekmek almaya gittim, aldım, eğer bir şey paylaştıysam yakın arkadaşımdı.
Onun için kısmen en büyük oğul gibiydim ama ensest konusunu geliştirmedim .
Sonra bir şekilde 25 oldu, o da 55 oldu, fark şu ki, rahat değildi ama ben ondan hiç kalkmadım.
nO olmasına rağmen ben 35’in üzerindeydim kabaca, 55 yaşındaydı, şaşırtıcıydı, 60 civarındaydı ama kendini teslim etmek istedi ve bu benim için bir şekilde kolay oldu.
Genelde Kuzeybatı’da (Mamba, Love, 24OPEN) arama yaptım ama 25 yaşında - 30’u ikna etmek daha kolaydı ama artık sadece yazışmalar var ve hepsi bu
onları gerçek hayata taşıyamazsınız.
Şaşırtıcı olan şey şu ki 50 yaşında birçok insan 60-65 yaşını arıyor, profilden ve fotoğraftan onu yönlendirdiğini görebiliyorsunuz,
çünkü 50 yaşında çoğu formda ve hala bunu istiyor, bazıları günde bir kez yazıyor ve 60 yaşındaki erkeklerin zaten futbola ihtiyacı var.
Meslektaşım 40 yaşındaydı, ben 25 yaşındaydım, onu yere sermek istedim , sonunda onu sıkmaya başladığımda, bu bir şekilde alışılmadık bir durumdu, kadın, ben bir erkeğim,
sonra düşündüm, neden bu konuda endişeleniyorum, işte de öpüşebilirim, kucaklaşabilirim ve sonra onu almamı istiyor.
Sonunda zamanla birbirimize bağlandık yani hem arkadaş hem sevgili, ilki daha önemli mesela diye sordu
Kabaca ekmek almaya gittim, aldım, eğer bir şey paylaştıysam yakın arkadaşımdı.
Onun için kısmen en büyük oğul gibiydim ama ensest konusunu geliştirmedim .
Sonra bir şekilde 25 oldu, o da 55 oldu, fark şu ki, rahat değildi ama ben ondan hiç kalkmadım.
nO olmasına rağmen ben 35’in üzerindeydim kabaca, 55 yaşındaydı, şaşırtıcıydı, 60 civarındaydı ama kendini teslim etmek istedi ve bu benim için bir şekilde kolay oldu.
Genelde Kuzeybatı’da (Mamba, Love, 24OPEN) arama yaptım ama 25 yaşında - 30’u ikna etmek daha kolaydı ama artık sadece yazışmalar var ve hepsi bu
onları gerçek hayata taşıyamazsınız.
Şaşırtıcı olan şey şu ki 50 yaşında birçok insan 60-65 yaşını arıyor, profilden ve fotoğraftan onu yönlendirdiğini görebiliyorsunuz,
çünkü 50 yaşında çoğu formda ve hala bunu istiyor, bazıları günde bir kez yazıyor ve 60 yaşındaki erkeklerin zaten futbola ihtiyacı var.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- artmen88
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 10 months
Burada birçok bireysel özellik var.
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 3 years 4 months
aaa, emeklilik fonunun yanında : kedi1 :
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 8 months
Forumlarda iletişim kurma pratiğinin gösterdiği gibi, paradoksal olarak, bu hala en etkili yollardan biri, vay, vay, internette, tanışma sitelerinde, bu temelde tek yoldur, ancak yine de gerçek komşularla ancak eğer biliyorsanız bağlantı kurabilirsiniz
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Registered for: 2 years 7 months
50 yaşında bir kadınla nasıl tanışılır? Hiç de zor değil. Aynı yaşta biriyle tanışırsınız. Beklemek...
Bana teşekkür etme. :ayyy:

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 5 months
Ama ben buna katılmıyorum. Ve 22. yaşında 50 yıllık bir partner bulabilirsin. Önemli olan sadece bir seks nesnesi değil, bir kişi aramaktır. hem kişi hem de erkek olarak seninle kim ilgilenecek?
- These users thanked the author Hız Adamları for the post:
- Slogancı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post