kıllı meme uçları
-
Автор темыŞerksan
- Penetrasyon
- Total posts: 217
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
kıllı meme uçları
Dıştan güzel ve bakımlı bir arkadaşla tanıştık, kıllı meme uçlarını görene kadar her şey yolundaydı ve tüm arzu ortadan kalktı, Küçük Guguk kuşu saklandı.
Peki diğerleri meme uçlarındaki ve göğüs halesindeki kıllara nasıl tepki veriyor?
Peki diğerleri meme uçlarındaki ve göğüs halesindeki kıllara nasıl tepki veriyor?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kıllı meme uçları
Yüzü çok güzel, göğüsleri 3 cm yüksekliğinde bir arkadaşım vardı, ama küçük bir kompleksi bile vardı - prensipte çok kıllıydı: bacaklar, pubis - karnındaki kıllar göbeğine doğru bir yola girip ona kadar iniyordu. bacakları ve papillalarının etrafında kıllar vardı - çok heyecan vericiydi. Anlaşamamamız çok yazık...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 2 years 2 months
Günümüzde çok sayıda güzellik salonu var, bunların hepsi kaldırılabilir. Benim de onu içeri sokmam pek hoş olmadı. Arkadan bir pozisyon alın ve işinizi yapın.
-
Автор темыŞerksan
- Penetrasyon
Ayrıca yüzünüzün görünmemesi için eteği yüzünüzün üzerine çekebilir, poponuzun üzerine de bir etek çekebilirsiniz. başka bir şey düşünebilmeniz için bir dergiden fotoğrafAlexssss: ↑24 Aug 2023, 10:36Günümüzde çok sayıda güzellik salonu var, bunların hepsi kaldırılabilir. Benim de onu yerleştirmem pek hoş olmadı. arkadan bir poz verin ve işinizi yapın.Görünüşte güzel ve bakımlı bir arkadaşla tanıştık, kıllı meme uçlarını görene kadar her şey yolundaydı ve tüm arzu ortadan kalktı, Küçük Guguk Kuşu saklandı.
Peki diğerleri saçlarına nasıl tepki veriyor? meme uçları ve göğüs halesi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 11 months
Herhangi bir salona gerek kalmadan cımbızla hepsini kaldırabilirsiniz) ))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Alexsss, Fargal94, |_nadiren_|
-
Автор темыŞerksan
- Penetrasyon
Her şey kişiye ve onun temizliğine bağlıdır, mahrem bölgedeki bitki örtüsünü kaldırın ve meme uçlarını bırakın, bazen bazı eylemler başarısız olabilir açıklanmak
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Ve eğer onu çıkarırsanız, muhtemelen ciltte kaşıntı ortaya çıkacaktır / apandisimi birkaç kez traş ettiler - apandistim ve prostatımla ilgili bir şey / sonra birkaç hafta kaşınıyorsunuz yeniden büyüyene kadar /... ve genel olarak civcivlerin neler olduğu umurumda değil....bir erkeğin tüm parmaklarıyla saçına girmesinden, onu okşamasından...saçını çimdiklemesinden elbette memnun oluyor ...
Hangisi? Her erkeğin kendi zevki!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
Peki, meme ucunda bir düzine kadar tüy var mı, yoksa orada bir tutam kürk var ve meme ucunu bulmak için çok uğraşmanız mı gerekiyor?
-
Автор темыŞerksan
- Penetrasyon

54’ten sonra gönderildi saniye:
Broovodoprovodchik: ↑24 Aug 2023, 11:40Hangisi? Her erkeğin kendi zevki!Ve eğer onu çıkarırsanız, muhtemelen ciltte kaşıntı ortaya çıkacaktır / apandisimi birkaç kez traş ettiler - apandistim ve prostatımla ilgili bir şey / sonra birkaç hafta kaşınıyorsunuz tekrar büyüyene kadar /... ve genel olarak civcivlerin neler olduğu umurumda değil....bir erkeğin tüm parmaklarıyla saçına girmesinden, okşamasından...saçını çimdiklemesinden kesinlikle memnun oluyor. ..
![]()

54’ten sonra gönderildi saniye:
nBen bir tüy tutamını değil, meme ucunu öpmek istiyorum. küçük bir tane
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Meme uçları kıllı olan kadın yoktu. Ama kasıklarından göbeğine kadar uzanan ince bir saç şeridi olan bir kadın vardı. Kıyafetlerimi çıkardığımda böyle bir manzaraya bakmak gerçekten hoşuma gidiyordu ama tam tersine o bu konuda son derece karmaşıktı.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Şerksan, Mancuso
-
- heyecanlanıyorum
"Brooo"...
Hmm...saka kuşu!
Ve bir piliç dikkatlice penisini saçlarından kurtardığında ve dudaklarını ona sürttüğünde, BU Brooo değil mi?
Ve meme uçları erojen bölgelerdir... Her iki memeyi bir araya getiriyorum ve her iki meme ucunu aynı anda emiyorum ve kıllı olup olmadıklarını umursamıyorum ve ben ayrıca “mırıldamak” - süt -süt
Hmm...saka kuşu!

Ve bir piliç dikkatlice penisini saçlarından kurtardığında ve dudaklarını ona sürttüğünde, BU Brooo değil mi?

Ve meme uçları erojen bölgelerdir... Her iki memeyi bir araya getiriyorum ve her iki meme ucunu aynı anda emiyorum ve kıllı olup olmadıklarını umursamıyorum ve ben ayrıca “mırıldamak” - süt -süt

-
Автор темыŞerksan
- Penetrasyon
Memeleri bir araya getirip 2 memeyi aynı anda okşamak için böyle olması gerekir
Depilasyon yaptırdım, yani kimin saçları gitti, gittim 20 yıldır bunu yapıyorum, bana hijyeni öğrettiler.vodoprovodchik: ↑24 Aug 2023, 12:57 "Brooo"...
Hmm...saka kuşu!![]()
Ve bir piliç dikkatlice penisini saçlarından kurtardığında ve dudaklarını ona sürttüğünde, BU Brooo değil mi?![]()
Ve meme uçları erojen bölgelerdir... Her iki memeyi bir araya getiriyorum ve her iki meme ucunu aynı anda emiyorum ve kıllı olup olmadıklarını umursamıyorum ve ben ayrıca “mırıldamak” - süt -süt![]()
Memeleri bir araya getirip 2 memeyi aynı anda okşamak için böyle olması gerekir
-
- Nirvana’dayım
Sherxan,
Kıllı erkekleri severim.
Kıllı erkekleri severim.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Kötü niyetli
-
Автор темыŞerksan
- Penetrasyon
Zevk ve renge göre yoldaşlar olmamasına rağmen.
Kıllı kadınların bacaklarına ilgi duyan bir arkadaşım var
Uzun zamandır epilasyona ve kısa saça alıştığımı biliyordum ve artık alıştım alışkanlık haline gelmek.
Zevk ve renge göre yoldaşlar olmamasına rağmen.
Kıllı kadınların bacaklarına ilgi duyan bir arkadaşım var
-
- heyecanlanıyorum
Onu göğüsler, dudaklar ve benzeri estetik ameliyatlarla aptalı oynamaması konusunda önceden uyardım... o eski bir atlet - iyi bir figürü var... neden onu çirkinleştiresiniz ki? ?!
Sikiştiğimizde aynı anda memelere de masaj yapıyorum ki memelerde topaklanma olmasın...ve o kendini iyi hissediyor ve bu benim için de iyi hissettiriyor!
3. veya 4. boyut ve içi plastiksiz! ....civcivim iki meme ucunun okşamasından deliriyor!

Sikiştiğimizde aynı anda memelere de masaj yapıyorum ki memelerde topaklanma olmasın...ve o kendini iyi hissediyor ve bu benim için de iyi hissettiriyor!
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
Grup geziye çıktı, göğüsleri gözle görülür derecede kıllı olan bir kız vardı, üzerinde hiç meme ucu görmedim. Ve sıkıştı çünkü mayo falan giymiş bir ağaca yaslanmıştı ve sütyenindeki göğüs içeri doğru bastırılmıştı ve geriye doğru düzelmiyordu, ben de "Maşa, neden öyle bir mayo almadın ki" dedim. uymuyor mu?”, yani bir şeyler mırıldandı ve sonra arkadaşı bana göğüslerinin boyutlarının çok farklı olduğunu ve bir endokrinolog tarafından tedavi edildiğini, kıllılığının sıradan olmadığını, yeterli kadınlık hormonunun olmadığını söyledi.
Yani kıllı meme uçları bir kadın için iyi değil.
Yani kıllı meme uçları bir kadın için iyi değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Meme uçları ve am ile ilgili birçok kompleksim var
by Misafir_761 » » in Seks hakkında genel sorular - 72 Replies
- 8164 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye