Öğrenmek için asla erken değildir

Penisin, alıcı partnerin ağzı, dili, dişleri veya boğazı tarafından pasif olarak uyarıldığı oral seks
Автор темы
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: biseksüel
 Öğrenmek için asla erken değildir

Unread post by bir peri »

Muhtemelen herkes oral seks kurslarının olduğunu duymuştur. Genellikle orada oyuncaklar kullanarak eğitim veriyorlar.
Dolayısıyla bir soru ortaya çıktı. Çocuklar ve gençler bu tür kurslara katılabilir mi? Anladığım kadarıyla bu kanuna aykırı değil.
Kızınızı böyle bir kulübe gönderir misiniz?
These users thanked the author bir peri for the post (total 8):
KseniaPony, Elena Lukina, Ded, nikolj202, Guguk kuşu, sağırlığın, Pol66, yıl1
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Registered for: 4 years 10 months
 Re: Öğrenmek için hiçbir zaman erken değildir

Unread post by Avare »

nymphet: 07 Dec 2021, 05:32 Herkes muhtemelen oral seks kurslarının olduğunu duymuştur. Genellikle orada oyuncaklar kullanarak eğitim veriyorlar.
Dolayısıyla bir soru ortaya çıktı. Çocuklar ve gençler bu tür kurslara katılabilir mi? Anladığım kadarıyla bu kanuna aykırı değil.
Kızınızı böyle bir kulübe gönderir miydiniz?
Neden olmasın? Bırakın çalışsın, hayatta faydası olacak
These users thanked the author Avare for the post (total 2):
Daniel.James, sağırlığın
elmalı turta
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by elmalı turta »

Benimki gerçek olanlardan öğreniyor :oops:
These users thanked the author elmalı turta for the post (total 9):
Denis881, bir peri, MaksMaks, Elena Lukina, Ted_2023, Viktor (git-git), Philindon, sağırlığın, yıl1
-demokrat-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by -demokrat- »

Hangi yaştan bahsettiğimize bağlı. Günümüzde pek çok kız çocuğu neredeyse 13 yaşından itibaren ağzına bir şeyler almaya başlıyor. Bazı insanlar bunu daha erken yapmayı başarıyor (ben de böyle birini sikiyorum).
Fakat ne yazık ki toplumumuz buna henüz hazır değil. Dolayısıyla bu tür oral seks eğitimi yalnızca kapalı bir formatta yapılabilir ve daha da iyisi evde yapılamaz.
These users thanked the author -demokrat- for the post (total 7):
Piero, Sibiryak89, nikolj202, Ted_2023, Ded, Viktor (git-git), sağırlığın
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Piero »

-demokrat-, Ha, on üçten! Ablam 11 yaşından itibaren babamı emdi, o da beni emdi ama çok sonra. Ama herhangi bir "çalışma" yapmadım.
Sadece dikleşmiş bir penis gördüm ve hemen onu emmek istedim! Küçük bir çocuk annesinin memesini nasıl emebilir?
These users thanked the author Piero for the post (total 4):
-demokrat-, elmalı turta, Viktor (git-git), abartı
-demokrat-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Üvey kızım şu an 11 yaşında. Dört aydır bir kızla yatıyorum. Hoşuna gittiği ve çok çabaladığı açık olmasına rağmen ilk başta hiç ememedi. Ve şimdi profesyonel bir eskort gibi yutkunuyor
These users thanked the author -demokrat- for the post (total 10):
Snegshura, elmalı turta, Mart, Julikos, sapık, 1nfarkt, Tolkala, Daniel.James, Viktor (git-git), Philindon
It’s my birthday Anastasya
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Anastasya »

Bunu asla yapmam ve onlara bunu öğretmek ve oral seks ve seks göstermemek neden daha iyi?
These users thanked the author Anastasya for the post (total 2):
Sibiryak89, Ted_2023
-demokrat-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

..........,,,,,,,,,,,,,??????!!!! - tut şunu. Çok şey kaçırıyorsun, görüyorum
These users thanked the author -demokrat- for the post:
sadece82
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by JackTheJack »

Ne kabus... Bir kaç yıl sonra “Kızlar 5 yaşında dildaki emmeyi öğretmeye başlasın ki 13 yaşında gerçek dildakilere geçip emsinler” şeklinde öneriler gelecek. profesyonelce.” *x) *x) *x)
These users thanked the author JackTheJack for the post (total 2):
Anonim, Daniel.James
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

JackTheJack: 07 Dec 2021, 13:06 Ne kabus... Birkaç yıl sonra "Kızlar 5 yaşında dildaki emmeyi öğretmeye başlasın, 13 yaşında gerçek emmeye geçsinler" gibi öneriler gelecek. profesyonelce emerler" *x) *x) *x)
Gülünç ama Batı medyasında düzenli olarak anne ve babaların kızlarına ve oğullarına
3 ila 4 yaşları arasında seks öğrettiğine dair materyaller ortaya çıkıyor. Ve şimdiden böyle bir nesil büyüyor. bir uygulama oldukça kabul edilebilir! :cat1:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
elmalı turta, Guguk kuşu
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

Evet, bu tür bireylerin zaten var olduğu açıktır. Bu korkutucu
These users thanked the author JackTheJack for the post:
Anonim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

JackTheJack: 07 Dec 2021, 16:00 Evet, bu tür bireylerin zaten var olduğu açık. Bu korkutucu
Tam olarak korkutucu olan nedir?
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

niqk: 07 Dec 2021, 16:16 Tam olarak korkutucu olan ne?
Çocukların insanlara değil, kişisel fahişelere dönüşmesi
These users thanked the author JackTheJack for the post:
Anonim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Onlar. seks sana göre iğrenç, kirli, insana yakışmayan bir şey!.. Ancak seks olmadan bir sonraki nesilde hayat durur...
These users thanked the author Nikk for the post:
Guguk kuşu
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

niqk: 07 Dec 2021, 16:22 Yani senin için seks iğrenç, kirli, insana yakışmayan bir şey!.. Ancak seks olmazsa, gelecek nesilde hayat sona erer...
Tuhaf bir durum sözlerimden sonuç Seks lanet bir şeydir. Ama hayat onun etrafında dönmüyor. Ve her şeyin bir zamanı vardır. Muhtemelen sorun, belirli bir yaşın altındaki çocukların prensipte uyandırılamaması değildir. Baba sikikleri olmadan herkesin uyarılma, cinsel çekicilik ve cinsel partneri olacak. 13 yaşında birinin doğası gereği, herhangi bir etki olmadan herkesle seks yapma arzusunun olduğunu anlıyorum. Ama asıl mesele bu; ETKİ OLMADAN. Çocuklar yeni hayatlardır, bağımsız hayatlardır. Ve çocuklukta arzularını, yaşamlarını, kişiliklerini geliştirmeye yönlendirilmeleri gerekir. Geleneksel 15 yaşında, henüz çocukken, ancak en azından kısmen kendisi için karar verme yeteneğine sahipken, ebeveynleriyle seks yapmayı kabul etmesi sorun değil. Peki neden bunu gelecekte nasıl yaşayacakları hakkında hiçbir fikri olmayan, ebeveynlerine yüzde 100 bağımlı olan, hayatta hiçbir yeri olmayan 5-10 yaşındaki çocuklara öğretelim? Bu tür insanlar sadece onu nereye koyacaklarını, kızlarından fahişeler yaratacaklarını düşünürler ve sonra kedi asılı olduğunda ve sürtüğe ihtiyaç duyulmadığında, kızının nasıl yaşamak istediğini sormak için çok geç olacak, o zaten alışmış olacak. elden ele gidiyor, böyle bir insan olmak istediği için değil, o babanın bir zamanlar küçük bir sürtüğe ihtiyacı olduğu için

17 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Örneğin, bir kızın seks hakkında bilgi sahibi olduğu, babasına sormaya başladığı, denemek istediği durumlardan bahsetmiyorum. kendisi vb. Deneyimleri çocuklara aktarmak oldukça normaldir, asıl önemli olan bunun çocuğa zarar vermemesidir.
These users thanked the author JackTheJack for the post (total 3):
Anonim, 6996, roman.romanov
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Garipliği nerede gördün? Siz kendiniz şunu yazdınız: "Çocuklar insanlara değil, kişisel fahişelere dönüştürülüyor!" Onlar. Görünüşe göre tüm insanlar sekse ihtiyaç duymuyor, sadece fahişeler! Değil mi? Bu arada hayat seks etrafında dönüyor; herkes sevgi ve şefkat ister! Ve konumunuz, çocukların cinsel hobilerden tamamen izole edilmesini sağlıyor ve ardından çocuğun yetişkin yaşamına tamamen hazırlıksız olduğu ortaya çıkıyor. Ve ilk seksten sonra hamile kalıyor! Ve ya kısırlıkla dolu olan kürtaj yaptırıyor ya da bir çocuk doğuruyor ve kendini beşiğe bağlı buluyor. Ve romantizm istiyor! İlişkiler! Aşk! Ve yanınızda bir çocuk var. Onun için kesinlikle gereksiz...
Diğer bir şey de, burada sana katılıyorum, bir çocuğun zorla yetişkinler için seks oyuncağı haline getirilmesi! Çocuğa şiddet OLMAMALI! Prensipte!!! Eğer bir çocuğun
sekse ilgisi varsa, bunu aktif olarak bastırmaya gerek yoktur. Ancak bunu çok fazla teşvik etmemelisiniz. Çocukların cinselliğinin gelişimi konusunda ebeveynlerin çok dengeli bir pozisyona ihtiyacı var! Sekse normal bir ilgi geliştirmek için tam olarak ihtiyaç duyulan kadar: ne fazla ne de az! Ve ebeveynler kesinlikle eylemlerinin sonuçlarını dikkate almalıdır! Bunun nereye varabileceğini anlayın!
Ve çocuğu buna göre yetiştirin...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Denis881, 6996
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

Kişisel fahişelerden bahsediyorum, şu anlamda ki babalar, çocukların hiçbir şey bilmediği gerçeğinden yararlanıyor ve onlara altı yaşındaki her kızın babasının lolipopunu denediğini ve sonra onu amına aldığını söyleyebilirsiniz - ve çocuk, eğer babası öyle derse, öyle olması gerektiğini düşünecektir. Ve benim tutumum çocukları cinsel hobilerden izole etmeyi içermiyor, dediğim gibi, hiçbir durumda zamanı geldiğinde ortaya çıkmayacaklar. Ben sadece şiddetten bahsediyordum. Geri kalanına gelince, size tamamen katılıyorum, eğer ilgi varsa, hiçbir durumda onu bastırmamalısınız, yavaş yavaş güncel hale getirmeniz gerekiyor
These users thanked the author JackTheJack for the post (total 3):
Evgeniy-Spb, 6996, roman.romanov
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Yani konumlarımız oldukça yakın... Çocuğun zorlanmasına gerek yok ama itilmesine de gerek yok. Sekse olan ilgi
herkes için farklı şekilde gelişir. Mastürbasyona 3-4 yaşlarında başlayan çocuklar var, bazıları ise 15-17 yaşlarında. Ve hatta daha sonra! İkisi de norm! Aynı şey aile seksi için de geçerli. Birisi tüm akrabalarını cinsel ilişkiye dahil ediyor - ve herkes mutlu! Ve onlar için bu norm! Ve birisi seksi tabu haline getiriyor! Üstelik maksimum. Ve bu aynı zamanda bu tür insanlar için de bir normdur! Ve kendi konseptlerinizi başkalarına empoze etmenize gerek yok! Kendilerine en uygun olanı seçiyorlar!
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
George, Mart, Tolkala, Guguk kuşu
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

Tamamen katılıyorum. Önemli olan, çocuğun ihtiyaçları karşılamak için aptal bir araç olmamasıdır.
These users thanked the author JackTheJack for the post (total 4):
George, Sibiryak89, Tolkala, Guguk kuşu
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bir insanı alet yapmak genellikle çok kötü sonuçlanır...
These users thanked the author Nikk for the post:
George
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

niqk: 07 Dec 2021, 17:52 Eh, bir insanı alet yapmak genellikle çok kötü sonuçlanır...
İşte ben de aynı şeyi düşünüyorum
Anonim
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153

Unread post by Anonim »

niqk: 07 Dec 2021, 15:32
Ne kabus... Bir kaç yıl sonra şöyle öneriler gelecek: "Kızlar 5 yaşında dildaki emmeyi öğretmeye başlasın ki 13 yaşında hayatlarına devam etsinler. gerçek olanlara git ve onları profesyonelce em." * x) *x) *x)
Kahkaha kahkahadır, ancak Batı medyasında anne ve babaların kızlarına ve oğullarına
3 ile 4 yaşları arasında seks öğrettiğine dair materyaller düzenli olarak yer alıyor. Ve zaten bir nesil var Böyle bir uygulamanın oldukça kabul edilebilir olduğu büyümek! :cat1:
Pislikler

5 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
JackTheJack: 07 Dec 2021, 17:00
niqk: 07 Dec 2021, 16:22 I.e. senin için seks iğrenç, kirli, insana yakışmayan bir şey!.. Ancak seks olmazsa, gelecek nesilde hayat sona erer...
Tuhaf bir durum sözlerimden sonuç Seks lanet bir şeydir. Ama hayat onun etrafında dönmüyor. Ve her şeyin bir zamanı vardır. Muhtemelen sorun, belirli bir yaşın altındaki çocukların prensipte uyandırılamaması değildir. Baba sikikleri olmadan herkesin uyarılma, cinsel çekicilik ve cinsel partneri olacak. 13 yaşında birinin doğası gereği, herhangi bir etki olmadan herkesle seks yapma arzusunun olduğunu anlıyorum. Ama asıl mesele bu; ETKİ OLMADAN. Çocuklar yeni hayatlardır, bağımsız hayatlardır. Ve çocuklukta arzularını, yaşamlarını, kişiliklerini geliştirmeye yönlendirilmeleri gerekir. Geleneksel 15 yaşında, henüz çocukken, ancak en azından kısmen kendisi için karar verme yeteneğine sahipken, ebeveynleriyle seks yapmayı kabul etmesi sorun değil. Peki neden bunu gelecekte nasıl yaşayacakları hakkında hiçbir fikri olmayan, ebeveynlerine yüzde 100 bağımlı olan, hayatta hiçbir yeri olmayan 5-10 yaşındaki çocuklara öğretelim? Bu tür insanlar sadece onu nereye koyacaklarını, kızlarından fahişeler yaratacaklarını düşünürler ve sonra kedi asılı olduğunda ve sürtüğe ihtiyaç duyulmadığında, kızının nasıl yaşamak istediğini sormak için çok geç olacak, o zaten alışmış olacak. elden ele gidiyor, böyle bir insan olmak istediği için değil, o babanın bir zamanlar küçük bir sürtüğe ihtiyacı olduğu için

17 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Örneğin, bir kızın seks hakkında bilgi sahibi olduğu, babasına sormaya başladığı, denemek istediği durumlardan bahsetmiyorum. kendisi vb. Deneyimleri çocuklara aktarmak oldukça normaldir, asıl önemli olan bunun çocuğa zarar vermemesidir
Yeterli, sağduyulu muhakeme. Buradaki birkaç kişiden biri. Burada çocuklar hakkında bu kadar saçmalık yazan kişinin ya çocuğu yoktur ve partneri prensipte sadece bir koldur ya da hapse atılması ve burada büyük bir keyifle konuşulanları kendisine yaptırılması gereken tam bir piçtir. . Eh, hâlâ genç mastürbasyoncuların fantezileri olabilir, bunlar söz konusu bile olamaz, büyüyüp daha akıllı olabilirler.
These users thanked the author Anonim for the post:
Sibiryak89
maxim.maximovich
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by maxim.maximovich »

-demokrat-, ) 10’dan önce orada değil, bazıları zaten nasıl yapılacağını biliyor
These users thanked the author maxim.maximovich for the post:
Guguk kuşu
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by Ayrılıyorum »

Anonim: 07 Dec 2021, 22:34 büyüyecekler, belki daha akıllı olacaklar.
daha akıllı olmayacaklar. Fiziksel bedenin yanı sıra zihinsel mastürbasyon da vardır. Bir şekilde fiziksel olandan kurtulabilirsiniz, ancak ikincisinde bu daha zordur ve yaşlandıkça daha da güçlenir ve sapkınlaşır ve özellikle cinsiyete müdahale eder. Bu, mastürbasyon yaparken ne tür fanteziler kurduğuna bağlıdır ve ne amaçla mastürbasyon yaptığını hayal edene kadar uyarılmayacaktır. Ve bu hiç de mümkün olmayabilir. Ve öyle oluyor ki bu eski genç, psişik fantezisini gerçeğe dönüştürene kadar seks yapamayacak.
MaksMaks
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 141

Unread post by MaksMaks »

nymphet: 07 Dec 2021, 05:32 Herkes muhtemelen oral seks kurslarının olduğunu duymuştur. Genellikle orada oyuncaklar kullanarak eğitim veriyorlar.
kesinlikle :oops:
Anonim
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153

Unread post by Anonim »

MaxMax: 10 Dec 2021, 01:48
Herkes muhtemelen oral seks kurslarının olduğunu duymuştur. Genellikle orada oyuncaklar kullanarak eğitim veriyorlar.
kesinlikle :oops:
Sikildim. Her ne kadar bu büyük olasılıkla sivilceli bir mastürbasyon olsa da, kızın bu kadar saçma konuşacağından şüpheliyim.
Lina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by Lina »

Elbette, çocuklarla ebeveynleri arasındaki cinsel ilişkilerin normal kabul edilmesi beni genel olarak şaşırtıyor. Seksin utanç verici ya da iğrenç bir şey olduğunu düşünmüyorum; hayatlarının bu yönünün çocuklarla tartışılması gerektiğini düşünüyorum. Bu amaçla artık çocuğa neyi, nasıl aktaracağı konusunda pek çok bilgi var, böylece gelecekte nasıl davranacağı ve korunmasız cinsel ilişkide ne gibi sonuçlar olacağı konusunda fikir sahibi olacak ve genel olarak fikir sahibi olacak. bunun nasıl gerçekleştiğine dair. Ancak fragmanda, bir babanın kızına pratik yapmayı öğretmek için siktiği, o zaman böyle bir kişinin gidip beynini tedavi ettirmesi gerektiği anlatılıyor. Bence bir kız nasıl oral seks yapılacağını öğrenmek istediğini veya seksi denemek istediğini anladığında, artık bunun nasıl yapılacağını öğrenmek için birçok fırsat var. Hoşlandığı bir kızı tavlayamayan bir erkeği neyin motive ettiğini anlıyorum, seni gönderme riski her zaman vardır. Size sonsuz güvenen ve bunu sizin umursayan, şefkatli bir baba olduğunuzu söyleyerek haklı çıkaran bir çocuğu becermek daha iyidir.
These users thanked the author Lina for the post (total 6):
Vladhalar, Alan, Sibiryak89, alexandra.daddario, turuncu@, Fargal94
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

Lina: 10 Dec 2021, 15:15 Çocuklarla ebeveynleri arasındaki cinsel ilişkinin normal kabul edilmesi beni elbette şaşırttı. Seksin utanç verici ya da iğrenç bir şey olduğunu düşünmüyorum; hayatlarının bu yönünün çocuklarla tartışılması gerektiğini düşünüyorum. Bu amaçla artık çocuğa neyi, nasıl aktaracağı konusunda pek çok bilgi var, böylece gelecekte nasıl davranacağı ve korunmasız cinsel ilişkide ne gibi sonuçlar olacağı konusunda fikir sahibi olacak ve genel olarak fikir sahibi olacak. bunun nasıl gerçekleştiğine dair. Ancak fragmanda, bir babanın kızına pratik yapmayı öğretmek için siktiği, o zaman böyle bir kişinin gidip beynini tedavi ettirmesi gerektiği anlatılıyor. Bence bir kız nasıl oral seks yapılacağını öğrenmek istediğini veya seksi denemek istediğini anladığında, artık bunun nasıl yapılacağını öğrenmek için birçok fırsat var. Hoşlandığı bir kızı tavlayamayan bir erkeği neyin motive ettiğini anlıyorum, seni gönderme riski her zaman vardır. Size sonsuz güvenen ve bunu sizin umursayan, şefkatli bir baba olduğunuzu söyleyerek haklı çıkaran bir çocuğu becermek daha iyidir.
Bazı babalar kendileri baştan çıkarır. Ve elbette haklısın
Lina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by Lina »

Belki daha sonra çocukla neyin eksik olduğu hakkında konuşun ve bu davranışın nedenini anlayın. Bu yüzden biz yetişkinleriz, kafa karıştırıcı bir durumda olan bir çocuğa yardım etmek için. Soruna çözüm bul ve "bebeğim, eğer beni istiyorsan gidelim, baban seni siker" deme
These users thanked the author Lina for the post (total 3):
Sibiryak89, Tanya, turuncu@
Alan
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by Alan »

Lina: 10 Dec 2021, 16:13 Belki o zaman çocukla neyin eksik olduğunu konuşun ve bu davranışın nedenini anlayın. Bu yüzden biz yetişkinleriz, kafa karıştırıcı bir durumda olan bir çocuğa yardım etmek için. Soruna çözüm bulun ve "bebeğim, eğer beni istiyorsan gidelim, baban seni siker" deme
Tamamen katılıyorum ve abone olmaya hazırım söylediğin her kelimeye. :iyi:
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

Lina: 10 Dec 2021, 16:13 Belki o zaman çocukla neyin eksik olduğunu konuşun ve bu davranışın nedenini anlayın. Bu yüzden biz yetişkinleriz, kafa karıştırıcı bir durumda olan bir çocuğa yardım etmek için. Soruna çözüm bul ve "bebeğim, eğer beni istiyorsan gidelim, baban seni siker" deme
Elbette yapman gereken şey bu . Ancak tüm insanların beyni onlara tam olarak bunu yapmalarını söylemiyor.
These users thanked the author JackTheJack for the post (total 2):
George, Evgeniy-Spb
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Anastasia: 07 Dec 2021, 12:42 Ben asla böyle bir şey yapmam ve neden onlara bunu öğretmek ve oral seks ve seks göstermemek daha iyidir
Sana katılıyorum, öyle değil kötü bir şey zor... Kurslar, pratikler ve deneyimli bir partner olmadan her şeyi yapabiliriz.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Anastasya, turuncu@
alexandra.daddario
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by alexandra.daddario »

Peki, eğer çocuğunuz emmek isterse ve siz bunu kötü bir şey olarak görmüyorsanız. Oral seks kursuna gitmek daha iyi. Ve sadece oral seks değil, genel seks eğitimi kurslarında da, böylece daha sonra cehaletten kaynaklanan hoş olmayan sürprizler yaşanmaz.
These users thanked the author alexandra.daddario for the post:
seksforumu_
Ortega
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Ortega »

Bir çocuğun onu oral seks kursuna göndermeyi isteyeceğine inanmak zor ama eğer kızım istiyorsa lütfen ve genel olarak yukarıdaki yorumcuya katılıyorum, cinsel eğitim kursları şart
These users thanked the author Ortega for the post:
sağırlığın
Çığlıklar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Çığlıklar »

Bana öyle geliyor ki zamanı gelince akranlarım bana ders vermeden ders verecekler.
These users thanked the author Çığlıklar for the post (total 2):
Sibiryak89, turuncu@
1nfarkt
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by 1nfarkt »

Lanet olsun, yaklaşık 150 yıl önce kızlar 13-14 yaşlarında evleniyordu ve bu normdu, 25 yaşına gelindiğinde çoğunun zaten 7 çocuğu vardı, bu yüzden hangi yaşta oral seks yapabileceğinizi tartışacak hiçbir şey yok.
These users thanked the author 1nfarkt for the post:
sapık
Dmitri244
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by Dmitri244 »

Bu yüzden daha önceydi, zaman değişiyor
ira. kafa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by ira. kafa »

Tabii bunlar 18+ dersler. 16-17 yaşlarındaki birinin bir şekilde oraya girebilmesi oldukça mümkün. Ancak bu maksimumdur. Ama çoğunlukla yaşlı kızlar var.
These users thanked the author ira. kafa for the post (total 2):
Anastasya 2005, Fargal94
Anastasya 2005
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 273

Unread post by Anastasya 2005 »

Bir sevgilim vardı, ne yapacağımı, nereyi yalayacağımı, nereyi öpeceğimi detaylıca gösterdi bana)
Bunun en iyi eğitim olduğunu düşünüyorum)
These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 3):
turuncu@, en yüksek, Fargal94
çılgın kız
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by çılgın kız »

Bu tür kursları 7 yıl önce tamamladım. 23 ağız okşama tekniğini, bir erkeğin erojen bölgelerinin haritasını ve hızlı bir erotik masaj seansını içeren eksiksiz bir oral seks kursu. Teori ve pratik vardı. 5 boğaz oral seks uygulaması dahil.
Sadece güzelce ve zevkle oral seks yapmayı öğrenmekle kalmadım, aynı zamanda yatakta da kendimi daha güvende hissetmeye başladım.
These users thanked the author çılgın kız for the post (total 2):
Fargal94, sapık
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”