[quote=Ebar post_id=46761 time=1638366985 user_id=4550] anal ve daha fazlası için [/quote] Hiç şaşırmıyorum - ve burası da [b]NEREDE [/b]? :bilinmiyor: Sonunda genellikle kedi, ağız ve anal..... Ama burada "[b]...ve yalnızca ...[/b]" sunulmuyor .... :bel_flag:
[quote=georg post_id=46769 time=1638369442 user_id=2349] [quote=Ebar post_id=46761 time=1638366985 user_id= 4550] anal ve daha fazlası için [/quote] Hiç şaşırmıyorum - ve bu da [b] NEREDE[/b]? :bilinmiyor: Sonunda genellikle kedi, ağız ve anal..... Ama burada "[b]...ve yalnızca ...[/b]" sunulmuyor .... :bel_flag: [/quote] Sınırsız - en önemli şey bu!
Evgenii-SPb: ↑01 Dec 2021, 17:44
Sınırsız - en önemli şey bu!
Bu anlaşılabilir bir şey - girişte büyükannelere bir oral seks yapma isteği yer açın....
Ama şu sorudan endişeleniyorum - sikimi başka NEREYE sokmaya hazırım!?
[quote=Evgenii-SPb post_id=46772 time=1638369895 user_id= 1630] Sınırsız - en önemli şey bu! [/quote] Bu anlaşılabilir bir şey - girişte büyükannelere bir oral seks yapma isteği yer açın.... Ama şu sorudan endişeleniyorum - sikimi başka NEREYE sokmaya hazırım!?
[quote=georg post_id=46769 time=1638369442 user_id=2349] [quote=Ebar post_id=46761 time=1638366985 user_id= 4550] anal ve daha fazlası için [/quote] Hiç şaşırmıyorum - ve bu da [b] NEREDE[/b]? :bilinmiyor: Sonunda genellikle kedi, ağız ve anal..... Ama burada "[b]...ve yalnızca ...[/b]" sunulmuyor .... :bel_flag: [/quote]
Size şunu söyleyebilirim: göğüs arası, kalça arası, göbek deliği, koltuk altı... Bu arada yazarın cinsiyeti kadın! Nasıl ve ne olduğunu biliyor...
Yetişkin bir kadın arıyorum açık sözlü iletişim için) Yaşlı kadınları gerçekten seviyorum ve heyecanlandırıyorum, ancak onlarla nasıl sohbet başlatacağımı bilmiyorum, genç bir adama ne diyebilecek...
Last post
Böylece güvenli bir şekilde iletişim kurabilirsiniz! Tüm forum üyeleriyle... :cat1:
Kız arkadaşınızın/karınızın bir arkadaşıyla çıkmasına izin veriyorsunuz (onun güvencesine göre, o sadece bir arkadaş ve başka bir şey değil), geri döndükten ve seks yapmaya karar verdiğinizde, daha...
Bir kadın neden kendisine veya yanında mastürbasyon yapan bir erkeğe bakmaktan hoşlanır? Ve adamın gözlerine bakarken sikini çekmesine yardım etmek isterim))