Genç yaşta üvey baba ve babayla seks ve sonuçları
-
Автор темыyavru kedi
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Genç yaşta üvey baba ve babayla seks ve sonuçları
Herkese merhaba) Böyle bir ilişkinin sonuçlarının neler olduğunu konuşmak, (kızların veya üvey babaların kendilerinin) görüşlerini öğrenmek ilginç olurdu. Bir zorlama mı vardı, yoksa karşılıklı bir istek miydi? Şimdi düşüncelerim neler, böyle bir ilişkinin seks hayatıma nasıl bir etkisi oldu? Tavsiye üzerine babamla seçeneği eklemeye karar verdim!
- These users thanked the author yavru kedi for the post (total 5):
- Sibiryak89, kaptan63, Mart, Karom, Tolkala
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 8 months
Re: Küçük yaşta üvey baba ve babayla seks ve sonuçları
Kendinle ilgileniyor musun?
Ya da kızınız için?
Ya da kızınız için?
-
Автор темыyavru kedi
- heyecanlanıyorum
frenk,
İlgileniyorum bu konu, t.benzer bir deneyim yaşadım!
İlgileniyorum bu konu, t.benzer bir deneyim yaşadım!
- These users thanked the author yavru kedi for the post (total 4):
- Sibiryak89, INVAR, Servis, Mart
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
Yavru Kedi,
Deneyimi vardı baban mı?)
Olumlu muydu yoksa olumsuz mu?
Deneyimi vardı baban mı?)
Olumlu muydu yoksa olumsuz mu?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 3 years 10 months
Yavru Kedi, "Sonuçları" bölümü var kızlar için ensest "Neden oraya gitmiyorsun?
-
Автор темыyavru kedi
- heyecanlanıyorum
Kauchuk, Kauchuk,
Üvey babamla bir deneyimim oldu! Deneyim olumlu!
8 dakika 53 saniye sonra gönderildi: İhale,
nTeşekkür ederim! bakacağım)
Üvey babamla bir deneyimim oldu! Deneyim olumlu!
8 dakika 53 saniye sonra gönderildi: İhale,
nTeşekkür ederim! bakacağım)
- These users thanked the author yavru kedi for the post (total 3):
- kaptan63, Mart, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
İlişkiler ve sonuçlar her durumda bireyseldir. Tüm taraflar olup bitenlerden kendi çıkarlarını ve çıkarlarını alıyor. Genç kız yatakta deneyim kazanır, üvey babası ya da babası onun cinsel hayatına çeşitlilik katar. Kural olarak, üvey kızının genç, sikilmez amını sikmek, zaten 40-50 yaşlarında olan annesinin amıyla karşılaştırıldığında daha keyifli. Başka bir soru ve diğer sonuçlar seksin nasıl gerçekleştiğidir. Eğer şiddet çok şiddetliyse ileride psikolojik sorunlar yaşanması da olasıdır. Kendi özgür iradenle yaparsan, sağlığın için siktir et, kimseye zararı olmaz.
- These users thanked the author Frodo for the post (total 6):
- Maxim......, nikolj202, Sibiryak89, Evgeniy-Spb, Aslan 123540, Arhivarius
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Ne ben, ne de 17 yaşındaki kızım, iki yıllık cinsel ilişkinin olumsuz bir sonucunu görmedik! İki yıl önce genç metresim için ayrılmaya hazırlandım. Kızınız boynunuzda asılı, onu bırakmayın, gördüm, ondan daha iyiyim, deneyin, pişman olmayacaksınız! Tabii ki eşimden gizlice denedim. İki göğüs var, elastik, top gibi, vajina dar, yumuşak, kadifemsi. Sonuç açık: DAHA İYİ! Kaldım. Artık çok şey öğrendim! Yazlıkta sekreterimin hayal bile edemeyeceği şeyler yapıyoruz! Kızımın yanakları sütten kanamaya başladı, göğüsleri şişti, dersleri daha iyi hale geldi ve akranlarının bakireleri solgun güveler gibi yürüyordu! Ve karısı mutlu, elbette hala hiçbir şey bilmiyor. Evet, kendi kızım, ilk doğan. Açıkça söyleyebilirim ki: DENEYİM POZİTİF!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 19):
- Denis881, nikolj202, Sibiryak89, pvl1808, Sergey.v, Tolkala, Öksürük, Aslan 123540, Mart, Livrik, Trey3, Martin, margosha22, Aion2012Ölü, Guguk kuşu, PavelNokia, Esinti, Andrey Lukashov, Endişeli
-
Автор темыyavru kedi
- heyecanlanıyorum
Frodo, Andrey Petrov,
İlginiz için çok teşekkür ederiz. fikir)
İlginiz için çok teşekkür ederiz. fikir)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
Siz de üvey kızınızla uzun süredir çalışıyorsunuz, bu deneyim hem onun hem de benim için olumlu.
-
- Sürtünmeler
Bunda da yanlış bir şey görmüyorum
Eh, deneyim olumlu olduğuna göre her şey yolunda demektir.
Bunda da yanlış bir şey görmüyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: biseksüel
birçok kişi ensesti teşvik ettiğimi düşünüyor. Hiç de değil.
Denizlerin ruh üzerinde çok güçlü bir etkisi vardır. Ve ensest ilişki daha da fazla.
Fakat bu etki farklı olabilir. Ve evet, kasıtlı ensestten yanayım. Yakın insanların cinsel hayatımda destek ve destek olduğu için. Önerdiler ve öğrettiler.
Ama aynı zamanda yetişkinler kafalarıyla düşünmüyorlarsa, tam tersine çocuğun ruhunu kırmak kolaydır.
Denizlerin ruh üzerinde çok güçlü bir etkisi vardır. Ve ensest ilişki daha da fazla.
Fakat bu etki farklı olabilir. Ve evet, kasıtlı ensestten yanayım. Yakın insanların cinsel hayatımda destek ve destek olduğu için. Önerdiler ve öğrettiler.
Ama aynı zamanda yetişkinler kafalarıyla düşünmüyorlarsa, tam tersine çocuğun ruhunu kırmak kolaydır.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 13):
- George, frenk, Duvar, SergeiKa, Sibiryak89, 6996, kaptan63, Trey3, Evgeniy7519, üçgen, Guguk kuşu, PavelNokia, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Artık küfürler ve hakaretler bana doğru uçsun, umurumda değil.
İşte ben bir üvey babayım. Düğüne bir hafta kaldığı için henüz resmi değil ama neredeyse yaklaşıyor. Üvey kızım (son zamanlarda kızım dediğim kişi) 11 yaşında. Yakında 12 olacak. Ve sikişiyoruz. Üçümüz: ben, o ve eşim (onun öz annesi). Her şeyin nasıl başladığına dair uzun, çok karmaşık bir hikaye var ama ayrıntılar çok önemli.
Önemli olan şu ki hepimiz düzenli seks yapıyoruz, şiddet yok (eh, BDSM oyunları hariç), kızın kendisi çok "için"di, bu yüzden onu baştan çıkarıyorum, karım genellikle kendini böyle sürüklüyor. Herkes mutlu, herkes her şeyden hoşlanıyor
İşte ben bir üvey babayım. Düğüne bir hafta kaldığı için henüz resmi değil ama neredeyse yaklaşıyor. Üvey kızım (son zamanlarda kızım dediğim kişi) 11 yaşında. Yakında 12 olacak. Ve sikişiyoruz. Üçümüz: ben, o ve eşim (onun öz annesi). Her şeyin nasıl başladığına dair uzun, çok karmaşık bir hikaye var ama ayrıntılar çok önemli.
Önemli olan şu ki hepimiz düzenli seks yapıyoruz, şiddet yok (eh, BDSM oyunları hariç), kızın kendisi çok "için"di, bu yüzden onu baştan çıkarıyorum, karım genellikle kendini böyle sürüklüyor. Herkes mutlu, herkes her şeyden hoşlanıyor
- These users thanked the author -demokrat- for the post (total 33):
- Tavşan, Maxim......, annem adam yaptı, nikolj202, Korsan, Denis881, frenk, Tolkala, SergeiKa, pvl1808, INVAR, serbest sürüş, i.igor, Elena, yıldız benzeri, kaptan63, Büyük oğlan, Mart, Cheeff, Trey3, margosha22, Nikolaev., Aion2012Ölü, Rasaroam, Juravl and 8 more users
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
-demokrat-, Merhaba, memnun olurum hikayeni oku. Sanırım tek ben değilim.
- These users thanked the author Maxim...... for the post:
- plkm
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
hikayenizi toplulukla paylaşın, sanırım herkes bunu nasıl yaptığınızla ilgileniyor-demokrat-: ↑07 Dec 2021, 10:08 Küfürler ve hakaretler artık bana doğru uçsun, umurumda değil.
Önemli olan şu ki hepimiz düzenli seks yapıyoruz, şiddet yok (eh, BDSM oyunları hariç), kızın kendisi çok "için"di, bu yüzden onu baştan çıkarıyorum, karım genellikle kendini böyle sürüklüyor. Herkes mutlu, herkes her şeyi seviyor
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 3 years 7 months
Ayrıntıları bilmek ilginç olurdu)-demokrat-: ↑07 Dec 2021, 10:08 Küfürler ve hakaretler artık bana doğru uçsun, umurumda değil.
Önemli olan şu ki hepimiz düzenli seks yapıyoruz, şiddet yok (eh, BDSM oyunları hariç), kızın kendisi çok "için"di, bu yüzden onu baştan çıkarıyorum, karım genellikle kendini böyle sürüklüyor. Herkes mutlu, herkes her şeyi seviyor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
Üvey kızınızın hiçbir sorunu yok, siz aile değilsiniz, bu onun için de bir macera)
- These users thanked the author Drandulet4421 for the post (total 6):
- Sibiryak89, Mart, margosha22, DEF#1, lili_, Morpheus
-
- Sürtünmeler
-demokrat-, buradaki bu durumun sevindirici olacağını düşünüyorum herhangi biri
-
Автор темыyavru kedi
- heyecanlanıyorum
-demokrat-,
Söyleyin hikaye) bunu duymak ilginç olurdu!
Söyleyin hikaye) bunu duymak ilginç olurdu!
- These users thanked the author yavru kedi for the post (total 4):
- frenk, Sibiryak89, INVAR, kaptan63
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
Bir düzine kadar böyle hikayelerim var! İyi bir "sicili" olan anneler randevular için bana geliyor ve kızlarını babaları ve üvey babalarıyla
cinsel iletişim kurmak için getiriyorlar. Bazen hamile kızlarla birlikte kızı muayene etmek için. Yaşlarına göre bunlar genellikle reşit olmayanlardır (15-16 yaş, bazen 12-13 yaş). Kural olarak, kızlar depresyonda ve ağlamaklıdır, ancak bekaretlerini kaybettiklerinde kendilerini zaten yetişkin olarak gören coşkulu kızlar da vardır. Kızı geleceğinden mahrum bırakmamak için (kızlık zarı bütünlüğünü yeniden sağlamak için) kızlık zarı estetiği yaptırmak zorunda kaldığımı itiraf ediyorum. Bir şey oldu, her şeyi hatırlayamazsın!
cinsel iletişim kurmak için getiriyorlar. Bazen hamile kızlarla birlikte kızı muayene etmek için. Yaşlarına göre bunlar genellikle reşit olmayanlardır (15-16 yaş, bazen 12-13 yaş). Kural olarak, kızlar depresyonda ve ağlamaklıdır, ancak bekaretlerini kaybettiklerinde kendilerini zaten yetişkin olarak gören coşkulu kızlar da vardır. Kızı geleceğinden mahrum bırakmamak için (kızlık zarı bütünlüğünü yeniden sağlamak için) kızlık zarı estetiği yaptırmak zorunda kaldığımı itiraf ediyorum. Bir şey oldu, her şeyi hatırlayamazsın!
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 11):
- Evgeniy-Spb, Vladhalar, yavru kedi, Sibiryak89, SergeiKa, Piero, 6996, Mart, Trey3, Tapkin, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
İki kez üvey baba oldu ve hala da öyle, ama sadece üvey kızlarıyla birlikte. Bu bir dezavantaj mıdır?
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
Bu tür pek çok vaka olduğunu biliyorum, hatta onları burada bir yerlerde gördüm... Yazlık köyümüzde tüm yıl boyunca bir çift yaşıyor - baba ve kız. On yıldır karı koca olarak yaşıyorlar. Kızı yakın zamanda yirmi yedi yaşına girdi, babası ise neredeyse elli yaşında.
Annesi şehirde bir apartman dairesinde yaşıyor. Annem çılgınca bir çılgınlığa gittiği için boşandılar, ancak boşandıktan sonra kızı annesinin yanında kalmak istemedi ve o ve babası kulübeye taşındı. Taşındığımızda, kız hemen babasına üzülmemesini ve kadınları yanına almamasını, başarılı bir şekilde karısının yerini alacağını söyledi (ilkeye göre - anne bunu yapabilir, ama biz neden yapamayız?). Yakın ilişkilerini saklamazlar. İnsanlar iyi, nazik ve sıcakkanlıdır. Köydeki herkes onları tanıyor ama tek bir kişi bile onları kınamıyor!
Annesi şehirde bir apartman dairesinde yaşıyor. Annem çılgınca bir çılgınlığa gittiği için boşandılar, ancak boşandıktan sonra kızı annesinin yanında kalmak istemedi ve o ve babası kulübeye taşındı. Taşındığımızda, kız hemen babasına üzülmemesini ve kadınları yanına almamasını, başarılı bir şekilde karısının yerini alacağını söyledi (ilkeye göre - anne bunu yapabilir, ama biz neden yapamayız?). Yakın ilişkilerini saklamazlar. İnsanlar iyi, nazik ve sıcakkanlıdır. Köydeki herkes onları tanıyor ama tek bir kişi bile onları kınamıyor!
- These users thanked the author Piero for the post (total 13):
- yavru kedi, Tolkala, Alan, SergeiKa, pvl1808, Trey3, Martin, Aion2012Ölü, DEF#1, PavelNokia, Esinti, Juravl, Endişeli
-
Автор темыyavru kedi
- heyecanlanıyorum
Sibiryak89,
Yani soru şuydu: yükseltilmiş değil) bu bir dezavantaj değildir)
30 saniye sonra gönderildi:
Piero,
Hikâyeniz için teşekkür ederiz!
Yani soru şuydu: yükseltilmiş değil) bu bir dezavantaj değildir)
30 saniye sonra gönderildi:
Piero,
Hikâyeniz için teşekkür ederiz!
- These users thanked the author yavru kedi for the post (total 2):
- kaptan63, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Nirvana’dayım
Ya mini şortla ortalıkta dolaşırken yanlış bir şey yaparsam ve tepki vermezsem Neyse)))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Tolkala, Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
Sibiryak89, böyle tepki ver, kalçasını ve bacaklarını övün. Nazik sözleri severler.
-
- Nirvana’dayım
Hayır, bir şeyler ters gidiyor ve her kelime bana karşı çıkacak. Bunu eski usul yapıyorum, gözlerim ve burnumla aşağı indiriyorum
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Alan, Piero
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
Düğünden hemen önce karımın üvey babasını becerdiğini öğrendim. Sonra üvey babasının evine geldiğimizde onu nasıl becerdiğini gözetlemek hoşuma gidiyordu; bazen bana, benden çok üvey babasıyla eğleniyormuş gibi geliyordu.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 7):
- Tolkala, Sibiryak89, Öksürük, Bez Tormozov, Mart, PavelNokia, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
Peki, eğer hoşunuza gittiyse bu, ilişkinizde uyum demektir))))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Herkese iyi günler.
Bir sürü farklı hikayem var, hayatımda her türlü şey oldu. Ama sana arkadaşımdan bahsedeceğim. Yani...
Bir arkadaşım var, çok hoş bir kız, C göğüslü, C kalçalı) ve onun da bir üvey babası var. Adam oldukça yakışıklı ve ilginç. Gençliğinde onu baştan çıkarmaya karar verdi (o zamanlar 17 yaşındaydı), beklendiği gibi ya dairede tek başına külotla dolaştı ya da üvey babasının mutfağına çıplak bir erkek tişörtü giyerek geldi. vücut. Dayanamadı ve karısı (bir tanıdığının annesi) vardiyadayken onu fena halde becerdi. İlk başta pek hoşlanmadı... Ama karısı evde yokken onu almaya devam etti. Sonuç olarak, birkaç yıl sonra buna alıştı ve sakince ona verdi. Ama biraz bunaldı, sekse çok ilgi duymaya başladı... Kaç tane partneri olduğunu bile bilmiyorum. Ama yatakta öyle şeyler yaptı ki vay be... Köpeğini bile gözümün önünde sikti... Ve en önemlisi üvey babasına her şeyi anlatıyor. Tom onun nasıl bir sürtük olduğunu gerçekten seviyor. İlişkilerde bencil olduğum ve kızı paylaşmak istemediğim için anlaşamadık.
Bir sürü farklı hikayem var, hayatımda her türlü şey oldu. Ama sana arkadaşımdan bahsedeceğim. Yani...
Bir arkadaşım var, çok hoş bir kız, C göğüslü, C kalçalı) ve onun da bir üvey babası var. Adam oldukça yakışıklı ve ilginç. Gençliğinde onu baştan çıkarmaya karar verdi (o zamanlar 17 yaşındaydı), beklendiği gibi ya dairede tek başına külotla dolaştı ya da üvey babasının mutfağına çıplak bir erkek tişörtü giyerek geldi. vücut. Dayanamadı ve karısı (bir tanıdığının annesi) vardiyadayken onu fena halde becerdi. İlk başta pek hoşlanmadı... Ama karısı evde yokken onu almaya devam etti. Sonuç olarak, birkaç yıl sonra buna alıştı ve sakince ona verdi. Ama biraz bunaldı, sekse çok ilgi duymaya başladı... Kaç tane partneri olduğunu bile bilmiyorum. Ama yatakta öyle şeyler yaptı ki vay be... Köpeğini bile gözümün önünde sikti... Ve en önemlisi üvey babasına her şeyi anlatıyor. Tom onun nasıl bir sürtük olduğunu gerçekten seviyor. İlişkilerde bencil olduğum ve kızı paylaşmak istemediğim için anlaşamadık.
- These users thanked the author Maliyet for the post (total 18):
- Sibiryak89, Tolkala, Piero, INVAR, Nikk, frenk, Evgeniy-Spb, Bez Tormozov, Mart, Trey3, Martin, margosha22, Tapkin, Rasaroam, Guguk kuşu, sapık, Viktor (git-git), PavelNokia
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Böyle bir ortağı kaybettim!!! Pişman değil misin?

-
- Total posts: 11
- Registered for: 3 years 4 months
Mükemmel))))
- These users thanked the author Tita for the post (total 2):
- Artem.Maxsimov, Mart
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Total posts: 11
- Registered for: 3 years 2 months
-demokrat-, açıklamalar için teşekkürler! Çok heyecanlandım ve genellikle olduğu gibi, en muhteşem pornoları izlerken olduğundan daha iyi oldum!))
- These users thanked the author Sıfır serin for the post (total 3):
- Mart, seksforumu_, Endişeli
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 5 years 2 months
Üvey kızımla 18 yaşındayken seks yaptım, bir skandal çıktı, üvey kızımı uzaklaştırdı, sonra evlendi ve iki çocuk doğurdu. Şimdi ara sıra tekrar seks yapıyoruz. Ona para konusunda yardım ediyorum
- These users thanked the author Nicholas for the post (total 4):
- Sibiryak89, Mart, Martin, Endişeli
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 2 months
Seks yok. Ağzımızla birbirimizi okşuyoruz. 15 yaşında. Ben onun için epilasyon yapıyorum, o da benim için yapıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 7 months
Re: Küçük yaşta üvey babayla seks ve sonuçları
Yeğen... Bir yeğenle daha zor. Ben oraya vardım - ülkemizde bu düzeydeki evliliklere izin verildiğini fark etmek için çok geçti. Artık çok geç. Zaten evlendim.
5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Hmm... Kızımla hâlâ bir “ilişkimi” sürdürüyorum. Üvey kızım kocasını buldu; benim tam bir kopyam. Eşim (gerçi eski eşimdi...) ve ben onu görünce deliye döndük. Açıkçası çeşitli nedenlerden dolayı. )))
Yeğen... Bir yeğenle daha zor. Ben oraya vardım - ülkemizde bu düzeydeki evliliklere izin verildiğini fark etmek için çok geçti. Artık çok geç. Zaten evlendim.
5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Bir çift tanıyordum: erkek ve kız kardeş. Zaten yaşlanmış. Elimde mum yoktu ama tek odalı bir dairede birlikte yaşıyorduk. Ve sadece dış ilişkilerden onların sadece erkek ve kız kardeş olmadıkları açıktır.Tüm yıl boyunca tatil köyümüzde yaşayan bir çiftimiz var: baba ve kız
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 10 months
hikayenizi ayrı bir gönderide yayınlamaya karar verirseniz orada şaşırırsınız))-demokrat-: ↑07 Dec 2021, 10:08 Küfürler ve hakaretler artık bana doğru uçsun, umurumda değil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 7 months
Üvey kızınızla olan ilişkinize bağlı. Benimki bir koca buldu; benim tam bir kopyam.
- These users thanked the author Mart for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 6 months
Böyle detaylar ortaya çıkıyor, sonra okuyorsunuz ve elinizden bırakamıyorsunuz
-
- Similar Topics