Tecavüze tanık olmak.

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Demyan
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Tecavüze tanık olmak.

Unread post by Demyan »

Merhaba. Artık çok fazla kınama alacağımı anlıyorum. Ve haklı olarak öyle. Kendimi de kınıyorum.
Sadece bunu paylaşmam gerekiyor.
Genel olarak kızımı spor bölümüne götürdüm. Ayrılmak üzereydim ama tanıdığım bir kızın benimle aynı sınıfta okuduğunu gördüm. Yalnız gidiyor. Sanırım artık biri benimle tanışır ya da beni hayal kırıklığına uğratır. Ama beni kişisel olarak tanımıyor, muhtemelen tuhaf görünecek. Sonra bir adamın ona yaklaştığını görüyorum. Sanki annem beni hep götürüyordu. Evet ve tuhaf görünüyor. Nedenini anlamıyorum, bu sadece bir tür his. Gittiler. Takip etmeye karar verdim. Onu harap, eski bir eve götürdüğünü gördüm. Sanırım polisi aramalıyız. Hiç bilmesen de. Belki kız tuvalete gitmek istemiştir. Takip ettim. Ve orada. Aslında ona tecavüz etti. Ve izledim. Polisi aramam gerektiğini düşündüm ama beni duyacaklardı. Sadece izledim ve hiçbir şey yapmadım.
Ama asıl önemli olan neyi beğendiğimi anladım, çok heyecanlandım. Ve en önemlisi ben de ona katılıp onu becermek istedim. Düşüncelerimden utanıyorum. Ama elimde değil.
Sanırım o kızımla aynı yaşta, sadece 9 yaşında. Ya bir kızım olsaydı? Ve anlıyorum ki bu düşünce sadece penisimin pantolonumu yırtmasına neden oluyor. Lanet olsun, çocuğumun tecavüze uğradığını hayal ediyorum ve ben de buna katılacağımı anlıyorum. Benim sorunum ne.
Sessizce ayrıldım. Yardımcı olmadı bile. Onu arayacaklarını sanıyordum. Ama anladığım kadarıyla kimse bir şey demedi.
Bu kızı sık sık görüyorum. Sıradan bir çocuğa benziyor. İnsanlar onun kıçına sağlıklı bir penis tarafından eziyet edildiğinden şüphelenmiyorlar bile.
Kızımı görünce heyecanlandığım için ondan uzak durmaya başladım.
Ne yapacağımı bilmiyorum, psikoloğa gitmeye utanıyorum.
Bu adamı birkaç kez daha fark ettim. Ama nedense hiçbir düşmanlık yok. Hatta saygı duy. Kendi kendime iyi şanslar kardeşim diye düşündüm.
These users thanked the author Demyan for the post:
bir peri
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Tecavüze tanık olmak

Unread post by bir peri »

Kendinizi suçlamamalı veya utanmamalısınız.
Sadece her insanın karanlık bir tarafı olduğunu kabul etmelisiniz. Ve karanlık tarafın arzuları bazen korkutucudur. Ama insanlar bunu bastırmaya, saklamaya çalışıyor. Ama er ya da geç patlak verir. Kişiliğinizin bu yönünü tanıyın ve onun isteklerini kendiniz için çevre dostu bir şekilde karşılamanın bir yolunu bulun.
Kızınızla ilgili tüm kirli arzularınızı ifade etmek istiyorsanız yazın, size destek olmaktan memnuniyet duyarım. dünyada sen varsın.
Unutma Kötü düşünce yoktur.
These users thanked the author bir peri for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Dmitry.Novikov
Karanlık Lord
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Karanlık Lord »

Gerçek hayatta nasıl davranırdım bilmiyorum ama açıkça söyleyeyim, katılmayı çok isterim. Kızınızla ilgili fantezilerinizi gerçeğe dönüştürmek istiyorsanız bana güvenin. Adama saygı ve saygı.
These users thanked the author Karanlık Lord for the post:
Demyan
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

nymphet: 01 Dec 2021, 05:14 Kendinizi suçlayıp utanmamalısınız.
Sadece her insanın karanlık bir tarafı olduğunu kabul etmelisiniz. Ve karanlık tarafın arzuları bazen korkutucudur. Ama insanlar bunu bastırmaya, saklamaya çalışıyor. Ama er ya da geç patlak verir. Kişiliğinizin bu yönünü tanıyın ve onun isteklerini kendiniz için çevre dostu bir şekilde karşılamanın bir yolunu bulun.
Kızınızla ilgili tüm kirli arzularınızı ifade etmek istiyorsanız yazın, size destek olmaktan memnuniyet duyarım. dünyada sen varsın.
Unutma, kötü düşünce diye bir şey yoktur.
Anne, tüm sıradan insanları dinleyip onları bağışlıyor musun? günahlar?)
Автор темы
Demyan
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Demyan »

Karanlık Lord, teşekkür ederim. Şimdilik sadece bir fantezi. Eğer karar verirsem seni aklımda tutacağım
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by Ayrılıyorum »

Seni köşeye götürecekler, öldürecekler ve birileri sadece izleyecek ve bu gösteriyi sevecek ve heyecanlandıracaklar.
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
Devam etmek, İskender
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon

Seni anlıyorum, bunları pek beğenmedim ahlaki argümanlar. Sanki biri öldürülse onu kurtarmak için acele edecekmişsiniz gibi.
These users thanked the author bir peri for the post:
George
Gusk suyu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gusk suyu »

su perisi, eğer göğüsleriyle bir kişiyi örter ona vurup ateş ettiler!

40 saniye sonra gönderildi:
Syshu,

Gönderildi 1 dakika 38 saniye sonra:
Sy, kızın ilk başta gönüllü olarak gitmediğini nasıl bileceğiz? Sokakta boğazına bıçak dayadı! Ve ancak o zaman korkabilirim ya da istemeyebilirim!
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon

Guskvand ve eğer bir kızın tecavüze uğradığını görürse, ganimetiyle onu örtecek.
Tüm kahramanlar kelimelerle anlatılıyor. Ama gerçekte konunun yazarı biz olsaydık herkes de izler ve mastürbasyon yapardı.
Gusk suyu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Gusk suyu »

su perisi, belki de herkes mastürbasyon yapmayabilir, ama hiçbir şey yapmadılar, bundan eminim!
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!

Başkalarını kendiniz yargılamanıza gerek yok. Herkesin kenarda evi yok, bilmiyorum.
Sergey
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Sergey »

Hadi bakalım! Başka bir mantıksız fantezi hakkında hararetli bir tartışma başladı. Ve tüm ciddiyetle!
These users thanked the author Sergey for the post:
Romalılar
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!

Serguei: 01 Dec 2021, 13:52 İşte işte! Başka bir mantıksız fantezi hakkında hararetli bir tartışma başladı. Ve tüm ciddiyetle söylüyorum!
evet, konuya yönelik ciddi bir tutum yok. Gün ışığında yabancı bir adamla yürümeye karşı hiçbir direnç yoktu ve yakınlarda terk edilmiş bir ev de vardı. Şiddetin tüm koşulları.
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon

Ciddi misin, sahte adam kaçırmalar mı yaptılar? 10 çocuktan 8’i yabancılarla birlikte gitti.
Her halükarda, gerçek bir durumla varsayımsal bir durum arasında ne fark var?
These users thanked the author bir peri for the post:
Evgeniy-Spb
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!

nymphet: 01 Dec 2021, 14:00 10 çocuk yabancılarla birlikte yürüdü
deneyi şahsen siz mi yaptınız? İtiraz yok, direniş yok, bağırmak yok, her şey isteğe bağlı. Ve bunu sadece o gördü ve onları takip etti. Ve en önemlisi, o adam her şeyi korkusuzca, umursamadan yapıyordu ve izlendiğini fark etmiyordu, duymuyordu. Bütün bunlar saçmalık.
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon

Okuyun, Google.
manyaklar hakkında bilgi edinin. Bunların her tarafında barmeley yazan korkutucu adamlar olduğunu mu düşünüyorsun?
Oldukça karizmatikler ve güven veriyorlar. Komşular daha sonra onlar hakkında bunun hiç akıllarına gelmediğini söylediler.
İşte bir manyak her hafta aynı programa göre aynı yerde, bütün sendika tarafından yakalanıyor. Hiç korkmuyordu.
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Ufa adamı »

:oops: Ben de onu isterim... :cat1:
Jjjon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Jjjon »

Kız kaç yaşında?
korkuyorlar
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by korkuyorlar »

Arabamdaki kayıt cihazı harekete tepki verdi ve 2 adamın genç bir kıza nasıl tecavüz ettiğini kaydetti.
Bunu polise göndermedim. Kalite kesinlikle kötü ama bu videoyu sık sık izliyorum
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 9 months

Unread post by tenzör »

Demyan: 01 Dec 2021, 04:45 Merhaba. Artık çok fazla kınama alacağımı anlıyorum. Ve haklı olarak öyle. Ben de kendimi kınıyorum.
Sadece bunu paylaşmam gerekiyor.
Sonra bir adamın ona yaklaştığını görüyorum. Sanki annem beni hep götürüyordu. Evet ve tuhaf görünüyor. Nedenini anlamıyorum, bu sadece bir tür his. Gittiler. Takip etmeye karar verdim. Onu harap, eski bir eve götürdüğünü gördüm.
Açıklamanıza bakılırsa her şey gönüllü olarak yapılmış, ancak her halükarda uzun bir cezayla karşı karşıya.
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years

Unread post by Firavun faresi »

Kişi, eşinin veya yakın akrabasının suça hazırlanmasını veya işlenmesini ihbar etmemesi nedeniyle cezai sorumluluğa tabi değildir. Diğer durumlarda 100.000’e kadar para cezası veya 6 aya kadar maaş, 1 yıla kadar zorunlu çalıştırma veya aynı süre için hapis cezası!
Boncuk41e
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 3 years

Unread post by Boncuk41e »

İşte hastalıklı fanteziler geliyor...
Kedi Matroskin.
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kedi Matroskin. »

Neredeyse konuyla ilgili bir anekdot - Genelevdeki tarifeler:
1. Bir fahişeyle yatmak - 50 dolar.
2. İnsanları gözetlemek - 50 dolar.
3. Dikizci Tom’u izle - 250 dolar.
4. ...
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325

Unread post by Martin »

Bütün bu saçmalık inanılır gibi değil... Buna gerçekten inanan var mı...???
Legolar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by Legolar »

O adam gibi vurulmalısın. Fantezilerin daha ileri gitmese iyi olur
These users thanked the author Legolar for the post (total 2):
Sivil8, Devam etmek
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

nymphet: 01 Dec 2021, 10:38 Sizi anlıyorum, bu son derece ahlaki tartışmalardan hoşlanmıyorum.
Sanki biri öldürülürse onu kurtarmak için acele edecekmişsiniz gibi.
Ve ben iş hayatımda birçok kez insanları hem cinayetten hem de tecavüzden kurtardım.... Aynı zamanda kendimi mutlak bir kahraman olarak da görmüyorum... sadece sıradan bir adam.... Sovyet dönemini gerçekten sevmiyorum... ama dürüst olacağım... o zamanlar, bazı anlarda yetiştirilme tarzı farklıydı... Mesela o sırada sokakta kavga olsaydı zaman... insanlar polisi beklemeden savaşçıları alt etmekten korkmuyorlardı... ama şimdi... arkalarını dönüp görmemiş gibi davranacaklar... ya da salakların nasıl boş durup filme çekileceğini... telefonları... ama bunu araştırmacıya göstermek adına değil... internetteki sıradan abartılı reklam adına...
demyan,
Bir dahaki sefere tecavüzcülerin ne kadar korkak ve aşağılık insanlar olduğunu hatırlayın... bölgede bir COCKSHAR’a gönderileceklerini çok iyi biliyorlar... Mahkumlar bazen ne kadar merhametli olursa olsun... ama anneler ve kadınlar onlar için zekidir... Diyet’e göre... tecavüzcülere İZİN VERİLİR DIŞARIDA özgürlükten mahrum bırakılan yerlerde.... Tecavüzcüye verilen cezanın onlar için çifte faydası var... Böylece toplumda kaosun oluşmasına izin vermiyorlar, Allah korusun, cezaevindeyken, akrabalarına, eşlerine, annelerine, kızlarına tecavüz edilmez ve ikinci fayda, hücrede mahrem hizmetlerin yanı sıra en kirli işleri de yapacak olan bir "kadın"dır... kovayı temizlemek... örneğin. .. Tecavüzcüler sadece suç işlendiği anda kovulmalarından, gözaltına alınmalarından, hapse atılmalarından değil, suçlarının mağdurlarından ve tanıklarından da korkuyorlar... Kural olarak, tecavüzcü birisinin kendisini bir suç işlediğini gördüğünü biliyorsa suç onun için bir fren gibi işliyor... kurbanını bırakıp kaçabilir... ya da ondan vazgeçip size geçer... ve sonra kurban kaçma fırsatına sahip olur... ve kaçabilirsin...uzun bir süre senin peşinden koşmayacak...bir sebepten dolayı... kendisi de korkacak ve izlerini silmeye çalışacak... ve kurbana gelince.. tecavüzcüler sıklıkla kurbanlarını öldürürler... öyle ki duruşmada... Ancak tanıklar gibi onlar da ifade veremediler... Cinayete tanık olmadığınız için şanslıydınız...
Her ülkenin kendine has yasaları vardır ama ortak bir yanı vardır... Bunun da cezası vardır. tecavüz etmemeniz için... suç ortaklığından dolayı mahkum edilmemeniz için... Daha da iyisi, kendinizi polislere kendiniz teslim edin... onlara olayların kısa bir tanımını içeren bir açıklama yapın... polisler mağduru ifade yazmaya ikna etmeye çalışacaktır... eğer mağdurun herhangi bir şikayeti yoksa. ... o zaman dava açmayacaklar... ama sen "temiz" olacaksın... ama o yazdıysa veya yazacaksa ve sen sessiz kalırsan ve polisler bildiğini ama söylemediğini kanıtlarsa... suç ortaklığı noktasına kadar kırbaçlanabilirsiniz... ve sonra bölgede COCKERSHAR’a gönderileceksiniz... PİŞİRMEYE zorlanacaklar.. .

8 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Guskvand ve eğer bir kızın tecavüze uğradığını görürse, bunu ganimetiyle örter.
Tüm kahramanlar kelimelerle. Ama gerçekte konunun yazarı biz olsaydık herkes de izleyip mastürbasyon yapardı.
Şimdiki nesil de tam olarak bunu yapacak... karşılaşılan ... bugün bir adam tarafından ezildim... :ireful1:

5 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
nymphet: 01 Dec 2021, 14:11 Google’da okuyun.
manyaklar hakkında bilgi edinin. Bunların her tarafında barmeley yazan korkutucu adamlar olduğunu mu düşünüyorsun?
Oldukça karizmatikler ve güven veriyorlar. Komşular daha sonra onlar hakkında bunun hiç akıllarına gelmediğini söylediler.
İşte bir manyak her hafta aynı programa göre aynı yerde, bütün sendika tarafından yakalanıyor. Hiç korkmuyordu.
Görünmeyen ve aramızda olanlar onlar... çünkü... yalnızca yakınınızdakileri değil, etrafınızdaki insanları da her zaman analiz edin....

4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
batya: 13 Jun 2022, 19:34 Arabamdaki kayıt cihazı harekete tepki vererek 2 erkeğin genç bir kıza nasıl tecavüz ettiğini kaydetti.
Bunu polise göndermedim. Kalite elbette kötü, ama ben bu videoya sık sık mastürbasyon yapıyorum
Ve annenize, karınıza, kızınıza tecavüz ettiklerinde... insanlar da sadece saçmala... sadece sözlerimi hatırla... sen sadece duyarsız bir hayvansın!!! Ve bununla yaşamak zorundasın...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”