Tecavüze tanık olmak.
-
Автор темыDemyan
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Tecavüze tanık olmak.
Merhaba. Artık çok fazla kınama alacağımı anlıyorum. Ve haklı olarak öyle. Kendimi de kınıyorum.
Sadece bunu paylaşmam gerekiyor.
Genel olarak kızımı spor bölümüne götürdüm. Ayrılmak üzereydim ama tanıdığım bir kızın benimle aynı sınıfta okuduğunu gördüm. Yalnız gidiyor. Sanırım artık biri benimle tanışır ya da beni hayal kırıklığına uğratır. Ama beni kişisel olarak tanımıyor, muhtemelen tuhaf görünecek. Sonra bir adamın ona yaklaştığını görüyorum. Sanki annem beni hep götürüyordu. Evet ve tuhaf görünüyor. Nedenini anlamıyorum, bu sadece bir tür his. Gittiler. Takip etmeye karar verdim. Onu harap, eski bir eve götürdüğünü gördüm. Sanırım polisi aramalıyız. Hiç bilmesen de. Belki kız tuvalete gitmek istemiştir. Takip ettim. Ve orada. Aslında ona tecavüz etti. Ve izledim. Polisi aramam gerektiğini düşündüm ama beni duyacaklardı. Sadece izledim ve hiçbir şey yapmadım.
Ama asıl önemli olan neyi beğendiğimi anladım, çok heyecanlandım. Ve en önemlisi ben de ona katılıp onu becermek istedim. Düşüncelerimden utanıyorum. Ama elimde değil.
Sanırım o kızımla aynı yaşta, sadece 9 yaşında. Ya bir kızım olsaydı? Ve anlıyorum ki bu düşünce sadece penisimin pantolonumu yırtmasına neden oluyor. Lanet olsun, çocuğumun tecavüze uğradığını hayal ediyorum ve ben de buna katılacağımı anlıyorum. Benim sorunum ne.
Sessizce ayrıldım. Yardımcı olmadı bile. Onu arayacaklarını sanıyordum. Ama anladığım kadarıyla kimse bir şey demedi.
Bu kızı sık sık görüyorum. Sıradan bir çocuğa benziyor. İnsanlar onun kıçına sağlıklı bir penis tarafından eziyet edildiğinden şüphelenmiyorlar bile.
Kızımı görünce heyecanlandığım için ondan uzak durmaya başladım.
Ne yapacağımı bilmiyorum, psikoloğa gitmeye utanıyorum.
Bu adamı birkaç kez daha fark ettim. Ama nedense hiçbir düşmanlık yok. Hatta saygı duy. Kendi kendime iyi şanslar kardeşim diye düşündüm.
Genel olarak kızımı spor bölümüne götürdüm. Ayrılmak üzereydim ama tanıdığım bir kızın benimle aynı sınıfta okuduğunu gördüm. Yalnız gidiyor. Sanırım artık biri benimle tanışır ya da beni hayal kırıklığına uğratır. Ama beni kişisel olarak tanımıyor, muhtemelen tuhaf görünecek. Sonra bir adamın ona yaklaştığını görüyorum. Sanki annem beni hep götürüyordu. Evet ve tuhaf görünüyor. Nedenini anlamıyorum, bu sadece bir tür his. Gittiler. Takip etmeye karar verdim. Onu harap, eski bir eve götürdüğünü gördüm. Sanırım polisi aramalıyız. Hiç bilmesen de. Belki kız tuvalete gitmek istemiştir. Takip ettim. Ve orada. Aslında ona tecavüz etti. Ve izledim. Polisi aramam gerektiğini düşündüm ama beni duyacaklardı. Sadece izledim ve hiçbir şey yapmadım.
Ama asıl önemli olan neyi beğendiğimi anladım, çok heyecanlandım. Ve en önemlisi ben de ona katılıp onu becermek istedim. Düşüncelerimden utanıyorum. Ama elimde değil.
Sanırım o kızımla aynı yaşta, sadece 9 yaşında. Ya bir kızım olsaydı? Ve anlıyorum ki bu düşünce sadece penisimin pantolonumu yırtmasına neden oluyor. Lanet olsun, çocuğumun tecavüze uğradığını hayal ediyorum ve ben de buna katılacağımı anlıyorum. Benim sorunum ne.
Sessizce ayrıldım. Yardımcı olmadı bile. Onu arayacaklarını sanıyordum. Ama anladığım kadarıyla kimse bir şey demedi.
Bu kızı sık sık görüyorum. Sıradan bir çocuğa benziyor. İnsanlar onun kıçına sağlıklı bir penis tarafından eziyet edildiğinden şüphelenmiyorlar bile.
Kızımı görünce heyecanlandığım için ondan uzak durmaya başladım.
Ne yapacağımı bilmiyorum, psikoloğa gitmeye utanıyorum.
Bu adamı birkaç kez daha fark ettim. Ama nedense hiçbir düşmanlık yok. Hatta saygı duy. Kendi kendime iyi şanslar kardeşim diye düşündüm.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Tecavüze tanık olmak
Kendinizi suçlamamalı veya utanmamalısınız.
Sadece her insanın karanlık bir tarafı olduğunu kabul etmelisiniz. Ve karanlık tarafın arzuları bazen korkutucudur. Ama insanlar bunu bastırmaya, saklamaya çalışıyor. Ama er ya da geç patlak verir. Kişiliğinizin bu yönünü tanıyın ve onun isteklerini kendiniz için çevre dostu bir şekilde karşılamanın bir yolunu bulun.
Kızınızla ilgili tüm kirli arzularınızı ifade etmek istiyorsanız yazın, size destek olmaktan memnuniyet duyarım. dünyada sen varsın.
Unutma Kötü düşünce yoktur.
Sadece her insanın karanlık bir tarafı olduğunu kabul etmelisiniz. Ve karanlık tarafın arzuları bazen korkutucudur. Ama insanlar bunu bastırmaya, saklamaya çalışıyor. Ama er ya da geç patlak verir. Kişiliğinizin bu yönünü tanıyın ve onun isteklerini kendiniz için çevre dostu bir şekilde karşılamanın bir yolunu bulun.
Kızınızla ilgili tüm kirli arzularınızı ifade etmek istiyorsanız yazın, size destek olmaktan memnuniyet duyarım. dünyada sen varsın.
Unutma Kötü düşünce yoktur.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Dmitry.Novikov
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 3 years 8 months
Gerçek hayatta nasıl davranırdım bilmiyorum ama açıkça söyleyeyim, katılmayı çok isterim. Kızınızla ilgili fantezilerinizi gerçeğe dönüştürmek istiyorsanız bana güvenin. Adama saygı ve saygı.
- These users thanked the author Karanlık Lord for the post:
- Demyan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Anne, tüm sıradan insanları dinleyip onları bağışlıyor musun? günahlar?)nymphet: ↑01 Dec 2021, 05:14 Kendinizi suçlayıp utanmamalısınız.
Unutma, kötü düşünce diye bir şey yoktur.
-
Автор темыDemyan
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years 7 months
Karanlık Lord, teşekkür ederim. Şimdilik sadece bir fantezi. Eğer karar verirsem seni aklımda tutacağım
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
Seni köşeye götürecekler, öldürecekler ve birileri sadece izleyecek ve bu gösteriyi sevecek ve heyecanlandıracaklar.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
- Devam etmek, İskender
-
- Penetrasyon
Seni anlıyorum, bunları pek beğenmedim ahlaki argümanlar.
Sanki biri öldürülse onu kurtarmak için acele edecekmişsiniz gibi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
su perisi, eğer göğüsleriyle bir kişiyi örter ona vurup ateş ettiler!
40 saniye sonra gönderildi:
Syshu,
Gönderildi 1 dakika 38 saniye sonra:
Sy, kızın ilk başta gönüllü olarak gitmediğini nasıl bileceğiz? Sokakta boğazına bıçak dayadı! Ve ancak o zaman korkabilirim ya da istemeyebilirim!
40 saniye sonra gönderildi:
Syshu,
Gönderildi 1 dakika 38 saniye sonra:
Sy, kızın ilk başta gönüllü olarak gitmediğini nasıl bileceğiz? Sokakta boğazına bıçak dayadı! Ve ancak o zaman korkabilirim ya da istemeyebilirim!
-
- Penetrasyon
Guskvand ve eğer bir kızın tecavüze uğradığını görürse, ganimetiyle onu örtecek.
Tüm kahramanlar kelimelerle anlatılıyor. Ama gerçekte konunun yazarı biz olsaydık herkes de izler ve mastürbasyon yapardı.
Tüm kahramanlar kelimelerle anlatılıyor. Ama gerçekte konunun yazarı biz olsaydık herkes de izler ve mastürbasyon yapardı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 11 months
su perisi, belki de herkes mastürbasyon yapmayabilir, ama hiçbir şey yapmadılar, bundan eminim!
-
- Orgazm!
Başkalarını kendiniz yargılamanıza gerek yok. Herkesin kenarda evi yok, bilmiyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years 9 months
Hadi bakalım! Başka bir mantıksız fantezi hakkında hararetli bir tartışma başladı. Ve tüm ciddiyetle!
-
- Orgazm!
evet, konuya yönelik ciddi bir tutum yok. Gün ışığında yabancı bir adamla yürümeye karşı hiçbir direnç yoktu ve yakınlarda terk edilmiş bir ev de vardı. Şiddetin tüm koşulları.
-
- Penetrasyon
Ciddi misin, sahte adam kaçırmalar mı yaptılar? 10 çocuktan 8’i yabancılarla birlikte gitti.
Her halükarda, gerçek bir durumla varsayımsal bir durum arasında ne fark var?
Her halükarda, gerçek bir durumla varsayımsal bir durum arasında ne fark var?
- These users thanked the author bir peri for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
deneyi şahsen siz mi yaptınız? İtiraz yok, direniş yok, bağırmak yok, her şey isteğe bağlı. Ve bunu sadece o gördü ve onları takip etti. Ve en önemlisi, o adam her şeyi korkusuzca, umursamadan yapıyordu ve izlendiğini fark etmiyordu, duymuyordu. Bütün bunlar saçmalık.
-
- Penetrasyon
Okuyun, Google.
manyaklar hakkında bilgi edinin. Bunların her tarafında barmeley yazan korkutucu adamlar olduğunu mu düşünüyorsun?
Oldukça karizmatikler ve güven veriyorlar. Komşular daha sonra onlar hakkında bunun hiç akıllarına gelmediğini söylediler.
İşte bir manyak her hafta aynı programa göre aynı yerde, bütün sendika tarafından yakalanıyor. Hiç korkmuyordu.
manyaklar hakkında bilgi edinin. Bunların her tarafında barmeley yazan korkutucu adamlar olduğunu mu düşünüyorsun?
Oldukça karizmatikler ve güven veriyorlar. Komşular daha sonra onlar hakkında bunun hiç akıllarına gelmediğini söylediler.
İşte bir manyak her hafta aynı programa göre aynı yerde, bütün sendika tarafından yakalanıyor. Hiç korkmuyordu.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 3 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 3 years 2 months
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 2 months
Arabamdaki kayıt cihazı harekete tepki verdi ve 2 adamın genç bir kıza nasıl tecavüz ettiğini kaydetti.
Bunu polise göndermedim. Kalite kesinlikle kötü ama bu videoyu sık sık izliyorum
Bunu polise göndermedim. Kalite kesinlikle kötü ama bu videoyu sık sık izliyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 9 months
Açıklamanıza bakılırsa her şey gönüllü olarak yapılmış, ancak her halükarda uzun bir cezayla karşı karşıya.Demyan: ↑01 Dec 2021, 04:45 Merhaba. Artık çok fazla kınama alacağımı anlıyorum. Ve haklı olarak öyle. Ben de kendimi kınıyorum.
Sonra bir adamın ona yaklaştığını görüyorum. Sanki annem beni hep götürüyordu. Evet ve tuhaf görünüyor. Nedenini anlamıyorum, bu sadece bir tür his. Gittiler. Takip etmeye karar verdim. Onu harap, eski bir eve götürdüğünü gördüm.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years
Kişi, eşinin veya yakın akrabasının suça hazırlanmasını veya işlenmesini ihbar etmemesi nedeniyle cezai sorumluluğa tabi değildir. Diğer durumlarda 100.000’e kadar para cezası veya 6 aya kadar maaş, 1 yıla kadar zorunlu çalıştırma veya aynı süre için hapis cezası!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 2 years 8 months
Neredeyse konuyla ilgili bir anekdot - Genelevdeki tarifeler:
1. Bir fahişeyle yatmak - 50 dolar.
2. İnsanları gözetlemek - 50 dolar.
3. Dikizci Tom’u izle - 250 dolar.
4. ...
1. Bir fahişeyle yatmak - 50 dolar.
2. İnsanları gözetlemek - 50 dolar.
3. Dikizci Tom’u izle - 250 dolar.
4. ...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Bütün bu saçmalık inanılır gibi değil... Buna gerçekten inanan var mı...???
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
O adam gibi vurulmalısın. Fantezilerin daha ileri gitmese iyi olur
- These users thanked the author Legolar for the post (total 2):
- Sivil8, Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
demyan,
Bir dahaki sefere tecavüzcülerin ne kadar korkak ve aşağılık insanlar olduğunu hatırlayın... bölgede bir COCKSHAR’a gönderileceklerini çok iyi biliyorlar... Mahkumlar bazen ne kadar merhametli olursa olsun... ama anneler ve kadınlar onlar için zekidir... Diyet’e göre... tecavüzcülere İZİN VERİLİR DIŞARIDA özgürlükten mahrum bırakılan yerlerde.... Tecavüzcüye verilen cezanın onlar için çifte faydası var... Böylece toplumda kaosun oluşmasına izin vermiyorlar, Allah korusun, cezaevindeyken, akrabalarına, eşlerine, annelerine, kızlarına tecavüz edilmez ve ikinci fayda, hücrede mahrem hizmetlerin yanı sıra en kirli işleri de yapacak olan bir "kadın"dır... kovayı temizlemek... örneğin. .. Tecavüzcüler sadece suç işlendiği anda kovulmalarından, gözaltına alınmalarından, hapse atılmalarından değil, suçlarının mağdurlarından ve tanıklarından da korkuyorlar... Kural olarak, tecavüzcü birisinin kendisini bir suç işlediğini gördüğünü biliyorsa suç onun için bir fren gibi işliyor... kurbanını bırakıp kaçabilir... ya da ondan vazgeçip size geçer... ve sonra kurban kaçma fırsatına sahip olur... ve kaçabilirsin...uzun bir süre senin peşinden koşmayacak...bir sebepten dolayı... kendisi de korkacak ve izlerini silmeye çalışacak... ve kurbana gelince.. tecavüzcüler sıklıkla kurbanlarını öldürürler... öyle ki duruşmada... Ancak tanıklar gibi onlar da ifade veremediler... Cinayete tanık olmadığınız için şanslıydınız...
Her ülkenin kendine has yasaları vardır ama ortak bir yanı vardır... Bunun da cezası vardır. tecavüz etmemeniz için... suç ortaklığından dolayı mahkum edilmemeniz için... Daha da iyisi, kendinizi polislere kendiniz teslim edin... onlara olayların kısa bir tanımını içeren bir açıklama yapın... polisler mağduru ifade yazmaya ikna etmeye çalışacaktır... eğer mağdurun herhangi bir şikayeti yoksa. ... o zaman dava açmayacaklar... ama sen "temiz" olacaksın... ama o yazdıysa veya yazacaksa ve sen sessiz kalırsan ve polisler bildiğini ama söylemediğini kanıtlarsa... suç ortaklığı noktasına kadar kırbaçlanabilirsiniz... ve sonra bölgede COCKERSHAR’a gönderileceksiniz... PİŞİRMEYE zorlanacaklar.. .
8 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
5 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Ve ben iş hayatımda birçok kez insanları hem cinayetten hem de tecavüzden kurtardım.... Aynı zamanda kendimi mutlak bir kahraman olarak da görmüyorum... sadece sıradan bir adam.... Sovyet dönemini gerçekten sevmiyorum... ama dürüst olacağım... o zamanlar, bazı anlarda yetiştirilme tarzı farklıydı... Mesela o sırada sokakta kavga olsaydı zaman... insanlar polisi beklemeden savaşçıları alt etmekten korkmuyorlardı... ama şimdi... arkalarını dönüp görmemiş gibi davranacaklar... ya da salakların nasıl boş durup filme çekileceğini... telefonları... ama bunu araştırmacıya göstermek adına değil... internetteki sıradan abartılı reklam adına...
demyan,
Bir dahaki sefere tecavüzcülerin ne kadar korkak ve aşağılık insanlar olduğunu hatırlayın... bölgede bir COCKSHAR’a gönderileceklerini çok iyi biliyorlar... Mahkumlar bazen ne kadar merhametli olursa olsun... ama anneler ve kadınlar onlar için zekidir... Diyet’e göre... tecavüzcülere İZİN VERİLİR DIŞARIDA özgürlükten mahrum bırakılan yerlerde.... Tecavüzcüye verilen cezanın onlar için çifte faydası var... Böylece toplumda kaosun oluşmasına izin vermiyorlar, Allah korusun, cezaevindeyken, akrabalarına, eşlerine, annelerine, kızlarına tecavüz edilmez ve ikinci fayda, hücrede mahrem hizmetlerin yanı sıra en kirli işleri de yapacak olan bir "kadın"dır... kovayı temizlemek... örneğin. .. Tecavüzcüler sadece suç işlendiği anda kovulmalarından, gözaltına alınmalarından, hapse atılmalarından değil, suçlarının mağdurlarından ve tanıklarından da korkuyorlar... Kural olarak, tecavüzcü birisinin kendisini bir suç işlediğini gördüğünü biliyorsa suç onun için bir fren gibi işliyor... kurbanını bırakıp kaçabilir... ya da ondan vazgeçip size geçer... ve sonra kurban kaçma fırsatına sahip olur... ve kaçabilirsin...uzun bir süre senin peşinden koşmayacak...bir sebepten dolayı... kendisi de korkacak ve izlerini silmeye çalışacak... ve kurbana gelince.. tecavüzcüler sıklıkla kurbanlarını öldürürler... öyle ki duruşmada... Ancak tanıklar gibi onlar da ifade veremediler... Cinayete tanık olmadığınız için şanslıydınız...
Her ülkenin kendine has yasaları vardır ama ortak bir yanı vardır... Bunun da cezası vardır. tecavüz etmemeniz için... suç ortaklığından dolayı mahkum edilmemeniz için... Daha da iyisi, kendinizi polislere kendiniz teslim edin... onlara olayların kısa bir tanımını içeren bir açıklama yapın... polisler mağduru ifade yazmaya ikna etmeye çalışacaktır... eğer mağdurun herhangi bir şikayeti yoksa. ... o zaman dava açmayacaklar... ama sen "temiz" olacaksın... ama o yazdıysa veya yazacaksa ve sen sessiz kalırsan ve polisler bildiğini ama söylemediğini kanıtlarsa... suç ortaklığı noktasına kadar kırbaçlanabilirsiniz... ve sonra bölgede COCKERSHAR’a gönderileceksiniz... PİŞİRMEYE zorlanacaklar.. .
8 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Şimdiki nesil de tam olarak bunu yapacak... karşılaşılan ... bugün bir adam tarafından ezildim...Guskvand ve eğer bir kızın tecavüze uğradığını görürse, bunu ganimetiyle örter.
Tüm kahramanlar kelimelerle. Ama gerçekte konunun yazarı biz olsaydık herkes de izleyip mastürbasyon yapardı.

5 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Görünmeyen ve aramızda olanlar onlar... çünkü... yalnızca yakınınızdakileri değil, etrafınızdaki insanları da her zaman analiz edin....nymphet: ↑01 Dec 2021, 14:11 Google’da okuyun.
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Ve annenize, karınıza, kızınıza tecavüz ettiklerinde... insanlar da sadece saçmala... sadece sözlerimi hatırla... sen sadece duyarsız bir hayvansın!!! Ve bununla yaşamak zorundasın...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post