Casus arkadaşlar seks

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Alex231
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Casus arkadaşlar seks

Unread post by Alex231 »

Yurtta kaldığımda genellikle bir arkadaşımın ve kız arkadaşının cinsiyeti hakkında casusluk yapmayı severdim. Yan odada yaşıyordu ve ben de izlediğim yuvaya bir delik açtım. Kız arkadaşıyla örneğin mutfakta iletişim kurmak ve onun nasıl dizlerinin üzerinde olduğunu, yüzünün penisinin önünde spermle kaplı olduğunu hatırlamak özellikle hoştu.

Kusura bakmayın, o zaman fotoğraf çekmemiştim(
Benzer hikayesi olan, belki fotoğrafı olan var mı? Paylaşın.
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
 Re: Arkadaşların seks casusluğunu yapmak

Unread post by Alexb »

Daha önce eşimle tanıştığımda sık sık bize birçok misafir gelirdi ve geceyi orada geçirirdik. Karısı, misafirler geceyi geçirdiğinde ve odamızda biri de uyuduğunda sikişmeyi severdi ve sonra dairenin etrafında çıplak dolaştı. İnsanlar ona baktığında çok tahrik oluyordu. Bazen kanepenin kenarına oturup mastürbasyon yapıyordu ve genellikle akrabalarından biri yerde uyuyordu.
These users thanked the author Alexb for the post (total 3):
Sergey.v, Vik.ruba80, Tsverg
Vik.ruba80
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Vik.ruba80 »

Çoğu zaman her şeyi aynı anda hatırlamazsınız. Bir zamanlar bir arkadaşım beni Yeni Yıla davet etti. Ben de erkek köpeklerime yani sikişenlere göstermek istedim. Yani onlardan beş tane var
. Yurtta bu her gün olağan bir şeydir. Veya birisi veya birlikte. Ve son zamanlarda bunun tadını almaya başladım. Onu ya sevgilimle ya da iş seyahatlerinde ziyarete gelen çeşitli göçmen işçilerle göreceğim. Veya turistler ve taksi şoförleriyle. Prensip, bir kedinin boş durmaması gerektiğidir. Eğer gençlerse, o zaman ikişer ikişer eğleniyorlar.
dişi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by dişi »

Bu konu çok heyecan verici, birkaç kez telefonu teyzemle sorunsuz bir şekilde kayıt yapacak şekilde ayarlamayı başardım ve sonra onun ve kocasının nasıl sikiştiğini izledim, sürekli bu videolara mastürbasyon yaptım, ne yazık ki telefonun olmaması kalitesi de çok iyi (hatta inlemelerin tadını çıkarmak için bir ses kayıt cihazı bile kurdum)
doldururdu
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by doldururdu »

Bu amaçlar için mini bir kameram var, onu doğru yere koyuyorum ve çevrimiçi olarak veya önceden kaydedilmiş olarak izliyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”