Vladivostok, iletişim ve toplantılar için bir kız veya kadın arıyor

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
likörlana
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Vladivostok, iletişim ve toplantılar için bir kız veya kadın arıyor

Unread post by likörlana »

Hımm... Yani. Kendim hakkında:
20 yaşındayım, öğrenciyim (daha doğrusu öğrenciyim), adım Alexey. 192/90, biraz kilolu (aslında biraz, sadece biraz, genel olarak ortalama bir yapıda) Mümkün olduğunca egzersiz yapmaya çalışıyorum, saçlarım... Bilmiyorum, açık kahverengi, muhtemelen mavi-gri gözleri. 18-45 yaşlarında bir kız (kadın) arıyorum, gerçekten oral seks yapmak istiyorum, sadece bunu yapmayı seviyorum. Ek olarak, partnerinizi (mantık dahilinde) memnun etmenin birçok yolunu sizinle birlikte denemeye hazırım. Klasik seks de memnuniyetle karşılanır, ancak yalnızca sizin isteğiniz üzerine. Am yalamak için buradayım :wink:
Çünkü. Şu anda şehir dışında bir öğrenciyim, sizin bölgenizde veya tarafsız bölgede toplantılar bekleniyor, ne yazık ki henüz kendi dairem yok.
Yaz! Herkesi gördüğüme sevindim, herkese cevap vereceğim :) konuşalım, birbirimizi tanıyalım, olası bir buluşmayı tartışalım.
These users thanked the author likörlana for the post:
Evgeniy-Spb
Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Vladivostok, iletişim ve toplantılar için bir kız veya kadın arıyorum

Unread post by Anadolu »

Yol boyunca bir ortak bulamadınız, Vladikai’de zor
Alex867
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Vladivostok, iletişim ve toplantılar için bir kız veya kadın arıyorum

Unread post by Alex867 »

anatoliy,
Yapmazdım Vladik’te ortak bulmanın zor olduğunu söylüyorlar.
20 Temmuz’dan itibaren tatilde seni görmeye Livadia’ya gideceğim.
Uzun yıllardır Primorye’ye seyahat ediyorum, yalnız gittiğimde tüm tatil boyunca her zaman bir tatil romantizmi buldum. Özellikle gençliğimde Livadia’daki ilk tatil aşkımı hatırlıyorum, o zamanlar 20 yaşındaydım. Ehh... O kız Ussuriysk’tendi. Daha sonra onunla irtibatı kaybettim. Onu uzun süre aradım hem o dönemdeki sınıf arkadaşlarımda hem de diğer sosyal ağlarda.. Başarısız oldum..
Bu yıl kışa daha yakın olan Güneydoğu Asya’ya tek başıma gidiyorum! =) Burası yeniden sallanmak istediğim yer! ))
Bu arada kış tatili için Tayland veya Bali’de arkadaş bulma konulu bir konu oluşturacağım. Aynı planları olan kızlar kişisel bir mesajla yazsın. Tüm masrafları ben karşılayacağım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”