Uyuyan bir kadınla seks
-
Автор темыmaxim.maximovich
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 3 years 8 months
Uyuyan bir kadınla seks
İlişki sırasında uyuması için sizinkini ne giyebilirsiniz? Fena değil, sadece böyle bir fantezimiz var. uyanmayayım diye
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
-
- Sürtünmeler
Cevap: Uyuyan kadınla seks
Çok fazla iç ve sikiş
2 dakika 9 saniye sonra gönderildi: Eti sikeceksiniz, ağzınıza dikkat edin, geğirebilir veya ısırabilirsiniz
2 dakika 9 saniye sonra gönderildi: Eti sikeceksiniz, ağzınıza dikkat edin, geğirebilir veya ısırabilirsiniz
-
- heyecanlanıyorum
Pişmanlık duymadan, keşke böyle sarhoş olabilseydi bu koşul) ama bir seçenek değil
-
- Sürtünmeler
Ben şahsen sarhoş bir hatunu o kadar çok siktim ki, dışarıdan bakıldığında bir ceset siktiğim söylenebilirdi
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 3 years 6 months
İlginç konu
- These users thanked the author Timmikadze1 for the post:
- Tavşan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 3 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Geçenlerde eşimle bir içki içtik, iyi uyumaya başladı, yatağa gitti, bira içerken telefonumda görüntülü chatroulette açmaya karar verdim ve orada o kadar çok mastürbasyon yapan vardı ki, o uyurken ona göstermeye karar verdim eşek, yani, tangayla yan yattı, mastürbasyoncu hoşuna gitti ve ben de tadını aldım ve çöreklerini ayırmaya ve deliğini filme almaya başladım, çok sevindi, onu becereceğimi söyledi ve ben sadece onu düşünüyordum bu, onu nasıl yerleştireceğim, olanlardan tahrik oldum, bir adamın karımın deliğine nasıl mastürbasyon yaptığını izlemek hoşuma gitti, yani, külotunu bir kenara çektim ve onu soktum, biraz uyandı, dedim ki ben uyuyor olacaktı, onu bir vpcam ile çekerken onu yakacağından korktum ve bir adam ona mastürbasyon yapıyordu, bu yüzden uykuya daldı, bacaklarını ve çöreklerini ayırdım, yakından çekime başladım -ona nasıl girdiğimi anlattım dostum, hadi biraz oynayalım, olan biten her şeyden hızla geldim ve videoyu kapattım, bilmiyorum izlemeyi bitirmedim o adamın bitirip bitirmediğini)
- These users thanked the author Zoo.sax for the post (total 3):
- Tavşan, Evgeniy-Spb, gport
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Her şey saçmalık. Sarhoş bir kadın bile başlar başlamaz uyanır. Ben de sarhoşken oral seksten uyandım. Bu muhtemelen fizyolojidir.
Belki sol çenesiyle vurursanız... (bu sadece bir spekülasyon. Denemeyin)
Belki sol çenesiyle vurursanız... (bu sadece bir spekülasyon. Denemeyin)
-
- Sürtünmeler
Tartışmıyorum, belki hissetmiştir ama göstermemiştir ve burada kimseyi bana inanması için zorlamıyorum, hiçbir şey uydurmuyorum, sana nasıl olduğunu anlatıyorum, o inanmıyor Bunun için ne çektiğimi bilmiyorum, ona seks yapmayı teklif ettim, bu konu beni heyecanlandırıyor)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Her şey saçmalık. Hangi fizyoloji? Her şey zehirlenme derecesine ve vücudun özelliklerine bağlıdır.
-
- heyecanlanıyorum
.
Ve konuya göre, aşırı derecede sarhoşluğa ihtiyacınız var, buna ölü denir. Belki de sağdaki düğmeyle kapatmak daha kolaydır
Katılıyorum, bunda heyecan verici bir şeyler var. Sikişmeye çalış, beni uyandırma. Ancak bu pratik olarak imkansızdır.
sen neredesin? Komşu başlıklarda muhataplarınıza saygı konusunda bir şeyler yazdınız. Peki, bana bir örnek göster
Ve konuya göre, aşırı derecede sarhoşluğa ihtiyacınız var, buna ölü denir. Belki de sağdaki düğmeyle kapatmak daha kolaydır
Katılıyorum, bunda heyecan verici bir şeyler var. Sikişmeye çalış, beni uyandırma. Ancak bu pratik olarak imkansızdır.
-
- En güçlü orgazm!
Açıklayacağım. Zoo.cax hikayesini sorguladınız. Ve kişi kişisel deneyimini paylaştı. Ve bir şey daha. Siz fizyolog, sağa mı sola mı gideceğinize karar vereceksiniz.Vlad799: ↑30 Nov 2021, 09:40sen neredesin? Komşu başlıklarda muhataplarınıza saygı konusunda bir şeyler yazdınız. Peki, bana bir örnek göster.
Katılıyorum, bunda heyecan verici bir şeyler var. Sikişmeye çalış, beni uyandırma. Ancak bu neredeyse imkansızdır.
-
- heyecanlanıyorum
Açıklamama izin verin
. Hikayenin doğruluğundan şüphe ettiğim için bunu sorguladım. Bu gerçekten inanılmaz. En azından benim için. Ve elbette yanılıyor olabilirim. Abartılacak bir şey görmüyorum. Aynı zamanda burada benim açımdan hiçbir saçmalık yok. Bir yetişkin anlayacaktır sanırım. Ancak durum böyle görünmüyor
. Gelecekte saçma sapan şeyler yüzünden heyecanlanmamanızı rica ediyorum
Size en iyi dileklerimle!
-
- Sürtünmeler
Herkesin kendi fikri vardır, başkalarını bilmem ama ben hiçbir şey icat etmedim ve hiçbir şeyi kanıtlamayacağım, karım ve ben çok nadiren içiyoruz ve bu bende uyuma isteği uyandırıyor. Sarhoş olur olmaz, ayrıca kafanın içinde olan şey uymuyorsa, bu olamayacağı anlamına gelmez, kontrol etmek istersen chatroulette web sitesini kapatabilirim
- These users thanked the author Zoo.sax for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Tolkala
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 3 years 7 months
gençliğimde sürekli uyuyan kız kardeşimin ağzına verirdim.
Daha doğrusu mümkün olduğunca. Bazen mastürbasyon yapıp ona saldırdı, eğer ağzına sokmayı başarabilirse, sonra sokup oraya fırlattı.
Daha sonra yetişkinler olarak onunla yattı. Her şeyi itiraf etti, bunu bildiğini söyledi
Daha doğrusu mümkün olduğunca. Bazen mastürbasyon yapıp ona saldırdı, eğer ağzına sokmayı başarabilirse, sonra sokup oraya fırlattı.
Daha sonra yetişkinler olarak onunla yattı. Her şeyi itiraf etti, bunu bildiğini söyledi
- These users thanked the author Karanlık Lord for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Tolkala
-
- En güçlü orgazm!
Neden? Oynamak ister misiniz ister inanın ister inanmayın?) Ve herkes Chat Roulette’i bulabilir, hatta harika bir fizyolog bile!Zoo.sax: ↑30 Nov 2021, 11:13 Herkesin kendi fikri vardır, başkalarını bilmem ama ben hiçbir şey icat etmedim ve hiçbir şeyi kanıtlamayacağım, eşim ve ben çok nadir içeriz ve Sarhoş olur olmaz uyuma isteği uyandırıyor bende ve bir şey daha Bunu kafana koyamıyor olman, bunun olamayacağı anlamına gelmez. Kontrol etmek istersen, chatroulette web sitesini kapabilirim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Her zaman uyanmıyorlar ve bazen hatırlamıyorlar bile.
Şüphe ettiklerinde şüphe ettiklerini söylüyorlar ve bunun yalan olduğunu iddia etmiyorlar. Ben pratikte içki içmiyorum , ancak tarih, uyuyan sarhoş insanların sikildiği ve daha da önemlisi adli uygulamalara maruz kaldığı pek çok vakayı biliyor.Vlad799: ↑30 Nov 2021, 10:07 Açıkla. Hikayenin doğruluğundan şüphe ettiğim için bunu sorguladım. Bu gerçekten inanılmaz. En azından benim için. Ve elbette yanılıyor olabilirim. Abartılacak bir şey görmüyorum. Aynı zamanda burada benim açımdan hiçbir saçmalık yok. Bir yetişkin anlayacaktır sanırım. Ancak durum böyle görünmüyor
. Gelecekte saçma sapan şeyler yüzünden heyecanlanmamanızı rica ediyorum
Her zaman uyanmıyorlar ve bazen hatırlamıyorlar bile.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 3):
- Evgeniy-Spb, Nikk, İskender
-
- heyecanlanıyorum
su perisi ve şunu da söylüyorlar: "tavuklar süt sağıldı ".
Adam kendi deneyimini anlattı, ben de kendi deneyimimi anlattım. Neden bahsediyorsun? Uyurken fark edilmeden seni siktiklerinde, yanıldığımı söyleyeceksin

Genel olarak - size en iyi dileklerimle!
Adam kendi deneyimini anlattı, ben de kendi deneyimimi anlattım. Neden bahsediyorsun? Uyurken fark edilmeden seni siktiklerinde, yanıldığımı söyleyeceksin
Genel olarak - size en iyi dileklerimle!
-
- En güçlü orgazm!
Mantık yürütmeniz tuhaf. Sonra bir kişinin geçmişinden bahsediyorsunuz - bu inanmadığınız saçmalık, şimdi buna deneyim diyorsunuz. Herkesin kendine ait hikayeleri, kendi deneyimleri vardır. Gençliğimde bu tür olaylara tanık oldum. Ben de sarhoş bir dükkanda masum insanları becerdim. Ve bir keresinde, ordudan önce bir sarhoşun kız arkadaşını becerdiğini ve onun üzerinde uyuyakaldığını hatırlıyorum.
-
- Sürtünmeler
https://roulette.chat/ru/ bu site birisinin işine yarayabilir, ancak ben buna inanıyorum İnanmıyorum, kimin inandığı, kimin inanmadığı umurumda değil, gerçek hikayeyi anlattım)
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
:lol :
dedikleri gibi!
Kahkaha hayatımı birkaç yıl uzattı
8 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Çok fazla uyumayı gerektirir haplar - ne olursa olsun aşırı dozdan bu dünyayı terk edecek
Her türlü anestezi vb. doktorlardan veya seyyar satıcılardan ilaç satın aldığınızda iki risk vardır: 1, satın alırken yakalanırsanız, bulundurmaktan dolayı ertelenmiş hapis cezasına çarptırılırsınız. 2 öyle saçmalıklarla karşılaşabilirsiniz ki, ya astral düzlemden sonsuza dek ayrılamazsınız ya da bir noktada gerçekten cansız bir kızı dölleyebilirsiniz :)
3 dakika 23 saniye sonra gönderilir :
nPişmanlık duymadan: ↑29 Nov 2021, 02:43 sarhoş bir piliçle o kadar çok sikiştim ki, dışarıdan bakıldığında bir ceset siktiğim söylenebilirdi

Kahkaha hayatımı birkaç yıl uzattı

8 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Hiçbir şey yasal ve güvenli değildir.maksim.maksimovich: ↑28 Nov 2021, 22:31 İlişki sırasında uyuması için sizinkine ne ekleyebilirsiniz? Fena değil, sadece böyle bir fantezimiz var. Böylece uyanmasın
Çok fazla uyumayı gerektirir haplar - ne olursa olsun aşırı dozdan bu dünyayı terk edecek

Her türlü anestezi vb. doktorlardan veya seyyar satıcılardan ilaç satın aldığınızda iki risk vardır: 1, satın alırken yakalanırsanız, bulundurmaktan dolayı ertelenmiş hapis cezasına çarptırılırsınız. 2 öyle saçmalıklarla karşılaşabilirsiniz ki, ya astral düzlemden sonsuza dek ayrılamazsınız ya da bir noktada gerçekten cansız bir kızı dölleyebilirsiniz :)
3 dakika 23 saniye sonra gönderilir :
Geceleri veya en fazla birkaç saat uyanık kalmasına izin verin. Sonra normal bir çalışma günü ya da sadece bir gün, ama uykusuz, akşamları gazlı kokteyller ya da şampanya sınırına kadar. Uykusuz kalan ve iyi beslenenlerin %80’i derin uykuya dalar.maksim.maksimovich: ↑ Kötü bir şey değil, sadece böyle bir fantezimiz var. Uyanmaması için
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ya da belki daha basit hale getirmek mantıklıdır? Bir plastik bebek satın alın - başka hiçbir şeye para harcamanıza gerek kalmayacak!

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Bir kişi sarhoş olduğunda, uyumuyor olsa bile nerede olduğunu, kimin yanında olduğunu ve aslında kim olduğunu anlayamayabilir. Yani şiddetli sarhoşluk durumunda bunun bir "ceset" olması gerekmez
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 2):
- İvannavi, Oleg257
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 9 months
-
- Sürtünmeler
Karımı seviyorum ve istiyorum, ne durumda olursa olsun, bunun kütüklerle ne alakası var, onu mastürbasyon yapmak istedim, istediğim seksi kız yanımda otururken onu mastürbasyon yapmak zorunda kaldım, sarhoş olsa bile
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
- Registered for: 2 years 7 months
Sıradan bir konu. Geceleri uyandı ve onun yanında uyurken onu becerdi. Ya da uyandı, oral seks yaptı ve sonra penisin üstüne oturdu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 2 years 7 months
Evet, ne kadar içerse içsin hep uyanıyor. Ama zamanla uyanıyor, inliyor, bacaklarını açıyor ve kıvranıyor gibi görünüyor. Ama aynı zamanda gözlerini açamıyor gibi görünüyor. Böyle durumlarda sabah hiçbir şey hatırlamaz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 559 Views
-
Last post by sikikamerlik
-
- 168 Replies