Kız çocuğu
-
Автор темыAnita
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Kız çocuğu
Geçenlerde sorularıma cevap ararken bu foruma rastladım. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Muhtemelen en baştan başlayacağım. Adım Anita ve 30 yaşındayım. Bir kızım Arina var, 6 yaşında. Onu tek başıma büyütüyorum. Kocası hamileliğini öğrenince kaçtı. istemiyorum. Her şey yolunda! Genel olarak bir buçuk ay önce evde büyük bir tadilat yapıldı. Evde yaşamak mümkün olmadığından bir daire kiralamaya karar verdim. İş yerinde beni tanıyan var mı diye sordum. Yakın bir meslektaşımız, hatta belki bir arkadaşımız, kendisinin nadiren evde olması ve herhangi bir rahatsızlık yaşamaması nedeniyle para harcamamamızı ve geçici olarak onunla yaşamamızı önerdi. Tabii hemen olmasa da kabul ettim. Ama yine de işten bir taş atımı uzaklıkta. Kızım için okula daha yakın ve en önemlisi ücretsiz. Sığındık ve her şey yolundaydı. Hatta kızlarıyla arkadaş bile oldular. Bu arada adı Dima. Genel olarak durum bu şekilde. Sadece üç gün önce aşağıdakiler oldu. Her zamanki gibi işten eve geldim. Arina’ya ödevinde yardım etti. Dima geldiğinde akşam yemeğine oturduk. Hepimiz akşam yemeği yedik ve Dima yarın erken kalkması gerektiği için yatacağını söyledi. Koridorda uyudu ve odasını bize verdi. Zaman geçti ve biz de yattık. Arina yatmadan önce sürekli tabletiyle oynuyordu. Onu bulamadı, salonda hatalı olduğunu söyledim. Genel olarak onu koridora kadar takip etti. Yaklaşık on beş dakika geçmesine rağmen geri dönmedi. Nerede olduğunu kontrol etmeye karar verdim. Salona baktım ve Arina’nın "küçük Dima" ile "oynamaya" çalıştığını gördüm. Dima’nın kendisi uyuyordu ve hiçbir şekilde tepki vermedi. İlginç olan şu ki, bunu durdurmak yerine kendimi bunu düşünürken yakaladım. İzlemeye devam etti ve aynı zamanda biraz heyecanlandı. Nasıl tepki vereceğimi bilemedim ve yatağa geri döndüm. Orada olup bitenleri düşünmek, iyi anlamda, tabiri caizse, beni hasta etti. Birkaç dakika sonra Arina geri döndü. Bu konuda ne yapmalı? Onunla konuşmalı mıyım? Peki bu durumda olan var mı? Teşekkür ederim!
- These users thanked the author Anita for the post (total 8):
- Korsan, Maxim......, INVAR, i.igor, Rasaroam, SERG!!, andrey.bulgakov, sapık
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 9 months
Yanıt: Kızı
Anita, sakın müdahale etme, bırak olsun senin kontrolün altındayken, kenarda bir yerlerde bulmaya çalışırdı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 138
- Registered for: 3 years 7 months
:üzgünüm: Dima’nın yerinde uyansaydım delirirdim
- These users thanked the author Andre321 for the post:
- Evgeniy7519
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
-
Автор темыAnita
- İlgi gösteriliyor
Ama öyle görünüyor ki bana göre bu normal değil. Genel olarak durum hakkında. Orada olanları düşünmekten tatmin oluyorum. Ve belki onu tekrar görme arzusu bile vardır. Belki ben bir anne olarak berbat bir kadınım, yoksa hepsi toplumun standartlarının dayatılmasından mı kaynaklanıyor?
- These users thanked the author Anita for the post:
- Dmitry.Novikov
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
-
- ön sevişme
kızımın erkeklerin ne hakkında konuştuğuyla ilgilenmesi norm. Ve yaşadığın şey net değil, tamam, bir sik tarafından tahrik edilirsin. Peki, kendinizi bir erkeğe verin ve kızınızın izlediğini düşüneceksiniz...
-
Автор темыAnita
- İlgi gösteriliyor
Bence haklısınız. Bunların hepsi cinsel yaşamın eksikliğinden kaynaklanıyor. Teşekkür ederim. Eğer arkadaşımın yerinde olsaydınız, uyansaydınız bu duruma nasıl tepki verirdiniz? Lütfen cevap vermekten çekinmeyin?
-
- ön sevişme
. Yani 6 yaş bence insanın isteyebileceği bir yaş değil, tamam en azından 14-16 anlaşılabilir ama 6 benim için kesinlikle çok küçük.
Vay be, ilk yapmamız gereken bu. Belki kızımı değil de seni düşünürken uykum geldi. Peki, küçüğün rüyadaymış gibi oynamaması için yüz üstü döndüğünü görmeliydim. Aslında ben gerçekten külotumla uyurdum
-
Автор темыAnita
- İlgi gösteriliyor
Çok teşekkür ederiz! Gerçekten teşekkür ederim! Çok iyi bir baba olurdun)Andre321: ↑25 Nov 2021, 15:49 pekala, bu ilk şey. Belki kızımı değil de seni düşünürken uykum geldi. Peki, küçüğün rüyadaymış gibi oynamaması için yüz üstü döndüğünü görmeliydim. Aslında şortumla uyuyacağım. Yani 6 yaş bence insanın isteyebileceği bir yaş değil, tamam en azından 14-16 anlaşılabilir ama 6 benim için kesinlikle çok küçük.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
- Registered for: 3 years 10 months
Destekliyorum.Andre321: ↑25 Nov 2021, 15:49Vay be, ilk yapmamız gereken bu. Belki kızımı değil de seni düşünürken uykum geldi. Peki, küçüğün rüyadaymış gibi oynamaması için yüz üstü döndüğünü görmeliydim. Aslında ben gerçekten külotumla uyurdumBence haklısınız. Bunların hepsi cinsel yaşamın eksikliğinden kaynaklanıyor. Teşekkür ederim. Eğer arkadaşımın yerinde olsaydınız, uyansaydınız bu duruma nasıl tepki verirdiniz? Lütfen cevap vermekten çekinmeyin mi?. Yani 6 yaş bence insanın isteyebileceği bir yaş değil, tamam en azından 14-16 anlaşılabilir ama 6 benim için kesinlikle çok küçük.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 8 months
Fakat bu yalnızca bu meseleyi ben başlatmadığım takdirde geçerlidir. Bu imkansız değil.
Ve çekiciliğiniz sıklıkla görülen bir tepkidir.
Evet, muhtemelen şaşırırdım.
Fakat bu yalnızca bu meseleyi ben başlatmadığım takdirde geçerlidir. Bu imkansız değil.
Ve çekiciliğiniz sıklıkla görülen bir tepkidir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
İlginç bir gerçekle yüzleşmek zorunda kaldım. Tek ebeveynli ailelerde (kız babasız, sadece annesiyle yaşıyor) Ziyarete gelirseniz, küçük kızların bir erkeğe karşı ısrarlı bir ilgisi vardır. Eğer yaşlı insanlar bunu hâlâ saklayabilirlerse, o zaman küçükler kendi spontanlıklarıyla kedi yavruları gibi oynarlar.
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 5):
- SergeiKa, Belphegor, Rasaroam, Mart, İskender70
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
Andrey I: ↑28 Nov 2021, 10:56 İlginç bir gerçekle karşılaşmam gerekiyordu. Tek ebeveynli ailelerde (kız babasız, sadece annesiyle yaşıyor) Ziyarete gelirseniz, küçük kızların bir erkeğe karşı ısrarlı bir ilgisi vardır. Eğer yaşlı insanlar bunu hâlâ saklayabilirlerse, o zaman küçükler kendi spontanlıklarıyla kedi yavruları gibi oynarlar. Eh, babanın ilgi eksikliğini anlayabilirsin
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
Bana öyle geliyor ki kızım dikkatli davranmadı. Nodo, uykuya dalıp oturma odasına gittiğiniz zamandı. Ve bana öyle geliyor ki senin ona katılman onun için sorun olmaz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
peki sonra ne oldu? Bu konuyu onunla konuştun mu ya da herhangi bir önlem aldın mı?Anita: ↑25 Nov 2021, 15:21 Geçenlerde sorularıma cevap ararken bu foruma rastladım. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Muhtemelen en baştan başlayacağım. Adım Anita ve 30 yaşındayım. Bir kızım Arina var, 6 yaşında. Onu tek başıma büyütüyorum. Kocası hamileliğini öğrenince kaçtı. istemiyorum. Her şey yolunda! Genel olarak bir buçuk ay önce evde büyük bir tadilat yapıldı. Evde yaşamak mümkün olmadığından bir daire kiralamaya karar verdim. İş yerinde beni tanıyan var mı diye sordum. Yakın bir meslektaşımız, hatta belki bir arkadaşımız, kendisinin nadiren evde olması ve herhangi bir rahatsızlık yaşamaması nedeniyle para harcamamamızı ve geçici olarak onunla yaşamamızı önerdi. Tabii hemen olmasa da kabul ettim. Ama yine de işten bir taş atımı uzaklıkta. Kızım için okula daha yakın ve en önemlisi ücretsiz. Sığındık ve her şey yolundaydı. Hatta kızlarıyla arkadaş bile oldular. Bu arada adı Dima. Genel olarak durum bu şekilde. Sadece üç gün önce aşağıdakiler oldu. Her zamanki gibi işten eve geldim. Arina’ya ödevinde yardım etti. Dima geldiğinde akşam yemeğine oturduk. Hepimiz akşam yemeği yedik ve Dima yarın erken kalkması gerektiği için yatacağını söyledi. Koridorda uyudu ve odasını bize verdi. Zaman geçti ve biz de yattık. Arina yatmadan önce sürekli tabletiyle oynuyordu. Onu bulamadı, salonda hatalı olduğunu söyledim. Genel olarak onu koridora kadar takip etti. Yaklaşık on beş dakika geçmesine rağmen geri dönmedi. Nerede olduğunu kontrol etmeye karar verdim. Salona baktım ve Arina’nın "küçük Dima" ile "oynamaya" çalıştığını gördüm. Dima’nın kendisi uyuyordu ve hiçbir şekilde tepki vermedi. İlginç olan şu ki, bunu durdurmak yerine kendimi bunu düşünürken yakaladım. İzlemeye devam etti ve aynı zamanda biraz heyecanlandı. Nasıl tepki vereceğimi bilemedim ve yatağa geri döndüm. Orada olup bitenleri düşünmek, iyi anlamda, tabiri caizse, beni hasta etti. Birkaç dakika sonra Arina geri döndü. Bu konuda ne yapmalı? Onunla konuşmalı mıyım? Peki bu durumda olan var mı? Teşekkür ederiz!
-
- Potansiyel seks nesnesi
Tabii ki siz de en azından iyi görünmeli, atletik ve formda olmalısınız. Burada yüzün namluya takılmasına gerek yok ama bu da zarar vermeyecek.
Buna göre herkes böyle bir yaşam tarzını sürdüremeyecek. Birisi dışarıda geçirdiği bir geceden sonra yeterince sağlıklı olmayacaktır çünkü işe gitmesi ve orada bir şeyler yapması gerekiyor. Ve nasıl bir kariyer var!!!
Birinin her zaman parası bitiyor ve sahip olduğu en fazla şey bir partiye yetiyor ve sonra maaş gününe kadar tüm ay boyunca borç almak zorunda kalıyor. Bazı insanların kendi evleri yoktur.
Genel olarak çoğu erkeğin neredeyse hiç seks yapmadan yaşamasının nedeni budur. Ve eğer adam terbiyeli ve aynı zamanda bazı yerlerde utangaç ve utangaçsa, o zaman genel olarak...
Ve sonra teklifinizle birlikte ortaya çıkıyorsunuz. Ve adamın hayal gücü 30 yaşında, erkeği olmayan bir kadını canlandırıyor. Yani yüzde yüz ihtimalle silah gibi sikişmek istiyor. Adam, evindeki bu kadının ona nasıl bir kedi gibi yaltaklanacağını hayal ediyor. Ve bunu düşünmek ve hayal etmek onun için tatlı ve keyifli.
Ve elbette, sonunda ona ilgi göstermenizi bekliyor. Bir erkek olarak onun bakış açısına göre bu kesinlikle gerçekleşmeli.
Yani, uzun süre seks yapmamış yetişkin bir kadın, yetişkin bir erkek etrafta dolaştığında daha yakın temasla kesinlikle uyarılmalıdır. çıplak eşofmanlı vücudunla çok yakındasın. Hatta bazı yerlerde aletinin eşofman altından sarktığını bile görebiliyorsunuz. Her ne kadar genç kadın elbette onu da endişelendiriyor. Etrafınızda dolaşırken, banyoda yıkanırken ve kapının önünde durup, tam burada, sizden iki adım uzakta, duşun altında çıplak bir kadın bedeninin durduğunu fark ediyorsunuz. Bacakların arasında siyah bir üçgen var. Ya da belki hiç saç yok ve bacakların arasındaki bu köşede siyah bir saç üçgeni değil, hafifçe şişmiş iç dudaklar var.
Şu anda mümkün olan şey bu kadının onu çekiştirmesidir. orgazm umuduyla bu dudaklara parmaklarıyla klitorisine masaj yapıyor. Ve belki de şimdi bu banyoya ilk sizin gireceğinizi ve kapıda durmayacağınızı bile hayal ediyordur. Ve belki sonunda ona girebilirdi. Ama sen orada duruyorsun ve her şeyden korkuyorsun çünkü bir kadının düşüncelerini nasıl okuyacağını bilmiyorsun. Şimdi de yıkanırken bu banyoya gireceksin ve her şeyi mahvedeceksin. Ertesi gün taşınacak. Ve sonra işteyken herkese banyoda ona nasıl tecavüz etmeye çalıştığını anlatacak. Ve her şey ne kadar iğrençti. Ve en azından vazgeç.
Genel olarak bu durumda sana ne tavsiye edebilirim...
Kızınız hakkında...
Altı yıl aslında zaten oldukça yetişkin bir çocuk. Bazı insanlar zaten altı yaşında okula gidiyor, iyi konuşuyor ve çocukların nereden geldiğini zaten biliyor. Tabii ki, bu yaştaki çocukların cinsel organlara ilgisi vardır. Ve burada sıfır cinsellik var. Bu sadece çocukça bir merak. Çocukları her şeye ilgi duyar, dünyayı öğrenir ve gördükleri her şeye dokunulmaya, incelenmeye ihtiyaç duyarlar. Bu iyi. Yine, hâlâ holiganlık unsuru var. Çoğu zaman çocukların, "Ben bir çocuğum" sosuyla yetişkinleri rahatsız ve utanç verici bir duruma sokmayı sevdiklerini fark ettim. Ve sonra gözlerinizi devirin; benim bu olayla hiçbir ilgim olmadığını söylüyorlar.
Adam hakkında...
Buradaki kişiler yukarıda doğru yazmış. Bir erkeğin altı yaşındaki kızınızla ilgilenmesi pek olası değildir. Çok küçük. En azından 12-14 yaşında ve erken gelişmiş olsaydı iyi olurdu. O seninle daha çok ilgileniyor.
Senin hakkında...
Bence eğer gösterirsen senin için, adam için ve kızınız için de doğru olur. erkeğe karşı özel bir ilgi. Fazla ihtiyacınız olmayacak. Mesela mutfakta onun yanında durup elinizi eşofmanının içine sokmanız ve penisine dokunmanız yeterli. Ve sadece ona dokunmakla kalmayıp, başını yoğurun ve biraz masaj yapın. Sonra hiçbir şey olmamış gibi işinize devam edin. Bu şekilde ona karşı tutumunuzu basitçe ifade edersiniz. Ve sonra kendisinin başka eylemler yapmasına izin verin.
Şüphesiz onun pantolonunun içine girip penisine dokunduktan sonra, ona göre konumunuzu kesinlikle anlayacaktır. Yüklemeyi bırakacak çünkü herhangi bir adım atarsa kaba bir şekilde reddedilecek. O halde penisine dokunduktan sonra onun daha sonraki hareketlerini bekleyin. Her ihtimale karşı penisine tekrar dokunabilirsiniz, ancak farklı bir durumda. Evde duştan sonra ara sıra çıplak vücudunuza bornoz giymeye başlayın. Veya sadece külot ve sutyen olmadan bir sundress ile.
İç dudaklarınızda hiç tüy kalmayacak şekilde amınızı tıraş edin. Erkekler bundan hoşlanıyor. Ayrıca bir yol daha deneyebilirsiniz. Yanlışlıkla bir adamın elini tutup bacaklarınızın arasında gezdirin. Parmağını elinizle alın ve bu parmağınızı amınızın üzerinde gezdirin. Daha sonra parmağını labia majoraya biraz bastırın ki parmak dudakların arasına girsin ve orada ne kadar ıslak olduğunu hissetsin. İkna edici olmak için parmağını kıç deliğinden başlayıp klitorise kadar tüm perine boyunca hareket ettirebilirsin.
Sonra bir şeyler yapmaya devam et ve inisiyatifi elinde bulunduran kişiye bırak. Adam. Sanki onun bölgesindeymişsin gibi. Bırakın ne yapacağına kendisi karar versin.
Önemli olan sizin konumunuzu ifade etmeniz ve sonra bırakın kendisi karar versin.
Ama bence bunu kesinlikle yapmalısınız. Her şeyden önce buna ihtiyacınız var. İkincisi, bu seksle bu adama ne kadar neşe getireceğinizi hayal bile edemezsiniz. Çünkü aslında bekar erkeklerin seks konusunda çok büyük sorunları var. Ve eğer bazen oluyorsa, genellikle ya aceledendir ya da arkadaşlık amaçlı sekstendir. Bir doğum günü partisinde birisi bayılacak kadar sarhoş olduğunda ve ardından onu becermek isteyen herkes. Ve çoğunlukla bu kadın başına ne geldiğini ve orada kaç erkek olduğunu bile hatırlamıyor.
Aslında olan da bu. Birisi onu sarhoş etti, heyecanlandırdı, şu ya da bu kadını becerdi ve sonra gitti. Daha önce arkadaşlarıma eğer isteyen olursa odaya yapıştırabileceklerini söylemiştim. Ve bunu öğrenen herkes katıldı. Bazıları bunun hayvanlarla cinsel ilişki olduğunu söyleyecektir. Ancak büyük olasılıkla haftada iki kez düzenli seks yapan biri olacaktır. Ancak altı ay önce gerçek seks yapmış biri böyle düşünmez ve konuşmaz. Yol boyunca pantolonunun düğmelerini çözerek bu odaya gidecek.
Genel olarak kendinize veya kocanıza işkence etmeyin. Pozisyonunuzu yukarıda anlattığım şekilde ifade edin ve sonra onun tepkisini bekleyin.
Ve bir şey daha...
Pozisyonunuzu ona karşı gülümsemeler ve arkadaşça bir tavırla ifade etmeye çalışmak kötü bir fikir . Çünkü size barınma sağladığı için ona minnettarlığınızı ifade ettiğinizi düşünebilir.
Ve kesinlikle yapılması gereken ya penisine masaj yapmaktır. Ya da elini tutup amının içine koy.
Bu arada şunu da eklemek istiyorum, eğer onun külotunun içine girersen ona oral seks yapmana gerek yok. Gerçekten istesen bile. Bu elbette çok cazip ama her şeyi mahvedebilir.
Gerçek şu ki, hizmetinin karşılığını alternatif bir seçenekle, oral seksle ödemek isteyeceğinizi düşünebilir. Ve elbette, sırf nezaketinden dolayı bile olsa reddetmeyecektir. Ama öncelikle her şeyin biteceğini düşünebilir. İkincisi, oral seks sırasında tahminen boşalacaktır. Bundan sonra seks arzusu bir süreliğine ortadan kalkacaktır. Ve bu sizin arzunuzla örtüşmeyebilir. Yani ondan size karşı bazı eylemler bekleyeceksiniz - gece yaklaşıyor, elinizden gelen her şeyi yaptınız. Ve o da gidip uykuya dalacak.
Bu yüzden oral seks yapmaktan kaçınmak daha iyidir.
Sadece penisine dokunun ve sadece dokunmakla kalmayıp, onu hızla çekin. biraz ve masaj yapın. Peki, onu beğendiğinizi ve onun penisine olan ilginizin kızınızınkiyle aynı meraktan ibaret olmadığını bilmesini sağlamak için.
Peki o zaman tüm bunlardan ne elde ettiğinizi bize yazın. Elbette hepimiz ilgileniyoruz.
Bir zamanlar oldukça uzun bir süre yalnız yaşadım ve buna bağlı olarak işte de çoğunlukla iletişim kurdum benim gibi insanlarla. Yani evli olmayan insanlarla. Yani bu tür erkeklerin genellikle seks konusunda çok büyük sorunları vardır. Gerçek şu ki, seksle ilgili her şey zaman alır ve oldukça geniş bir arkadaş çevresi gerektirir. Çok sayıda arkadaşınızın olması gerekiyor. Bu her şeyden önce. İkincisi, her zaman paranın içinde olmalısınız. Üçüncüsü, kendi dairenizin olması gerekir. Yeterli zamanın olmalı. Yani, bir yerde sürekli ani bir mola vermeye, kelimenin tam anlamıyla çağrı üzerine şehir dışına çıkmaya hazır olmalısınız. Veya görüşmeden sonra gürültülü bir şirkete ev sahipliği yapın.Anita: ↑25 Nov 2021, 15:21 Evde yaşamak mümkün olmadığından bir daire kiralamaya karar verdim. İş yerinde beni tanıyan var mı diye sordum. Yakın bir meslektaşımız, hatta belki bir arkadaşımız, kendisinin nadiren evde olması ve herhangi bir rahatsızlık yaşamaması nedeniyle para harcamamamızı ve geçici olarak onunla yaşamamızı önerdi. Tabii ki, hemen olmasa da kabul ettim.
Tabii ki siz de en azından iyi görünmeli, atletik ve formda olmalısınız. Burada yüzün namluya takılmasına gerek yok ama bu da zarar vermeyecek.
Buna göre herkes böyle bir yaşam tarzını sürdüremeyecek. Birisi dışarıda geçirdiği bir geceden sonra yeterince sağlıklı olmayacaktır çünkü işe gitmesi ve orada bir şeyler yapması gerekiyor. Ve nasıl bir kariyer var!!!
Birinin her zaman parası bitiyor ve sahip olduğu en fazla şey bir partiye yetiyor ve sonra maaş gününe kadar tüm ay boyunca borç almak zorunda kalıyor. Bazı insanların kendi evleri yoktur.
Genel olarak çoğu erkeğin neredeyse hiç seks yapmadan yaşamasının nedeni budur. Ve eğer adam terbiyeli ve aynı zamanda bazı yerlerde utangaç ve utangaçsa, o zaman genel olarak...
Ve sonra teklifinizle birlikte ortaya çıkıyorsunuz. Ve adamın hayal gücü 30 yaşında, erkeği olmayan bir kadını canlandırıyor. Yani yüzde yüz ihtimalle silah gibi sikişmek istiyor. Adam, evindeki bu kadının ona nasıl bir kedi gibi yaltaklanacağını hayal ediyor. Ve bunu düşünmek ve hayal etmek onun için tatlı ve keyifli.
Ve elbette, sonunda ona ilgi göstermenizi bekliyor. Bir erkek olarak onun bakış açısına göre bu kesinlikle gerçekleşmeli.
Yani, uzun süre seks yapmamış yetişkin bir kadın, yetişkin bir erkek etrafta dolaştığında daha yakın temasla kesinlikle uyarılmalıdır. çıplak eşofmanlı vücudunla çok yakındasın. Hatta bazı yerlerde aletinin eşofman altından sarktığını bile görebiliyorsunuz. Her ne kadar genç kadın elbette onu da endişelendiriyor. Etrafınızda dolaşırken, banyoda yıkanırken ve kapının önünde durup, tam burada, sizden iki adım uzakta, duşun altında çıplak bir kadın bedeninin durduğunu fark ediyorsunuz. Bacakların arasında siyah bir üçgen var. Ya da belki hiç saç yok ve bacakların arasındaki bu köşede siyah bir saç üçgeni değil, hafifçe şişmiş iç dudaklar var.
Şu anda mümkün olan şey bu kadının onu çekiştirmesidir. orgazm umuduyla bu dudaklara parmaklarıyla klitorisine masaj yapıyor. Ve belki de şimdi bu banyoya ilk sizin gireceğinizi ve kapıda durmayacağınızı bile hayal ediyordur. Ve belki sonunda ona girebilirdi. Ama sen orada duruyorsun ve her şeyden korkuyorsun çünkü bir kadının düşüncelerini nasıl okuyacağını bilmiyorsun. Şimdi de yıkanırken bu banyoya gireceksin ve her şeyi mahvedeceksin. Ertesi gün taşınacak. Ve sonra işteyken herkese banyoda ona nasıl tecavüz etmeye çalıştığını anlatacak. Ve her şey ne kadar iğrençti. Ve en azından vazgeç.
Genel olarak bu durumda sana ne tavsiye edebilirim...
Kızınız hakkında...
Altı yıl aslında zaten oldukça yetişkin bir çocuk. Bazı insanlar zaten altı yaşında okula gidiyor, iyi konuşuyor ve çocukların nereden geldiğini zaten biliyor. Tabii ki, bu yaştaki çocukların cinsel organlara ilgisi vardır. Ve burada sıfır cinsellik var. Bu sadece çocukça bir merak. Çocukları her şeye ilgi duyar, dünyayı öğrenir ve gördükleri her şeye dokunulmaya, incelenmeye ihtiyaç duyarlar. Bu iyi. Yine, hâlâ holiganlık unsuru var. Çoğu zaman çocukların, "Ben bir çocuğum" sosuyla yetişkinleri rahatsız ve utanç verici bir duruma sokmayı sevdiklerini fark ettim. Ve sonra gözlerinizi devirin; benim bu olayla hiçbir ilgim olmadığını söylüyorlar.
Adam hakkında...
Buradaki kişiler yukarıda doğru yazmış. Bir erkeğin altı yaşındaki kızınızla ilgilenmesi pek olası değildir. Çok küçük. En azından 12-14 yaşında ve erken gelişmiş olsaydı iyi olurdu. O seninle daha çok ilgileniyor.
Senin hakkında...
Bence eğer gösterirsen senin için, adam için ve kızınız için de doğru olur. erkeğe karşı özel bir ilgi. Fazla ihtiyacınız olmayacak. Mesela mutfakta onun yanında durup elinizi eşofmanının içine sokmanız ve penisine dokunmanız yeterli. Ve sadece ona dokunmakla kalmayıp, başını yoğurun ve biraz masaj yapın. Sonra hiçbir şey olmamış gibi işinize devam edin. Bu şekilde ona karşı tutumunuzu basitçe ifade edersiniz. Ve sonra kendisinin başka eylemler yapmasına izin verin.
Şüphesiz onun pantolonunun içine girip penisine dokunduktan sonra, ona göre konumunuzu kesinlikle anlayacaktır. Yüklemeyi bırakacak çünkü herhangi bir adım atarsa kaba bir şekilde reddedilecek. O halde penisine dokunduktan sonra onun daha sonraki hareketlerini bekleyin. Her ihtimale karşı penisine tekrar dokunabilirsiniz, ancak farklı bir durumda. Evde duştan sonra ara sıra çıplak vücudunuza bornoz giymeye başlayın. Veya sadece külot ve sutyen olmadan bir sundress ile.
İç dudaklarınızda hiç tüy kalmayacak şekilde amınızı tıraş edin. Erkekler bundan hoşlanıyor. Ayrıca bir yol daha deneyebilirsiniz. Yanlışlıkla bir adamın elini tutup bacaklarınızın arasında gezdirin. Parmağını elinizle alın ve bu parmağınızı amınızın üzerinde gezdirin. Daha sonra parmağını labia majoraya biraz bastırın ki parmak dudakların arasına girsin ve orada ne kadar ıslak olduğunu hissetsin. İkna edici olmak için parmağını kıç deliğinden başlayıp klitorise kadar tüm perine boyunca hareket ettirebilirsin.
Sonra bir şeyler yapmaya devam et ve inisiyatifi elinde bulunduran kişiye bırak. Adam. Sanki onun bölgesindeymişsin gibi. Bırakın ne yapacağına kendisi karar versin.
Önemli olan sizin konumunuzu ifade etmeniz ve sonra bırakın kendisi karar versin.
Ama bence bunu kesinlikle yapmalısınız. Her şeyden önce buna ihtiyacınız var. İkincisi, bu seksle bu adama ne kadar neşe getireceğinizi hayal bile edemezsiniz. Çünkü aslında bekar erkeklerin seks konusunda çok büyük sorunları var. Ve eğer bazen oluyorsa, genellikle ya aceledendir ya da arkadaşlık amaçlı sekstendir. Bir doğum günü partisinde birisi bayılacak kadar sarhoş olduğunda ve ardından onu becermek isteyen herkes. Ve çoğunlukla bu kadın başına ne geldiğini ve orada kaç erkek olduğunu bile hatırlamıyor.
Aslında olan da bu. Birisi onu sarhoş etti, heyecanlandırdı, şu ya da bu kadını becerdi ve sonra gitti. Daha önce arkadaşlarıma eğer isteyen olursa odaya yapıştırabileceklerini söylemiştim. Ve bunu öğrenen herkes katıldı. Bazıları bunun hayvanlarla cinsel ilişki olduğunu söyleyecektir. Ancak büyük olasılıkla haftada iki kez düzenli seks yapan biri olacaktır. Ancak altı ay önce gerçek seks yapmış biri böyle düşünmez ve konuşmaz. Yol boyunca pantolonunun düğmelerini çözerek bu odaya gidecek.
Genel olarak kendinize veya kocanıza işkence etmeyin. Pozisyonunuzu yukarıda anlattığım şekilde ifade edin ve sonra onun tepkisini bekleyin.
Ve bir şey daha...
Pozisyonunuzu ona karşı gülümsemeler ve arkadaşça bir tavırla ifade etmeye çalışmak kötü bir fikir . Çünkü size barınma sağladığı için ona minnettarlığınızı ifade ettiğinizi düşünebilir.
Ve kesinlikle yapılması gereken ya penisine masaj yapmaktır. Ya da elini tutup amının içine koy.
Bu arada şunu da eklemek istiyorum, eğer onun külotunun içine girersen ona oral seks yapmana gerek yok. Gerçekten istesen bile. Bu elbette çok cazip ama her şeyi mahvedebilir.
Gerçek şu ki, hizmetinin karşılığını alternatif bir seçenekle, oral seksle ödemek isteyeceğinizi düşünebilir. Ve elbette, sırf nezaketinden dolayı bile olsa reddetmeyecektir. Ama öncelikle her şeyin biteceğini düşünebilir. İkincisi, oral seks sırasında tahminen boşalacaktır. Bundan sonra seks arzusu bir süreliğine ortadan kalkacaktır. Ve bu sizin arzunuzla örtüşmeyebilir. Yani ondan size karşı bazı eylemler bekleyeceksiniz - gece yaklaşıyor, elinizden gelen her şeyi yaptınız. Ve o da gidip uykuya dalacak.
Bu yüzden oral seks yapmaktan kaçınmak daha iyidir.
Sadece penisine dokunun ve sadece dokunmakla kalmayıp, onu hızla çekin. biraz ve masaj yapın. Peki, onu beğendiğinizi ve onun penisine olan ilginizin kızınızınkiyle aynı meraktan ibaret olmadığını bilmesini sağlamak için.
Peki o zaman tüm bunlardan ne elde ettiğinizi bize yazın. Elbette hepimiz ilgileniyoruz.

-
- ön sevişme
- Total posts: 145
Anita, eğer bu adamı seviyorsan, onunla yat. Bence bu, kızınla olan birçok sorununu çözecektir. Eğer seni aynı yatakta görürse, merakını gidermeyi bırakacak ve sana sadece onu ilgilendiren şeyleri soracaktır. .
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 3 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
Guest_15,
Komut dosyası iyi . Ama acı verici derecede abartılıyor falan.
Gerçek hayatta işe yarayabilir! Ancak metinde biraz tuhaf görünüyor.
Komut dosyası iyi . Ama acı verici derecede abartılıyor falan.
Gerçek hayatta işe yarayabilir! Ancak metinde biraz tuhaf görünüyor.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years
Bu sadece bir kız çocuğunun merakıdır, bu yaşta kendilerinin ve başkalarının bedenleriyle ilgilenmeye başlarlar.
- These users thanked the author Belphegor for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, andrey.bulgakov
-
- Penetrasyon
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
Yetişkin bir adamın küçük kızımızı karımın ve benim önünde siktiği fantezisi çok heyecan verici.
-
- Penetrasyon
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Yazarın sorusu farklıydı.
Ve bu adama cinsel açıdan ilgi duyduğunu yazmamıştı.
Bekle, neden aniden pantolonunun içine girmek zorunda kaldı ve buna benzer bir şey? masaj mı?Guest_15: ↑29 Nov 2021, 10:18 Erkeğe özel bir ilgi göstermenizin hem sizin için hem de erkek için ve kızınız için de doğru olacağını düşünüyorum. Fazla ihtiyacınız olmayacak. Mesela mutfakta onun yanında durup elinizi eşofmanının içine sokmanız ve penisine dokunmanız yeterli. Sadece dokunmakla kalmayıp başını yoğurun ve biraz masaj yapın.
Yazarın sorusu farklıydı.
Ve bu adama cinsel açıdan ilgi duyduğunu yazmamıştı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Registered for: 2 years 11 months
Onu motive edebilecek maksimum şey, bir erkeğin nasıl çalıştığına olan ilgidir. Pantolonunun içindekilerle nasıl başa çıkacağını nasıl biliyor?)))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Bu, neredeyse tüm çocukların karşı cinsten pisyun’u gördük (anaokulunda, oyun alanında vb.)
Kendiniz hazır değilseniz veya nasıl yapılacağını bilmiyorsanız, bir psikoloğa danışın ( seksolog).
Kızınızı ergenliğe "hazırlamanız" gerekiyor.. aksi halde herkese bu şekilde dokunmaya başlayacak.. meslektaşınıza, komşunuza, tesisatçınıza.. ve sonra siz yokken biri ona tecavüz edecek. arıyorum..
6 yaşındayken kızımla seks hakkında konuşmanın zamanı geldi.
Bu, neredeyse tüm çocukların karşı cinsten pisyun’u gördük (anaokulunda, oyun alanında vb.)
Kendiniz hazır değilseniz veya nasıl yapılacağını bilmiyorsanız, bir psikoloğa danışın ( seksolog).
Kızınızı ergenliğe "hazırlamanız" gerekiyor.. aksi halde herkese bu şekilde dokunmaya başlayacak.. meslektaşınıza, komşunuza, tesisatçınıza.. ve sonra siz yokken biri ona tecavüz edecek. arıyorum..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years
-