Çocukluğundan beri oğluyla ensest

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Nastya Gaj
Potansiyel seks nesnesi
 Çocukluğundan beri oğluyla ensest

Unread post by Nastya Gaj »

İyi günler, paylaşıp fikrinizi almak istiyorum. Ailemde oğlumu yetiştiren tek kişi benim; kocam altı ayını iş gezilerinde geçiriyor, bu nedenle oğlumuzun doğumundan beri temelde birlikte yaşıyoruz. Şimdi 37 yaşındayım, çocuğum 14 yaşında. Başlangıçta kanuni bir şey yapmasını yasaklamamaya çalışıyorum ama ne isterse onu yapmaya çalışıyorum. 8 yaşındayken bir durum oldu. O banyo yapıyordu, ben de mutfaktaydım. Bana tanıklık ettiğini duydum. İçeri girdiğimde, banyoda kemikli bir halde duruyordu. Ne olduğu sorulduğunda amını yıkadığını ve bir an çok memnun olduğunu, şimdi bunun ne olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. Çocukluğumdan beri onunla tabular olmadan iletişim kurmaya çalışıyorum ama burada neye cevap vereceğimi bilmiyordum. Doğru şeyi yapıp yapmadığını sorarak amıyla oynamaya başladı. Sonra her şeyi doğrudan söylemem gerektiğine karar verdim. Bunun mastürbasyon olduğunu, yakında sperm elde edeceğini, eğer bir erkek amını bir kızın içine koyarsa ve onu oraya buraya hareket ettirirse zevk alacağını ve ondan sperm akacağını, bu şekilde çoğaldıklarını anlattı. Elbette çok fazlaydı. Kızların amlarını nereye sokmaları gerektiğini ona göstermemi istedi. Tabletimi almaya gittim, biyolojiden bir resim buldum ve ona gösterdim. Banyodan sonra onu yatağına yatırırken pantolonunu çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Başkalarının önünde bunu yapmanın hoş olmadığını söyledim ve pantolonunu giydim. Sonra vajinama bakıp bakamayacağını sormaya başladı. Bunun doğru olmadığını anlatmaya çalıştım ama yalvardı. Sana göstereceğimi söyledim, hepsi bu. Yatağın önünde durdum, külotumu çıkardım ve bornozumu kaldırdım. Bunu görünce yaklaştı ve incelemeye başladı. İçeri girmemesini söyledim, biraz daha baktı ve sonra yattı. Ertesi gün benimle yatmak istedi, umursamadım. Uykuya daldığımda, rüya sırasında bir şeyin vajinama baskı yaptığını hissettim. Işığı açınca oğlumun aletini kasıklarıma yerleştirdiğini, külotunu çıkardığını ve amını bana sokmaya çalıştığını gördüm. Ne yaptığını sordum, söylediğim gibi yapmak istediğini söyledi. Annelerine bunu yapmadıklarını ve kendisinin henüz küçük olduğunu anlatmaya başladım. En azından bir kez denemem için bana yalvardı. Onun hâlâ küçük olduğunu, çabuk unutacağını ama şimdi geride kalacağını sanıyordum. Sadece bir kez söyledim. Çok sevindi. Sırt üstü yattım, külotumu çıkardım, onu bacaklarımın arasına koydum ve önce iç dudakları ayırıp deliği gösterdikten sonra amını deliklere yaslamasını istedim. Tam da bunu yaptı. Tabii ki amcığı küçüktü ama benim çok dar bir vajinam var, bu yüzden büyüklüğüne rağmen zevk aldım. İleriye ve geri hareket etmesi gerektiğini açıkladıktan sonra ona sallanmaya başladım. Yaklaşık bir dakika hareket etti ve sonra bir inilti ile geldi. Üzerimden kalktı, eliyle yapmaktan daha iyi olduğunu söyledi ve benim de zevk duyup duymadığımı sordu. Hissettiğimi söyledim ama daha uzun süre yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim dedi ve yattı. Doğru şeyi yapıp yapmadığımı merak ederek uzun süre uyuyamadım. Bir noktada oğlum kıçıma döndü ve amını çöreklerimin arasına bastırdı. Yine yanında duruyordu. Bitirmediğimi düşünerek mastürbasyonun uykuya dalmama yardımcı olacağına karar verdim. Sırt üstü yatıp amımı parmaklamaya başladım. Çok geçmeden yanlışlıkla küçük adamın amını elimle hissettim ve diğer elimle de onu çekiştirmeye başladım. Uyandı ve ne yaptığımı sordu, ben de eğlenmek istediğimi söyledim. Yardım edip edemeyeceğini sordu. Biraz düşündükten sonra elini içime koyup beni amcık gibi yapmasını istedim. O da buna uydu. Kısa süre sonra boşalmak üzere olduğumu hissettim ve bana bir kedi ile girmeyi ve bunu birlikte yapmayı teklif ettim. İçeri doğru hareket etmeye başladı ve ben de klitorisimi ovuşturdum. Bir süre sonra geldim ama yalnızdım. Onu üzerimden attım, önümde durmasını istedim ve ona oral seks yaptım. Zaten parlıyordu. O zaman 8 yaşındaydı. Onunla her konuda iletişim kuruyoruz ve bazen seks yapıyoruz. Penisi artık küçük değil, bu yüzden beni orgazma getiriyor. Doğru, spermi olduğunda prezervatif kullanmanın öğretilmesi gerekiyordu. Oğluma hamile kalmak istemiyorum. Ancak bu hiç de sıradan bir durum değil. Pek çok şeyi yapabildiği göz önüne alındığında, seks için bir kız bulma konusunda oldukça yeteneklidir. Kural olarak, ya seks konusunda tavsiye ister ve ben ona pratikte gösteririm ya da ne gibi yeni şeyler öğrendiğimi sorarım. Ve birkaç kez kızı eve getirdi ve onu doğrudan orada olmaya ve bir şeyler önermeye davet etti. Dolayısıyla oldukça yeterli ilişkilerimiz olduğunu düşünüyorum.
Barmaleykin_47
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Oğlumla çocukluğumdan beri ensest ilişki

Unread post by Barmaleykin_47 »

Nastya GJ, cesurca!
These users thanked the author Barmaleykin_47 for the post (total 3):
Sergey.v, Kızgın Şahin, DEF#1
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Nastya GJ: 13 Jun 2022, 11:05 İyi günler, paylaşıp fikrinizi almak istiyorum. Ailemde oğlumu yetiştiren tek kişi benim; kocam altı ayını iş gezilerinde geçiriyor, bu nedenle oğlumuzun doğumundan beri temelde birlikte yaşıyoruz. Şimdi 37 yaşındayım, çocuğum 14 yaşında. Başlangıçta kanuni bir şey yapmasını yasaklamamaya çalışıyorum ama ne isterse onu yapmaya çalışıyorum. 8 yaşındayken bir durum oldu. O banyo yapıyordu, ben de mutfaktaydım. Bana tanıklık ettiğini duydum. İçeri girdiğimde, banyoda kemikli bir halde duruyordu. Ne olduğu sorulduğunda amını yıkadığını ve bir an çok memnun olduğunu, şimdi bunun ne olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. Çocukluğumdan beri onunla tabular olmadan iletişim kurmaya çalışıyorum ama burada neye cevap vereceğimi bilmiyordum. Doğru şeyi yapıp yapmadığını sorarak amıyla oynamaya başladı. Sonra her şeyi doğrudan söylemem gerektiğine karar verdim. Bunun mastürbasyon olduğunu, yakında sperm elde edeceğini, eğer bir erkek amını bir kızın içine koyarsa ve onu oraya buraya hareket ettirirse zevk alacağını ve ondan sperm akacağını, bu şekilde çoğaldıklarını anlattı. Elbette çok fazlaydı. Kızların amlarını nereye sokmaları gerektiğini ona göstermemi istedi. Tabletimi almaya gittim, biyolojiden bir resim buldum ve ona gösterdim. Banyodan sonra onu yatağına yatırırken pantolonunu çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Başkalarının önünde bunu yapmanın hoş olmadığını söyledim ve pantolonunu giydim. Sonra vajinama bakıp bakamayacağını sormaya başladı. Bunun doğru olmadığını anlatmaya çalıştım ama yalvardı. Sana göstereceğimi söyledim, hepsi bu. Yatağın önünde durdum, külotumu çıkardım ve bornozumu kaldırdım. Bunu görünce yaklaştı ve incelemeye başladı. İçeri girmemesini söyledim, biraz daha baktı ve sonra yattı. Ertesi gün benimle yatmak istedi, umursamadım. Uykuya daldığımda, rüya sırasında bir şeyin vajinama baskı yaptığını hissettim. Işığı açınca oğlumun aletini kasıklarıma yerleştirdiğini, külotunu çıkardığını ve amını bana sokmaya çalıştığını gördüm. Ne yaptığını sordum, söylediğim gibi yapmak istediğini söyledi. Annelerine bunu yapmadıklarını ve kendisinin henüz küçük olduğunu anlatmaya başladım. En azından bir kez denemem için bana yalvardı. Onun hâlâ küçük olduğunu, çabuk unutacağını ama şimdi geride kalacağını sanıyordum. Sadece bir kez söyledim. Çok sevindi. Sırt üstü yattım, külotumu çıkardım, onu bacaklarımın arasına koydum ve önce iç dudakları ayırıp deliği gösterdikten sonra amını deliklere yaslamasını istedim. Tam da bunu yaptı. Tabii ki amcığı küçüktü ama benim çok dar bir vajinam var, bu yüzden büyüklüğüne rağmen zevk aldım. İleri ve geri hareket etmesi gerektiğini açıkladıktan sonra ona el sallamaya başladım. Yaklaşık bir dakika kadar hareket etti ve sonra inleyerek geldi. Üzerimden kalktı, eliyle yapmaktan daha iyi olduğunu söyledi ve benim de zevk duyup duymadığımı sordu. Hissettiğimi söyledim ama daha uzun süre yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim dedi ve yattı. Doğru şeyi yapıp yapmadığımı merak ederek uzun süre uyuyamadım. Bir noktada oğlum kıçıma döndü ve amını çöreklerimin arasına bastırdı. Yine yanında duruyordu. Bitirmediğimi düşünerek mastürbasyonun uykuya dalmama yardımcı olacağına karar verdim. Sırt üstü yatıp amımı parmaklamaya başladım. Çok geçmeden yanlışlıkla küçük adamın amını elimle hissettim ve diğer elimle de onu çekiştirmeye başladım. Uyandı ve ne yaptığımı sordu, ben de eğlenmek istediğimi söyledim. Yardım edip edemeyeceğini sordu. Biraz düşündükten sonra elini içime koyup beni amcık gibi yapmasını istedim. O da buna uydu. Kısa süre sonra boşalmak üzere olduğumu hissettim ve bana bir kedi ile girmeyi ve bunu birlikte yapmayı teklif ettim. İçeri doğru hareket etmeye başladı ve ben de klitorisimi ovuşturdum. Bir süre sonra geldim ama yalnızdım. Onu üzerimden attım, önümde durmasını istedim ve ona oral seks yaptım. Zaten parlıyordu. O zaman 8 yaşındaydı. Onunla her konuda iletişim kuruyoruz ve bazen seks yapıyoruz. Penisi artık küçük değil, bu yüzden beni orgazma ulaştırıyor. Doğru, spermi olduğunda prezervatif kullanmanın öğretilmesi gerekiyordu. Oğluma hamile kalmak istemiyorum. Ancak bu hiç de sıradan bir durum değil. Pek çok şeyi yapabildiği göz önüne alındığında, seks için bir kız bulma konusunda oldukça yeteneklidir. Kural olarak, ya seks konusunda tavsiye ister ve ben ona pratikte gösteririm ya da ne gibi yeni şeyler öğrendiğimi sorarım. Ve birkaç kez kızı eve getirdi ve onu doğrudan orada olmaya ve bir şeyler önermeye davet etti. Yani gayet yeterli ilişkilerimiz olduğunu düşünüyorum.
Evet ama muhtemelen doğru olanı yapıyorsun, böyle bir teyze istiyorum😀
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Sergey.v
semt
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by semt »

Nastya GJ, seni kıçından mı sikti?
These users thanked the author semt for the post:
Sergey.v
Tuzlu su
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153

Unread post by Tuzlu su »

Annem bana, çocukluğumda onunla yattığımda amını karıştırmayı sevdiğimi, ilk başta buna karşı olduğunu ama sonra bunu kabul ettiğini ve kız kardeşimin yanında kaldığımda onunla birbirimize mastürbasyon yaptığımızı söyledi. .
These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 7):
Sibiryak89, SSK, Sergey.v, Tolkala, DEF#1, IDVS03082008, abartı
Endişeli
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Endişeli »

Oğlunuz ve annesi şanslı.
En büyük oğlum 13 yaşında, artık annesinin de ona seks öğretmesini isterim. Aksi takdirde, beş ya da altı yaşımdayken annemden bana amımı/hanım evladımı göstermesini istediğimi ama annemin reddettiğini hatırlıyorum. Daha sonra yardım etmek ya da en azından fark etmiyormuş gibi davranmak yerine mastürbasyon konusunda bana büyük bir skandal yaşattı.
Sonuç olarak bekaretimi 20 yaşımda kaybettim ve hayatım boyunca kadınlara karşı güvensiz oldum.
Oğullarımın benden daha mutlu olmasını ve her şeyi annelerinden öğrenmesini istiyorum. Neyse ki karım bir fahişe, bu yüzden umarım bu fırsattan memnun olur.
Beştau
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Orientation: biseksüel

Unread post by Beştau »

İyi anne, benimki bana göstermeyi reddetti (
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Bu anlaşılabilir bir durum, annem de bir kadın ve iyi ve düzenli sekse ihtiyacı var, özellikle de yakınlarda her zaman genç ve dik bir penis varsa, o zaman neden bundan faydalanmasın?
These users thanked the author Esnek for the post (total 3):
Adam07, Mart, DEF#1
Baba ve oğul
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Baba ve oğul »

oğlumla seks yapıyorum
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Frodo »

Tamamen saçmalık, güzel hikaye :cat1:
These users thanked the author Frodo for the post (total 14):
Tolyan, Gudgeon, Marinaa, palyaço, Mart, Belediye, 6996, Fedolar, Evgeniy-Spb, Tapkin, Manfred, diğer sen, Kostiai72, Juravl
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Nastya GJ: 13 Jun 2022, 11:05 İyi günler, paylaşıp fikrinizi almak istiyorum. Ailemde oğlumu yetiştiren tek kişi benim; kocam altı ayını iş gezilerinde geçiriyor, bu nedenle oğlumuzun doğumundan beri temelde birlikte yaşıyoruz. Şimdi 37 yaşındayım, çocuğum 14 yaşında. Başlangıçta kanuni bir şey yapmasını yasaklamamaya çalışıyorum ama ne isterse onu yapmaya çalışıyorum. 8 yaşındayken bir durum oldu. O banyo yapıyordu, ben de mutfaktaydım. Bana tanıklık ettiğini duydum. İçeri girdiğimde banyoda yükselticiyle. Ne olduğu sorulduğunda amını yıkadığını ve bir an çok memnun olduğunu, şimdi bunun ne olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. Çocukluğumdan beri onunla tabular olmadan iletişim kurmaya çalışıyorum ama burada neye cevap vereceğimi bilmiyordum. Doğru şeyi yapıp yapmadığını sorarak amıyla oynamaya başladı. Sonra her şeyi doğrudan söylemem gerektiğine karar verdim. Bunun mastürbasyon olduğunu, yakında sperm elde edeceğini, eğer bir erkek amını bir kızın içine koyarsa ve onu oraya buraya hareket ettirirse zevk alacağını ve ondan sperm akacağını, bu şekilde çoğaldıklarını anlattı. Elbette çok fazlaydı. Kızların amlarını nereye sokmaları gerektiğini ona göstermemi istedi. Tabletimi almaya gittim, biyolojiden bir resim buldum ve ona gösterdim. Banyodan sonra onu yatağına yatırırken pantolonunu çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Başkalarının önünde bunu yapmanın hoş olmadığını söyledim ve pantolonunu giydim. Sonra vajinama bakıp bakamayacağını sormaya başladı. Bunun doğru olmadığını anlatmaya çalıştım ama yalvardı. Sana göstereceğimi söyledim, hepsi bu. Yatağın önünde durdum, külotumu çıkardım ve bornozumu kaldırdım. Bunu görünce yaklaştı ve incelemeye başladı. İçeri girmemesini söyledim, biraz daha baktı ve sonra yattı. Ertesi gün benimle yatmak istedi, umursamadım. Uykuya daldığımda, rüya sırasında bir şeyin vajinama baskı yaptığını hissettim. Işığı açınca oğlumun aletini kasıklarıma yerleştirdiğini, külotunu çıkardığını ve amını bana sokmaya çalıştığını gördüm. Ne yaptığını sordum, söylediğim gibi yapmak istediğini söyledi. Annelerine bunu yapmadıklarını ve kendisinin henüz küçük olduğunu anlatmaya başladım. En azından bir kez denemem için bana yalvardı. Onun hâlâ küçük olduğunu, çabuk unutacağını ama şimdi geride kalacağını sanıyordum. Sadece bir kez söyledim. Çok sevindi. Sırt üstü yattım, külotumu çıkardım, onu bacaklarımın arasına koydum ve önce iç dudakları ayırıp deliği gösterdikten sonra amını deliklere yaslamasını istedim. Tam da bunu yaptı. Tabii ki amcığı küçüktü ama benim çok dar bir vajinam var, bu yüzden büyüklüğüne rağmen zevk aldım. İleri ve geri hareket etmesi gerektiğini açıkladıktan sonra ona el sallamaya başladım. Yaklaşık bir dakika kadar hareket etti ve sonra inleyerek geldi. Üzerimden kalktı, eliyle yapmaktan daha iyi olduğunu söyledi ve benim de zevk duyup duymadığımı sordu. Hissettiğimi söyledim ama daha uzun süre yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim dedi ve yattı. Doğru şeyi yapıp yapmadığımı merak ederek uzun süre uyuyamadım. Bir noktada oğlum kıçıma döndü ve amını çöreklerimin arasına bastırdı. Yine yanında duruyordu. Bitirmediğimi düşünerek mastürbasyonun uykuya dalmama yardımcı olacağına karar verdim. Sırt üstü yatıp amımı parmaklamaya başladım. Çok geçmeden yanlışlıkla küçük adamın amını elimle hissettim ve diğer elimle de onu çekiştirmeye başladım. Uyandı ve ne yaptığımı sordu, ben de eğlenmek istediğimi söyledim. Yardım edip edemeyeceğini sordu. Biraz düşündükten sonra elini içime koyup beni amcık gibi yapmasını istedim. O da buna uydu. Kısa süre sonra boşalmak üzere olduğumu hissettim ve bana bir kedi ile girmeyi ve bunu birlikte yapmayı teklif ettim. İçeri doğru hareket etmeye başladı ve ben de klitorisimi ovuşturdum. Bir süre sonra geldim ama yalnızdım. Onu üzerimden attım, önümde durmasını istedim ve ona oral seks yaptım. Zaten parlıyordu. O zaman 8 yaşındaydı. Onunla her konuda iletişim kuruyoruz ve bazen seks yapıyoruz. Penisi artık küçük değil, bu yüzden beni orgazma ulaştırıyor. Doğru, spermi olduğunda prezervatif kullanmanın öğretilmesi gerekiyordu. Oğluma hamile kalmak istemiyorum. Ancak bu hiç de sıradan bir durum değil. Pek çok şeyi yapabildiği göz önüne alındığında, seks için bir kız bulma konusunda oldukça yeteneklidir. Kural olarak, ya seks konusunda tavsiye ister ve ben ona pratikte gösteririm ya da ne gibi yeni şeyler öğrendiğimi sorarım. Ve birkaç kez kızı eve getirdi ve onu doğrudan orada olmaya ve bir şeyler önermeye davet etti. Yani oldukça yeterli ilişkilerimiz olduğunu düşünüyorum.
İlginç bir hikaye))
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130

Unread post by O Yanochka »

Endişeli: 26 Jun 2022, 09:47 Oğullarımın benden daha mutlu olmasını ve her şeyi annelerinden öğrenmesini istiyorum. Eşimin fahişe olması iyi bir şey, bu yüzden umarım bu fırsattan sadece memnun olur.
Karımın fahişe olduğu kavramı nedir? ? Ayrıca eşiniz başka bir erkekle sorunsuz bir şekilde cinsel ilişkiye girebiliyorsa, bu onun kendi oğluyla da bunu yapmak isteyeceği anlamına gelmez. İlk kez her şeyi kendiniz organize edin. En azından bir kez denerseniz, düzenli olarak gerçekleşeceğine eminim. Hatta diğer erkekler artık onunla ilgilenmeyecek bile olabilir. Benzer bir durumumuz var. İlk başta kocam sadece ima etti, ne demek istediğini anladım ama aptalı oynadım çünkü neye karar veremedim. Bu yıl mayıs ayında kocam, ben ve oğlum kırsaldaki kır evindeydik. Akşama doğru eşim hamamı ısıtıp oğlumu ve beni çağırdı. Hamamda beni örnek alarak oğluna cinsel eğitim vermeye başladı. Aynı gün uygulamalı ders de vardı. Ondan sonra her şey düzenli yapıldı ama bunun için köye gitmediğimiz açık. Haftada bir kez kocam beni oğlumun odasına gönderiyor.
Oldsnake2104
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75

Unread post by Oldsnake2104 »

Neden gönderiyor? Kendin için arzun yok mu? Oğlunuz seks hakkında ne düşünüyor?
These users thanked the author Oldsnake2104 for the post:
Kızgın Şahin
Balayı
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Balayı »

8 yaşında buna değer mi? Bir çeşit peri masalına benziyor.
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319

Unread post by Travolta »

Balayı: 05 Oct 2022, 11:01 8 yıla değer mi? Bir tür peri masalı gibi görünüyor.
İki yaşımda bile sikimin ayakta durduğunu hatırlıyorum
These users thanked the author Travolta for the post (total 6):
Herurg, VladdalV, Testosteron, Mart, Sibiryak89, DEF#1
Herurg
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 309

Unread post by Herurg »

Balayı, 8 yaşındayken zaten parmaklıyordum kendimi elle. Ve ondan önce, birkaç yıl boyunca amımı güçlü bir su akıntısına maruz bırakarak heyecan duydum.
These users thanked the author Herurg for the post:
Testosteron
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594

Unread post by Tavşan »

Herurg: 05 Oct 2022, 11:23 Balayı, 8 yaşındayım Zaten elle uğraştık. Ve ondan önce, birkaç yıl boyunca amımı güçlü bir su akıntısına maruz bırakarak heyecan duydum
ve bunu da yaptım, çok şiddetli sperm toksikozu yaşadım , henüz seks hakkında konuşmak için çok erken, burada yardıma ihtiyacım var evlatlar)
These users thanked the author Tavşan for the post (total 2):
Mart, Esinti
Lipton
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Lipton »

Tam olarak kaç yıl olduğunu söylemeyeceğim ama kalktım ve bir şekilde spermsiz geldim. Kediye baktıktan sonra.
asker-64
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by asker-64 »

peki şimdi sen ve oğlun nasılsınız? Her şeyi soruyor ve gösteriyorsunuz.
Ivan2013
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by Ivan2013 »

Harika bir hikaye. Bitirdim....
These users thanked the author Ivan2013 for the post (total 6):
Herurg, Mart, Sergey.v, asker-64, abartı, Stas99rus
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by Akran Gynt »

Çocukken annem beni hala küçük gördüğü için göğüslerimi yoğurmama ve çekmeme izin verdi, ancak gündüzleri bana amımı göstermedi ve geceleri karanlıkta parmaklarımla topladım. Parmaklarımı yukarı doğru hareket ettirdiğimde (şimdi klitoral bölge olduğunu anlıyorum), ıslandığında, parmaklarım mukusla kaplandığında ve onları koklamaktan hoşlanırdı. Bu koku amımı ayağa kaldırdı, başım döndü ve belli belirsiz başka bir şey istedim ama tam olarak ne olduğunu anlamadım! Ama onun amını hiç göremedim. Nasıl görünmeyi istesem de - mümkün değil! Yavaş yavaş, yaşım ilerledikçe annem amıyla daha az oynamama izin verdi ve bu en son yedinci sınıftayken onu becermeye çalıştığımda oldu. Benim için hiçbir şey yolunda gitmedi ve artık onunla yatmama izin vermedi. Onunla yaptığımız şakaları hatırlayarak külotunun üzerinde mastürbasyon yapmaya başladım.
These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 10):
Piero, VladdalV, Herurg, Cidden, Sibiryak89, Sergey.v, Evgeniy-Spb, PavelNokia, Mishanya090, 6996
Ivan2013
Flört etmek
Flört etmek

Aynı şeyi küçük kuzenimle de yaşadım. Ben 13 yaşındaydım. O ise 11 yaşındaydı. Beni aradı.
These users thanked the author Ivan2013 for the post (total 5):
Mart, Sibiryak89, Beethoven, DEF#1, abartı
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme

Ivan2013, aradım... ne olmuş yani? Nasıldı, söyle bana! Üstelik kuzenle olan ensest değil, sadece şımartıcı ve çocukça bir merak!
aleksey.malashihin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by aleksey.malashihin »

bir tür fantezi. bilim kurgu kategorisinden
These users thanked the author aleksey.malashihin for the post (total 2):
Büyüleyici, Stas99rus
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502

Unread post by 12345 »

Nastya GJ: 13 Jun 2022, 11:05 İyi günler, paylaşıp fikrinizi almak istiyorum. Ailemde oğlumu yetiştiren tek kişi benim; kocam altı ayını iş gezilerinde geçiriyor, bu nedenle oğlumuzun doğumundan beri temelde birlikte yaşıyoruz. Şimdi 37 yaşındayım, çocuğum 14 yaşında. Başlangıçta kanuni bir şey yapmasını yasaklamamaya çalışıyorum ama ne isterse onu yapmaya çalışıyorum. 8 yaşındayken bir durum oldu. O banyo yapıyordu, ben de mutfaktaydım. Bana tanıklık ettiğini duydum. İçeri girdiğimde, banyoda kemikli bir halde duruyordu. Ne olduğu sorulduğunda amını yıkadığını ve bir an çok memnun olduğunu, şimdi bunun ne olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. Çocukluğumdan beri onunla tabular olmadan iletişim kurmaya çalışıyorum ama burada neye cevap vereceğimi bilmiyordum. Doğru şeyi yapıp yapmadığını sorarak amıyla oynamaya başladı. Sonra her şeyi doğrudan söylemem gerektiğine karar verdim. Bunun mastürbasyon olduğunu, yakında sperm elde edeceğini, eğer bir erkek amını bir kızın içine koyarsa ve onu oraya buraya hareket ettirirse zevk alacağını ve ondan sperm akacağını, bu şekilde çoğaldıklarını anlattı. Elbette çok fazlaydı. Kızların amlarını nereye sokmaları gerektiğini ona göstermemi istedi. Tabletimi almaya gittim, biyolojiden bir resim buldum ve ona gösterdim. Banyodan sonra onu yatağına yatırırken pantolonunu çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Başkalarının önünde bunu yapmanın hoş olmadığını söyledim ve pantolonunu giydim. Sonra vajinama bakıp bakamayacağını sormaya başladı. Bunun doğru olmadığını anlatmaya çalıştım ama yalvardı. Sana göstereceğimi söyledim, hepsi bu. Yatağın önünde durdum, külotumu çıkardım ve bornozumu kaldırdım. Bunu görünce yaklaştı ve incelemeye başladı. İçeri girmemesini söyledim, biraz daha baktı ve sonra yattı. Ertesi gün benimle yatmak istedi, umursamadım. Uykuya daldığımda, rüya sırasında bir şeyin vajinama baskı yaptığını hissettim. Işığı açınca oğlumun aletini kasıklarıma yerleştirdiğini, külotunu çıkardığını ve amını bana sokmaya çalıştığını gördüm. Ne yaptığını sordum, söylediğim gibi yapmak istediğini söyledi. Annelerine bunu yapmadıklarını ve kendisinin henüz küçük olduğunu anlatmaya başladım. En azından bir kez denemem için bana yalvardı. Onun hâlâ küçük olduğunu, çabuk unutacağını ama şimdi geride kalacağını sanıyordum. Sadece bir kez söyledim. Çok sevindi. Sırt üstü yattım, külotumu çıkardım, onu bacaklarımın arasına koydum ve önce iç dudakları ayırıp deliği gösterdikten sonra amını deliklere yaslamasını istedim. Tam da bunu yaptı. Tabii ki amcığı küçüktü ama benim çok dar bir vajinam var, bu yüzden büyüklüğüne rağmen zevk aldım. İleri ve geri hareket etmesi gerektiğini açıkladıktan sonra ona el sallamaya başladım. Yaklaşık bir dakika kadar hareket etti ve sonra inleyerek geldi. Üzerimden kalktı, eliyle yapmaktan daha iyi olduğunu söyledi ve benim de zevk duyup duymadığımı sordu. Hissettiğimi söyledim ama daha uzun süre yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim dedi ve yattı. Doğru şeyi yapıp yapmadığımı merak ederek uzun süre uyuyamadım. Bir noktada oğlum kıçıma döndü ve amını çöreklerimin arasına bastırdı. Yine yanında duruyordu. Bitirmediğimi düşünerek mastürbasyonun uykuya dalmama yardımcı olacağına karar verdim. Sırt üstü yatıp amımı parmaklamaya başladım. Çok geçmeden yanlışlıkla küçük adamın amını elimle hissettim ve diğer elimle de onu çekiştirmeye başladım. Uyandı ve ne yaptığımı sordu, ben de eğlenmek istediğimi söyledim. Yardım edip edemeyeceğini sordu. Biraz düşündükten sonra elini içime koyup beni amcık gibi yapmasını istedim. O da buna uydu. Kısa süre sonra boşalmak üzere olduğumu hissettim ve bana bir kedi ile girmeyi ve bunu birlikte yapmayı teklif ettim. İçeri doğru hareket etmeye başladı ve ben de klitorisimi ovuşturdum. Bir süre sonra geldim ama yalnızdım. Onu üzerimden attım, önümde durmasını istedim ve ona oral seks yaptım. Zaten parlıyordu. O zaman 8 yaşındaydı. Onunla her konuda iletişim kuruyoruz ve bazen seks yapıyoruz. Penisi artık küçük değil, bu yüzden beni orgazma ulaştırıyor. Doğru, spermi olduğunda prezervatif kullanmanın öğretilmesi gerekiyordu. Oğluma hamile kalmak istemiyorum. Ancak bu hiç de sıradan bir durum değil. Pek çok şeyi yapabildiği göz önüne alındığında, seks için bir kız bulma konusunda oldukça yeteneklidir. Kural olarak, ya seks konusunda tavsiye ister ve ben ona pratikte gösteririm ya da ne gibi yeni şeyler öğrendiğimi sorarım. Ve birkaç kez kızı eve getirdi ve onu doğrudan orada olmaya ve bir şeyler önermeye davet etti. Yani tamamen yeterli bir ilişkimiz olduğunu düşünüyorum.
Genç bir mastürbasyoncunun fantezisi.
These users thanked the author 12345 for the post (total 3):
Mart, İskender, Stas99rus
Ivan2013
Flört etmek
Flört etmek

Peer Gynt, yatağına seslendi ve bana dokun dedi göğüsler. Daha sonra penisini okşadı. Sikimi klitoriste kaybettim ve onun kıçına girdim. Bekaretini korudu.
These users thanked the author Ivan2013 for the post:
Stas99rus
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme

Ivan2013, Ve 11 yaşındayken zaten sahip olduğu göğüsler mi? Eğlenceli...
These users thanked the author Akran Gynt for the post:
Sibiryak89
palyaço
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by palyaço »

Nastya GJ: 13 Jun 2022, 11:05 İyi günler, paylaşıp fikrinizi almak istiyorum. Ailemde oğlumu yetiştiren tek kişi benim; kocam altı ayını iş gezilerinde geçiriyor, bu nedenle oğlumuzun doğumundan beri temelde birlikte yaşıyoruz. Şimdi 37 yaşındayım, çocuğum 14 yaşında.
Hayal gücüm bana bu hikayeyi tek parmağıyla ve diğer eliyle yazan sivilceli bir öncüyü resmediyor zaten şeytani el işi yüzünden dumanı tüten doyumsuz amını kovalıyor...
These users thanked the author palyaço for the post (total 6):
Mart, 6996, İskoç, Piero, Juravl, Stas99rus
Testosteron
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by Testosteron »

Balayı, Neden bir peri masalına benziyor? Mesela birinci sınıftayken ablamı gözetliyor ve deli gibi mastürbasyon yapıyordum! Kapsülüm kristal gibi duruyordu ve orgazm vardı, sadece sperm olmadan...
These users thanked the author Testosteron for the post (total 3):
Herurg, Mart, DEF#1
okçuluk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55

Unread post by okçuluk »

Evet, tüm bu ahlaksız hikaye saçmalık. Yapay görünüyor ve bir kılavuza göre yazılmış bir doldurma gibi görünüyor.
These users thanked the author okçuluk for the post (total 4):
Mart, 6996, Tekrar Geri Dön, Stas99rus
jonny_t
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by jonny_t »

Viyana Ormanı Masalları. Samimi konularda her şeyin nasıl yürüdüğünü nasıl anlatabilirim, böylece anne "açık sözlü" olur ve çocuğun külotunda nasıl şanslı olduğu, bu yüzden anne "akar" ve yenik düşer. Ah ve hikaye anlatıcıları
These users thanked the author jonny_t for the post (total 2):
Mart, Stas99rus
Yenmek
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by Yenmek »

Nastya GJ, Nastya GJ, bir fotoğraf veya video göster. Hikaye şüpheli
Wot_ja
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286

Unread post by Wot_ja »

Baba ve oğul ve o kaç yaşında?

1 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Balayı, hala ayakta
masha.gorina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by masha.gorina »

Her zaman evde yürüyordum ve sadece çıplak yürüyordum. Oğlum 12 yaşındayken onu heyecanlandırdığımı fark ettim ve ilk gece onu benimle yatmaya davet ettim. birlikte onu erkek yaptım. Şimdi ben 53 yaşındayım, oğlum da evli. Ama yine de her buluştuğumuzda seks yapıyoruz. Oğlum hayatında benden daha iyi seks yapan bir kadınla tanışmadığını söylüyor.
SergeyVlad
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28

Unread post by SergeyVlad »

Oğul ve anne arasındaki sevgi harikadır)
These users thanked the author SergeyVlad for the post (total 6):
Wot_ja, 12345, Julikos, Esinti, Esnek, DEF#1
Süpürme
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Unread post by Süpürme »

SergeyVlad: 29 Oct 2022, 05:08 Bir oğul ile anne arasındaki sevgi harikadır)
Tartışmalı bir soru.
Tabii eğer çok şey öğretebilirse de kendisi nasıl ve kompleksler olmadan biliyor.
These users thanked the author Süpürme for the post (total 6):
12345, annem adam yaptı, Sibiryak89, kaptan63, S.E.R.A.F.II. M, edgard.shuhard
SergeyVlad
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28

Unread post by SergeyVlad »

Tabii ki) O zaman yakınlık içinde birbirinize neşe verebilirsiniz
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

masha.gorina: 29 Oct 2022, 04:59 Yanıt: Oğluyla ensest çocukluğumdan beriŞikayetKısa alıntıTeşekkür ederim
Masha.gorina’dan mesaj » Bugün, 04:59

Her zaman eve giderdim ve sadece çıplak giderdim. Ayrıca her zaman çıplak uyuyorum. Oğlum 12 yaşındayken onu heyecanlandırdığımı fark ettim ve onu benimle yatmaya davet ettim. Ben 53 yaşındayım ve oğlum da 34 yaşında. Ama yine de her buluştuğumuzda seks yapıyoruz. Oğlum hayatında benden daha iyi seks yapan bir kadınla tanışmadığını söylüyor.
Peki kocanız tüm bunlara nasıl tepki veriyor? Bir kadın olarak oğlunuza başka bir kadından veya eşinizden daha fazla ne verebilirsiniz? Oğlunuz bu duruma ne diyor?
masha.gorina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by masha.gorina »

Kocam, oğluna seksi yalnızca bir annenin öğretmesi gerektiği konusunda benimle aynı fikirde.
These users thanked the author masha.gorina for the post (total 7):
Sibiryak89, annem adam yaptı, Evgeniy-Spb, Şalun70, Tolkala, sadece82, edgard.shuhard
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ivan2013: 15 Oct 2022, 17:20 Harika bir hikaye. Bitirdim...
Elinizi değiştirin, eğrilik🤣 ;
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
okçuluk
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”