Çocukluğundan beri oğluyla ensest
-
- Potansiyel seks nesnesi

İyi günler, paylaşıp fikrinizi almak istiyorum. Ailemde oğlumu yetiştiren tek kişi benim; kocam altı ayını iş gezilerinde geçiriyor, bu nedenle oğlumuzun doğumundan beri temelde birlikte yaşıyoruz. Şimdi 37 yaşındayım, çocuğum 14 yaşında. Başlangıçta kanuni bir şey yapmasını yasaklamamaya çalışıyorum ama ne isterse onu yapmaya çalışıyorum. 8 yaşındayken bir durum oldu. O banyo yapıyordu, ben de mutfaktaydım. Bana tanıklık ettiğini duydum. İçeri girdiğimde, banyoda kemikli bir halde duruyordu. Ne olduğu sorulduğunda amını yıkadığını ve bir an çok memnun olduğunu, şimdi bunun ne olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. Çocukluğumdan beri onunla tabular olmadan iletişim kurmaya çalışıyorum ama burada neye cevap vereceğimi bilmiyordum. Doğru şeyi yapıp yapmadığını sorarak amıyla oynamaya başladı. Sonra her şeyi doğrudan söylemem gerektiğine karar verdim. Bunun mastürbasyon olduğunu, yakında sperm elde edeceğini, eğer bir erkek amını bir kızın içine koyarsa ve onu oraya buraya hareket ettirirse zevk alacağını ve ondan sperm akacağını, bu şekilde çoğaldıklarını anlattı. Elbette çok fazlaydı. Kızların amlarını nereye sokmaları gerektiğini ona göstermemi istedi. Tabletimi almaya gittim, biyolojiden bir resim buldum ve ona gösterdim. Banyodan sonra onu yatağına yatırırken pantolonunu çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Başkalarının önünde bunu yapmanın hoş olmadığını söyledim ve pantolonunu giydim. Sonra vajinama bakıp bakamayacağını sormaya başladı. Bunun doğru olmadığını anlatmaya çalıştım ama yalvardı. Sana göstereceğimi söyledim, hepsi bu. Yatağın önünde durdum, külotumu çıkardım ve bornozumu kaldırdım. Bunu görünce yaklaştı ve incelemeye başladı. İçeri girmemesini söyledim, biraz daha baktı ve sonra yattı. Ertesi gün benimle yatmak istedi, umursamadım. Uykuya daldığımda, rüya sırasında bir şeyin vajinama baskı yaptığını hissettim. Işığı açınca oğlumun aletini kasıklarıma yerleştirdiğini, külotunu çıkardığını ve amını bana sokmaya çalıştığını gördüm. Ne yaptığını sordum, söylediğim gibi yapmak istediğini söyledi. Annelerine bunu yapmadıklarını ve kendisinin henüz küçük olduğunu anlatmaya başladım. En azından bir kez denemem için bana yalvardı. Onun hâlâ küçük olduğunu, çabuk unutacağını ama şimdi geride kalacağını sanıyordum. Sadece bir kez söyledim. Çok sevindi. Sırt üstü yattım, külotumu çıkardım, onu bacaklarımın arasına koydum ve önce iç dudakları ayırıp deliği gösterdikten sonra amını deliklere yaslamasını istedim. Tam da bunu yaptı. Tabii ki amcığı küçüktü ama benim çok dar bir vajinam var, bu yüzden büyüklüğüne rağmen zevk aldım. İleriye ve geri hareket etmesi gerektiğini açıkladıktan sonra ona sallanmaya başladım. Yaklaşık bir dakika hareket etti ve sonra bir inilti ile geldi. Üzerimden kalktı, eliyle yapmaktan daha iyi olduğunu söyledi ve benim de zevk duyup duymadığımı sordu. Hissettiğimi söyledim ama daha uzun süre yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim dedi ve yattı. Doğru şeyi yapıp yapmadığımı merak ederek uzun süre uyuyamadım. Bir noktada oğlum kıçıma döndü ve amını çöreklerimin arasına bastırdı. Yine yanında duruyordu. Bitirmediğimi düşünerek mastürbasyonun uykuya dalmama yardımcı olacağına karar verdim. Sırt üstü yatıp amımı parmaklamaya başladım. Çok geçmeden yanlışlıkla küçük adamın amını elimle hissettim ve diğer elimle de onu çekiştirmeye başladım. Uyandı ve ne yaptığımı sordu, ben de eğlenmek istediğimi söyledim. Yardım edip edemeyeceğini sordu. Biraz düşündükten sonra elini içime koyup beni amcık gibi yapmasını istedim. O da buna uydu. Kısa süre sonra boşalmak üzere olduğumu hissettim ve bana bir kedi ile girmeyi ve bunu birlikte yapmayı teklif ettim. İçeri doğru hareket etmeye başladı ve ben de klitorisimi ovuşturdum. Bir süre sonra geldim ama yalnızdım. Onu üzerimden attım, önümde durmasını istedim ve ona oral seks yaptım. Zaten parlıyordu. O zaman 8 yaşındaydı. Onunla her konuda iletişim kuruyoruz ve bazen seks yapıyoruz. Penisi artık küçük değil, bu yüzden beni orgazma getiriyor. Doğru, spermi olduğunda prezervatif kullanmanın öğretilmesi gerekiyordu. Oğluma hamile kalmak istemiyorum. Ancak bu hiç de sıradan bir durum değil. Pek çok şeyi yapabildiği göz önüne alındığında, seks için bir kız bulma konusunda oldukça yeteneklidir. Kural olarak, ya seks konusunda tavsiye ister ve ben ona pratikte gösteririm ya da ne gibi yeni şeyler öğrendiğimi sorarım. Ve birkaç kez kızı eve getirdi ve onu doğrudan orada olmaya ve bir şeyler önermeye davet etti. Dolayısıyla oldukça yeterli ilişkilerimiz olduğunu düşünüyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Oğlumla çocukluğumdan beri ensest ilişki
Nastya GJ, cesurca!
- These users thanked the author Barmaleykin_47 for the post (total 3):
- Sergey.v, Kızgın Şahin, DEF#1
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Evet ama muhtemelen doğru olanı yapıyorsun, böyle bir teyze istiyorumNastya GJ: ↑13 Jun 2022, 11:05 İyi günler, paylaşıp fikrinizi almak istiyorum. Ailemde oğlumu yetiştiren tek kişi benim; kocam altı ayını iş gezilerinde geçiriyor, bu nedenle oğlumuzun doğumundan beri temelde birlikte yaşıyoruz. Şimdi 37 yaşındayım, çocuğum 14 yaşında. Başlangıçta kanuni bir şey yapmasını yasaklamamaya çalışıyorum ama ne isterse onu yapmaya çalışıyorum. 8 yaşındayken bir durum oldu. O banyo yapıyordu, ben de mutfaktaydım. Bana tanıklık ettiğini duydum. İçeri girdiğimde, banyoda kemikli bir halde duruyordu. Ne olduğu sorulduğunda amını yıkadığını ve bir an çok memnun olduğunu, şimdi bunun ne olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. Çocukluğumdan beri onunla tabular olmadan iletişim kurmaya çalışıyorum ama burada neye cevap vereceğimi bilmiyordum. Doğru şeyi yapıp yapmadığını sorarak amıyla oynamaya başladı. Sonra her şeyi doğrudan söylemem gerektiğine karar verdim. Bunun mastürbasyon olduğunu, yakında sperm elde edeceğini, eğer bir erkek amını bir kızın içine koyarsa ve onu oraya buraya hareket ettirirse zevk alacağını ve ondan sperm akacağını, bu şekilde çoğaldıklarını anlattı. Elbette çok fazlaydı. Kızların amlarını nereye sokmaları gerektiğini ona göstermemi istedi. Tabletimi almaya gittim, biyolojiden bir resim buldum ve ona gösterdim. Banyodan sonra onu yatağına yatırırken pantolonunu çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Başkalarının önünde bunu yapmanın hoş olmadığını söyledim ve pantolonunu giydim. Sonra vajinama bakıp bakamayacağını sormaya başladı. Bunun doğru olmadığını anlatmaya çalıştım ama yalvardı. Sana göstereceğimi söyledim, hepsi bu. Yatağın önünde durdum, külotumu çıkardım ve bornozumu kaldırdım. Bunu görünce yaklaştı ve incelemeye başladı. İçeri girmemesini söyledim, biraz daha baktı ve sonra yattı. Ertesi gün benimle yatmak istedi, umursamadım. Uykuya daldığımda, rüya sırasında bir şeyin vajinama baskı yaptığını hissettim. Işığı açınca oğlumun aletini kasıklarıma yerleştirdiğini, külotunu çıkardığını ve amını bana sokmaya çalıştığını gördüm. Ne yaptığını sordum, söylediğim gibi yapmak istediğini söyledi. Annelerine bunu yapmadıklarını ve kendisinin henüz küçük olduğunu anlatmaya başladım. En azından bir kez denemem için bana yalvardı. Onun hâlâ küçük olduğunu, çabuk unutacağını ama şimdi geride kalacağını sanıyordum. Sadece bir kez söyledim. Çok sevindi. Sırt üstü yattım, külotumu çıkardım, onu bacaklarımın arasına koydum ve önce iç dudakları ayırıp deliği gösterdikten sonra amını deliklere yaslamasını istedim. Tam da bunu yaptı. Tabii ki amcığı küçüktü ama benim çok dar bir vajinam var, bu yüzden büyüklüğüne rağmen zevk aldım. İleri ve geri hareket etmesi gerektiğini açıkladıktan sonra ona el sallamaya başladım. Yaklaşık bir dakika kadar hareket etti ve sonra inleyerek geldi. Üzerimden kalktı, eliyle yapmaktan daha iyi olduğunu söyledi ve benim de zevk duyup duymadığımı sordu. Hissettiğimi söyledim ama daha uzun süre yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim dedi ve yattı. Doğru şeyi yapıp yapmadığımı merak ederek uzun süre uyuyamadım. Bir noktada oğlum kıçıma döndü ve amını çöreklerimin arasına bastırdı. Yine yanında duruyordu. Bitirmediğimi düşünerek mastürbasyonun uykuya dalmama yardımcı olacağına karar verdim. Sırt üstü yatıp amımı parmaklamaya başladım. Çok geçmeden yanlışlıkla küçük adamın amını elimle hissettim ve diğer elimle de onu çekiştirmeye başladım. Uyandı ve ne yaptığımı sordu, ben de eğlenmek istediğimi söyledim. Yardım edip edemeyeceğini sordu. Biraz düşündükten sonra elini içime koyup beni amcık gibi yapmasını istedim. O da buna uydu. Kısa süre sonra boşalmak üzere olduğumu hissettim ve bana bir kedi ile girmeyi ve bunu birlikte yapmayı teklif ettim. İçeri doğru hareket etmeye başladı ve ben de klitorisimi ovuşturdum. Bir süre sonra geldim ama yalnızdım. Onu üzerimden attım, önümde durmasını istedim ve ona oral seks yaptım. Zaten parlıyordu. O zaman 8 yaşındaydı. Onunla her konuda iletişim kuruyoruz ve bazen seks yapıyoruz. Penisi artık küçük değil, bu yüzden beni orgazma ulaştırıyor. Doğru, spermi olduğunda prezervatif kullanmanın öğretilmesi gerekiyordu. Oğluma hamile kalmak istemiyorum. Ancak bu hiç de sıradan bir durum değil. Pek çok şeyi yapabildiği göz önüne alındığında, seks için bir kız bulma konusunda oldukça yeteneklidir. Kural olarak, ya seks konusunda tavsiye ister ve ben ona pratikte gösteririm ya da ne gibi yeni şeyler öğrendiğimi sorarım. Ve birkaç kez kızı eve getirdi ve onu doğrudan orada olmaya ve bir şeyler önermeye davet etti. Yani gayet yeterli ilişkilerimiz olduğunu düşünüyorum.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Sergey.v
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
Annem bana, çocukluğumda onunla yattığımda amını karıştırmayı sevdiğimi, ilk başta buna karşı olduğunu ama sonra bunu kabul ettiğini ve kız kardeşimin yanında kaldığımda onunla birbirimize mastürbasyon yaptığımızı söyledi. .
- These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 7):
- Sibiryak89, SSK, Sergey.v, Tolkala, DEF#1, IDVS03082008, abartı
-
Oğlunuz ve annesi şanslı.
En büyük oğlum 13 yaşında, artık annesinin de ona seks öğretmesini isterim. Aksi takdirde, beş ya da altı yaşımdayken annemden bana amımı/hanım evladımı göstermesini istediğimi ama annemin reddettiğini hatırlıyorum. Daha sonra yardım etmek ya da en azından fark etmiyormuş gibi davranmak yerine mastürbasyon konusunda bana büyük bir skandal yaşattı.
Sonuç olarak bekaretimi 20 yaşımda kaybettim ve hayatım boyunca kadınlara karşı güvensiz oldum.
Oğullarımın benden daha mutlu olmasını ve her şeyi annelerinden öğrenmesini istiyorum. Neyse ki karım bir fahişe, bu yüzden umarım bu fırsattan memnun olur.
En büyük oğlum 13 yaşında, artık annesinin de ona seks öğretmesini isterim. Aksi takdirde, beş ya da altı yaşımdayken annemden bana amımı/hanım evladımı göstermesini istediğimi ama annemin reddettiğini hatırlıyorum. Daha sonra yardım etmek ya da en azından fark etmiyormuş gibi davranmak yerine mastürbasyon konusunda bana büyük bir skandal yaşattı.
Sonuç olarak bekaretimi 20 yaşımda kaybettim ve hayatım boyunca kadınlara karşı güvensiz oldum.
Oğullarımın benden daha mutlu olmasını ve her şeyi annelerinden öğrenmesini istiyorum. Neyse ki karım bir fahişe, bu yüzden umarım bu fırsattan memnun olur.
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Bu anlaşılabilir bir durum, annem de bir kadın ve iyi ve düzenli sekse ihtiyacı var, özellikle de yakınlarda her zaman genç ve dik bir penis varsa, o zaman neden bundan faydalanmasın?
-
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
-
- Nirvana’dayım
İlginç bir hikaye))Nastya GJ: ↑13 Jun 2022, 11:05 İyi günler, paylaşıp fikrinizi almak istiyorum. Ailemde oğlumu yetiştiren tek kişi benim; kocam altı ayını iş gezilerinde geçiriyor, bu nedenle oğlumuzun doğumundan beri temelde birlikte yaşıyoruz. Şimdi 37 yaşındayım, çocuğum 14 yaşında. Başlangıçta kanuni bir şey yapmasını yasaklamamaya çalışıyorum ama ne isterse onu yapmaya çalışıyorum. 8 yaşındayken bir durum oldu. O banyo yapıyordu, ben de mutfaktaydım. Bana tanıklık ettiğini duydum. İçeri girdiğimde banyoda yükselticiyle. Ne olduğu sorulduğunda amını yıkadığını ve bir an çok memnun olduğunu, şimdi bunun ne olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. Çocukluğumdan beri onunla tabular olmadan iletişim kurmaya çalışıyorum ama burada neye cevap vereceğimi bilmiyordum. Doğru şeyi yapıp yapmadığını sorarak amıyla oynamaya başladı. Sonra her şeyi doğrudan söylemem gerektiğine karar verdim. Bunun mastürbasyon olduğunu, yakında sperm elde edeceğini, eğer bir erkek amını bir kızın içine koyarsa ve onu oraya buraya hareket ettirirse zevk alacağını ve ondan sperm akacağını, bu şekilde çoğaldıklarını anlattı. Elbette çok fazlaydı. Kızların amlarını nereye sokmaları gerektiğini ona göstermemi istedi. Tabletimi almaya gittim, biyolojiden bir resim buldum ve ona gösterdim. Banyodan sonra onu yatağına yatırırken pantolonunu çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Başkalarının önünde bunu yapmanın hoş olmadığını söyledim ve pantolonunu giydim. Sonra vajinama bakıp bakamayacağını sormaya başladı. Bunun doğru olmadığını anlatmaya çalıştım ama yalvardı. Sana göstereceğimi söyledim, hepsi bu. Yatağın önünde durdum, külotumu çıkardım ve bornozumu kaldırdım. Bunu görünce yaklaştı ve incelemeye başladı. İçeri girmemesini söyledim, biraz daha baktı ve sonra yattı. Ertesi gün benimle yatmak istedi, umursamadım. Uykuya daldığımda, rüya sırasında bir şeyin vajinama baskı yaptığını hissettim. Işığı açınca oğlumun aletini kasıklarıma yerleştirdiğini, külotunu çıkardığını ve amını bana sokmaya çalıştığını gördüm. Ne yaptığını sordum, söylediğim gibi yapmak istediğini söyledi. Annelerine bunu yapmadıklarını ve kendisinin henüz küçük olduğunu anlatmaya başladım. En azından bir kez denemem için bana yalvardı. Onun hâlâ küçük olduğunu, çabuk unutacağını ama şimdi geride kalacağını sanıyordum. Sadece bir kez söyledim. Çok sevindi. Sırt üstü yattım, külotumu çıkardım, onu bacaklarımın arasına koydum ve önce iç dudakları ayırıp deliği gösterdikten sonra amını deliklere yaslamasını istedim. Tam da bunu yaptı. Tabii ki amcığı küçüktü ama benim çok dar bir vajinam var, bu yüzden büyüklüğüne rağmen zevk aldım. İleri ve geri hareket etmesi gerektiğini açıkladıktan sonra ona el sallamaya başladım. Yaklaşık bir dakika kadar hareket etti ve sonra inleyerek geldi. Üzerimden kalktı, eliyle yapmaktan daha iyi olduğunu söyledi ve benim de zevk duyup duymadığımı sordu. Hissettiğimi söyledim ama daha uzun süre yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim dedi ve yattı. Doğru şeyi yapıp yapmadığımı merak ederek uzun süre uyuyamadım. Bir noktada oğlum kıçıma döndü ve amını çöreklerimin arasına bastırdı. Yine yanında duruyordu. Bitirmediğimi düşünerek mastürbasyonun uykuya dalmama yardımcı olacağına karar verdim. Sırt üstü yatıp amımı parmaklamaya başladım. Çok geçmeden yanlışlıkla küçük adamın amını elimle hissettim ve diğer elimle de onu çekiştirmeye başladım. Uyandı ve ne yaptığımı sordu, ben de eğlenmek istediğimi söyledim. Yardım edip edemeyeceğini sordu. Biraz düşündükten sonra elini içime koyup beni amcık gibi yapmasını istedim. O da buna uydu. Kısa süre sonra boşalmak üzere olduğumu hissettim ve bana bir kedi ile girmeyi ve bunu birlikte yapmayı teklif ettim. İçeri doğru hareket etmeye başladı ve ben de klitorisimi ovuşturdum. Bir süre sonra geldim ama yalnızdım. Onu üzerimden attım, önümde durmasını istedim ve ona oral seks yaptım. Zaten parlıyordu. O zaman 8 yaşındaydı. Onunla her konuda iletişim kuruyoruz ve bazen seks yapıyoruz. Penisi artık küçük değil, bu yüzden beni orgazma ulaştırıyor. Doğru, spermi olduğunda prezervatif kullanmanın öğretilmesi gerekiyordu. Oğluma hamile kalmak istemiyorum. Ancak bu hiç de sıradan bir durum değil. Pek çok şeyi yapabildiği göz önüne alındığında, seks için bir kız bulma konusunda oldukça yeteneklidir. Kural olarak, ya seks konusunda tavsiye ister ve ben ona pratikte gösteririm ya da ne gibi yeni şeyler öğrendiğimi sorarım. Ve birkaç kez kızı eve getirdi ve onu doğrudan orada olmaya ve bir şeyler önermeye davet etti. Yani oldukça yeterli ilişkilerimiz olduğunu düşünüyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Karımın fahişe olduğu kavramı nedir? ? Ayrıca eşiniz başka bir erkekle sorunsuz bir şekilde cinsel ilişkiye girebiliyorsa, bu onun kendi oğluyla da bunu yapmak isteyeceği anlamına gelmez. İlk kez her şeyi kendiniz organize edin. En azından bir kez denerseniz, düzenli olarak gerçekleşeceğine eminim. Hatta diğer erkekler artık onunla ilgilenmeyecek bile olabilir. Benzer bir durumumuz var. İlk başta kocam sadece ima etti, ne demek istediğini anladım ama aptalı oynadım çünkü neye karar veremedim. Bu yıl mayıs ayında kocam, ben ve oğlum kırsaldaki kır evindeydik. Akşama doğru eşim hamamı ısıtıp oğlumu ve beni çağırdı. Hamamda beni örnek alarak oğluna cinsel eğitim vermeye başladı. Aynı gün uygulamalı ders de vardı. Ondan sonra her şey düzenli yapıldı ama bunun için köye gitmediğimiz açık. Haftada bir kez kocam beni oğlumun odasına gönderiyor.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 18):
- Tolkala, Oldsnake2104, annem adam yaptı, Fargal94, VladdalV, Cidden, Sibiryak89, Popülatör, kaptan63, Julikos, Evgeniy-Spb, Beethoven, PavelNokia, DEF#1, IDVS03082008, sadece82, tahmini, edgard.shuhard
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Neden gönderiyor? Kendin için arzun yok mu? Oğlunuz seks hakkında ne düşünüyor?
- These users thanked the author Oldsnake2104 for the post:
- Kızgın Şahin
-
8 yaşında buna değer mi? Bir çeşit peri masalına benziyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
İki yaşımda bile sikimin ayakta durduğunu hatırlıyorum
- These users thanked the author Travolta for the post (total 6):
- Herurg, VladdalV, Testosteron, Mart, Sibiryak89, DEF#1
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
Balayı, 8 yaşındayken zaten parmaklıyordum kendimi elle. Ve ondan önce, birkaç yıl boyunca amımı güçlü bir su akıntısına maruz bırakarak heyecan duydum.
- These users thanked the author Herurg for the post:
- Testosteron
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
ve bunu da yaptım, çok şiddetli sperm toksikozu yaşadım , henüz seks hakkında konuşmak için çok erken, burada yardıma ihtiyacım var evlatlar)
-
Tam olarak kaç yıl olduğunu söylemeyeceğim ama kalktım ve bir şekilde spermsiz geldim. Kediye baktıktan sonra.
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
peki şimdi sen ve oğlun nasılsınız? Her şeyi soruyor ve gösteriyorsunuz.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
Çocukken annem beni hala küçük gördüğü için göğüslerimi yoğurmama ve çekmeme izin verdi, ancak gündüzleri bana amımı göstermedi ve geceleri karanlıkta parmaklarımla topladım. Parmaklarımı yukarı doğru hareket ettirdiğimde (şimdi klitoral bölge olduğunu anlıyorum), ıslandığında, parmaklarım mukusla kaplandığında ve onları koklamaktan hoşlanırdı. Bu koku amımı ayağa kaldırdı, başım döndü ve belli belirsiz başka bir şey istedim ama tam olarak ne olduğunu anlamadım! Ama onun amını hiç göremedim. Nasıl görünmeyi istesem de - mümkün değil! Yavaş yavaş, yaşım ilerledikçe annem amıyla daha az oynamama izin verdi ve bu en son yedinci sınıftayken onu becermeye çalıştığımda oldu. Benim için hiçbir şey yolunda gitmedi ve artık onunla yatmama izin vermedi. Onunla yaptığımız şakaları hatırlayarak külotunun üzerinde mastürbasyon yapmaya başladım.
- These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 10):
- Piero, VladdalV, Herurg, Cidden, Sibiryak89, Sergey.v, Evgeniy-Spb, PavelNokia, Mishanya090, 6996
-
- Flört etmek
Aynı şeyi küçük kuzenimle de yaşadım. Ben 13 yaşındaydım. O ise 11 yaşındaydı. Beni aradı.
-
- ön sevişme
Ivan2013, aradım... ne olmuş yani? Nasıldı, söyle bana! Üstelik kuzenle olan ensest değil, sadece şımartıcı ve çocukça bir merak!
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
bir tür fantezi. bilim kurgu kategorisinden
- These users thanked the author aleksey.malashihin for the post (total 2):
- Büyüleyici, Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Genç bir mastürbasyoncunun fantezisi.Nastya GJ: ↑13 Jun 2022, 11:05 İyi günler, paylaşıp fikrinizi almak istiyorum. Ailemde oğlumu yetiştiren tek kişi benim; kocam altı ayını iş gezilerinde geçiriyor, bu nedenle oğlumuzun doğumundan beri temelde birlikte yaşıyoruz. Şimdi 37 yaşındayım, çocuğum 14 yaşında. Başlangıçta kanuni bir şey yapmasını yasaklamamaya çalışıyorum ama ne isterse onu yapmaya çalışıyorum. 8 yaşındayken bir durum oldu. O banyo yapıyordu, ben de mutfaktaydım. Bana tanıklık ettiğini duydum. İçeri girdiğimde, banyoda kemikli bir halde duruyordu. Ne olduğu sorulduğunda amını yıkadığını ve bir an çok memnun olduğunu, şimdi bunun ne olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. Çocukluğumdan beri onunla tabular olmadan iletişim kurmaya çalışıyorum ama burada neye cevap vereceğimi bilmiyordum. Doğru şeyi yapıp yapmadığını sorarak amıyla oynamaya başladı. Sonra her şeyi doğrudan söylemem gerektiğine karar verdim. Bunun mastürbasyon olduğunu, yakında sperm elde edeceğini, eğer bir erkek amını bir kızın içine koyarsa ve onu oraya buraya hareket ettirirse zevk alacağını ve ondan sperm akacağını, bu şekilde çoğaldıklarını anlattı. Elbette çok fazlaydı. Kızların amlarını nereye sokmaları gerektiğini ona göstermemi istedi. Tabletimi almaya gittim, biyolojiden bir resim buldum ve ona gösterdim. Banyodan sonra onu yatağına yatırırken pantolonunu çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Başkalarının önünde bunu yapmanın hoş olmadığını söyledim ve pantolonunu giydim. Sonra vajinama bakıp bakamayacağını sormaya başladı. Bunun doğru olmadığını anlatmaya çalıştım ama yalvardı. Sana göstereceğimi söyledim, hepsi bu. Yatağın önünde durdum, külotumu çıkardım ve bornozumu kaldırdım. Bunu görünce yaklaştı ve incelemeye başladı. İçeri girmemesini söyledim, biraz daha baktı ve sonra yattı. Ertesi gün benimle yatmak istedi, umursamadım. Uykuya daldığımda, rüya sırasında bir şeyin vajinama baskı yaptığını hissettim. Işığı açınca oğlumun aletini kasıklarıma yerleştirdiğini, külotunu çıkardığını ve amını bana sokmaya çalıştığını gördüm. Ne yaptığını sordum, söylediğim gibi yapmak istediğini söyledi. Annelerine bunu yapmadıklarını ve kendisinin henüz küçük olduğunu anlatmaya başladım. En azından bir kez denemem için bana yalvardı. Onun hâlâ küçük olduğunu, çabuk unutacağını ama şimdi geride kalacağını sanıyordum. Sadece bir kez söyledim. Çok sevindi. Sırt üstü yattım, külotumu çıkardım, onu bacaklarımın arasına koydum ve önce iç dudakları ayırıp deliği gösterdikten sonra amını deliklere yaslamasını istedim. Tam da bunu yaptı. Tabii ki amcığı küçüktü ama benim çok dar bir vajinam var, bu yüzden büyüklüğüne rağmen zevk aldım. İleri ve geri hareket etmesi gerektiğini açıkladıktan sonra ona el sallamaya başladım. Yaklaşık bir dakika kadar hareket etti ve sonra inleyerek geldi. Üzerimden kalktı, eliyle yapmaktan daha iyi olduğunu söyledi ve benim de zevk duyup duymadığımı sordu. Hissettiğimi söyledim ama daha uzun süre yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim dedi ve yattı. Doğru şeyi yapıp yapmadığımı merak ederek uzun süre uyuyamadım. Bir noktada oğlum kıçıma döndü ve amını çöreklerimin arasına bastırdı. Yine yanında duruyordu. Bitirmediğimi düşünerek mastürbasyonun uykuya dalmama yardımcı olacağına karar verdim. Sırt üstü yatıp amımı parmaklamaya başladım. Çok geçmeden yanlışlıkla küçük adamın amını elimle hissettim ve diğer elimle de onu çekiştirmeye başladım. Uyandı ve ne yaptığımı sordu, ben de eğlenmek istediğimi söyledim. Yardım edip edemeyeceğini sordu. Biraz düşündükten sonra elini içime koyup beni amcık gibi yapmasını istedim. O da buna uydu. Kısa süre sonra boşalmak üzere olduğumu hissettim ve bana bir kedi ile girmeyi ve bunu birlikte yapmayı teklif ettim. İçeri doğru hareket etmeye başladı ve ben de klitorisimi ovuşturdum. Bir süre sonra geldim ama yalnızdım. Onu üzerimden attım, önümde durmasını istedim ve ona oral seks yaptım. Zaten parlıyordu. O zaman 8 yaşındaydı. Onunla her konuda iletişim kuruyoruz ve bazen seks yapıyoruz. Penisi artık küçük değil, bu yüzden beni orgazma ulaştırıyor. Doğru, spermi olduğunda prezervatif kullanmanın öğretilmesi gerekiyordu. Oğluma hamile kalmak istemiyorum. Ancak bu hiç de sıradan bir durum değil. Pek çok şeyi yapabildiği göz önüne alındığında, seks için bir kız bulma konusunda oldukça yeteneklidir. Kural olarak, ya seks konusunda tavsiye ister ve ben ona pratikte gösteririm ya da ne gibi yeni şeyler öğrendiğimi sorarım. Ve birkaç kez kızı eve getirdi ve onu doğrudan orada olmaya ve bir şeyler önermeye davet etti. Yani tamamen yeterli bir ilişkimiz olduğunu düşünüyorum.
-
- Flört etmek
Peer Gynt, yatağına seslendi ve bana dokun dedi göğüsler. Daha sonra penisini okşadı. Sikimi klitoriste kaybettim ve onun kıçına girdim. Bekaretini korudu.
-
- ön sevişme
Ivan2013, Ve 11 yaşındayken zaten sahip olduğu göğüsler mi? Eğlenceli...
- These users thanked the author Akran Gynt for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Hayal gücüm bana bu hikayeyi tek parmağıyla ve diğer eliyle yazan sivilceli bir öncüyü resmediyor zaten şeytani el işi yüzünden dumanı tüten doyumsuz amını kovalıyor...
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Balayı, Neden bir peri masalına benziyor? Mesela birinci sınıftayken ablamı gözetliyor ve deli gibi mastürbasyon yapıyordum! Kapsülüm kristal gibi duruyordu ve orgazm vardı, sadece sperm olmadan...
- These users thanked the author Testosteron for the post (total 3):
- Herurg, Mart, DEF#1
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Evet, tüm bu ahlaksız hikaye saçmalık. Yapay görünüyor ve bir kılavuza göre yazılmış bir doldurma gibi görünüyor.
- These users thanked the author okçuluk for the post (total 4):
- Mart, 6996, Tekrar Geri Dön, Stas99rus
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Viyana Ormanı Masalları. Samimi konularda her şeyin nasıl yürüdüğünü nasıl anlatabilirim, böylece anne "açık sözlü" olur ve çocuğun külotunda nasıl şanslı olduğu, bu yüzden anne "akar" ve yenik düşer. Ah ve hikaye anlatıcıları
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Nastya GJ, Nastya GJ, bir fotoğraf veya video göster. Hikaye şüpheli
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
Baba ve oğul ve o kaç yaşında?
1 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Balayı, hala ayakta
1 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Balayı, hala ayakta
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Her zaman evde yürüyordum ve sadece çıplak yürüyordum. Oğlum 12 yaşındayken onu heyecanlandırdığımı fark ettim ve ilk gece onu benimle yatmaya davet ettim. birlikte onu erkek yaptım. Şimdi ben 53 yaşındayım, oğlum da evli. Ama yine de her buluştuğumuzda seks yapıyoruz. Oğlum hayatında benden daha iyi seks yapan bir kadınla tanışmadığını söylüyor.
- These users thanked the author masha.gorina for the post (total 21):
- Wot_ja, Mart, Sibiryak89, annem adam yaptı, DM1, kaptan63, Rahat, yanardönerlik, Beethoven, Şalun70, PavelNokia, Tolkala, Mishanya090, DEF#1, Alexander Adexander, IDVS03082008, sadece82, tahmini, alexey.frolov, edgard.shuhard, siniter
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Tabii eğer çok şey öğretebilirse de kendisi nasıl ve kompleksler olmadan biliyor.
Tartışmalı bir soru.
Tabii eğer çok şey öğretebilirse de kendisi nasıl ve kompleksler olmadan biliyor.
- These users thanked the author Süpürme for the post (total 6):
- 12345, annem adam yaptı, Sibiryak89, kaptan63, S.E.R.A.F.II. M, edgard.shuhard
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Tabii ki) O zaman yakınlık içinde birbirinize neşe verebilirsiniz
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Peki kocanız tüm bunlara nasıl tepki veriyor? Bir kadın olarak oğlunuza başka bir kadından veya eşinizden daha fazla ne verebilirsiniz? Oğlunuz bu duruma ne diyor?masha.gorina: ↑29 Oct 2022, 04:59 Yanıt: Oğluyla ensest çocukluğumdan beriŞikayetKısa alıntıTeşekkür ederim
Masha.gorina’dan mesaj » Bugün, 04:59
Her zaman eve giderdim ve sadece çıplak giderdim. Ayrıca her zaman çıplak uyuyorum. Oğlum 12 yaşındayken onu heyecanlandırdığımı fark ettim ve onu benimle yatmaya davet ettim. Ben 53 yaşındayım ve oğlum da 34 yaşında. Ama yine de her buluştuğumuzda seks yapıyoruz. Oğlum hayatında benden daha iyi seks yapan bir kadınla tanışmadığını söylüyor.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Kocam, oğluna seksi yalnızca bir annenin öğretmesi gerektiği konusunda benimle aynı fikirde.
- These users thanked the author masha.gorina for the post (total 7):
- Sibiryak89, annem adam yaptı, Evgeniy-Spb, Şalun70, Tolkala, sadece82, edgard.shuhard
-
- Nirvana’dayım
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- okçuluk
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post