Anne ve oğul
-
Автор темыYaroslavya47
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Anne ve oğul
Dün çok yorgun geldim, duş aldım ve televizyon izlemek için kanepeye uzandım ve nasıl uyuyakaldığımı fark etmedim, gece uyandım ve annemin yanımda uyuduğunu gördüm, başımı eğerek döndüm ayaklarımın altına yastığa kadar ve fanatik gibi geliyordu. Ve annemin kıçını gördüm, o zaman pembe tanga giyiyordu, her şeyi gördüm, sikim taş gibiydi, tangayı dikkatlice çektim ve kafa içeri girdiğinde takmaya çalıştım, annem biraz irkildi, Korktum ama uyanmadı, yavaş yavaş içeri girmeye başladım. Onu çok yavaş sikmeye karar verdim ve sonra beklenmedik bir şekilde annemin amına girdim, orgazma ulaşacak zamanım olmadı. Bu sırada bir dakika kadar bu pozisyonda yattım, spermin girmeye başladığını hissettim, hafifçe penisimi çıkardım ve külotumu dikkatlice düzelttim
Her şey spermle kaplıydı, kalktım ve oraya gittim. banyoda aynanın yanında durdum ve şöyle düşünmeye başladım: "Sikişmek gerekli." İlk başta prezervatif takmam gerekiyordu ve şimdi annemin hamile kalamayacağından korkuyorum
Sabah, annem yatağın neden lekeli olduğunu söyledi, bilmiyorum dedim, umarım her şey yoluna girer
Her şey spermle kaplıydı, kalktım ve oraya gittim. banyoda aynanın yanında durdum ve şöyle düşünmeye başladım: "Sikişmek gerekli." İlk başta prezervatif takmam gerekiyordu ve şimdi annemin hamile kalamayacağından korkuyorum
Sabah, annem yatağın neden lekeli olduğunu söyledi, bilmiyorum dedim, umarım her şey yoluna girer
- These users thanked the author Yaroslavya47 for the post (total 4):
- vl123kl, Kültür, Forum, Limon
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 4 years 2 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 4 years
Yanıt: Anne ve oğlu
Annem muhtemelen bunu sonradan öğrenmiştir.
- These users thanked the author Bozorova Feruza for the post:
- artm.razvratnik
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 6 months

Merak etmeyin, her şey zaten hesaplandı. yatağı kirletiyor))
7 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Gerçekten hiç sahip olmadınız mı?)
Peki, öyleymiş gibi davrandığını varsayalım. hiçbir şey anlamadı. Ve tangayla nasıl yanına yattığını ve tanganın neden spermle kaplandığını.Yaroslav947: ↑27 Sep 2021, 01:36 Dün çok yorgun döndüm, duş aldım ve televizyon izlemek için kanepeye uzandım ve nasıl uykuya daldığımı fark etmedim, gece uyandım ve annemin yanımda uyuduğunu gördüm. Ayaklarım yastığa dayalı olacak şekilde başımı aşağıya doğru çevirdim ve fanatik gibi ses çıkardım. Ve annemin kıçını gördüm, o zaman pembe tanga giyiyordu, her şeyi gördüm, sikim taş gibiydi, tangayı dikkatlice çektim ve kafa içeri girdiğinde takmaya çalıştım, annem biraz irkildi, Korktum ama uyanmadı, yavaş yavaş içeri girmeye başladım. Onu çok yavaş sikmeye karar verdim ve sonra beklenmedik bir şekilde annemin amına girdim, orgazma ulaşacak zamanım olmadı. Bu sırada bir dakika kadar bu pozisyonda yattım, spermin girmeye başladığını hissettim, hafifçe penisimi çıkardım ve külotumu dikkatlice düzelttim
Her şey spermle kaplıydı, kalktım ve oraya gittim. banyoda aynanın yanında durdum ve şöyle düşünmeye başladım: "Sikişmek gerekli." İlk önce prezervatif taktım ve şimdi annemin hamile kalamayacağından korkuyorum
Sabah, kızım annem yatağın neden lekelendiğini söyledi, ben de bilmiyorum dedim, umarım her şey yoluna girer
Merak etmeyin, her şey zaten hesaplandı. yatağı kirletiyor))
7 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Hayır, bu sadece gerçeğe çok benziyor. Eğer onlar için de durum böyle olsaydı. Oyunun adı "Sanki bilmiyormuşum gibi".
Gerçekten hiç sahip olmadınız mı?)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Onun sikildiğine ve hiçbir şey hissetmediğine inanamıyorum. Her dokunuşu hissediyorum, her hışırtıyı duyuyorum ve sonra aslan gibi uyuyarak dışarı çıkıyor, ayağınla beni tekmelesen bile uyanmıyor. Her şeyi hissettiği ve bu olaya itiraz etmediği ortaya çıktı. Yani bunu kendisi istedi. Sadece bundan memnun olduğumu düşünmüyorum. Birkaç tembel sporcu ve bir litre sperm bir kadının tam olarak ihtiyacı olan şeyler değil. Peki, bu gerçekleştiğine göre, yakında poponuzun sanki şans eseri, tanga içinde veya onsuz yeniden görünmesini bekleyin ve yine kediye girme ve her şeyi hatasız yapma şansınız olacak. Tabii bu bir fantezi değilse. İyi şanlar!
- These users thanked the author Adele for the post (total 5):
- Nikk, rmt, artm.razvratnik, annem adam yaptı, Kültür
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 7 months
Akıllı bir kadının anlamı budur; her şeyi hemen anladı! Merak ediyorum hayatınızda hiç böyle bir şey oldu mu? Kazara...Adele: ↑27 Sep 2021, 16:55 Sikildiğine ve hiçbir şey hissetmediğine inanamıyorum. Her dokunuşu hissediyorum, her hışırtıyı duyuyorum ve sonra aslan gibi uyuyarak dışarı çıkıyor, ayağınla beni tekmelesen bile uyanmıyor. Her şeyi hissettiği ve bu olaya itiraz etmediği ortaya çıktı. Yani bunu kendisi istedi. Sadece bundan memnun olduğumu düşünmüyorum. Birkaç tembel sporcu ve bir litre sperm bir kadının tam olarak ihtiyacı olan şeyler değil. Peki, bu gerçekleştiğine göre, yakında poponuzun sanki şans eseri, tanga içinde veya onsuz yeniden görünmesini bekleyin ve yine kediye girme ve her şeyi hatasız yapma şansınız olacak. Tabii bu bir fantezi değilse. İyi şanslar!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Acil itfaiyeci kaç yaşında düşünüyor? ayna mı? Titremesine rağmen nasıl sikildiğini fark etmeyen pembe tangalı anne kaç yaşında?Yaroslav947: ↑27 Sep 2021, 01:36 Dün çok yorgun döndüm, duş aldım ve televizyon izlemek için kanepeye uzandım ve nasıl uykuya daldığımı fark etmedim, gece uyandım ve annemin yanımda uyuduğunu gördüm. Ayaklarım yastığa dayalı olacak şekilde başımı aşağıya doğru çevirdim ve fanatik gibi ses çıkardım. Ve annemin kıçını gördüm, o zaman pembe tanga giyiyordu, her şeyi gördüm, sikim taş gibiydi, tangayı dikkatlice çektim ve kafa içeri girdiğinde takmaya çalıştım, annem biraz irkildi, Korktum ama uyanmadı, yavaş yavaş içeri girmeye başladım. Onu çok yavaş sikmeye karar verdim ve sonra beklenmedik bir şekilde annemin amına girdim, orgazma ulaşacak zamanım olmadı. Bu sırada bir dakika kadar bu pozisyonda yattım, spermin girmeye başladığını hissettim, hafifçe penisimi çıkardım ve külotumu dikkatlice düzelttim
Her şey spermle kaplıydı, kalktım ve oraya gittim. banyoda aynanın yanında durdum ve şöyle düşünmeye başladım: "Sikişmek gerekli." İlk önce prezervatif taktım ve şimdi annemin hamile kalamayacağından korkuyorum
Sabah, kızım annem yatağın neden lekelendiğini söyledi, ben de bilmiyorum dedim, umarım her şey yolunda gider
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- Sürtünmeler
Katılıyorum.
Genel olarak burada şüpheli olan tek şey onun kendisine gelmiş olmasıdır. Genellikle bayanlar sadece kışkırtıcıdır. "Rastgele" ışıkla baştan çıkarıcı bir pozda "uyuyakalmak" gibi.)
Bunun tek açıklaması, yazarın çok yavaş olması, kadının beklemekten yorulması ve daha aktif eylemlere yönelmesidir. İşe yaradı ama o zaman bile devam etmek yerine düşünmeyi başardı.
Adele: ↑27 Sep 2021, 16:55 Sikildiğine ve hiçbir şey hissetmediğine inanamıyorum. Her dokunuşu hissediyorum, her hışırtıyı duyuyorum ve sonra aslan gibi uyuyarak dışarı çıkıyor, ayağınla beni tekmelesen bile uyanmıyor. Her şeyi hissettiği ve bu olaya itiraz etmediği ortaya çıktı. Yani bunu kendisi istedi. Sadece bundan memnun olduğumu düşünmüyorum. Birkaç tembel sporcu ve bir litre sperm bir kadının tam olarak ihtiyacı olan şeyler değil. Peki, bu gerçekleştiğine göre, yakında poponuzun sanki şans eseri, tanga içinde veya onsuz yeniden görünmesini bekleyin ve yine kediye girme ve her şeyi hatasız yapma şansınız olacak. Tabii bu bir fantezi değilse. İyi şanslar!
Genel olarak burada şüpheli olan tek şey onun kendisine gelmiş olmasıdır. Genellikle bayanlar sadece kışkırtıcıdır. "Rastgele" ışıkla baştan çıkarıcı bir pozda "uyuyakalmak" gibi.)
Bunun tek açıklaması, yazarın çok yavaş olması, kadının beklemekten yorulması ve daha aktif eylemlere yönelmesidir. İşe yaradı ama o zaman bile devam etmek yerine düşünmeyi başardı.
-
Автор темыYaroslavya47
- Flört etmek
18 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
n
25 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Belki şimdi beni dinle öyle olmaz’ beni rahatsız etmiyor beni endişelendiren şey yanlışlıkla prezervatifsiz gelmiş olmamrmt: ↑28 Sep 2021, 16:21Adele: ↑27 Sep 2021, 16:55 Onun sikildiğine ve hiçbir şey hissetmediğine inanamıyorum. Her dokunuşu hissediyorum, her hışırtıyı duyuyorum ve sonra aslan gibi uyuyarak dışarı çıkıyor, ayağınla beni tekmelesen bile uyanmıyor. Her şeyi hissettiği ve bu olaya itiraz etmediği ortaya çıktı. Yani bunu kendisi istedi. Sadece bundan memnun olduğumu düşünmüyorum. Birkaç tembel sporcu ve bir litre sperm bir kadının tam olarak ihtiyacı olan şeyler değil. Peki, bu gerçekleştiğine göre, yakında poponuzun sanki şans eseri, tanga içinde veya onsuz yeniden görünmesini bekleyin ve yine kediye girme ve her şeyi hatasız yapma şansınız olacak. Tabii bu bir fantezi değilse. İyi şanslar!Katılıyorum.
Bunun tek açıklaması, yazarın çok yavaş olması, kadının beklemekten yorulması ve daha aktif eylemlere yönelmesidir. İşe yaradı ama o zaman bile devam etmek yerine düşünmeyi başardı.![]()
18 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Bunun senin fantezin olduğunu yazdığına inandığımı defalarca tekrar ediyorum!!!?
n
25 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Bunun bir fantezi olduğuna inanıp inanmadığınızı bir kez daha tekrarlayacağım.Prp:Dreamer
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
-
Автор темыYaroslavya47
- Flört etmek
-
- Sürtünmeler
Ya güvenli günleri hesapladınız ya da kendinizi koruyorsunuz.
Bir dahaki sefere paniğe kapılmayın ve kaçmayın, ancak doğru şekilde yapın veya tekrarlanan bir tur için gidin. Ve sadece kollarına uzan ve onu okşa. Memnun olacak. Sonra konuyu yarı yolda bıraktım, anlıyor musun?) Değil comme il faut.
I bunu zaten yazdık. Merak etme, o biliyor. Ve hamile kalmayacağını biliyor.Yaroslav947: ↑29 Sep 2021, 00:10 Belki şimdi beni dinle, beni rahatsız etmiyor ama beni endişelendiren şey kazara prezervatifsiz gelmiş olmam
Ya güvenli günleri hesapladınız ya da kendinizi koruyorsunuz.
Bir dahaki sefere paniğe kapılmayın ve kaçmayın, ancak doğru şekilde yapın veya tekrarlanan bir tur için gidin. Ve sadece kollarına uzan ve onu okşa. Memnun olacak. Sonra konuyu yarı yolda bıraktım, anlıyor musun?) Değil comme il faut.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 11 months
Hayatım boyunca bir kızın, bir kadının ya da herhangi birinin sikini sikik hissetmeden bu şekilde uyuyabileceğine inanmayacağım 

sen ileri görüşlü bir yazarsın, siktir et beni dediğini yazsan daha iyi olur
- These users thanked the author Igor12344321 for the post:
- Sevgili
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
Bir kızla vakit geçiriyordum - Bazen uyanmadan her iki deliğe de parmak sokmak mümkün olabiliyordu. Ancak bu büyük ölçüde çeşitli faktörlere, uykusuna vb. bağlıdır.Igor12344321: ↑26 Oct 2021, 09:49 Hayatım boyunca bir kızın, kadının ya da herhangi birinin kendini berbat hissetmeyecek kadar iyi uyuyabileceğine inanmayacağım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 4 years 2 months
,, delikler, o zaman sanırım, vay canına, bunlar bir inek . Bir zamanlar böyle bir bayanım vardı, delikli,,.... Bu boyutları asla unutmayacağım!!!dzh123: ↑18 Nov 2021, 00:48Bir kızla oynuyordum. Bazen parmağımı her iki deliğe sokmayı başardım ve uyanamadım. Ama bu büyük ölçüde çeşitli faktörlere, uykusuna vb. bağlıdır.Hayatım boyunca bir kızın, kadının ya da herhangi birinin kendini berbat hissetmeyecek kadar derin uyuyabileceğine inanmayacağım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 51 Replies
- 2360 Views
-
Last post by Film tutkunu
-
- 126 Replies