Zoofiller arıyorum
-
Автор темыbiseksüel
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Zoofiller arıyorum
Bir erkekle seks çok heyecan verici, denemek istediğim konuyla beni tanıştıracak benzer düşünen insanlar arıyorum!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 241
- Orientation: heteroseksüel
Re: Zoofiller arıyorum
Bir köpek bulursanız yazın. Moskova’dayız, denemek istiyorum.
- These users thanked the author Gulya for the post:
- Sasha.trofimov
-
Автор темыbiseksüel
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Peki bugün veya yarın? Şimdi sana %100 erkek köpek alacağım. 5+ yıldızlı bir daire kiralayıp daha fazla hediye alacağım ve köpekle olan sürecinize bakacağım. Peki, neye razı oldun???
-
- Penetrasyon
-
- ön sevişme
Hayal kurmaya devam edin, ikinci takma adınızı öğrenebilirler, işte bu, ikinci takma adınız burada sizinle yaşadığı seks maceralarından bahsediyor
kişisel mesajdaki yanıtınız yalnızca buradaki ikinci takma adla bir masal fantezi karakteri olduğunuzu söylüyor) Ve Bu forumu birkaç gün okuduktan sonra %95 oranında bildiğimden eminim

-
- Penetrasyon
Ben gerçeğim! Emin olabilirsiniz ve Moskova’da buluşabilirsiniz. Kocamla buluşmak. Yalnız seyahat etmiyorum.)
- Sasha.trofimov
-
- ön sevişme
Ama eğer buradaki insanların beyinlerini bir kadın gibi uçurmak sizin için psikolojik olarak heyecan vericiyse, bu sizindir iş, eğer biri seninle bir kadınla konuşur gibi iletişim kurmayı ve muhteşem eriştelerini kulaklarına asmayı seviyorsa, bu onların işidir
* x)
Senin gerçek olduğuna, daha doğrusu çüklü gerçek bir hayalperest olduğuna ikna oldum ve bunu kişisel olarak kanıtladın. mesajlar *x )

- These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post:
- Ayrılıyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Bu çok ilginç, forumda kişisel olarak ne arıyorsunuz? Hayalperestler ve serseri kitleler arasında mı? Kendi kendine mastürbasyon yapmak ister misin? :ayyy:
-
- ön sevişme
İlk mesajıma bakın, ilgimi çeken spesifik bir soru var, bilmiyorum burada başka bir şey yok aramadım ve bakmıyorum ama buraya yazmamın tek bir nedeni var: hafta sonu ve tarayıcıya yanıtlarla ilgili bir bildirim geliyor ve bu nedenle yanıtlamada herhangi bir sorun veya zorluk yok ve cevaba birkaç dakika ayırıyorum. İlk yazımda ve sorumda ilgimi çeken fantastik ya da muhteşem hiçbir şey değildi, gerçek bir soruydu ve daha fazlası değildi. Ve eğer birisi bu "Gulya" adamla bayan kılığında iletişim kurmaktan hoşlanıyorsa, o zaman bu sizin kişisel işinizdir, benim için önemli değil.
-
- Nirvana’dayım
Eh, o kadar da kayıtsız değil... Yoksa bu kadar hararetli bir yorum olmazdı...
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
Burada gerçekten sözde hanımlar var ama kedi yok))
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 4):
- Vlad.Galtsky, 6996, Evgeniy-Spb, Anonim
-
- ön sevişme
böyle giyinen insanlara tepkim "Gül" erkekleri olarak adlandırılmasının nedeni, forumdaki tavsiye üzerine diğer kaynaklarda erkeklerle eş değişimi yapmak için bir aileyle tanışmanın ilginç olacağını belirttiğim konular açmış olmamdır. takas, eğer genel olarak insan olarak, yani bir veya iki hafta boyunca eş olarak yaklaşırsak. Yani, eğer yazmaya başlarlarsa, kocalarının karıları gibi giyinmiş, onlarla nasıl ve ne yapacağımı ve onlarla ne yapacağımı ilk olarak yazışmalarda iletişim kurmak isteyen bu küçük adamların olduğu ortaya çıktı ve sonra sorular başladı. ve işte başlıyoruz, ama asıl mesele şu ki, bunların size sordukları soruların yanıtlarını duymak isteyen, kadın kıyafetleri giyen sanal erkek hayalperestler olduğu benim için hemen anlaşıldı. Gerçek hayatta eş değiştirmeyle ilgileniyorum, sanal kadınları siklerle eğlendirerek zaman harcamak zorunda olduğum gerçeğiyle değil. Böyle muhteşem hayalperestler yüzünden kaynaklardaki konuları sildim çünkü kız kılığında sanal erkeklerle yazışmakla ilgilenmiyorum.
-
- Penetrasyon
Bu konuyla ilgili son yorumum. Ona kişisel mesajla cevap verdim, kaba davranmaya başladı. Onu engelledim!

Yani sinirleniyor. Onu buluşmaya davet etti... Sadece bir köpek satın alamayacağınızı, onu kendiniz eğitmeniz gerektiğini söyledi. Ve sokaktan ısırabilir. O çok tuhaf, bu zengin. Çünkü bir kez olsun, satın almaya hazırım....gerçi.....ona iyi şanslar...ve burada kimin siki veya amı olmadan olduğunu, toplantı olmadan bilemezsiniz) ben sözlerimi yanıtlamaya hazırım)
2 dakika sonra gönderildi: Köpeğiniz olmadan otuzbir çekin!!!
2 dakika sonra gönderildi: Köpeğiniz olmadan otuzbir çekin!!!
-
- ön sevişme
Ben kişisel mesajda yazılanları getirmek Aşağıdaki metin ona gönderdiğim metindir, burada metinde kabalık gören var mı?
(Bir köpek satın alıyorum üç yıldır eğitilen ve kullanılan, maddi durumum var ve bu nedenle köpeğin fiyatını karşılayabilirim ve onu başka bir kaynaktan buldum, bana bir fotoğraf gönderin, yüzsüz veya yüzlü yapabilirsiniz. sen nasıl istersen ve benim seninle herhangi bir seks yapmaya ihtiyacım yok, köpeğe bakacağım ve bir köpek sahibi olabilirim, sonra onu sana verebilirim, buna hiç ihtiyacım yok. Sadece cevap verirsen, o zaman ancak her şey ciddiyse, eğer sanal peri masallarıysa, kendi zamanınızı değil, benim zamanımı boşa harcamayın... Ben de size birkaç yüz dolar veririm, kocanız da izleyebilir.)
Sana kişisel mesajla böyle cevap verdim! Size yazmadığım bir şeyi çarpıtmaya ve söylemeye gerek yok, ekran görüntüleri yayınlayabilir ve benim söylemediğim bir şeyi söyleyerek mesajlarımı tersine çevirdiğinizi kanıtlayabilirim. Buradaki terbiyesizliği görüyor musunuz?) Bugün her konunun her köşesine bana bir köpek verin diye yazdınız ama ben burada size söylüyorum lütfen, hangisini istiyorsanız onu alın, hatta bir yıldan fazla kullanım süresi olan bir tane bile satın alacağım. deneyim ve bu köpeği ve parayı vereceğim, vereceğim) ve siz kocamla seyahat ediyorum diyorsunuz ve ben de size evet, sakıncası yok diyorum ve kocamın izlemesine izin verin. .. Aklınıza başka bir şey gelmeyince bana yanıt olarak şöyle diyorsunuz: "Hayır, istemiyorum, bunun bir tuzak olduğunu hissediyorum!" senin yakaladığın şey bacaklarının arasındaki sik. Ve yayınladığınız fotoğraflar, kusura bakmayın, o kadar nazik ki artık eşime bir tane ya da internetten bir milyon tane almasını söyleyebilirim)
Ben kişisel mesajda yazılanları getirmek Aşağıdaki metin ona gönderdiğim metindir, burada metinde kabalık gören var mı?
(Bir köpek satın alıyorum üç yıldır eğitilen ve kullanılan, maddi durumum var ve bu nedenle köpeğin fiyatını karşılayabilirim ve onu başka bir kaynaktan buldum, bana bir fotoğraf gönderin, yüzsüz veya yüzlü yapabilirsiniz. sen nasıl istersen ve benim seninle herhangi bir seks yapmaya ihtiyacım yok, köpeğe bakacağım ve bir köpek sahibi olabilirim, sonra onu sana verebilirim, buna hiç ihtiyacım yok. Sadece cevap verirsen, o zaman ancak her şey ciddiyse, eğer sanal peri masallarıysa, kendi zamanınızı değil, benim zamanımı boşa harcamayın... Ben de size birkaç yüz dolar veririm, kocanız da izleyebilir.)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
Ben bir hayvanım ve lezbiyenim
- These users thanked the author Irina123 for the post (total 3):
- Gulya, Dmitry.Novikov, Sasha.trofimov
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
Hayvanat bahçesi senin için ağlıyor.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Gulya
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
Forumda hiç kimse Gulya’nın gerçek bir hanımefendi olduğundan şüphe duymuyor. Eh, neredeyse hiç kimse... :bilinmiyor:
-
- Penetrasyon
Kabul etmek! Ve eğer Moskova’dan veya bölgeden biri varsa, hoş geldiniz, buluşup yılbaşı tatili için sek kırmızı şarap içebilirsiniz!!!! Kimliğinizi doğrulamak için) ve isterseniz daha da fazlasını...
- Sasha.trofimov
-
- Nirvana’dayım
Ah! Gülenka! Çok büyük bir şirketiniz olacağından şüpheleniyorum! Herkese yetmiyor mu? Yoksa halledebilir misin?
-
- Penetrasyon
Bunu dostane bir şekilde yapabiliriz))) çünkü yeni arkadaşların ortaya çıkması çok güzel! Önemli olan yeterli olmaları...)
3 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Seni anlıyorum, özellikle seni ilgilendiriyor... eğer beni kırdıysan.
58 saniye sonra gönderildi:
Ya da başkası... Sonuçta hayat çok kısa,,,
3 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Seni anlıyorum, özellikle seni ilgilendiriyor... eğer beni kırdıysan.
58 saniye sonra gönderildi:
Ya da başkası... Sonuçta hayat çok kısa,,,
- Sasha.trofimov
-
- Nirvana’dayım
Evet, arkadaşça seks harika bir şey! Özellikle çok sayıda arkadaş ve kız arkadaş olduğunda ve hepsi bir araya gelip birbirlerinden keyif aldıklarında!
-
- ön sevişme
- Total posts: 129
-
- Penetrasyon
2 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
53 saniye sonra gönderildi:
İyi geceler,...
lütfen kendini göster!)
2 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
ve hatta yakalayabilir misin? Herkes utangaç! Elbette ben de ama en azından buluşmayı öneriyorum...niqk: ↑15 Nov 2021, 19:21Ah! Gülenka! Çok büyük bir şirketiniz olacağından şüpheleniyorum! Herkese yetmiyor mu? Yoksa halledebilir misin?
53 saniye sonra gönderildi:
İyi geceler,...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 957 Views
-
Last post by aleksandr692