Erkeklere soru. İlk orgazmınızdan sonra ereksiyona ulaşmanız ortalama ne kadar sürer?
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel

Erkeklere soru. İlk orgazmınızdan sonra ereksiyona ulaşmanız ortalama ne kadar sürer?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 8):
- Süleyman, aryamari, Vik.ruba80, Slogancı, Beluga, TannaT, Hafta sonu, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Erkeklere Sorum. İlk orgazmınızdan sonra ereksiyona ulaşmanız ortalama ne kadar sürer?
Her zaman farklıdır. Durum, moral, kadın; her şey etkiliyor. Seksten sonra öpüşürken, birbirlerini okşarken, sonunda prezervatifi çıkarırsınız, ancak penis hala serttir. Geriye kalan tek şey yenisini çekip ikinci koşuya çıkmak) ve öyle oldu ki oral seks bile durumu kurtarmadı)
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 6):
- Fargal94, bu bir mesele., Alex431, Nick1979, Vik.ruba80, Mishanya090
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Cevap: Erkeklere Sorum. İlk orgazmınızdan sonra ereksiyona ulaşmanız ortalama ne kadar sürer?
Peki ne oldu? en büyük etkiye sahip mi?Bay.hamsterrr: ↑20 Mar 2023, 12:56 Her zaman farklı. Durum, moral, kadın; her şey etkiliyor. Seksten sonra öpüşürken, birbirlerini okşarken, sonunda prezervatifi çıkarırsınız, ancak penis hala serttir. Geriye kalan tek şey ikinci seferde yenisini çekmek) ve oral seks bile durumu kurtarmadı)
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- aryamari, Vik.ruba80, Beluga
-
- Orgazm!
benim iyiliklerimden biri arkadaşlarım beni nasıl harekete geçireceklerini, nereyi, nasıl okşayacaklarını biliyorlardı. Orada, ister istemez, penis üst üste üçüncü kez ayağa kalktı)
Bir kadını daha büyük ölçüde etkiliyor. Ben onu ne kadar istiyorum ve o da beni ne kadar istiyor, ister aktif olsun ister kütük gibi yalan söylesin
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 6):
- Wolffr, Geçit, Fargal94, hadi, Vik.ruba80, Sokolov
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
%80 kadına, %20 erkeğe bağlıdır. ve eğer orada hiçbir şey yoksa, o zaman hiçbir şey olmayacaktır.
- These users thanked the author Wolffr for the post (total 3):
- Geçit, Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 9 months
Yaklaşık 5 dakikamı alıyor ama uyarılmanın doruğa ulaşmadığı zamanlarda oluyor hatta zayıflarsın ve tekrar devam edip tekrar bitirirsin
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 7 months
Bay Hamster %100 haklı. "Yeniden şarj" hızını etkileyen kadındır. Ve bir kız ne kadar çok bağlılığa sahipse, bir erkek de o kadar çok arzuya sahip olur.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 6 months
Genç bir erkek 30 yaşın altında veya biraz daha yaşlıysa, tüm uygun koşullar altında bir sonraki cinsel ilişkide sorun yaşanmamalıdır, ancak 50 yaşın altındaki bir erkeğin yeni bir cinsel ilişki için yine de biraz zamana ihtiyacı vardır. Şahsen benim için iyileşme için 25-30 dakika yeterli. Partnerin penisini ağzıyla sürekli uyarması durumunda daha az zamana ihtiyaç duyulması mümkündür.
- These users thanked the author Güzel for the post (total 5):
- Geçit, Fargal94, bu bir mesele., Liyakat, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
0 - 20 dakika. Bu kadına bağlıdır ve bu bir gerçektir. Orgazmlar çakışmazsa seksin bir maratona dönüştüğünü ve her ikisinin de güç eksikliğiyle sonuçlandığını fark ettim.
Her ikisi de aynı anda deşarj aldıysa, her ikisinin de sigortası aynı anda söner, yeniden başlatılması zaman alır.
Her ikisi de aynı anda deşarj aldıysa, her ikisinin de sigortası aynı anda söner, yeniden başlatılması zaman alır.
- These users thanked the author Kölelik for the post (total 2):
- Geçit, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 8 months
Ben bir seks makinesi değilim, yaklaşık 15-30 dakika sürüyor
Seks sırasında bunu söylemek zor olsa da kronometreye bakmıyorum. Ereksiyonlar arasındaki araları okşamalarla dolduruyorum: oral seks, meme uçları, göğüsler, masajlar, parmaklar vb. ile oyunlar.
Seks sırasında bunu söylemek zor olsa da kronometreye bakmıyorum. Ereksiyonlar arasındaki araları okşamalarla dolduruyorum: oral seks, meme uçları, göğüsler, masajlar, parmaklar vb. ile oyunlar.
- These users thanked the author Lancelot for the post (total 4):
- Geçit, Fargal94, Liyakat, Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
Bir kadının kadınsı çekiciliğin belirli sınırları dahilinde olup olmaması neredeyse ona bağlı değildir :). Hazır olma süresinin çok daha uzun olması yaşa bağlıdır. Yaklaşık 28 yaşına kadar üst üste iki kez çıkarmadan, yarım bin saate kadar. Nasıl devam edilir? Bunu zaman gösterecek :)
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Yaş, kadın, ruh hali, fiziksel durum (çantaları düzgün taşırsanız ilk seferde endişelenmenize gerek kalmaz)
- These users thanked the author içimizde for the post (total 2):
- Geçit, bu bir mesele.
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 2 years 11 months
Değişir, hemen hemen hemen yapabilirim ama bazen 5 dakika uzanmam gerekir
ilk perdeye bağlıdır
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years 4 months
İlkinden sonra bende düşmüyor, hala yapışıyor.)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 2 years 11 months
Hilesiz ise - 25-30 dakika.
Ancak, eylemin süresi zaten oldukça uzun olduğundan tekrarlanan yarışlar nadirdir. Ayrıca bazen mini boşalmayı da uyguluyorum; orgazmdan hemen önce bunu duygusal olarak bastırıyorsunuz. Bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ama bir vızıltı duyarsınız, biraz sperm salınır ve penisiniz dik durmaya devam eder ve hassasiyet biraz azalır. Bu durumda saatlerce "çalışabilirsiniz", ancak bu yalnızca partnerinizin iyiliği içindir.
Ancak, eylemin süresi zaten oldukça uzun olduğundan tekrarlanan yarışlar nadirdir. Ayrıca bazen mini boşalmayı da uyguluyorum; orgazmdan hemen önce bunu duygusal olarak bastırıyorsunuz. Bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ama bir vızıltı duyarsınız, biraz sperm salınır ve penisiniz dik durmaya devam eder ve hassasiyet biraz azalır. Bu durumda saatlerce "çalışabilirsiniz", ancak bu yalnızca partnerinizin iyiliği içindir.
- These users thanked the author Ulof for the post (total 3):
- Geçit, Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Bu konuda pek çok şey kıza bağlı.
Daha fazla uzatmadan sıfırdan 10 dakikaya kadar bir süreye ihtiyacım var ve cinsel hayatı öğrenmenin en başında penisim bir gecede ayakta kalabiliyor
Daha fazla uzatmadan sıfırdan 10 dakikaya kadar bir süreye ihtiyacım var ve cinsel hayatı öğrenmenin en başında penisim bir gecede ayakta kalabiliyor
- These users thanked the author Motosikletçi for the post (total 2):
- Geçit, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 10 months
Bu yalnızca ruh haline bağlıdır, eğer tutku ilk seferden sonra azalmazsa ve dikkat yabancı konuşmalara ve eylemlere geçmezse, o zaman zaten partnerin özelliklerine bağlıdır. Benim için 5 dakika fazlasıyla yeterli ama 31 yaşındayım ve her şeyden şikayet etmek günah
- These users thanked the author Gera645 for the post (total 2):
- Geçit, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Bitirdikten sonra durmazsanız daha da devam edebilirsiniz ancak bu kesintisiz modda tekrar bitireceğim bir gerçek değil. Ve böylece duygusal ve fiziksel bir yeniden başlatma 10-20 dakika sürer.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
- Geçit, bu bir mesele., Vik.ruba80
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
1’den 10 dakikaya kadar... her şey duruma bağlı
- These users thanked the author Goriler for the post (total 2):
- Geçit, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
En son ne zaman olduğunu hatırlamıyorum, birkaç kez))) gençken, evet, ama şimdi bir kez ben oluyorum, birkaç kez tutuyor, ama zevki olabildiğince uzun süre uzatıyorum, bazen 40 dakika veya daha fazla, sonra bitiriyorum ve bu da başka bir yaklaşım, neden uyuyayım))))))
- These users thanked the author bu bir mesele. for the post (total 4):
- Tapkin, Üstü kendinize saklayın, Vik.ruba80, canavarca
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
*ruhen haç çıkardı
....Bunu bir kez Tanrı’nın yardımıyla başarabildim, peki, Tanrıya şükür, illüzyonlara kapılmak zorunda kalmadın!)))
*ruhen haç çıkardı

- These users thanked the author Tapkin for the post (total 2):
- bu bir mesele., Yün
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
Ereksiyon ile cinsel ilişki olasılığı arasında ayrım yapmak gerekir. Bezler boş, dolması en az bir saat sürüyor :zeki:
Gençliğimde bile bir buçuk saat dinlenmeye ihtiyacım vardı
Gençliğimde bile bir buçuk saat dinlenmeye ihtiyacım vardı

- These users thanked the author Yün for the post (total 2):
- Vik.ruba80, canavarca
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
Çok farklı.
Ama mesela benim için durum şöyle: Bir kadının figürüyle ilgili birçok şey beni etkiliyor ama özellikle güzel bacaklar beni heyecanlandırıyor. Ve bir zamanlar olağanüstü bacakları olan bir kızım vardı - böylece penisim art arda 3 kez orgazm sonrasında hızla eski şekline döndü. Sadece zarif bacaklarına bakmak yeterliydi ya da ayağını penis üzerinde gezdirebilirdi - hepsi bu.
Ama mesela benim için durum şöyle: Bir kadının figürüyle ilgili birçok şey beni etkiliyor ama özellikle güzel bacaklar beni heyecanlandırıyor. Ve bir zamanlar olağanüstü bacakları olan bir kızım vardı - böylece penisim art arda 3 kez orgazm sonrasında hızla eski şekline döndü. Sadece zarif bacaklarına bakmak yeterliydi ya da ayağını penis üzerinde gezdirebilirdi - hepsi bu.
- These users thanked the author Vince for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Bence her şeyden önce her şeyden önce erkeğin yakınlık anındaki fiziksel durumuna bağlı. Burada bu işte esas olanın kadın olduğunu yazıyorlar, ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
Neden aynı kadınla seks yaparken bazılarının belli fırsatları var, bazılarının ise farklı fırsatları var.
br/> Örneğin, kocamın en az yarım saate ve hatta (burada yazdıkları gibi) her türlü numaraya ihtiyacı var. Diğer adam ise 5 dakika içinde hazır.
Neden aynı kadınla seks yaparken bazılarının belli fırsatları var, bazılarının ise farklı fırsatları var.
br/> Örneğin, kocamın en az yarım saate ve hatta (burada yazdıkları gibi) her türlü numaraya ihtiyacı var. Diğer adam ise 5 dakika içinde hazır.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 6):
- Sibiryak89, Vik.ruba80, Slogancı, aryamari, Beluga, Veloman
-
- Orgazm!
Herkesin kendi tercihleri olduğu için birini daha çok heyecanlandırırsınız. Evet ve sizinle milyonlarca kez yatmış bir adamı ara sıra cesede erişim sağlayan biriyle karşılaştırmak yanlıştır)Tania: ↑22 Mar 2023, 08:03 Bunun öncelikle erkeğin yakınlaşma anındaki fiziksel durumuna bağlı olduğunu düşünüyorum. Burada bu işte esas olanın kadın olduğunu yazıyorlar, ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
*x ) :ROFL:
....evet , tam olarak 20 yaşında ..vücuda nikotin ve alkol işkencesi yapılmıyor ..ve benim gibi şişman bir göbek...kutsal hiçbir şey kalmadı!)))))Bay.hamsterrr: ↑22 Mar 2023, 08:36Herkesin kendi tercihleri olduğu için birini daha çok heyecanlandırırsınız. Evet ve sizinle milyonlarca kez yatmış bir adamı ara sıra cesede erişim sağlayan biriyle karşılaştırmak yanlıştır)Tania: ↑22 Mar 2023, 08:03 Bence her şeyden önce her şey erkeğin yakınlaşma anındaki fiziksel durumuna bağlı. Burada bu işte esas olanın kadın olduğunu yazıyorlar, ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
*x ) :ROFL:
- These users thanked the author Tapkin for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
50 yaşındayım. Orgazmdan sonra ikinci bir ereksiyona ihtiyaç asla ortaya çıkmıyor çünkü orgazmı sadece kontrol ediyorum ve onu saatlerce erteleyebiliyorum. Çoğu zaman, kız arkadaşımı tatmin ettiğim için boşalmam, bu da başka bir kız arkadaşımı ziyaret etmemi ve onunla boşalmamı sağlar..
- These users thanked the author Herurg for the post (total 4):
- Geçit, Sibiryak89, Vik.ruba80, çiçek hastalığı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
Birçok faktör: son seks ne kadar zaman önceydi, yorgunluk, ruh hali... Yeni bir partnerle, ereksiyonun orgazmdan sonra bile kaybolmayabileceği, neredeyse anında kaybolabileceği gençliğimdeki gibi olmayabilir. Sözlü hilelerle, daha da fazlası)) Ve bu yüzden 10-15 dakika yeterli, ancak daha sık olarak, önceki konuşmacı gibi, sonunu geciktirmeye çalışıyorum.
Belki her zaman esas mesele değil ama öyle önemli. Gücüm olsa bile kütüğe ikinci kez tırmanmak istemiyorum.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- Geçit, Vik.ruba80
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 7 months
Burada kocanızı sizinle, kocanızı da başka bir kadınla kıyaslamak daha doğru olur. Belki seninle 30 dakikası, diğeriyle de 3 dakikası vardır. Üçüncüsü ise 3 saat sürdü.
Kusura bakmayın ama bu yalnızca kocanız ve "öteki" için ne kadar çekici olduğunuz anlamına gelebilir .”
Burada kocanızı sizinle, kocanızı da başka bir kadınla kıyaslamak daha doğru olur. Belki seninle 30 dakikası, diğeriyle de 3 dakikası vardır. Üçüncüsü ise 3 saat sürdü.
- These users thanked the author Aksler for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Axler, burada hem ruh halini hem de ruh halini hesaba katmalıyız partnerlerin durumu ve sağlık durumu, partnerlerin yeniliği ve birbirleri için
seks türü, cinsel ilişki koşulları ve... Kısacası arada bir buna gerek yok! Bazen arzudan taşaklara varırsınız ve kızın üstüne atlarsınız, hızla boşalırsınız ve 3-5 dakika sonra onu tekrar sikmeye başlarsınız. Ve bazen
bu gerekliymiş gibi görünüyor. Partnerinize tembelce sarılırsınız, öpersiniz, okşarsınız, yarım saat veya bir saat içinde sekse geçersiniz ve yavaş yavaş ikiniz de orgazma doğru yüzersiniz...
seks türü, cinsel ilişki koşulları ve... Kısacası arada bir buna gerek yok! Bazen arzudan taşaklara varırsınız ve kızın üstüne atlarsınız, hızla boşalırsınız ve 3-5 dakika sonra onu tekrar sikmeye başlarsınız. Ve bazen
bu gerekliymiş gibi görünüyor. Partnerinize tembelce sarılırsınız, öpersiniz, okşarsınız, yarım saat veya bir saat içinde sekse geçersiniz ve yavaş yavaş ikiniz de orgazma doğru yüzersiniz...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Tamamen doğru bir karşılaştırma değil. Kocanız size bağımlı ve birlikte seks yapma konusunda uzun bir deneyime sahip. Bu nedenle, birinci ve ikinci çalıştırmalar arasında sadece 30 dakika olamaz, ancak yukarıda yazdıkları gibi genellikle bir kez yeterlidir. Çünkü o adrenalin, o tutku yok. Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki eşim de ilk seanstan bir dakika sonra ereksiyona neden oldu. 10 yıl sonra iyileşmek daha fazla zaman alır ve kadın penisi bile tutabilir ve anında tepki vermez.. Ama.. Bir gün işyerinde bir kız belirdi ve onunla bir ilişki ortaya çıkmaya başladı (ancak seks hiç olmadı) , korkuyordu çünkü ben de evliydim, aşık olmaktan ve ailemi ve ailemi mahvetmekten korkuyordum, genel olarak vicdanım kazandı). Pekala, iş ilişkisinden daha yakın bir ilişkiye geçtiğimizde, elimden tutar tutmaz (penis değil ama elimden), anında sertleştim. Bundan önce sadece buna sahip olduğumu söyleyebilirim. 17 yaşımdayken .. Yani çoğu şey kıza bağlı, daha doğrusu, büyük olasılıkla ilişkinin yeniliğine ve bir dizi başka faktöre bağlı.
- These users thanked the author hadi for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 2 years 6 months
30-40 dakika içinde hala kimin nasıl heyecanlanacağına bağlı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Genellikle yaklaşık yarım saat. İçki iç, sigara iç. Tabii ki, çoğu şey karısına bağlı.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Her şey kiminle yatakta olduğuna bağlı. Sevdiğim, sevdiğim ve kalbimde ömür boyu çekincesi olan, 10 yıldır birlikte yaşadığım ve asla sola bakmayı düşünmediğim, hep istedim ve o ne yapacağını biliyordu. Yani bu durumda 5-10 dakikada iyileşebilirsiniz. Ve taşaklarınızı boşaltmanız gerektiğinde, aslında umurunda değil, yükseltmek isteyip istemediğiniz umrunda değil. Belki herkes beni anlamayacaktır ama ben geçmişteki durumlarımdan bahsediyorum. Aşkın, arzunun yok olduğunu söylemeleri saçmalık. Saçmalık, 2 yıl yanlış yerdeydik ve bir ay önce aynı şehirde aynı anda bulduk. Bir hafta bir saat gibi geçti, iki tarafta da hiçbir şey değişmedi. O 44 yaşında, ben 39 yaşındayım ve seks sanki 20 yaşındaymışız gibi hissettiriyor. Muhtemelen kulağa gerçek gelmiyor ama durum böyle.
- These users thanked the author Fransız for the post (total 3):
- sikikamerlik, Vik.ruba80, alfabe97
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 2 months
Bu aynı zamanda yorgunluğa da bağlı.. ve muhtemelen yaşa da bağlı..
Dinlendiğimde geliyorum, ben kızı okşarken o tekrar kalkıyor ve kıza göre tekrar, ne kadar iyi biri)
Ve küçüklüğümden beri hiç umursamadım.. Çıkardım, bitirdim, spermi sildim ve hemen geri döndüm))
Dinlendiğimde geliyorum, ben kızı okşarken o tekrar kalkıyor ve kıza göre tekrar, ne kadar iyi biri)
Ve küçüklüğümden beri hiç umursamadım.. Çıkardım, bitirdim, spermi sildim ve hemen geri döndüm))
- These users thanked the author Doktor_sexy for the post:
- Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
- Registered for: 4 years
Benim özel durumumda, penisini tekrar tekrar kaldırabilen bir metresi vardı, kelimenin tam anlamıyla 2- 3 dakika. Ve onu diğerlerinden daha çok istediğimi söyleyemem, o bir şekilde her şeyi doğru yaptı. Çok aktif ve doyumsuz. Onunla bir gecede 8 kez geldim. Ancak ilk seferden sonra 20-30 dakika ve ikinciden sonra belki bir saat kadar normaldir, ancak ikinciden sonra bunu pek istemezsiniz :)Tania: ↑22 Mar 2023, 08:03 Bunun öncelikle erkeğin yakınlaşma anındaki fiziksel durumuna bağlı olduğunu düşünüyorum. Burada bu işte esas olanın kadın olduğunu yazıyorlar, ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
br/> Örneğin, kocamın en az yarım saate ve hatta (burada yazdıkları gibi) her türlü numaraya ihtiyacı var. Ve diğer adam 5 dakika içinde hazır.
- These users thanked the author sptlh for the post:
- Vik.ruba80
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
20-30 dakika. Her şeyden önemlisi kafamdaki ruh haline bağlı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
Fiziksel durum yaştır. Acı çekmeden hatırlamak bile istemediğim, ereksiyonun bazen ikinci seferden sonra bile kaybolmadığı bir yaş var. Doğal olarak o yaşta sevgilinizle 10 yıl aynı yatakta yatmıyorsunuz. Bu nedenle bu faktörün yanlış olduğu düşünülerek atılmalıdır. Ve şimdi, son anda ve olgunluğa erişmeden, yalnızca bir görev duygusu kurtarabilir.sptlh: ↑04 Apr 2023, 18:21 Bunun öncelikle erkeğin yakınlaşma anındaki fiziksel durumuna bağlı olduğunu düşünüyorum. Burada bu işte esas olanın kadın olduğunu yazıyorlar, ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ksenofont ve ayrıca mizah anlayışı! Zamanında gülmek büyük bir şeydir! Özellikle seks konusunda...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Lerunçik, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Bu, en son ne zaman bitirdiğinize ve arka arkaya ne tür bir koşu olduğuna bağlıdır. Öyle oldu ki hemen çıkarmadan ikinci geçişe gittim
- These users thanked the author Varian_Rin for the post:
- Vik.ruba80
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 784 Views
-
Last post by asker-64