Kızı seks yapmaya başladı. Bunu nasıl kabul edebiliriz?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Peter64
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 6 months
 Kızı seks yapmaya başladı. Bunu nasıl kabul edebiliriz?

Unread post by Peter64 »

Herkese selamlar. Kızımın seks yapmaya başladığını öğrendim. Bir yandan zaten uygun yaşa ulaşmış durumda (günümüzde gençler buna bizim başladığımızdan daha erken başlıyor). Bir yandan da onun bezini nasıl değiştirdiğimi, kafasında fiyonklarla nasıl dolaştığını hâlâ hatırlıyorum... Ve şok oldum. Her zaman mütevazıydı, dersleriyle ilgiliydi, keman çalıyordu, nadiren sokakta yürüyordu... Eşim ve ben yasakladığımızdan değil, tam tersine, bazen onu yürümeye bile zorladık. Ama hobilerini, kitaplarını daha çok seviyordu. Yine de çok güzel. Biriyle çıktığını tahmin ettim (her ne kadar buna inanamasam da), ama bu kadar ileri gittiklerini bilmiyordum.

Bu konuyu onunla konuşup ona tavsiyelerde bulunmaya değer mi? O bana annesinden daha yakın. Zaten yetişkin kızları olan beyler, o yetişkinliğe girdiğinde nasıl tepki verdiniz? Kıskandın mı, korktun mu, endişelendin mi?
Bunun bir gün olacağı bir sır değilmiş gibi görünüyordu ama şimdi olacağını düşünmemiştim. Muhtemelen oğlum için bu kadar endişelenmezdim.

Karışıklık için özür dilerim, bunu yeni öğrendim ve biraz aklımı kaçırdım.

P. S. Sapıklar, lütfen bu konuyu geçin. Kızımı sadece bir kız çocuğu olarak algılıyorum, daha fazlası değil.
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kızım seks yapmaya başladı. Bunu nasıl kabul edebiliriz?

Unread post by Truwor »

Sen orada değilsin, o sitede. Burası cinsel sapkınlıkla ilgili bir site. Hayatta sefahat, bayağılık ve fahişelik denen her şey burada. Kızı olan tek kişi sen değilsin ve hepsi belli bir yaşa ulaştıklarında istemeye başlıyorlar ve eninde sonunda sikişmeye başlıyorlar ve bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok, bu doğa, bu normal. . Bunda bu kadar heyecan verici olan ne? Tam tersine her şeyin planlandığı gibi gitmesi mutlu olmak için bir sebeptir. Bu arada, 20 yaşında bir kız, hâlâ kız olduğu için kendinden utanıyor. Bu nedenle tüm kızlar bunu henüz okuldayken veya en kötü ihtimalle ilk yıllarında yapmaya çalışırlar.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tolkala »

Peter64: 10 Dec 2023, 03:57 Herkese selamlar. Kızımın seks yapmaya başladığını öğrendim. Bir yandan zaten uygun yaşa ulaşmış durumda (günümüzde gençler buna bizim başladığımızdan daha erken başlıyor). Bir yandan da onun bezini nasıl değiştirdiğimi, kafasında fiyonklarla nasıl dolaştığını hâlâ hatırlıyorum... Ve şok oldum. Her zaman mütevazıydı, dersleriyle ilgiliydi, keman çalıyordu, nadiren sokakta yürüyordu... Eşim ve ben yasakladığımızdan değil, tam tersine, bazen onu yürümeye bile zorladık. Ama hobilerini, kitaplarını daha çok seviyordu. Yine de çok güzel. Biriyle çıktığını tahmin ettim (her ne kadar buna inanamasam da), ama bu kadar ileri gittiklerini bilmiyordum.

Bu konuyu onunla konuşup ona tavsiyelerde bulunmaya değer mi? O bana annesinden daha yakın. Zaten yetişkin kızları olan beyler, o yetişkinliğe girdiğinde nasıl tepki verdiniz? Kıskandın mı, korktun mu, endişelendin mi?
Bunun bir gün olacağı bir sır değilmiş gibi görünüyordu ama şimdi olacağını düşünmemiştim. Muhtemelen oğlum için bu kadar endişelenmezdim.

P. S. Sapıklar, lütfen bu konuyu geçin. Kızımı sadece bir kız olarak görüyorum, daha fazlası değil.
Eğer onun hakkında daha az endişelenmek istiyorsan, ona sadece evde sikişmesini söyle. Sakin olabilirsin. Sikişirken onu sigortalatabilirsin, böylece kimse ona prezervatifle sikişmesini sağla. Sikişmesi için prezervatifleri ona ver ve kullandığı prezervatifleri sana bildirmesini talep et. Böylece onu sürprizlerden koruyacaksınız ve süreci siz kontrol edeceksiniz.
These users thanked the author Tolkala for the post:
Mart
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Eustace »

Peter64: 10 Dec 2023, 03:57 Ama hobilerini, yani kitapları daha çok seviyordu.
Şimdi başka bir şey deneyecek, ama sitede gerçekten şimdi size böyle bir tavsiye veriyoruz Anne, endişelenme.
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Tapkin, Mart
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years

Unread post by İsveç125 »

Peter64: 10 Dec 2023, 03:57 Herkese selamlar. Kızımın seks yapmaya başladığını öğrendim. Bir yandan zaten uygun yaşa ulaşmış durumda (günümüzde gençler buna bizim başladığımızdan daha erken başlıyor). Bir yandan da onun bezini nasıl değiştirdiğimi, kafasında fiyonklarla nasıl dolaştığını hâlâ hatırlıyorum... Ve şok oldum. Her zaman mütevazıydı, dersleriyle ilgiliydi, keman çalıyordu, nadiren sokakta yürüyordu... Eşim ve ben yasakladığımızdan değil, tam tersine, bazen onu yürümeye bile zorladık. Ama hobilerini, kitaplarını daha çok seviyordu. Yine de çok güzel. Biriyle çıktığını tahmin ettim (her ne kadar buna inanamasam da), ama bu kadar ileri gittiklerini bilmiyordum.

P. S. Sapıklar, lütfen bu konuyu geçin. Kızımı sadece bir kız çocuğu olarak algılıyorum, daha fazlası değil.

Korunma, hijyen ve kontrasepsiyon hakkında konuşmaya çalışmak daha da değerli! Eğer sen ona kendisinden ve annesinden daha yakınsan, bütün bunları senden başka kim yapabilir! Peki pedofili konusunda neden bu kadar acil bir endişe var? Üstelik mütevazı bir kadın bunu yapmaya zorlanabilir!
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 2):
Sibiryak89, Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

svetik125: 10 Dec 2023, 09:29 Korunma, hijyen ve kontrasepsiyon hakkında konuşmaya çalışmak daha da değerli! Eğer sen ona kendisinden ve annesinden daha yakınsan, bütün bunları senden başka kim yapabilir! Peki pedofili konusunda neden bu kadar acil bir endişe var? Üstelik utangaç bir kız bunu yapmak zorunda kalabilir!
Evet, ona zaten her şeyi anlattılar, rüyalarında bir yerlerde uçup giden babasıdır. utangaç kız :) ve onu zorlamaları da pek olası değil, bence bunu kendi başına çözecektir., tadı daha iyi :vashezd:
These users thanked the author Eustace for the post:
Korsan
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

P. S. Sapıklar, lütfen bu konuyu geçin. Kızımı sadece bir kız olarak algılıyorum, daha fazlası değil.
Evet, tıpkı senin gibi, sonra sakinleştim, doğum kontrolünden bahsettim ve kesinlikle konuşmadım’ teşvik etme
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by slavik.meshalkin »

16 ya da 18 yaşına mı geldin? Torun istemiyorsanız, ona bir ipucu vererek prezervatif verin. Size güveniyorlarsa onunla daha fazla konuşun.
These users thanked the author slavik.meshalkin for the post:
İsveç125
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Christmas_Christmas »

Peter64: 10 Dec 2023, 03:57 Bu konuyu onunla konuşmaya, ona tavsiye vermeye değer mi? O bana annesinden daha yakın
Eğer kızınızla böyle bir ilişkiniz varsa... o zaman en önemli şey bunu korumaktır ilişki... onunla konuş.. Svetik125’in sana tavsiye ettiği gibi
svetik125: 10 Dec 2023, 09:29 Korunma, hijyen ve korunma hakkında konuşmaya çalışmak daha da değerli!
Ama asıl önemli olan, onun aptallarıyla birlikte kalmak zorundasın... Hayat öyle düzenlenmiştir ki, özellikle bir erkeğe aşık olan bir kız, onu dinleyecek ve itaat edecektir, ancak ebeveynlerini değil... %99’da yüz... Ve sen onunla hiçbir şey yapamıyorsun ve onu hiçbir şekilde ikna edemiyorsun...
kızının sana karşı bu kadar "haksız" davrandığını görünce... başlayacaksın onu kıskanmak... kelimenin tam anlamıyla... bir baba gibi..... ve burası aptalca bir şey yapabileceğin yer.... ona bağırmaya, bir şeyi yasaklamaya başlayabilirsin... . erkek arkadaşı hakkında kötü şeyler söyleyin (bu sizin için çok kırıcı olacaktır, yani onun erkek arkadaşı hakkındaki gerçeği söyleseniz bile o buna inanmayacaktır).... kısacası, çok şey yapacaksınız. daha fazlası vay be, ne yapmaya değmez..
Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın, onu her zaman geri alacağınızı, yardım için ona geleceğinizi ve onu reddetmeyeceğinizi anlamasına izin verin.. ailesi, evi... burası onun ne zaman yardıma ihtiyacı olsa onu koruyacak KALESİ...
Herkes adına konuşmayacağım ama mesela benim için ailemin böyle bir konumu çok büyük olurdu. önemli... ve ailem ne kadar önemli olduğunu bile anlamayabilir.... genç yaşta bir kızın henüz onu koruyabilecek, her şeyi bırakabilecek ve onu bulduğu korkunç durumdan kurtarmaya gidebilecek arkadaşları ve kız arkadaşları yoktur. kendisi...
Kızınızın, gerçekten korkunç bir şey yapsa bile HER ZAMAN ve her an ona yardım etmek için "acele edeceğinizi" ama yine de onun yanında olduğunuzu anlamasına izin verin ..
nİnanın bana, bunu öğrendiğinde doğru kararları vermesi ve “aptalca” şeyler yapmaması onun için çok daha kolay olacaktır çünkü ne olursa olsun arkasında sizin olduğunuzu biliyor... Lanet olsun ... tam bir mektup çıktı.... Sadece kişisel deneyimime dayanarak yazdım ve burada "şaka yaptığımı" vb. yazmayacağım.
Last edited by Christmas_Christmas on 10 Dec 2023, 12:26, edited 1 time in total.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
İsveç125, Venüs, Sibiryak89
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years

Unread post by İsveç125 »

Tabii ki babam burayı özledi ama annem de özledi; neden şimdi konuşmuyoruz? Erken mi yoksa çok mu geç? Keşke çok geç olmasaydı! Henüz yaşını bilmiyoruz! 18 ve 30 yaşlarındaki tüm Veteriner çocukları için! Oğlum dün 18 yaşına girdi, benim çocuğum değil mi? Ve yarın askerlik kayıt ve kayıt ofisinde sadece git öldür diyeceğimi sanıyorsun

7 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Natali_Natali: 10 Dec 2023, 12:23
Peter64: 10 Dec 2023, 03:57 Bu konuyu onunla konuşup ona tavsiyelerde bulunmaya değer mi? O bana annesinden daha yakın
Eğer kızınızla böyle bir ilişkiniz varsa... o zaman en önemli şey bunu korumaktır ilişki... onunla konuş.. Svetik125’in sana tavsiye ettiği gibi
svetik125: 10 Dec 2023, 09:29 Korunma, hijyen ve korunma hakkında konuşmaya çalışmak daha da değerli!
Ama asıl önemli olan, onun aptallarıyla birlikte kalmak zorundasın... Hayat öyle düzenlenmiştir ki, özellikle bir erkeğe aşık olan bir kız, onu dinleyecek ve itaat edecektir, ancak ebeveynlerini değil... %99’da yüz... Ve sen onunla hiçbir şey yapamıyorsun ve onu hiçbir şekilde ikna edemiyorsun...
kızının sana karşı bu kadar "haksız" davrandığını görünce... başlayacaksın onu kıskanmak... kelimenin tam anlamıyla... bir baba gibi..... ve burası aptalca bir şey yapabileceğin yer... ona bağırmaya başlayabilirsin, onu yasaklayabilirsin... diyerek erkek arkadaşı hakkında kötü şeyler (senin için en rahatsız edici şey, onun erkek arkadaşı hakkındaki gerçeği söylesen bile, onu umursamamana inanmayacaksın)... kısacası, bir şey yapacaksın çok daha fazlası, harika, ne yapmalı buna değmez..
Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın onu her zaman geri alacağınızı, yardımına koşacağınızı ve ona yardım etmeyeceğinizi anlamasına izin verin. onun üzerinde.. ailesi, evi... bu onun ne zaman yardıma ihtiyacı olsa onu koruyacak KALESİ...
Herkes adına konuşmayacağım ama mesela durum bu benim için ailem çok önemli... ve ailem bunun nasıl olduğunu anlamayabilir bile... Küçük yaşta bir kızın kendisini koruyabilecek, her şeyi bırakıp sabah saat 2’de onu içinde bulunduğu korkunç durumdan kurtarabilecek arkadaşları ve kız arkadaşları henüz yoktur...
Kızınıza, gerçekten korkunç bir şey yapsa bile HER ZAMAN ve her an onu kurtarmak için acele ettiğinizi, ancak yine de onun yanında olduğunuzu bilmesini sağlayın..
İnanın bana, bunu bildiğinde onun için çok daha kolay olacak ve doğru kararları verecek ve "aptalca" şeyler yapmayacaktır çünkü ne olursa olsun arkasında olduğunu biliyor...
Kahretsin... koca bir mektup çıktı... Sadece kişisel deneyimime dayanarak yazdım ve burada artık "şaka yaptığımı" vb. yazmayacağım.
Burası çok akıllıca! Yasaklayıp teşvik edemezsiniz, yönlendirmeniz, tavsiye etmeniz gerekir! Üstelik temas var! Ve hiçbir durumda azarlamamalıyız çünkü hepimiz gençtik :cat1:
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Sibiryak89
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 10 Dec 2023, 12:23
Bu konuyu onunla konuşup ona tavsiyelerde bulunmaya değer mi? O bana annesinden daha yakın
kızının sana karşı bu kadar "haksız" davrandığını görünce... başlayacaksın onu kıskanmak... kelimenin tam anlamıyla... bir baba gibi..... ve burası aptalca bir şey yapabileceğin yer.... ona bağırmaya, bir şeyi yasaklamaya başlayabilirsin... . erkek arkadaşı hakkında kötü şeyler söyleyin (bu sizin için çok kırıcı olacaktır, yani onun erkek arkadaşı hakkındaki gerçeği söyleseniz bile o buna inanmayacaktır).... kısacası, çok şey yapacaksınız. daha fazlası vay be, ne yapmaya değmez..
Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın, onu her zaman geri alacağınızı, yardım için ona geleceğinizi ve onu reddetmeyeceğinizi anlamasına izin verin.. ailesi, evi... burası onun ne zaman yardıma ihtiyacı olsa onu koruyacak KALESİ...
Herkes adına konuşmayacağım ama mesela benim için ailemin böyle bir konumu çok büyük olurdu. önemli... ve ailem bunun nasıl olduğunu anlamayabilir bile... Küçük yaşta bir kızın kendisini koruyabilecek, her şeyi bırakıp sabah saat 2’de onu içinde bulunduğu korkunç durumdan kurtarabilecek arkadaşları ve kız arkadaşları henüz yoktur...
Kızınıza, gerçekten korkunç bir şey yapsa bile HER ZAMAN ve her an onu kurtarmak için acele ettiğinizi, ancak yine de onun yanında olduğunuzu bilmesini sağlayın..
İnanın bana, bunu bildiğinde onun için çok daha kolay olacak ve doğru kararları verecek ve "aptalca" şeyler yapmayacaktır çünkü ne olursa olsun arkasında olduğunu biliyor...
Kahretsin... koca bir mektup çıktı... Sadece kişisel deneyimime dayanarak yazdım ve burada artık "şaka yaptığımı" vb. yazmayacağım.
her zamanki gibi, bütün bir hikaye, Umochka :cat1:
Christmas_Christmas
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

svetik125: 10 Dec 2023, 12:31 Bu çok akıllıca! Yasaklayıp teşvik edemezsiniz, yönlendirmeniz, tavsiye etmeniz gerekir! Üstelik temas var! Ve hiçbir durumda azarlamamalısınız çünkü hepimiz gençtik :cat1:
Bu öyle ailem... ve kelimenin tam anlamıyla beni içine sokabileceğim daha büyük belalardan kurtardı

1 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Alex_: 10 Dec 2023, 12:33her zamanki gibi, bütün bir hikaye, Umochka :cat1:
asıl böyle durumlarda hep söylerim....kahretsin ipucu..anladım)))
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
İsveç125, Sibiryak89
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Venüs »

Aslında bunu nasıl öğrendiğinizi sorabilir miyim? Birisi size bunu söylediyse, o zaman belki de bu sadece birisinin spekülasyonudur. Tabii ki, eğer onu bir manastırda tonlamaya hazırlamadıysanız, bu konuda endişelenmenin bir anlamı yok. Ah, ne olursa olsun konuşmaya değer. Cinsel hijyen, erken gebelik ve cinsel yolla bulaşan hastalıkların önlenmesi hakkında.
Şu anda seks yapmasa ve sen yanıltılmış olsan bile, her durumda, er ya da geç bu noktaya gelecektir. Bu yüzden konuşmaya değer.
These users thanked the author Venüs for the post:
Sibiryak89
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 10 Dec 2023, 12:36 asıl böyle durumlarda hep söylerim....lanet olsun ipucu..anladım)))
Ne ipucu, yavaş yavaş ve fark edilmeden oluyorum yaratıcılığınıza hayran olun!!!! :muza:
Natali_Natali: 10 Dec 2023, 12:36 Ebeveynlerimin yaptığı da buydu... ve kelimenin tam anlamıyla beni daha da büyük bir beladan kurtardı
İstiyorum bir hikaye!!!!!!!!!!!!! :Bravo:
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alex_: 10 Dec 2023, 12:43 Bir hikaye istiyorum!!!!!!!!!!!!!!! :Bravo:
dam, çok kolay... O "hikayelere" bir dilenci gibi sahibim... . tamam... Daha fazla devam etmeyeceğim.. "neden"... yoksa şimdi kişinin konusunu tekrar spamlayacağım.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Sibiryak89
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 10 Dec 2023, 12:48çok kolay kahretsin.. Dilenci gibi "hikayelerim" var..... tamam... Daha fazla devam etmeyeceğim.. "ne"... yoksa şimdi yapacağım kişinin konusuna tekrar spam gönder n
Devam et!!!! :vorch: Eskiler bir zamanlar neye rastladılar ve neyden kurtuldular? Okumak istiyorum :prcup:
Christmas_Christmas
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Peter64: 10 Dec 2023, 03:57 Herkese selamlar. Kızımın seks yapmaya başladığını öğrendim. Bir yandan zaten uygun yaşa ulaşmış durumda (günümüzde gençler buna bizim başladığımızdan daha erken başlıyor). Bir yandan da onun bezini nasıl değiştirdiğimi, kafasında fiyonklarla nasıl dolaştığını hâlâ hatırlıyorum... Ve şok oldum. Her zaman mütevazıydı, dersleriyle ilgiliydi, keman çalıyordu, nadiren sokakta yürüyordu... Eşim ve ben yasakladığımızdan değil, tam tersine, bazen onu yürümeye bile zorladık. Ama hobilerini, kitaplarını daha çok seviyordu. Yine de çok güzel. Biriyle çıktığını tahmin ettim (her ne kadar buna inanamasam da) ama bu kadar ileri gittiklerini bilmiyordum.

Onunla konuşmaya değer mi? söylemeli miyim yoksa tavsiye mi etmeliyim? O bana annesinden daha yakın. Zaten yetişkin kızları olan beyler, o yetişkinliğe girdiğinde nasıl tepki verdiniz? Kıskandın mı, korktun mu, endişelendin mi?

P. S. Sapıklar, lütfen bu konuyu geçin. Ben kızımı sadece bir kız olarak algılıyorum, daha fazlası değil.
Yanlış forumda soruyorsunuz :) Şimdi size burada sizin kendinizin soracağını yazacaklar. onu aldatmak istiyorum :)
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Eustace
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Yanlış forumda soruyorsunuz :) Şimdi size burada bunu kendi başınıza patlatmak isteyeceğinizi yazacaklar :)
Noel ağacında :-D
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Büyük olasılıkla konu benzer başka bir forumdan veya kadınlardan kopyala-yapıştır... bunu tartışmanın bir anlamı yok.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 10 Dec 2023, 13:31 Büyük olasılıkla konu başka bir benzer forumdan veya kadınlardan kopyala-yapıştır.. tartışmanın bir anlamı yok.
Bilgi nereden geliyor?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Alex_: 10 Dec 2023, 13:33
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 10 Dec 2023, 13:31 Büyük olasılıkla konu başka bir benzer forumdan veya kadınlardan kopyala-yapıştır.. tartışmanın bir anlamı yok.
Bilgiler nereden geliyor?
Burada buna benzer pek çok konu var ve ortak özelliklere sahipler ve yazarın genellikle 1 mesajı vardır, konuyla ilgilendiğini göstermez.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Sibiryak89
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Gudgeon »

Peter64: 10 Dec 2023, 03:57 Kızımın seks yapmaya başladığını öğrendim. Bir yandan zaten uygun yaşa ulaştı
Bunun ne tür bir “uygun” olduğu belli değil ama gerekli diyelim. O zaman onun da bir insan olduğunu, gelişme ve kendi hayatını yaşama hakkına sahip olduğunu ve ruhunuza uygun bir yaşta "takılmaması" gerektiğini kabul edin ve anlayın.
Onunla konuşmaya değer mi Bu konuda ona tavsiyelerde bulunur musunuz?
Elbette buna değer. Peki forumun kadınları tam olarak ne önerir? =1702171308 user_id=1163] Eğer onun hakkında daha az endişelenmek istiyorsan ona sadece evde sikişmesini söyle.
Tolqala: 10 Dec 2023, 04:21 Sikişirken onu sigortalayabilirsiniz
Tolqala: 10 Dec 2023, 04:21 Onu prezervatifle sikiş
Ama öncelikle kızınızla seks hakkında "sik" terminolojisiyle konuşmamanız gerektiğini unutmayın. Aksi takdirde otoriteniz çok çabuk azalacaktır.
Zhora Kuni
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Zhora Kuni »

Ve senin yerinde olsam onu ​​toplara kendim çekerdim :) Aksi halde sikişmeyi bilip bilmediğini bilemezsiniz :) Eğer kötü sikişiyorsa pratik becerilerinizi geliştirebilirsiniz :)
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Tolkala »

Gudgeon: 10 Dec 2023, 15:29
Kızımın seks yapmaya başladığını öğrendim. Bir yandan zaten uygun yaşa ulaştı
Bunun ne tür bir “uygun” olduğu belli değil ama gerekli diyelim. O zaman onun da bir insan olduğunu, gelişme ve kendi hayatını yaşama hakkına sahip olduğunu ve ruhunuza uygun bir yaşta "takılmaması" gerektiğini kabul edin ve anlayın.
Onunla konuşmaya değer mi Bu konuda ona tavsiyelerde bulunur musunuz?
Elbette buna değer. Peki forumun kadınları tam olarak ne önerir? =1702171308 user_id=1163] Eğer onun hakkında daha az endişelenmek istiyorsan ona sadece evde sikişmesini söyle.
Tolqala: 10 Dec 2023, 04:21 Sikişirken onu sigortalayabilirsiniz
Tolqala: 10 Dec 2023, 04:21 Onu prezervatifle sikiş
Ama öncelikle kızınızla seks hakkında "sik" terminolojisiyle konuşmamanız gerektiğini unutmayın. Aksi takdirde otoriteniz çok hızlı bir şekilde kayacaktır.
ve eğer kızınız bu terimleri kullanıyorsa, yeniden eğitilmesi mi gerekiyor?