Zor durum

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
Registered for: 5 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Zor durum

Unread post by Fritz »

Kızlar, oğlanlar, kadınlar, erkekler, yardım edin! Uzun zaman önce beni seven bir kızı kırdım. Ona ihanet ettiğimi ve onu terk ettiğimi söyleyebilirsin. Yıllardır onu unutamıyorum, ona çekiliyorum, onunla delicesine seks yapmayı arzuluyorum. Bugün onun evine gelmeye karar verdim. Beni içeri almadı, en azından bir sebep söyle seni içeri alayım dedi. Benden sonra kimsenin olmadığını biliyorum ve artık kimsesi yok. Burada arabanın camlarının altında oturuyorum ve sana yazıyorum. Ne yapmalıyım bana yardım edin.
yol arkadaşı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 3 years 10 months
 Yanıt: Zor durum

Unread post by yol arkadaşı »

Çiçek satın alın ve af dileyin!
Ve böylece çiçeklerle her gün bir sonuç elde edilecek!
Denis88
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 93
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Denis88 »

Bağışlanmayı isteyin. Herkesin ikinci bir şansa hakkı vardır
Автор темы
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Fritz »

Denis88: 05 Nov 2021, 20:23 Af dileyin. Herkesin ikinci bir şansa hakkı vardır
kahretsin, sordum, istedim. Ama onu ciddi şekilde kırdı. Burada kelimelerden kaçmanın yolu yok. İhtiyacım olan en önemli şey beni evine alması ve sonra onu becereceğim. İhtiyacınız olan en önemli şey ona ulaşmak için bir neden
Denis88
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 93
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Denis88 »

:üzgünüm: pekala, bilmiyorum. Bir araya gelebilmeniz için ortak bir arkadaş bulmanız gerekir. Onu sarhoş edip orada sikiş
Автор темы
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Fritz »

Denis88: 05 Nov 2021, 20:33 :üzgünüm: pekala, bilmiyorum. Bir araya gelebilmeniz için ortak bir arkadaş bulmanız gerekir. Onu sarhoş edin ve orada sikin
Gerçek şu ki, hiç tanıdığı yok, özellikle de içki içmediği için, ama benim için asıl önemli olan Oraya varmaktır ama orada mutlu olmayacaktır. Ben de öyle düşünüyorum. Bana yakışmadığını ve kendini bana vereceğini bildiği için beni içeri almıyor.
Anti
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Anti »

Fritz: 05 Nov 2021, 20:27 Beni evine aldı, sonra da onu becereceğim. Önemli olan ona ulaşmak için bir nedene ihtiyacınız olması.
Sizi içeri almamış olması iyi. Neden bu kadar ilkel bir şeye ihtiyacı var? Hiçbir şey değişmedi. Sen ona bir şeymiş gibi davranıyorsun. Alacağım, kullanacağım ve tekrar çöpe atacağım. Öyleyse ormanın içinden geçip geçin. Bir kişiyi özlediğinizde ve ilk mesajınıza göre onu sevdiğinizde, bu kadar kaba sözlerle konuşmanız pek mümkün değildir. Ayrıca forum misafirlerini eğlendirmek için "yöneticiden bir hikaye" havası da taşıyor *x)
These users thanked the author Anti for the post:
Erkekİçin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”