Penisi olan bir kızı sevmek istiyorum

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Dokuma
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Penisi olan bir kızı sevmek istiyorum

Unread post by Dokuma »

Kendimi eşcinsel olarak görmüyorum, sadece bir oğlanla aşk yaşadım, ben 17 yaşındaydım ve o da 16 yaşındaydı, onu öpmeyi seviyorduk, birbirimizi elliyorduk ve o beni ve onu emiyordu, çok nadiren kıçından çiftleşiyorduk. benden daha çok hiçbir zaman erkeklerden hoşlanmadım.
Birçok kız çocuğum oldu, özellikle 20 yaşımdan sonra, önceliğim oral seks oldu, oral seks yapmayı ve özellikle de çevrelemeyi her zaman sevdim ve uzun süreli seks yaptığımda kızlarla ilişkilerim vardı, hatta aşağı indikten sonra anüslerini bile yaladım, ağzıma işediler ve buna deli oluyordum.
Ama gerçek şu ki son zamanlarda penisli bir kızla ilgili fantezilere kapıldım (trans). Bana öyle geliyor ki ona aşık bile olabilirim, hatta onunla evlenebilirim. Böyle bir kızı ağzıma almak, kıçımı ona göstermek istiyorum, TEK KELİMEYLE AŞIK OLMAK İSTİYORUM
These users thanked the author Dokuma for the post:
hayalet
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Penisli bir kızı sevmek istiyorum

Unread post by alex503311 »

Vovan: 03 Nov 2021, 12:51 Kendimi eşcinsel olarak görmüyorum, sadece bir erkekle aşk yaşadım, ben 17 yaşındaydım, o da 16, biz
Sanırım o kadar çok Benim için sorun olmaz.
Sadece metresimin külotuna girip penisime oraya dokunduğumda, ayağa kalkıyor, onu mastürbasyon yapıyorum, kafayı buluyor.
Ya da Evet, ağzına alırdım, evet ve içeri sokması da sorun değil.
Kanepede oturup kimin mastürbasyondan daha hızlı boşalabildiğini görmek için bir yarışma düzenleyebilirsin, kim yardım ederse o kazanır.
Ama bu bir fantezi, örneğin isteyerek, kızın hem penisi hem de kedisi olur veya her ikisi birden olur, yani biseksüel olurlar, harika olur.
Transa gelince , yani internette çok havalılar, öperim, farkı anlayamıyorsunuz ve kız gibi inliyorlar,
ve oral seksle kafayı buluyorlar ve anal konusunda deli oluyorlar, yani bu arada bir sürtük inliyor,
herkes analdan boşalamaz.
İnternette gördüm, ama elimizde fazla bir şey yok, ideal olarak genç bir erkeğe ihtiyacımız var, o veya kız gibi görünüyorum.
Aradığımı hatırladığımda ama hemen bana şu kadar dolar ver, ama bir şekilde bozuldu.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

alex503311: 11 Nov 2021, 17:12 Bir şekilde aradığımı hatırlıyorum ama hemen bana şu kadar dolar ver ve bir şekilde bozuldu.
Ve senin istediğin şey özeldi.. .. Bu yüzden paraya mal oluyor, çok da az değil! 8-)
Özgür "lamour" burada kesinlikle işe yaramıyor.... Bu "yanlış anlaşılanlar" değerlerini biliyor! :smile001:
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

Gerçek şu ki bu hiç de eğlenceli değil.
Örneğin bir kızı aramak beni rahatsız etmiyor çünkü paranın sorun olmadığını biliyorsun.
Ama işte burada, belki de kıza anketin flörtle ilgili olduğunu şaşırmıştım ve sonra
satır aralarını okuyup yetişkin bir kadının bile akıllı bir anketle şunu söyleyebileceğini bilmiyordum
Amacı evlilik, ciddi ilişkiler ve bir koca bulmak olmasına rağmen para için yakınlık kuruyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”