0 000000000000..jpg
0 000000000000..jpg Çocukken annemi sık sık çıplak görürdüm; o benim önümde elbiselerini değiştirmekten veya banyo yaptıktan sonra kurulamaktan çekinmezdi. Belli bir noktadan sonra (muhtemelen yaklaşık 12 yaşından itibaren) çok heyecan verici hale geldi. Aynı zamanda korkutucu ve utanç vericiydi. İstemeden aklıma çok çeşitli fanteziler girdi... Artık bir yetişkinim, ondan kurtulamıyorum. Biraz utanç verici olsa da bu konu hakkında hayal kurmak güzel. Çocukluğundan beri anneye duyulan özlem ve onunla ilgili seks fantezileri
-
Автор темыStani
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Çocukluğundan beri anneye duyulan özlem ve onunla ilgili seks fantezileri
0 000000000000..jpg Çocukken annemi sık sık çıplak görürdüm; o benim önümde elbiselerini değiştirmekten veya banyo yaptıktan sonra kurulamaktan çekinmezdi. Belli bir noktadan sonra (muhtemelen yaklaşık 12 yaşından itibaren) çok heyecan verici hale geldi. Aynı zamanda korkutucu ve utanç vericiydi. İstemeden aklıma çok çeşitli fanteziler girdi... Artık bir yetişkinim, ondan kurtulamıyorum. Biraz utanç verici olsa da bu konu hakkında hayal kurmak güzel.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Re: Çocukluğumdan beri anne özlemi ve onunla ilgili seks fantezileri
HAKKINDA! Bu yüzden annemi çıplak gördüğümde endişelenmeyerek veya utanmayarak doğru olanı yaptım. Ve onun her yerine el yordamıyla dokundu, özellikle de yüksek elastik göğüslerine! Sonra daha fazlasını istedim ve yarım tekmeyle baştan çıktım! Zaten geceleri onunla yatakta geçiriyordum, neyse ki boşanmıştı. Ben de gizli bir aşık olarak ondan oldukça memnundum çünkü bölgesel bir lider olarak itibarım onun yanında yer almama izin vermiyordu. Ve cinsel tatminsizlik yaşamadı!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Limon, Esnek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Aynı hikaye, ben gençken annem benim görebildiğimi bilerek kıyafetlerini değiştirebiliyordu, sütyenimi bağlamamı istedi, ona masaj yapmamı istedi, şeffaf bir sabahlıkla evin içinde dolaştı, siyah bir üçgen görünüyordu, ve sonra battaniyenin altına çekildim.
- These users thanked the author Limon for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Anadolu, Mart, Stas99rus
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years
Annemin 2 beden, koyu kahverengi göğüs uçlarını öpmeyi gerçekten çok seviyordum, şişince küçüldü ve sertleşti, o kadar emdim ki canımı acıttı Zamanın bu kadar çabuk geçmesi ne yazık.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Annem sık sık önümde iç çamaşırlarıyla yürüyordu ama sonra sertleştiğimi görünce bunu yapmayı bıraktı. Ama zaten daha fazlasını istiyordum. Onu bana göğüslerini göstermeye ikna ettim. Meme uçlarına dokundum ve sertleştiler ve sonra sıra tam teşekküllü sekse geldi, bunu size daha sonra anlatacağım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Ve tüm kadınların cazibesi canlı olarak görülebildiğinde bu anlaşılabilir bir durum, heyecanlanabiliyorsunuzStanin: ↑02 Nov 2021, 20:43 0 000000000000..jpg Çocukluğumda annemi sık sık çıplak görürdüm, önümde kıyafetlerini değiştirmekten veya banyodan sonra kurulamaktan çekinmezdi. Belli bir noktadan sonra (muhtemelen yaklaşık 12 yaşından itibaren) çok heyecan verici hale geldi. Aynı zamanda korkutucu ve utanç vericiydi. İstemeden aklıma çok çeşitli fanteziler girdi... Artık bir yetişkinim, ondan kurtulamıyorum. Biraz utanç verici olsa da bu konu hakkında fantezi kurmak güzel.
Ve tüm kadınsı cazibeleri canlı olarak görebildiğiniz ve bunu yapmadığınız zaman bu anlaşılabilir bir durumdur. uyandırılabilir. Annem bir tanga ve sutyen giydiğinde bile, zaten demirden bir gaf vardır ve onlar olmadan daha da fazlasıdır.0 000000000000..jpg Çocukluğumda annemi sık sık çıplak görürdüm; o benim önümde kıyafetlerini değiştirmekten ya da banyo yaptıktan sonra kendini kurulamaktan çekinmezdi. Belli bir noktadan sonra (muhtemelen yaklaşık 12 yaşından itibaren) çok heyecan verici hale geldi. Aynı zamanda korkutucu ve utanç vericiydi. İstemeden aklıma çok çeşitli fanteziler girdi... Artık bir yetişkinim, ondan kurtulamıyorum. Biraz utanç verici olsa da bu konu hakkında fantezi kurmak güzel.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 103 Replies
- 14502 Views
-
Last post by Alexb
-
- 80 Replies