Fantezilerle başlayın bu konu beşikte. Bir yapay penis satın al. Ve onu ikna edin.. "Bunun ikinci adam olduğunu hayal edin."
O buna alışacak, sonra siz de yola devam edebilirsiniz. Burada birkaç seçenek olabilir.
These users thanked the author Kasım for the post:
[quote=Ivan.Lupusor post_id=40956 time=1635674070 user_id= 3969] :roll: :cat2: [/quote] Fantezilerle başlayın bu konu beşikte. Bir yapay penis satın al. Ve onu ikna edin.. "Bunun ikinci adam olduğunu hayal edin." O buna alışacak, sonra siz de yola devam edebilirsiniz. Burada birkaç seçenek olabilir.
Seks sırasında benimki parmağımı alıp ağzına sokmaya başladı... bu bir ipucu mu? Yoksa zaten bir yerlerde kazanılmış bir deneyim mi var?
Soruya dönecek olursak - işin içinde olduğunuzda - parmağınızı ağzınıza sokun - içinde iki üyenin olduğu duruma karşı tutum hakkında zeka... .
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
I düşünüyordum... belki üçü üye gibi davranabilir - diğer elin parmağını kıçına...
These users thanked the author Andrey ben for the post:
Seks sırasında benimki parmağımı alıp ağzına sokmaya başladı... bu bir ipucu mu? Yoksa zaten bir yerlerde kazanılmış bir deneyim mi var? Soruya dönecek olursak - işin içinde olduğunuzda - parmağınızı ağzınıza sokun - içinde iki üyenin olduğu duruma karşı tutum hakkında zeka... .
[size=85][color =green]1 dakika 14 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] I düşünüyordum... belki üçü üye gibi davranabilir - diğer elin parmağını kıçına... :oops:
Ağza parmak sokmak saçmalıktır, bu başka bir erkeğin arzusu değildir, içine birkaç plastik penis takılsa bile bu kadının MFM’ye hazır olacağı anlamına gelmez. Çoğu eş buna hiçbir şekilde yönlendirilemez, sadece hazır olanı hemen aramaları gerekiyordu. Evlenmeden önce arzularınızı daha fazla tartışın
These users thanked the author yedili for the post:
Ağza parmak sokmak saçmalıktır, bu başka bir erkeğin arzusu değildir, içine birkaç plastik penis takılsa bile bu kadının MFM’ye hazır olacağı anlamına gelmez. Çoğu eş buna hiçbir şekilde yönlendirilemez, sadece hazır olanı hemen aramaları gerekiyordu. Evlenmeden önce arzularınızı daha fazla tartışın
sevener: ↑31 Oct 2021, 22:36
Evlenmeden önce arzularınızı daha fazla tartışın
Bir kadın bana bir keresinde bana tüm kadınların evlilikten önce ve genel olarak evlendikten sonra da gerçeği söylemeye hazır olmadığını söylemişti. , sen benim her şeyimsin Seks konusunda istediğini alacaksın, sonra bana karşı ilgini kaybedip beni terk edeceksin..
[quote=sevener post_id=41077 time=1635708997 user_id=3180] Evlenmeden önce arzularınızı daha fazla tartışın [/quote] Bir kadın bana bir keresinde bana tüm kadınların evlilikten önce ve genel olarak evlendikten sonra da gerçeği söylemeye hazır olmadığını söylemişti. , sen benim her şeyimsin Seks konusunda istediğini alacaksın, sonra bana karşı ilgini kaybedip beni terk edeceksin..
Andrey I: ↑01 Nov 2021, 20:41
ve kocasıyla birlikte terbiyeli gibi davranacak ve arkasından seks konusunda özgürleşecek
bazı erkeklerde de kadınlarda da evliyken öyle bir davranış vardır ki, eşinize veya kocanıza karşı mütevazi ve klasik davranmanız gerekir! Ama sevgilide ya da metresinde fahişelik ve sefahat vardır. Sonra soru şu oluyor... Neden evlendin, sevgililerin, metreslerin varsa, karın yürüyüşe çıkıyor, koca yürüyüşe çıkıyor, akşam evde buluşuyorlar, pancar çorbası yiyorlar, çay içiyorlar falan. aile, her şey yolunda, ben seni görmüyorum, sen de beni.
[quote="Andrey I" post_id=41241 time=1635788504 user_id=2456] ve kocasıyla birlikte terbiyeli gibi davranacak ve arkasından seks konusunda özgürleşecek [/quote] bazı erkeklerde de kadınlarda da evliyken öyle bir davranış vardır ki, eşinize veya kocanıza karşı mütevazi ve klasik davranmanız gerekir! Ama sevgilide ya da metresinde fahişelik ve sefahat vardır. Sonra soru şu oluyor... Neden evlendin, sevgililerin, metreslerin varsa, karın yürüyüşe çıkıyor, koca yürüyüşe çıkıyor, akşam evde buluşuyorlar, pancar çorbası yiyorlar, çay içiyorlar falan. aile, her şey yolunda, ben seni görmüyorum, sen de beni.
Bana öyle geliyor ki bir kadının kendisine karşı tutumunun daha da kötüye gitmeyeceğini bilmesi ve hissetmesi önemli. Ona bunu hissettirecek kelimeleri bulmanız, bu güveni kendiniz hissetmeniz gerekiyor.
Bana öyle geliyor ki bir kadının kendisine karşı tutumunun daha da kötüye gitmeyeceğini bilmesi ve hissetmesi önemli. Ona bunu hissettirecek kelimeleri bulmanız, bu güveni kendiniz hissetmeniz gerekiyor.
Eski eşimi uzun süre tedavi ettim. Denemenin güzel olacağını söyleyerek şaka yaptı ve onunla dalga geçti. Ve adamlara seçenekler sundu. Reddedilmeye tepki. Onu ikna ettim, hiçbir şekilde. Yine de yapay penis kullandılar. İki sikten fışkırttı. Çılgınca heyecanlandım. Ve böylece, bir vakaya kadar. Oğlumuz kapının arkasında bizi izliyor ve mastürbasyon yapıyordu. Bunu biliyordum, bilerek böyle bir fırsat verdim ve incelemenin daha iyi olmasını sağladım. Ve bir şekilde onunla mastürbasyonu hakkında konuşmaya başladım. Annesini sikmek istediğini söyledi. Bunun üzerinde oynadım. Ve 23 Şubat’ta bir sürpriz yapmaya karar verdim. O kadar ısıttı ki artık sosisleşmeye başlamıştı. Ve yine ikinci üyeyle ilgili olarak konuyu açtım... O da kabul etti, şimdi çok güzel olur dediler.
Sonra onu kendime bastırdım ve kulağına fısıldadım, dediler Ben hazırım, bir dakika içinde olacak. Çünkü oğlumla zaten konuşmuştum ve o kapının dışında bekliyordu. Vesaire, elbette... Tek yapması gereken, annesinin hazır göt deliğine girmekti.
Karısı, ilk üç dakika boyunca kurtulmaya çalıştı, müstehcen çığlıklar attı, ısırdı, kaltak. Sonra sakinleşti ve bize sıcaklığı kendisi verdi. Bu bir şeydi... Oğlum, bu onun annesiyle ilk seksiydi. Onun "ace"siyle iki kez geldim, o tam anlamıyla deliydi ve orgazmdan hiç çıkamadı. Uzun bir süre boyunca seviştiler, tabii ki pozisyonlarını değiştirdiler. canlı, ikinci bir penisle çok daha güzel. Ayrıca oğlumun da bu işe karışması nedeniyle artık sikişmeme izin vermeyeceğini söyleyerek tehdit etti.
Ve ertesi hafta onu ve oğlumu becerdim. bir arkadaşım
Görünüşe göre hoşuma gitti .
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Eski eşimi uzun süre tedavi ettim. Denemenin güzel olacağını söyleyerek şaka yaptı ve onunla dalga geçti. Ve adamlara seçenekler sundu. Reddedilmeye tepki. Onu ikna ettim, hiçbir şekilde. Yine de yapay penis kullandılar. İki sikten fışkırttı. Çılgınca heyecanlandım. Ve böylece, bir vakaya kadar. Oğlumuz kapının arkasında bizi izliyor ve mastürbasyon yapıyordu. Bunu biliyordum, bilerek böyle bir fırsat verdim ve incelemenin daha iyi olmasını sağladım. Ve bir şekilde onunla mastürbasyonu hakkında konuşmaya başladım. Annesini sikmek istediğini söyledi. Bunun üzerinde oynadım. Ve 23 Şubat’ta bir sürpriz yapmaya karar verdim. O kadar ısıttı ki artık sosisleşmeye başlamıştı. Ve yine ikinci üyeyle ilgili olarak konuyu açtım... O da kabul etti, şimdi çok güzel olur dediler. Sonra onu kendime bastırdım ve kulağına fısıldadım, dediler Ben hazırım, bir dakika içinde olacak. Çünkü oğlumla zaten konuşmuştum ve o kapının dışında bekliyordu. Vesaire, elbette... Tek yapması gereken, annesinin hazır göt deliğine girmekti. Karısı, ilk üç dakika boyunca kurtulmaya çalıştı, müstehcen çığlıklar attı, ısırdı, kaltak. Sonra sakinleşti ve bize sıcaklığı kendisi verdi. Bu bir şeydi... Oğlum, bu onun annesiyle ilk seksiydi. Onun "ace"siyle iki kez geldim, o tam anlamıyla deliydi ve orgazmdan hiç çıkamadı. Uzun bir süre boyunca seviştiler, tabii ki pozisyonlarını değiştirdiler. canlı, ikinci bir penisle çok daha güzel. Ayrıca oğlumun da bu işe karışması nedeniyle artık sikişmeme izin vermeyeceğini söyleyerek tehdit etti. Ve ertesi hafta onu ve oğlumu becerdim. bir arkadaşım Görünüşe göre hoşuma gitti .:cat1:
Ve böylece sarhoş oldu ve sarhoş bir şekilde bir arkadaşıyla sevişti.
Önemli olan onun onunla birlikte uyanmasıdır.
Evet sanırım en çok bu. Herkes için evrensel bir yöntem yoktur. Ancak bir arkadaş...
Sevgilim oldukça mütevazı ve ben her türlü macerayı, hatta ahlaksız olanları bile istiyorum. 2,5 yıl içinde oral seks yapmayı başardım, onun için anilingus (bunu kendim için istemiyorum), anüsünün...
Last post
Önceki ilişkilerin deneyimini kullanarak başka bir eş bulun. Bunu anlamayan kadın aptaldır. İnce olduğu yer orası kırılır.
Merhaba, 15 yaşındayım (umarım yönetim beni yasaklamaz, foruma ilk defa giriyorum, kuralları gerçekten bilmiyorum)
Ve gerçekten annemi istiyorum, Hasta mıyım değil miyim bilmiyorum ama onu istiyorum,...