ACİL!!! Bana öyle geliyor ki sevgilimi baştan çıkarmak istiyor. Ne yapalım???
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 3 years 3 months
ACİL!!! Bana öyle geliyor ki sevgilimi baştan çıkarmak istiyor. Ne yapalım???
Sevgili kızımla ilk buluşmamızda 27 yaşında bir adamın parkta yanımıza gelip bizimle yürüdüğünü söylemiştim. Sonra saat 22 civarında eve gitme zamanımızın geldiğini söyledi, otobüse bindi ve gitti, sonra ben ayrıldım ve sonra onun ve onun otelde içki içtiği ortaya çıktı. Cuma günü yine aynı otelden yeni bir fotoğraf yayınladı! Sanırım onu sarhoş edip bu otelde seks yapmak istiyor!!! Onu nasıl durdurabilirim??? Onu çok seviyorum! Okuldan beri! Onun iyiliği için üniversitede onunla aynı gruba girdim! Sevgilimi baştan çıkarmadan önce bu pislikten nasıl kurtulabilirim?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: ACİL!!! Bana öyle geliyor ki sevgilimi baştan çıkarmak istiyor. Ne yapalım???
Artık çok geç dostum, sevgilin zaten bir kez bir otelde bir erkekle birlikte baştan çıkarılmış, soyulmuş ve sikilmiş.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 4 months
Yanıt: ACİL!!! Bana öyle geliyor ki sevgilimi baştan çıkarmak istiyor. Ne yapalım???
Katılıyorum, artık çok geç
- These users thanked the author VatanseverZ for the post:
- seksforumu_
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 3 years 10 months
Orospu köpeği istemiyor, dışarı atlamayacak, yine de kendini becersin
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 5 months
İlk Paul, bu konuda bir şeyler yapabilir misin? ... Daha aktif olun!... Diyaloğu başlatın. Arkadaşınızla detaylı bir şekilde konuşun. Rakibinizle buluşmayı teklif edin. Neler olduğunu öğren. Ve eğer her şey sekse dönerse... Otele gidin ve... Bence her şeyinizi kaybetmemişsinizdir... Aksi takdirde, ömür boyu mastürbasyon yaparsınız ve bunu da yapmadığınıza pişman olursunuz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Bana öyle geliyor ki yazar, arkadaşının sikildiği gerçeğinden tahrik olan boynuzlu bir sapık, bu yüzden bir sürü konu yarattı ve bunları canlı renklerle anlattı.
- These users thanked the author yedili for the post (total 2):
- Sibiryak89, 6996
-
- Orgazm!
yedi, peki neden kızalım ki?.. Bırakın onu mastürbasyon!
Madem yazma meselesi var yani... Demek ki ona izin vermeyecek iyi bir kadın yok. kendi kendine... (bu arada, kız kardeşim az önce bu cümleyi önerdi.) Evet, biz düzenli forum kullanıcıları olarak da daha az ilgilenmiyoruz... Kim düşünüyor ve ne...

-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
Umarım yönetilmemiştir.
Neden? ? Elinde mum tutmadın
-
- Orgazm!
Birinci Paul, öyleyse ona sor... Ne , Bunu kendisi mi istiyor?... Belki ikinizi de aynı anda sikmek istiyordur...

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Bu itirafı zaten okudum, sadece odadan bornozlu başka fotoğraflar da vardı
, buradaki insanlar tecrübeli, sonuç doğru, boynuzları parlatın
3 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Bağlantıyı Google’da arattım ve Mandoro Asti’ye 20 parça verdim

3 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Bağlantıyı Google’da arattım ve Mandoro Asti’ye 20 parça verdim
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Alya, 6996
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
O o zamandı, bunlar şimdi. Bu Cuma gününden bir fotoğraf. Yani yine oradaydılarSibiryak89: ↑27 Feb 2022, 13:00ir cübbe içinde, buradaki insanlar deneyimli, sonuç doğru, boynuzlarınızı cilalayın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
Peki neden bu deneyimlere ihtiyacınız var? Onu seviyorsun. Seni sevdiğinden emin misin? Eğer otelde birisiyle birlikteyse ve bu ilk sefer değilse
- These users thanked the author vikylechka75 for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Zavallı, zavallı Pavel!
Önce hangisisin?)
Arzunun nesnesinin kız olduğunu anlıyoruz. Peki sana nasıl davranıyor? Belki de seninle ilgilenmiyordur, en azından?
Sana tavsiyem, bir tiyatro enstitüsüne transfer ol. Oyunculuk eğitimi alın, üreme yeteneğinizi tam olarak sergileyeceğiniz "pembe dizilerde" başrol oynayacaksınız ...... şekerde sümük.
Önce hangisisin?)
Arzunun nesnesinin kız olduğunu anlıyoruz. Peki sana nasıl davranıyor? Belki de seninle ilgilenmiyordur, en azından?
Sana tavsiyem, bir tiyatro enstitüsüne transfer ol. Oyunculuk eğitimi alın, üreme yeteneğinizi tam olarak sergileyeceğiniz "pembe dizilerde" başrol oynayacaksınız ...... şekerde sümük.

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- SergeiKa, 6996
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Bir kadın sikişmek ister ama o sadece iç çeker ve endişelenirEvgenii-SPb: ↑27 Feb 2022, 16:39 Zavallı, zavallı Paul!
Önce hangisisin?)
Sana tavsiyem, bir tiyatro enstitüsüne transfer ol. Oyunculuk eğitimi alın, üreme yeteneğinizi tam olarak sergileyeceğiniz "pembe dizilerde" başrol oynayacaksınız ...... şekerde sümük.![]()
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- SergeiKa
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ancak bir romantik... Ya da belki sadece bir inek...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- SergeiKa, Sibiryak89
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu doğru..... "bakirenizi" becerirken, ona gaganızla vurun....
Onu kendin becermeliydin ve evlilikle ilgili romantik planlar yapmamalıydın. Evlilik öyle bir şeydir ki kendiliğinden gelir. :ayyy:

- These users thanked the author Nandandaar for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
onu becerdi, o yüzden kullanıp sana verene kadar bekle))
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
Evet, onunla hemen yatmaz
Kahretsin, bunu nereden çıkardın????onu becerdi
-
- Sürtünmeler
Madem ondan bu kadar eminsin o zaman neden bu konuyu açtın? O zaman endişelenecek bir şey yok. Ama kişisel olarak bir kadın olarak otelde bir toplantıya gidiyor olsaydım bir erkekten taciz beklerdim. Sonuçta sen de bir erkeksin ve bir kızla yalnız kalsan ne yapardın?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
- Registered for: 3 years 6 months
Özellikle de kız bir havluya sarılıysa fotoğraf....vikylechka75: ↑28 Feb 2022, 22:29 Peki madem ondan bu kadar eminsin o zaman neden bu konuyu açtın? O zaman endişelenecek bir şey yok. Ama kişisel olarak bir kadın olarak otelde bir toplantıya gidiyor olsaydım bir erkekten taciz beklerdim. Sonuçta siz de bir erkeksiniz ve bir kızla yalnız kalsanız ne yapardınız?
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
Bunun üzerine bir fotoğraf çekti. yüzmek. Ve kiminle olduğu fotoğraftan belli değil. Belki arkadaşlarla. Gerçi bu fotoğrafı Instagram’da da var
n Neden onun rahatsız edilmesine ihtiyacı var? Onu "bir yıl olmadan" mı tanıyor?Fakat kişisel olarak bir kadın olarak otelde bir toplantıya gidecek olsaydım bir erkeğin taciz etmesini beklerdim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
- Registered for: 3 years 6 months
Belki seks yapmak istiyorsundur.İlk Paul: ↑28 Feb 2022, 22:38n Böylece yüzmeye gitti. Ve kiminle olduğu fotoğraftan belli değil. Belki arkadaşlarla. Gerçi bu fotoğrafı Instagram’da da varn Neden onun rahatsız edilmesine ihtiyacı var? Onu "bir haftadan fazla" tanıyor mu?Fakat kişisel olarak bir kadın olarak otelde bir toplantıya gidecek olsaydım bir erkeğin taciz etmesini beklerdim.
-
- Sürtünmeler
Evdeki banyo suyu farklı mı? Oğlum, insanları kandırıyor musun? Kıza türlü türlü bahaneler arıyorsun. Ona sor. Dürüst olmak gerekirse, bunu okumaktan yoruldum. Şahsen benim için bir yabancıyla havlu üzerinde oturmak. Onu satın aldım. Geceyi birlikte geçirdik. Peki seks olmadan? Bu ne kadar komikİlk Paul: ↑28 Feb 2022, 22:38n Böylece yüzmeye gitti. Ve kiminle olduğu fotoğraftan belli değil. Belki arkadaşlarla. Gerçi bu fotoğrafı Instagram’da da varn Neden onun rahatsız edilmesine ihtiyacı var? Onu "bir haftadan fazla" tanıyor mu?Fakat kişisel olarak bir kadın olarak otelde bir toplantıya gidecek olsaydım bir erkeğin taciz etmesini beklerdim.
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, 6996
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
O 27 yaşında, kendisi 20. Ve onu çok az tanıyor. Bekaretini ona kaptıracağını mı sanıyorsun? Bence hayır. Beni uzun yıllardır tanıyor ama yakın zamanda parka gitmeyi kabul etti.
-
- En güçlü orgazm!
vikylechka75, sonunda bu sızlanmaya kararlı bir şekilde yanıt vermeye başladın .

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- 6996
-
- En güçlü orgazm!
Bil ki genç adam, o gün Orada buluşmak sadece parkta bir yürüyüş ya da gala yemeği değil, aynı zamanda bir öpücük ve hatta sekstir. Etrafta bir sürü başka kız var, onlara geç, vb. burada senin için hiç şans yok.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 9 months
İlk Paul, Kulaklarına işeyebilirsin diğerleri istediğiniz kadar ve beyninize girip onun fotoğrafına otuzbir çekerler... Ama size kraliçenizin sikildiğini ve rahat olduğunu söylerler. Madem flaşı mahvettin, o zaman olduğu gibi kabul et... Al ya da başkasını... ama sızlanmayı bırak! Hiçbir anlamı olmayacak. Sadece kendine eziyet edeceksin....

- These users thanked the author Nandandaar for the post (total 4):
- Evgeniy-Spb, 6996, Anastasya, Eugene1eva
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Kendisine değil bize eziyet ediyor! Birkaç konuya yayılan aptalca sızlanmaları zaten yeterli!namdandar: ↑01 Mar 2022, 08:18 İlk Pavel, İşebilirsin Başkalarının kulağında ve kendi beyninizde istediğiniz kadar mastürbasyon yapın onun fotoğrafına... Ama size kraliçenizin sikildiğini ve rahat olduğunu söylüyorlar. Madem flaşı mahvettin, o zaman olduğu gibi kabul et... Al ya da başkasını... ama sızlanmayı bırak! Hiçbir anlamı olmayacak. Sadece kendine eziyet edeceksin....![]()

- These users thanked the author 6996 for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Nandandaar
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 2 months
Bırakma gücünü bulun. Krizden kurtulacaksınız ve hayatınız iyileşmeye başlayacak.
-
- Sürtünmeler
Evgenii-SPb, artık bundan bıktı. Herkes ona başka biriyle seks yaptığını söylüyor ama o inatla onu haklı çıkarıyor. Eğer ona bu kadar güveniyorsa bırakın evlensin, sızlanmasın.
-
- En güçlü orgazm!
Evlilik dışında sana tamamen katılıyorum. Karısı henüz büyümedi))vikylechka75: ↑01 Mar 2022, 20:40 Evgenii-SPb, o sadece benim bundan sıkıldım zaten. Herkes ona başka biriyle seks yaptığını söylüyor ama o inatla onu haklı çıkarıyor. Eğer ona bu kadar güveniyorsan, bırak evlensin, sızlanmasın.
-
- Sürtünmeler
Bunlar evlenen ve birkaç yıl sonra boşanan insanlardır.
-
- En güçlü orgazm!
Bu tür kişilerin evlenmesi genellikle erkendir.
-
- Sürtünmeler
Sanki hiç yaralanmamış gibi. Böyle insanlar sahada bir direk bulup kafalarını kırarlar.
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Nandandaar
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 3 years 1 month
İlk Paul, sevgilini mahvettin, sakin ol aşağıya hiç gerek yok. Kendine bir kız arkadaş bul ve huzur içinde yaşa.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Eğer onunla bu şekilde rahatlıyorsa bu, bir ilişkiye hazır olduğu anlamına gelir; ancak sizinle değil. Başka bir tane bulun, birini, ikisini, üçünü değiştirin; o zaman kızları anlamaya başlayacaksınız! İyi şanlar.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 7 months
Dinle, neredeydin?
Aptalın biri geldi, SİZİN izninizle sevgilinizle flört etmeye başladı, sizi zorladı ve ardından "müdahale etmemek için" sizin varlığınız olmadan onunla iletişim kurmaya devam etti. Şimdi de tavsiye konusunda yardım mı istiyorsun?
BİR KEZ tavsiye: biraz taşak büyüt! Sen erkek misin, nesin? Birisi kadınıma yaklaşsın ve ilk sözlerimden itibaren onun tuhaf olduğunu anlamazsa dişlerine yumruk atsın diye. Kadınınız bir yandan flört etmesine ya da seks yapmasına izin veriyorsa (Seks karısı ya da swing ilişki formatlarını hariç tutuyorum), o zaman sizi bir erkek olarak görmüyor ve yandan güçlü bir erkek ilgisi görüyor.
İKİNCİ İpucu: i’yi düzenleyin. Akşam sevgilimle oturdum, tüm durumu anlattım ve açıklama istedim. "Su dökmeye, erişte asmaya" başlarsa, soruyu boş bir şekilde sorarsınız: "Bana ihtiyaç var mı? Eğer öyleyse, kim olduğumu düşünüyorsun? Ve kendine bir soru sor ve cevapla: şöyle bir insana ihtiyacın var." sen, kim hile yapıyor?". Ve tepkilere ve cevaplara bakıyorsunuz. Aksi takdirde kimin kiminle yaşadığına bağlı olarak ya kendi valizinizi ya da onunkini hazırlarsınız.
Aptalın biri geldi, SİZİN izninizle sevgilinizle flört etmeye başladı, sizi zorladı ve ardından "müdahale etmemek için" sizin varlığınız olmadan onunla iletişim kurmaya devam etti. Şimdi de tavsiye konusunda yardım mı istiyorsun?
BİR KEZ tavsiye: biraz taşak büyüt! Sen erkek misin, nesin? Birisi kadınıma yaklaşsın ve ilk sözlerimden itibaren onun tuhaf olduğunu anlamazsa dişlerine yumruk atsın diye. Kadınınız bir yandan flört etmesine ya da seks yapmasına izin veriyorsa (Seks karısı ya da swing ilişki formatlarını hariç tutuyorum), o zaman sizi bir erkek olarak görmüyor ve yandan güçlü bir erkek ilgisi görüyor.
İKİNCİ İpucu: i’yi düzenleyin. Akşam sevgilimle oturdum, tüm durumu anlattım ve açıklama istedim. "Su dökmeye, erişte asmaya" başlarsa, soruyu boş bir şekilde sorarsınız: "Bana ihtiyaç var mı? Eğer öyleyse, kim olduğumu düşünüyorsun? Ve kendine bir soru sor ve cevapla: şöyle bir insana ihtiyacın var." sen, kim hile yapıyor?". Ve tepkilere ve cevaplara bakıyorsunuz. Aksi takdirde kimin kiminle yaşadığına bağlı olarak ya kendi valizinizi ya da onunkini hazırlarsınız.
-
- ön sevişme
- Total posts: 104
- Registered for: 1 year 4 months
Ne yazık ki, bu genellikle genç erkeklerde görülen bir durumdur... kendisi zamanında kaybolmuştu, çünkü neredeyse doğrudan imaları anlamamıştı...
- These users thanked the author Kovboy2 for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies
- 496 Views
-
Last post by Çekiç