Erkek meme uçları ile mastürbasyon!

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Erkek meme uçları ile mastürbasyon!

Unread post by Andrey Petrov »

Orduda görev yaptı. Yakınlarda, birbirlerinin yatağına yakın. 15 aylık hizmetten sonra memleketine izne çıkana kadar hiçbir cinsel eğilimi yoktu. Döndükten iki gece sonra, bütün geceyi yatağında bir sağa bir sola dönüp durarak geçirdi. Sonra öğleden sonra bana, evine büyük, sıkı göğüslü güzel bir komşunun geldiğini söyledi! 10 günlük tatilin hepsini ezdi geçti. Şimdi mücadele ediyorum! Geceleri yorganın altında göğüslerini hissedebiliyor muyum? Evet, sağlığınız için söylüyorum, sıska göğüslerim yüzünden kendime bir şeyler yapacak bir kız değilim! Işıklar söndükten sonra battaniyesinin kenarını benim üzerime attı ve elinin tişörtümün altına uzandığını hissettim. Fısıldıyor: Ellerinizi biraz ileri doğru hareket ettirin ve hacim kazanmaları için göğsünüzün kenarına doğru bastırın. Bunu yaptım ve yedinci sınıf öğrencisi büyüklüğünde bir yerde hacim kazandım. Bunları hamur gibi yoğurur ve sık sık nefes alır. Acım yok, heyecanım yok, utancım yok. Ve sonra meme uçlarıyla meşgul oldu! Bir anda böyle bir heyecan duyacağımı bile bilmiyordum! Genel olarak, mastürbasyon yapmadan aynı anda yere çıktık! Ve böylece devam ettiler! Ancak ne yazık ki üç hafta sonra parmak uçları sertleşti ve hassasiyet azaldı! Ancak orduda yağlanacak hiçbir şey yok!

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”