Kim hangi memeyi seviyor?
-
Автор темыIgor12344321
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Kim hangi memeyi seviyor?
Dürüst olmak gerekirse, göğüslerin büyüklüğünü değil, meme uçlarının kendisini seviyorum, çünkü her kızın meme uçları farklıdır ve en çok hayran olduğum meme uçlarının şeklidir, ama kim hangi memeyi sever? Peki en çok neyi seviyorsun?
- These users thanked the author Igor12344321 for the post (total 7):
- Sibiryak89, Belphegor, Mega, Swarmin, alex1994, Makar1977, Nicholas 22
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Orientation: biseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Re: Kim hangi memeyi seviyor?
Şimdi bazı nedenlerden dolayı genel olarak düz göğüsleri gerçekten seviyorum veya daha doğrusu bir kızın düz göğüsleri olmadığında onları genel olarak değerlendiriyorum, birkaç ay boyunca denizde tatilde olan bir kız gördüm, sabah erkenden orada denizdeydi. taşlar, külotlu ve üstsüz, uzun boylu bir kız, çok güzel, fit, masalsı. Hiç göğüs yoktu ama meme uçları çok dikti. Gördüm, çok beğendim ve çok heyecanlandım. Genel olarak göğüsleri erkek çocuğununki gibi kabul edilir. Ama ona kesinlikle yakışıyor, uzun boylu, kahverengi saçlı, fit, belki bir çeşit spor yapmış, sabah denize yüzmeye gitmiştir. Artık böyle göğüsleri olan kız türlerini gerçekten seviyorum.
8 saniye sonra gönderildi:
8 saniye sonra gönderildi:
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 3 years 8 months
Önemli olan hormonal ve doğal görünmesi, şekil ve boyutun hiçbir önemi yok.
Benim için :)
Uyumlu
Benim için :)
Uyumlu

Last edited by Ruslan1 on 25 Oct 2021, 10:32, edited 1 time in total.
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
Meme büyüklüğü o kadar önemli değil, şekli daha önemli. Meme uçlarının şekli de büyük bir rol oynuyor.
- These users thanked the author dbhnefk for the post (total 4):
- Tura, Sergey Arı, Fargal94, İle
-
Автор темыIgor12344321
- ön sevişme
Göğüslerle ilgili en güzel şey meme uçlarıdır, işte meme uçları
Meme uçlarına bakmayı ve okşamayı seviyorum.
- These users thanked the author Igor12344321 for the post:
- Sergey Arı
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tanrı’ya dua edin ki genel olarak başlangıç aşamasındadır (bazıları için) .....
Fakat sürükleniyor - kusura bakmayın! Annelerinin üzerine, eşlerininkinden daha iyi bir şeye ihtiyaçları olmadığına ve diğer göğüsleri sevmediklerine yemin eden (ve eşleri 0,5 beden) birçok arkadaşımı tanıyorum ama GERÇEK göğüslü bir kadın gördükleri anda, Yetiştirme üyesinin üzerine tükürük damlıyor!
Sonuç - kendinizi becermeyin ve kumarlarınızla insanların kulaklarını asmayın (insanların söylediği gibi)!!!!!
Fakat sürükleniyor - kusura bakmayın! Annelerinin üzerine, eşlerininkinden daha iyi bir şeye ihtiyaçları olmadığına ve diğer göğüsleri sevmediklerine yemin eden (ve eşleri 0,5 beden) birçok arkadaşımı tanıyorum ama GERÇEK göğüslü bir kadın gördükleri anda, Yetiştirme üyesinin üzerine tükürük damlıyor!
Sonuç - kendinizi becermeyin ve kumarlarınızla insanların kulaklarını asmayın (insanların söylediği gibi)!!!!!

- These users thanked the author George for the post:
- Sergey Arı
-
- ön sevişme
-
- Orgazm!
Öyleyse üçüncünün, dördüncünün (altıncıyı saymıyorum bile) göğüslerini görünce arzudan bile bayılıyorlar.... Kimse BÖYLE tükürmez, yüz çevirmez.. .. Ve bu bir YALAN’dan bahsediyor!
Yenilikten bahsetmiyorum, bu sitede bile çığlık attıkları gerçeğinden bahsediyorum ve "tıbbi sivilceleri" seven VE YALNIZCA topuklarıyla göğüslerine vuruyorlar.
Öyleyse üçüncünün, dördüncünün (altıncıyı saymıyorum bile) göğüslerini görünce arzudan bile bayılıyorlar.... Kimse BÖYLE tükürmez, yüz çevirmez.. .. Ve bu bir YALAN’dan bahsediyor!
-
- ön sevişme
Eğer göğsünüze topuklarıyla vurup sadece “falanca” göğüsleri sevdiklerini söylüyorlarsa yalan söylüyorlar demektir elbette :)
Ama genel olarak zevkler farklı. Ben çoğunlukla küçük olanları (1-2 beden) seviyorum ama bazen çok güzel 3-4 tanesine de rastlıyorum, gözlerimi alamıyorum.
Ama genel olarak zevkler farklı. Ben çoğunlukla küçük olanları (1-2 beden) seviyorum ama bazen çok güzel 3-4 tanesine de rastlıyorum, gözlerimi alamıyorum.
-
- Orgazm!
Biz de bundan bahsediyoruz - ve dahası: eğer büyük göğüslerin sahibini sikecek olsaydınız (küçük göğüslerden hoşlanmanıza rağmen) - reddetmezdiniz ve bu tür göğüslerin tadını BÜYÜK bir zevkle çıkarırdınız! :arkadaşlar: Üstelik sonradan nostaljiyle hatırladılar!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Igor12344321,
Kesinlikle her türlüsünü seviyorum göğüsler büyük, küçük, sarkık veya dik, areolalar ve meme uçları büyük veya küçük, fark etmez, tüm göğüsleri severim ama en çok da milflerin göğüslerini severim, genellikle büyük, hafif sarkık, büyük meme uçları vardır ve areolalar, beni çılgınca tahrik ediyor
Kesinlikle her türlüsünü seviyorum göğüsler büyük, küçük, sarkık veya dik, areolalar ve meme uçları büyük veya küçük, fark etmez, tüm göğüsleri severim ama en çok da milflerin göğüslerini severim, genellikle büyük, hafif sarkık, büyük meme uçları vardır ve areolalar, beni çılgınca tahrik ediyor
-
- ön sevişme
Zevkler de değişiyor. Eşimin göğüsleri küçük ama hamilelik sırasında dördüncü göğsüne güvenince ilk başta çok heyecanlandı ama sonra tekrar küçük göğüsler istedi. Artık eşimin göğüsleri normal boyutlarına döndü, bu da çok hoşuma gidiyor. Ama bazen hayır, hayır ve büyük beden istersiniz.
Elbette :)Xackerd7: ↑25 Oct 2021, 11:51 Igor12344321,
Kesinlikle büyük, küçük, sarkık veya dik, areolaları ve meme uçları büyük veya küçük olan tüm göğüsleri seviyorum, önemli değil, tüm göğüsleri seviyorum, ama en önemlisi milflerin göğüslerini seviyorum, genellikle büyük, hafif büyük meme uçları ve areolalarla asılı olmak beni çılgınca tahrik ediyor
Zevkler de değişiyor. Eşimin göğüsleri küçük ama hamilelik sırasında dördüncü göğsüne güvenince ilk başta çok heyecanlandı ama sonra tekrar küçük göğüsler istedi. Artık eşimin göğüsleri normal boyutlarına döndü, bu da çok hoşuma gidiyor. Ama bazen hayır, hayır ve büyük beden istersiniz.
-
- Orgazm!
İşte bu - o zaman neden SADECE sivilce olduğu saçmalığı!
duruma, yaşa, görüşteki değişikliklere bağlı olarak - tüm göğüsler kendine göre güzeldir!!!! :ayyy:
duruma, yaşa, görüşteki değişikliklere bağlı olarak - tüm göğüsler kendine göre güzeldir!!!! :ayyy:
-
- ön sevişme
-
Автор темыIgor12344321
- ön sevişme
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
- Registered for: 3 years 10 months
Bütün göğüsler kendine göre güzel, hepsini seviyorumIgor12344321: ↑25 Oct 2021, 08:42 Dürüst olmak gerekirse göğüslerin büyüklüğünü değil, meme uçlarının kendisini seviyorum, çünkü her kızın meme uçları farklıdır ve en çok hayran olduğum meme uçlarının şeklidir ve kim hangi memeyi sever? Peki en çok neyi seviyorsun?
-
- ön sevişme
-
- Orgazm!
Tabii ki düşündüm ama estetik olmaz, çocuklar var ama onların bir babaya ihtiyacı var, mucizeye değil göğüsler, yatakta eşim ve ortaklarımızla birlikte bir fahişeyim ama hayatta iyi bir işi, sevgi dolu ve müreffeh bir ailesi olan sıradan bir adamım

-
- ön sevişme
Size bunu bir çiftte gördüğüm gerçek bir örnek anlatacağım! Bir kız tanıyorum, 26 yaşında, uzun boylu, esmer, iyi vücutlu, hayatı boyunca sürekli bazı ülkelerde bir yerlere seyahat ediyor, evli, ama kocasından kimseye bahsetmiyor ve biz de ona göstermiyoruz. kimseye! Genelde yanlarında yaşayan dar bir çevre onu tanıyor. Sosyal ağlarda herkese evli olmadığını söylüyor. Kısacası masalın özü basit, tesadüfen onun modasını gördüm ve neden sakladığını anladım, kocasının göğüs ölçüsü kesinlikle ikinci beden, bu yazın gömleğinden anlaşılıyor)) Ve davranışı açıkça onunla bir kız arkadaşıyla olduğu gibi... Genel olarak, onunla evlendim ve göğüsleri ve siki olan bir kız buldum!) Size göğüslerinizin kesinlikle aile hayatınıza müdahale etmeyeceğini söylüyorum!)
- These users thanked the author Tura for the post:
- Sergey Arı
-
- Orgazm!
Bu her zaman doğru değildirgeorg, gerçekten "kumarbaz olan, sevdikleri, dedikleri gibi, arkadaşların zevkleri ve renkleri olmayan bir insan kategorisi var , herkes bireyseldir, herkesin kendi zevkleri vardırgeorg: ↑25 Oct 2021, 11:27 Genel olarak başlangıç aşamasında olması için Tanrı’ya dua edin (bazıları için)...
Fakat sürüklemek için - kusura bakmayın! Annelerinin üzerine, eşlerininkinden daha iyi bir şeye ihtiyaçları olmadığına ve diğer göğüsleri sevmediklerine yemin eden (ve eşleri 0,5 beden) birçok arkadaşımı tanıyorum ama GERÇEK göğüslü bir kadın gördükleri anda, Yetiştirme üyesinin üzerine tükürük damlıyor!
Sonuç - kendinizi becermeyin ve kumarlarınızla insanların kulaklarını asmayın (insanların söylediği gibi)!!!!!![]()
-
- Orgazm!
Onun adına mutluyum ama göğüsler benim değil, tavsiyen için teşekkürlerTura: ↑30 Oct 2021, 08:11Size bir çiftte gördüğüm gerçek bir örneği anlatacağım! Bir kız tanıyorum, 26 yaşında, uzun boylu, esmer, iyi vücutlu, hayatı boyunca sürekli bazı ülkelerde bir yerlere seyahat ediyor, evli, ama kocasından kimseye bahsetmiyor ve biz de ona göstermiyoruz. kimseye! Genelde yanlarında yaşayan dar bir çevre onu tanıyor. Sosyal ağlarda herkese evli olmadığını söylüyor. Kısacası masalın özü basit, tesadüfen onun modasını gördüm ve neden sakladığını anladım, kocasının göğüs ölçüsü kesinlikle ikinci beden, bu yazın gömleğinden anlaşılıyor)) Ve davranışı açıkça onunla bir kız arkadaşıyla olduğu gibi... Genel olarak, onunla evlendim ve göğüsleri ve siki olan bir kız buldum!) Size göğüslerinizin kesinlikle aile hayatınıza müdahale etmeyeceğini söylüyorum!)Tabii ki düşündüm ama estetik olmaz, çocuklar var ama babaya ihtiyaçları var,
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Farklı göğüsleri severim. Ancak özel tercihler de var. Örneğin büyük, çok büyük areolalı göğüsler çok heyecan vericidir. Ve göğüsler de sarktığında...

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 9 months
Bir kadına karşılık gelenler. Genç ve zarif bir kızsanız küçük göğüsler tam size göre. Ve eğer bayan uzun yıllar boyunca yapılıysa, göğüsleri de uygun olmalıdır.
- These users thanked the author tenzör for the post:
- Sergey Arı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Göğüslerin büyüklüğünü değil şeklini ve figürle uyumunu çok seviyorum. Diyelim ki genç bir kızın büyük ve boş göğüsleri, sağlıklı bir kadının minik göğüslerine bir şekilde benzemiyor! Bir kadın figürünün tüm parçaları birbirine iyi oturmalı...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Sergey Arı, Vladhalar, Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Hemen hemen her doğal göğüs kendi başına güzeldir
- These users thanked the author Alex123 for the post (total 2):
- Sergey Arı, dbhnefk
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 3 years 7 months
Yeni dolmaya başlayan, büyüyen genç göğüsleri gerçekten çok seviyorum. Böyle göğüsleri dilimle okşamak ve papillalarını öpmek istiyorum.
- These users thanked the author INVAR for the post (total 2):
- Tavşan, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
Serguei, ben de gereksiz yere "b"yi yapıştıran cahillere öfkeleniyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Herkesin kendi zevkleri vardır. En çok küçük ve düzgün göğüsleri severim. Düzgün göğüs uçları ve küçük areolalarla.
En lezzetli AA fincan veya sadece A
En lezzetli AA fincan veya sadece A
-
- Sürtünmeler
- These users thanked the author Zoo.sax for the post (total 16):
- Sergey, Igor12344321, Rogatik, Nikk, alex503311, İvannavi, Sibiryak89, Denach, Büyüleyici, Fargal94, Esnek, SERG!!, Martin, Alex 17, Oleg257, Rahatla_19
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Bu
- These users thanked the author Godimon666 for the post (total 11):
- Nikk, İvannavi, Sibiryak89, Denach, Büyüleyici, Fargal94, Martin, Alex 17, Oleg257, Rahatla_19, Andrey Petrov
-
Автор темыIgor12344321
- ön sevişme
-
- Sürtünmeler
Yani henüz heyecanlı değil))
- These users thanked the author Zoo.sax for the post:
- Igor12344321
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 3 years 7 months
Ve her memeyi severim. Hemen hemen her ereksiyondan. Belki göbeğe kadar olan pençeler hariç.
-
Автор темыIgor12344321
- ön sevişme
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Devamı
- These users thanked the author Godimon666 for the post (total 12):
- Nikk, İvannavi, Denach, Timuryai, Büyüleyici, Fargal94, Esnek, Martin, Alex 17, Oleg257, Rahatla_19, Andrey Petrov
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 240 Views
-
Last post by JackTheJack
-
- 264 Replies