Açık havada seks, balık tutma, ormanda.
-
Автор темыRuslan1
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Doğada seks, balık tutma, ormanda.
Balık tutmayı seviyorum ve hem yaz hem de kış aylarında genellikle birkaç günlüğüne çadırla uzak yerlere giderim. Evlendiğimde eşim sık sık benimle gelirdi ama yazın oldu, doğada seksle ilgili hiçbir sorun yoktu, her çalının altında bile, teknede bile oluyordu ama kışın gerçekten denemek istedim. ve olmadı. Bu düşünce bana huzur vermiyor.
-
- Total posts: 22
- Registered for: 3 years 9 months
Re: Açık havada seks, balık tutma, ormanda.
Ruslan1, doğada olmak heyecan verici
- These users thanked the author Nikipam132 for the post:
- Ruslan1
-
- ön sevişme
- Total posts: 144
- Registered for: 3 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 3 years
Bir defasında, henüz eşim olmayan eşim ve bir arkadaşımla, henüz eşi olmayan arkadaşımla balığa gitmiştim. Balık tutmaya gittik, mangal yedik ve arabalarımıza gittik. O zamanlar hiç para kazanmamışlardı.
Hava aydınlıktı, hava kararmaya başlamıştı, arabalar 3 metre arayla park edilmişti. Arkadaşım ve arkadaşı daha fazla bekleyemeyeceklerine karar verdiler ve bu şeyi yapmaya başladılar, tam olarak nasıl savurup döndüklerini bilmiyorum ama aynı zamanda köpek stili pozuyla da başlayıp başladılar. Arabadan indim ve kıçım karşı koltuktaki kapıdan dışarı fırladı. Biraz zaman geçti ve biz de arabamıza geçtik. Kızlar utangaç değildi ve sanki biri diğerinin sözünü inleyerek kesmek istiyormuş gibiydi.
Her iki arabadaki son poz, pencerelerden birbirlerine memnun bir şekilde bakan sürücülerin pozuydu.
Hikâyelerinizi yazın veya özel mesaj gönderin.
Hava aydınlıktı, hava kararmaya başlamıştı, arabalar 3 metre arayla park edilmişti. Arkadaşım ve arkadaşı daha fazla bekleyemeyeceklerine karar verdiler ve bu şeyi yapmaya başladılar, tam olarak nasıl savurup döndüklerini bilmiyorum ama aynı zamanda köpek stili pozuyla da başlayıp başladılar. Arabadan indim ve kıçım karşı koltuktaki kapıdan dışarı fırladı. Biraz zaman geçti ve biz de arabamıza geçtik. Kızlar utangaç değildi ve sanki biri diğerinin sözünü inleyerek kesmek istiyormuş gibiydi.
Her iki arabadaki son poz, pencerelerden birbirlerine memnun bir şekilde bakan sürücülerin pozuydu.
Hikâyelerinizi yazın veya özel mesaj gönderin.
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post (total 4):
- Fargal94, Maxim86, mega saniye, SSK
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 3 years 2 months
Evet, evet... Bir arkadaş başladı: Bizimle doğaya gelin! resimler, kıyafetler, mangal, maşlık, her şey...
Hayır, resimler resimdir ama ben zirvedeyken sivrisinekler kıçımın tamamını yediler
Hayır, resimler resimdir ama ben zirvedeyken sivrisinekler kıçımın tamamını yediler

- These users thanked the author Alev for the post (total 6):
- Keskin, elektronik, esip, Lyaxander, Malloi54, Sibiryak89
-
- Total posts: 21
- Registered for: 2 years 10 months
Sık sık balığa gitmiyorum ve geceyi çadırlarda geçirmiyorum... ve eşim en azından kamp alanında rahat bir tatile daha alışkın olduğu için benimle daha az gelmeyi istiyor. Ama evli olduğumuz süre boyunca onunla 4 kez balık tuttum ve bu 4 kez de çadırda ve çadırın arkasında seks yaptık.) Çeşitlilik oldukça ilginç.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 3 years
Harika vakit geçirdim! :şampuan:Gato Elfo: ↑11 Jul 2022, 18:25 Bir keresinde o zamanlar karım olmayan eşim ve bir arkadaşımla ve o zamanlar karısı olmayan biriyle balığa çıkmıştım. Balık tutmaya gittik, mangal yedik ve arabalarımıza gittik. O zamanlar hiç para kazanmamışlardı.
Hikâyelerinizi yazın veya kişisel bir mesaj gönderin.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Orientation: biseksüel
Eşim ve ben de arabayla dışarı çıkıp ormanda arabada dinlenmeyi seviyoruz, yazın bitmesi çok yazık

- These users thanked the author Danylamaster for the post:
- Makar1977
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
Ve akşam yürüyüşümüzün ortasında, ormanın hemen kenarında balık tutmuyorduk. Yürüdük, yürüdük ve biraz mola vermeye karar verdik. Uzun süre bozuldu ama sonra
onu çöpe attı

- These users thanked the author Vas ve Katya for the post:
- SSK
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Çok çok uzun zaman önceydi. Düğünümüzün hemen ardından eşim, ben ve aceleyle yapılan düğünümüze tanık olan evli çift (kendisi hevesli bir balıkçı ve motorlu tekne sahibidir) balığa çıktık. Ob Nehri’nin yukarılarına gittik ve bir yer bulduktan sonra bir çadır kurduk. . Çok lezzetli olan akşam balık çorbasının ardından geceye yerleştik. Yeni evliler olarak bir tekneye bindirildik. Ortaklarımızın çadırında ortalık sessizleşir sessizleşmez kocama seksin inceliklerini öğretmeye başladım.
Seks konusuna geçtiğimizde o ısınıp tam derinliğe doğru ilerlemeye başladığında tekne, havalandı ve kıyıdan yelken açtı. Ve aşağı doğru sürüklendik. Arkadaşlarımız da boşuna vakit kaybetmedikleri için çadırdan çıplak atladılar ve diğer balıkçıların kahkahaları arasında bizi çıplak yakaladılar. İlk seks balıkçılığımız böyle ortaya çıktı.
Seks konusuna geçtiğimizde o ısınıp tam derinliğe doğru ilerlemeye başladığında tekne, havalandı ve kıyıdan yelken açtı. Ve aşağı doğru sürüklendik. Arkadaşlarımız da boşuna vakit kaybetmedikleri için çadırdan çıplak atladılar ve diğer balıkçıların kahkahaları arasında bizi çıplak yakaladılar. İlk seks balıkçılığımız böyle ortaya çıktı.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 11):
- Rahatla_19, San4eS, SSK, Fargal94, Süleyman, PavelNokia, Sibiryak89, Çift 33, Tanya, Juss, Zorba Carrie
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 2 years 7 months
Açık havada seks her zaman harika. Bazen balığa bile giderim ama yol boyunca soyunurum, çıplak güneşlenirim ve ısırmayan kadar yavaş yavaş mastürbasyon yaparım. Doğası her zaman harikadır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 9 months
Her yerdeydi, ormanda ve doğada. Ama elbette en önemlisi onu teknede hatırlıyorum. Önemli olan kıyıdan izlendiğimizdi

-
- Flört etmek
- Total posts: 34
Katılıyorum, birisinin sizi gördüğünü bildiğinizde heyecanın sınırı yoktur.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 9 months
Sahildeydi.. Henüz evlenmemiştik, bir buçuk yıl yaşadık.. Denize gittik.. İstedik, sahilden uzaklaştık ama çok uzağa değil. Önce sevişme vardı, hava kararmaya başlayınca tam gün oldu.. İnsanlar vardı ama uzaktan.. Harika bir seksti))
-
- Total posts: 23
Bir arkadaşımın teyzesiyle sözlü bir deneyim yaşadım. Akşam geç saatlerde ormanda yürüyüşe çıktık, önce bir ağacın yanında sarılıp öptük, kocaman göğüslerini yoğurduk. Tatlı bir oral seksten sonra göğsüne bitirdim... Tek olumsuzluk sivrisineklerdi...)))
- These users thanked the author Roman89 for the post:
- PavelNokia
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Şişme botla göldeydik, çok komik bir şekilde vurulmaya çalıştığımı hatırlıyorum. Kıyıdakilerin hepsi gülüyordu, süreç başlar başlamaz dikkatimiz dağılıp biraz geriye kürek çekmek zorunda kalıyorduk, sürekli akıntıya kapılıyordu. Sonuç olarak mesele bir türlü sona ermedi, neredeyse izleyenlerin alkışları arasında karaya çıktık ve hızla gün batımına doğru gözden kaybolduk

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
Büyük bir grupla Volga’ya gidiyoruz ve periyodik olarak çiftler yürüyüşe çıkıyorlar) Genel olarak yaz aylarında ormanda uygun değil, çok sayıda sivrisinek var
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Doğa her zaman güzel ve romantiktir. Ve sadece çevre ve konum değişikliği. Ruh halinizde olduğunuzda ve yanınızda arkadaş olduğunda, zihinsel olarak her şey giderek daha kolay hale gelir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 171
- Registered for: 2 years 8 months
Hiçbir şey bir takımı
doğadaki kurumsal etkinlikler kadar sarhoş edemez
doğadaki kurumsal etkinlikler kadar sarhoş edemez

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Arkadaşlarım ve ben, çok büyük bir grup adam değil, balığa gittik. Ve o kadar da zeki olmayan, ama Rusça’da bir aptal olan biri, teknemizi bir mızrakla deldi ve 10 adet keskinleştirilmiş örgü iğnesi vardı.
Bu teknede çok eğlendik ve aynı zamanda sivrisinekleri de savuşturduk.
Burası açık havada seks Hayatımın geri kalanında bunu hatırlıyorum.
Bu teknede çok eğlendik ve aynı zamanda sivrisinekleri de savuşturduk.
Burası açık havada seks Hayatımın geri kalanında bunu hatırlıyorum.
- These users thanked the author Keskin for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Bir yürüyüş sırasında eşim ve ben kendimizi bir dağ deresinin yanında kapattık (kamptan oraya gitmek oldukça zahmetli bir işti), etrafta kimse yoktu ve o kendini emdi. Doğa sizi yakınlaştırır)))
-
- Potansiyel seks nesnesi
Trenin her yerindeydi.. iki kişilik bir kompartıman.. ve otobüs durağında, parkta ve evin yakınında. Bizi balkondan gördüler... ehhh pek hoş değildi. şimdi aynı yıllar. Ssseri’de seks vardı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
doğada olmak inanılmaz keyifli... peki ya sivrisinekler.. ya da hijyen diyorlar.. tam saçmalık... bir şekilde rahatlıkla alıştım.. asıl mesele omuzlarınızın üzerinde başınızın olması))) ve her şey sıcak su olacak ve tek bir sivrisinek bile olmayacak .. tek şey tuvaletin büyük olması... bir kız için her zaman rahat değil.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Kışın, soğukta, karda seks elbette unutulmaz bir duygu ve duygu fırtınasıdır ama henüz denemedim.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Sibiryak89, çok sayıda denizci
-
- Penetrasyon
Marinka, evet .. kar yığınında çıplak kıç. Bunu yakında unutmayacaksın)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Yukarıda kış doğası hakkında yazdık. Uzun zamandır Yeni Yıl için arkadaşlar Bylina pansiyonunda 2 oda satın aldılar. Burası denizimizin kıyısında ve orada yılbaşını kutladık ve sabah herkes kayaklarına binip ormana gitti ve orada kebap ızgara yaptı. Ve kendimi devasa bir karaçamın hemen yanında bıraktım, çapı 3 metre, muhtemelen belki biraz daha az, ama her durumda, bu ağacın diğer tarafındaki başka bir çift de aynı şeyle meşguldü ve biz yapmadık birbirlerine müdahale ettiler ve birbirlerini görmediler. Ama hava çok soğuk değildi, ızgara başında ısındık ve sıcak şarap harikaydı. Güzeldi... Eh...
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- Fargal94, Sibiryak89, SSK, PavelNokia
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Uzun yıllar üst üste nehirde yüzdüm yıl boyunca. Kışın bir buz deliğinde. Çıplak kıçımla rüzgârla oluşan kar yığınına yürümekten korkmuyorum. Soğukta seks yapmak kişisel olarak benim için zaten çok fazla.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- elektronik, Sibiryak89, SSK
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 6 months
Soğuk algınlığına yakalanmak kolaydır. O zaman tedavisi zor ve uzundur

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Komşumuzun annemi ve beni nehre nasıl götürdüğünü hatırlıyorum. Sonra onu yatak örtüsünün üzerine çekti) Lanet olsun)) Gösteri muhteşem.
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
Marinka: ↑18 Feb 2023, 21:06 Kışın, soğukta, karda seks elbette unutulmaz bir duygu ve duygu fırtınasıdır ama henüz denemedim.
[/quote
Gönderildi 35 saniye sonra:
https://i.postimg.cc/YSQ8fHKy/2023-02-19-065243414.png
- These users thanked the author Çift 33 for the post (total 2):
- Fargal94, PavelNokia
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
Evet, ne diyeyim... Herhangi bir yer, yılın herhangi bir zamanı. Oldu ve şimdi bile... Hayır, hayır, havayı yakalayacaksınız. Sonra ne sivrisinekler, ne karıncalar, ne kar... Dikkat etmiyorsunuz. Her durumda bir vızıltı ve zevk olmalı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years 5 months
Doğada seks konusu çok heyecan verici olduğu için hoşuma gitmediğini söylemeyeceğim ama tüm deneyimim bir şekilde pek iyi değil. Bir gün kulübemizin yanından akan küçük bir nehre balık tutmaya karar verdim, eşim de benimle birlikte geldi. Kısa bir süre sonra eşime sazlıklarda seks yapmayı teklif ettim. Kuru ve tenha bir yer bulduk, ceketimi çimenlerin üzerine serdim ve seks yapmaya başladık. Bir süre sonra favorim dönmeye ve çığlık atmaya başladı, kalktığımda çok sayıda karıncanın kalçalarında ve poposunda süründüğünü gördüm. Meğer çimlerin arasında fark etmediğimiz bir karınca yuvasının üzerine uzanmışız
- These users thanked the author Zhik24 for the post (total 2):
- Fargal94, çiçek hastalığı
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Bir tarlanın yakınındaki orman kuşağında bulunan bir araba sayılır mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Orientation: biseksüel
Bu aynı zamanda doğada da mevcuttu. ve balık tutmak. Denizde bile insanlar yakınlarda yüzüyordu. Şimdi inanılmaz hisleri hatırlıyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
suda seks süper harika, annem ve ben bunu sık sık nehirde yapardık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Suda denediğimizde eşim beğendi ama ben pek beğenmedim, su sıcaklık kontrastından dolayı serindi ve bitiremedim.
-
- Penetrasyon
Bir öğrenciyle Dinyeper’da rafting yaptığımızı hatırlıyorum... Neredeyse karanlıkta çadır kurmuştuk. Selden sonra uzun süre kamp kuracak normal bir yer bulamadık.. sonunda bulduk.. ateş.. sek şarap.. mangal.. Ayın altında yüzmek tüm özellikleriyle.. ve sabah korkunç bir kükremeyle uyandık.. tarlaların karşı ucundan bize doğru koşan biçerdöver çıldırmış.. durup izliyoruz.. arkadaşım üstsüz, ben de çıplağım.. biçerdöver bizden 10 metre uzakta fren yapınca çok şaşırdım
- These users thanked the author anlap for the post (total 3):
- Fargal94, Sibiryak89, PavelNokia
-
- Potansiyel seks nesnesi
Tam önünüzde mi yoksa ne?Denissss71: ↑19 Feb 2023, 06:23 Komşumuzun annemi ve beni nehre nasıl götürdüğünü hatırlıyorum. Sonra yatak örtüsüne çekti) Lanet olsun)) Gösteri muhteşem.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 273 Views
-
Last post by Kunimaker
-
- 25 Replies