Seks sıklığı
-
- Potansiyel seks nesnesi
Seks sıklığı
Size sormak istiyorum beyler. 13 yıldır (17 yaşımdan beri) birlikteyiz. Ayda bir kez seks yapıyoruz. Bu benim için çok az sağım ama kocam için her şey yolunda. Her şeyin yolunda olduğunu söylüyor. Her zaman inisiyatif alan ilk kişi olmaktan yoruldum. Artık iş o sırtüstü, ben üstte olacak noktaya geliyor. Genel olarak hiçbir şey yapmayın. Bu iyi mi? Soaz şu soruları yanıtlayacak: İyi görünüyorum, boyum 164, kilom 51. Kendime iyi bakıyorum. Kilo almış. Genel olarak ideal akşam film izlemek, bira içmek ve kucaklaşmaktır. Ve sonra uyu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Orientation: heteroseksüel
Re: Seks sıklığı
Evet ve yiyecekleri sindirmek için zaman harcıyorlar, bu ona seksten daha fazla zevk veriyor.
Ayrıca, belki de erkeğiniz, kendisine dayak atılan kişi rolünde olmayı seviyordur. Aranır ve nadir de olsa küçümseme sağlar, ancak bu anlarda kendini karşı konulmaz hisseder.
Görünüşe göre asıl mesele bu. Adamınızın çok az gücü ve enerjisi var.

Ayrıca, belki de erkeğiniz, kendisine dayak atılan kişi rolünde olmayı seviyordur. Aranır ve nadir de olsa küçümseme sağlar, ancak bu anlarda kendini karşı konulmaz hisseder.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Evet Olga, bu da oluyor. Sekse olan ilgiyi kaybeden sadece kadınlar değil...
İyi bir psikoterapist bu konuda yardımcı olabilir. Ve böylece kocanızın iyice sarsılmaya ihtiyacı var. Öncelikle en kışkırtıcı şekilde giyinin ve
ona tecavüz etmeye çalışın. Straplez mümkün. Ayrıca onu zorla sarsabilirsin. Evet, kıçına güzel şaplaklar atarak. Evet, güçlü küfürlerle.
İyi şanslar!
İyi bir psikoterapist bu konuda yardımcı olabilir. Ve böylece kocanızın iyice sarsılmaya ihtiyacı var. Öncelikle en kışkırtıcı şekilde giyinin ve
ona tecavüz etmeye çalışın. Straplez mümkün. Ayrıca onu zorla sarsabilirsin. Evet, kıçına güzel şaplaklar atarak. Evet, güçlü küfürlerle.
İyi şanslar!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Tanuşka, annem adam yaptı
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
Parametreleriniz göz önüne alındığında, bunun hayatta olması utanç verici, zambakla beslenmeniz gerekiyor, ancak tam tersine karımı sürekli ikna etmem gerekiyor (
-
- Total posts: 12
- Orientation: biseksüel
-
- Total posts: 19
-
MZHM kesinlikle yardımcı olacaktır. Kocanızda en yaygın p.uizm var. Senden bıktı, bu genellikle erkeklerde ve eşlerinde olur. Eminim birlikte geçireceğiniz ilk yıl boyunca sizden nadiren kurtulmuştur. Ve sonra giderek daha az. Artık ayda bir kabul ediyor ama harekete geçmeli, ona binmeli, onu yalamalısın. Usta. Sonra onun gibiler de karısının onu aldatmasına şaşırırlar. Ne istedin? Bu ancak rekabetle giderilebilir. Eğer onu MFM’ye ikna edebilirsen. İlk olarak, seks + grup seksinin uzun zamandır unutulmuş zevkini yaşayacaksınız. İkincisi, daha önce tembel olan kocanız hemen değişecek. Başka bir erkeğin size sahip olduğunu görmek, onda hayvani tutkuyu, erkeğin rekabetçi mücadelesini uyandıracaktır. Seni takip etme arzusu uyanacak. Grup seksten sonra her zaman ve herkes için, kocalar karılarını ilk seferki gibi sikerler. Büyük ihtimalle seni sevdiğini anla, sadece dürtüsü yok. Seçim senin: Her şeyi olduğu gibi bırak ve mutsuz ol. Onu aldat ve saklan, yalan söyle. Veya herkesin büyük zevk alacağı ve ailenizin sonunda yeniden çiçek açacağı grup seks. Cinsiyetin olmadığı bir aile artık aile değildir! Size içtenlikle iyi şanslar diliyorum!
-
Ve şu açık ki... Bir erkeğin seks için 3 dakikaya ihtiyacı vardır, ancak bir kadının ihtiyaç duyduğu kadar, yani genellikle 3 saat seks yapmaya zorlanır.
Ve eğer sigara molası varsa, o zaman o da. bütün gece... sabaha kadar.
Uzun süredir ilişki içinde olan biri olmadığı sürece 30-40 dakika yeterlidir.
Elbette istisnalar vardır.
15 dakika onlar için yeterli. Ama bunların yalnızca %2’sine sahiptim.
Ama... hemen hemen aynı, yaklaşık %2’si - ara vermeden 8 saat boyunca tatmin edilmesi gerekiyordu.
Bir kadının (boşalmamak için) zorlanmasına veya katlanmasına gerek yoktur... Orada yatar ve hiçbir endişesi veya sıkıntısı yoktur.
Ve eğer sigara molası varsa, o zaman o da. bütün gece... sabaha kadar.
Uzun süredir ilişki içinde olan biri olmadığı sürece 30-40 dakika yeterlidir.
Elbette istisnalar vardır.
15 dakika onlar için yeterli. Ama bunların yalnızca %2’sine sahiptim.
Ama... hemen hemen aynı, yaklaşık %2’si - ara vermeden 8 saat boyunca tatmin edilmesi gerekiyordu.
Bir kadının (boşalmamak için) zorlanmasına veya katlanmasına gerek yoktur... Orada yatar ve hiçbir endişesi veya sıkıntısı yoktur.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Peki bu seks ne için? En fazla 30 dakika seks yapabiliyorum, o zaman bile oral sekse ara veriyorum ve eğer daha uzun sürerse penisim sürtünmeye başlıyor. O halde, bir kadın olmadan kendinizi bu şekilde zorlamaktan daha kolaydır - 3 saat! Korku. :bilinmiyor:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Korkarım böyle bir Olga’dan kaçacaksın Olga birkaç ay içinde! Çoğu erkek bu tür seks yüklerine dayanamaz! :)
-
Olga, Ya günlük aptallıkları var ya da değil buna değer, ilki olsa seksi çeşitlendirmeye çalışırım, oral, anal, ikincisiyse seninle tanışmak isterim 32, seks devi değil ama bir kadına zevk verebilirim ama bir şey doğru, ben Yazın evde değilim. Cevap vermek isterseniz buraya yazın, benimle nasıl iletişime geçeceğinizi size bildireceğim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
niqk: ↑06 Apr 2020, 15:58 Evet Olga, bu da oluyor. Sekse olan ilgiyi kaybeden sadece kadınlar değil...
İyi şanslar!

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşim ve ben de 13 yaşındayız... ve hala harika seks yapıyoruz) haftada en az 2 kez sevişiyoruz ve baharın gelişiyle birlikte neredeyse her gün)
- These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 2):
- Kex77856, annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
bir şeyler ekleyip çeşitlendirmeniz gerekiyor çünkü er ya da geç her şey sıkıcı olmaya başlıyor
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 422 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 11 Replies