Seks sıklığı

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
olga
Potansiyel seks nesnesi
 Seks sıklığı

Unread post by olga »

Size sormak istiyorum beyler. 13 yıldır (17 yaşımdan beri) birlikteyiz. Ayda bir kez seks yapıyoruz. Bu benim için çok az sağım ama kocam için her şey yolunda. Her şeyin yolunda olduğunu söylüyor. Her zaman inisiyatif alan ilk kişi olmaktan yoruldum. Artık iş o sırtüstü, ben üstte olacak noktaya geliyor. Genel olarak hiçbir şey yapmayın. Bu iyi mi? Soaz şu soruları yanıtlayacak: İyi görünüyorum, boyum 164, kilom 51. Kendime iyi bakıyorum. Kilo almış. Genel olarak ideal akşam film izlemek, bira içmek ve kucaklaşmaktır. Ve sonra uyu.
Özel Meclis Üyesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Orientation: heteroseksüel
 Re: Seks sıklığı

Unread post by Özel Meclis Üyesi »

Olga: 05 Apr 2020, 22:00 Kilo almış. Genel olarak ideal akşam film izlemek, bira içmek ve kucaklaşmaktır. Ve sonra uyu.
Görünüşe göre asıl mesele bu. Adamınızın çok az gücü ve enerjisi var. :( Evet ve yiyecekleri sindirmek için zaman harcıyorlar, bu ona seksten daha fazla zevk veriyor.
Ayrıca, belki de erkeğiniz, kendisine dayak atılan kişi rolünde olmayı seviyordur. Aranır ve nadir de olsa küçümseme sağlar, ancak bu anlarda kendini karşı konulmaz hisseder.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Evet Olga, bu da oluyor. Sekse olan ilgiyi kaybeden sadece kadınlar değil...
İyi bir psikoterapist bu konuda yardımcı olabilir. Ve böylece kocanızın iyice sarsılmaya ihtiyacı var. Öncelikle en kışkırtıcı şekilde giyinin ve
ona tecavüz etmeye çalışın. Straplez mümkün. Ayrıca onu zorla sarsabilirsin. Evet, kıçına güzel şaplaklar atarak. Evet, güçlü küfürlerle.
İyi şanslar!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Tanuşka, annem adam yaptı
Depolama777
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Depolama777 »

Parametreleriniz göz önüne alındığında, bunun hayatta olması utanç verici, zambakla beslenmeniz gerekiyor, ancak tam tersine karımı sürekli ikna etmem gerekiyor (
Luka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Orientation: biseksüel

Unread post by Luka »

Her şey yaşa ve partnere bağlıdır!
Zaspa
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by Zaspa »

Ve beni MZHM konuşmaya ikna etmeye çalış, eminim faydası olacaktır
leon38
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by leon38 »

MZHM kesinlikle yardımcı olacaktır. Kocanızda en yaygın p.uizm var. Senden bıktı, bu genellikle erkeklerde ve eşlerinde olur. Eminim birlikte geçireceğiniz ilk yıl boyunca sizden nadiren kurtulmuştur. Ve sonra giderek daha az. Artık ayda bir kabul ediyor ama harekete geçmeli, ona binmeli, onu yalamalısın. Usta. Sonra onun gibiler de karısının onu aldatmasına şaşırırlar. Ne istedin? Bu ancak rekabetle giderilebilir. Eğer onu MFM’ye ikna edebilirsen. İlk olarak, seks + grup seksinin uzun zamandır unutulmuş zevkini yaşayacaksınız. İkincisi, daha önce tembel olan kocanız hemen değişecek. Başka bir erkeğin size sahip olduğunu görmek, onda hayvani tutkuyu, erkeğin rekabetçi mücadelesini uyandıracaktır. Seni takip etme arzusu uyanacak. Grup seksten sonra her zaman ve herkes için, kocalar karılarını ilk seferki gibi sikerler. Büyük ihtimalle seni sevdiğini anla, sadece dürtüsü yok. Seçim senin: Her şeyi olduğu gibi bırak ve mutsuz ol. Onu aldat ve saklan, yalan söyle. Veya herkesin büyük zevk alacağı ve ailenizin sonunda yeniden çiçek açacağı grup seks. Cinsiyetin olmadığı bir aile artık aile değildir! Size içtenlikle iyi şanslar diliyorum!
J
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by J »

Ve şu açık ki... Bir erkeğin seks için 3 dakikaya ihtiyacı vardır, ancak bir kadının ihtiyaç duyduğu kadar, yani genellikle 3 saat seks yapmaya zorlanır.
Ve eğer sigara molası varsa, o zaman o da. bütün gece... sabaha kadar.
Uzun süredir ilişki içinde olan biri olmadığı sürece 30-40 dakika yeterlidir.
Elbette istisnalar vardır.
15 dakika onlar için yeterli. Ama bunların yalnızca %2’sine sahiptim.
Ama... hemen hemen aynı, yaklaşık %2’si - ara vermeden 8 saat boyunca tatmin edilmesi gerekiyordu.
Bir kadının (boşalmamak için) zorlanmasına veya katlanmasına gerek yoktur... Orada yatar ve hiçbir endişesi veya sıkıntısı yoktur.
Özel Meclis Üyesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Özel Meclis Üyesi »

Zh.: 11 Dec 2020, 16:15 , bir kadının ne kadara ihtiyacı vardır, yani genellikle 3 saat.
Ve sigara molaları da varsa, o zaman bütün gece... ta ki sabah.
Peki bu seks ne için? En fazla 30 dakika seks yapabiliyorum, o zaman bile oral sekse ara veriyorum ve eğer daha uzun sürerse penisim sürtünmeye başlıyor. O halde, bir kadın olmadan kendinizi bu şekilde zorlamaktan daha kolaydır - 3 saat! Korku. :bilinmiyor:
Rex555
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Rex555 »

Keşke böyle bir Olga’m olsaydı, onu düzenli olarak sikerdim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Rex555: 20 Feb 2021, 14:27 Ah, keşke böyle bir Olga’m olsaydı, onu düzenli olarak sikerdim
Korkarım böyle bir Olga’dan kaçacaksın Olga birkaç ay içinde! Çoğu erkek bu tür seks yüklerine dayanamaz! :)
These users thanked the author Nikk for the post:
Tanuşka
Biz
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Biz »

Olga, Ya günlük aptallıkları var ya da değil buna değer, ilki olsa seksi çeşitlendirmeye çalışırım, oral, anal, ikincisiyse seninle tanışmak isterim 32, seks devi değil ama bir kadına zevk verebilirim ama bir şey doğru, ben Yazın evde değilim. Cevap vermek isterseniz buraya yazın, benimle nasıl iletişime geçeceğinizi size bildireceğim.
Iraklı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 107

Unread post by Iraklı »

Эдик, merhaba
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

niqk: 06 Apr 2020, 15:58 Evet Olga, bu da oluyor. Sekse olan ilgiyi kaybeden sadece kadınlar değil...
İyi bir psikoterapist bu konuda yardımcı olabilir. Ve böylece kocanızın iyice sarsılmaya ihtiyacı var. Öncelikle en kışkırtıcı şekilde giyinin ve
ona tecavüz etmeye çalışın. Straplez mümkün. Ayrıca onu zorla sarsabilirsin. Evet, kıçına güzel şaplaklar atarak. Evet, güçlü küfürlerle.
İyi şanslar!
:obmorok: *x)
These users thanked the author Tanuşka for the post:
Nikk
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Büyüleyici »

Eşim ve ben de 13 yaşındayız... ve hala harika seks yapıyoruz) haftada en az 2 kez sevişiyoruz ve baharın gelişiyle birlikte neredeyse her gün)
These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 2):
Kex77856, annem adam yaptı
vvv123
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by vvv123 »

bir şeyler ekleyip çeşitlendirmeniz gerekiyor çünkü er ya da geç her şey sıkıcı olmaya başlıyor
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”