Bir grup sübyancı ve sapık
-
Автор темыJackson 99
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 11 months
Bir grup sübyancı ve sapık
Lütfen bana buranın sübyancılar ve her türden sapık için bir site olduğunu söyle. Elbette ben de bir aziz değilim ve ayrıca kendi adresim var. cinsel fanteziler ama bir çocuğa karşı cinsel çekim duymak aklıma bile gelmedi. Evet ve cinsel fanteziler oldukça gerçektirler, artı veya eksi olan kadınlara yöneliktirler eksi benimle aynı yaşta. Ama bu önemli değil. Sadece bugün konulardan birini gördükten sonra biraz tedirgin oldum ve öylece geçip gidebileceğiniz bir durum değil. Bu konunun ne olduğunu yazmayacağım, ancak bir kız çocuğunun fotoğrafıyla ipucu verebilirim.
- These users thanked the author Jackson 99 for the post (total 2):
- İçe dönük, Sool40
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bir grup pedofili ve sapık
Jackson 99,
hiç kimse düşünmüyor ahlaksızlığının boyutu ve daha da fazlasını hayal ediyor...
buna pek aldırış etmeyin.
herkesin kendi Lolita’sı ve Tatyana’sı vardır ve bazıları için Anna ve Karenina :zeki:
hiç kimse düşünmüyor ahlaksızlığının boyutu ve daha da fazlasını hayal ediyor...
buna pek aldırış etmeyin.
herkesin kendi Lolita’sı ve Tatyana’sı vardır ve bazıları için Anna ve Karenina :zeki:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 6 months
Evet, burada her şeyden yeterince göreceksiniz. Bunu ciddiye almamak daha iyi
Ve Laura da kimin için hayal kuruyor o halde...
Evet, burada her şeyden yeterince göreceksiniz. Bunu ciddiye almamak daha iyi
- These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
- SeRg !$!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
Merak ediyorum, ne bekliyordunuz?
Bu sitenin engellilere yönelik olması gerekiyordu.
Ensest ve pedofili her şeyin temeli.
Bu sitenin engellilere yönelik olması gerekiyordu.
Ensest ve pedofili her şeyin temeli.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- SeRg !$!, Morpheus
-
- Sürtünmeler
Bu forumda olup biten her şey kısa bir dörtlükte anlatılabilir:
Masumiyet ve ensest
Gomorrah ve Sodom
İhanet ve onur
Ve baltalı cüce
Masumiyet ve ensest
Gomorrah ve Sodom
İhanet ve onur
Ve baltalı cüce
- These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
- kötü Eeh
-
- En güçlü orgazm!
Veya daha kısa olabilir
Şehvet ve sefahat + Geri kafalılık ve piçlik.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
Burada tartışılan şey minik çiçeklerdir

Genel olarak bu tür tartışmaların %99’unun gerçeklikle hiçbir ilgisi yoktur, sadece hayal ürünüdür , gerçek insanlarla hiçbir ortak yanı olmayan sanal bir dünya
Bu, bir peri masalını veya filmi tartışmakla aynı şey.
Gitmedin. bu tür diğer forumlara ;)Jackson 99: ↑10 Jul 2024, 15:58 Lütfen bana bu sitenin pedofiller ve her türden sapıklara yönelik bir site olduğunu söyler misiniz? Elbette ben de bir aziz değilim ve ayrıca kendi adresim var. cinsel fanteziler ama bir çocuğa karşı cinsel çekim duymak aklıma bile gelmedi. Evet ve cinsel fanteziler oldukça gerçektirler, artı veya eksi olan kadınlara yöneliktirler eksi benimle aynı yaşta. Ama bu önemli değil. Sadece bugün konulardan birini gördükten sonra biraz tedirgin oldum ve öylece geçip gidebileceğiniz bir durum değil. Bunun nasıl bir konu olduğunu yazmayacağım, sadece bir kız çocuğunun fotoğrafı hakkında ipucu verebilirim
Burada tartışılan şey minik çiçeklerdir
Genel olarak bu tür tartışmaların %99’unun gerçeklikle hiçbir ilgisi yoktur, sadece hayal ürünüdür , gerçek insanlarla hiçbir ortak yanı olmayan sanal bir dünya
Bu, bir peri masalını veya filmi tartışmakla aynı şey.
-
- Sürtünmeler
Neden bunca zamandır acı çeken bir insan hakkında hemen bu kadar kaba konuşuyorsun? insanlar?Aion2012Dead: ↑10 Jul 2024, 16:35 Ya da daha kısa da olabilir
-
- En güçlü orgazm!
Rasrom,
Evet, öyle değil Bunun için mi burada toplandık?\
Yeni gelenleri, isteklerini ve sorularını tartışın?
5 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
PilotCamelot,
Evet, öyle değil Bunun için mi burada toplandık?\
Yeni gelenleri, isteklerini ve sorularını tartışın?
5 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
PilotCamelot,
Tüm insanlığı mı kastediyorsunuz?PilotCamelot: ↑10 Jul 2024, 16:45 Ya da daha kısa olabilir
Şehvet ve sefahat + Demans ve piçlik.
Neden uzun süredir acı çeken bir halk hakkında hemen bu kadar kaba konuşuyorsunuz?
-
- Sürtünmeler
Elbette hayır. Ben tüm insanlığı konuşacak kadar derin düşünen bir insan değilim. Bu forumdaki dar çevremizden bahsettim
-
- En güçlü orgazm!
Camelot Pilotu,
İster bir gök taşının veya kuyruklu yıldızın düşmesi, ister yeni bir küresel çatışma olsun?
Tüm uygarlık, etraftaki kaynakların tükenmesinden daha hızlı buharlaşacak.
2 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
PilotKamelot,
Bizden bahsedersek!
O zaman biz, sapkınlık forumlarının zavallı sakinleri, birinci veya ikinci olarak öleceğiz.
O halde, umarım tüm kültürel üst yapımızın neredeyse hiçbir şey ifade etmediğini ve herhangi bir küresel şoktan kurtulacağını anlarsınız.Camelot Pilotu : ↑10 Jul 2024, 16:58 Elbette değil . Ben tüm insanlığı konuşacak kadar derin düşünen bir insan değilim. Bu forumdaki dar çevremizden bahsettim
İster bir gök taşının veya kuyruklu yıldızın düşmesi, ister yeni bir küresel çatışma olsun?
Tüm uygarlık, etraftaki kaynakların tükenmesinden daha hızlı buharlaşacak.
2 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
PilotKamelot,
Bizden bahsedersek!
O zaman biz, sapkınlık forumlarının zavallı sakinleri, birinci veya ikinci olarak öleceğiz.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 2 months
Bu tür konular beni her zaman eğlendirir))) bir seks forumundan başka ne bekleyebilirsiniz? Yüksek ahlaklı bireylerden küçük bir konuşma mı? ahlaki standartlara ve görgü kurallarına uymak? burası annesinin seks forumu, kabaca konuşmak için burada toplandık, memeler, amlar ve gizli, bazen saçma sapan fantezileri tartışmak ve paylaşmak için. Eğer bu kadar tiksiniyorsanız o zaman soru şu: neden hala buradasınız?)
- These users thanked the author Romantir for the post (total 4):
- Aion2012Ölü, Rasaroam, Morpheus, utandım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
)))) Forumda on beş binden fazla konu var. Konuyu beğenmediyseniz kapatıp başka bir konu açın))) İşte her zevke ve renge göre...
- These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
- Nick1979, Aion2012Ölü, Morpheus, utandım, SashaBishka
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 6 months
İşte bu Her zaman bahsediyorum. Sadece insanlar nasıl geçeceklerini bilmiyorlar)
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 4):
- Venüs, Aion2012Ölü, Morpheus, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Görünüşe göre hapishanede işkenceyle öldürülüyor
Artık yaslanmayacağım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 1 year 2 months
Bu hayatta hepimiz sapıkız. Seks ırkı uzatmak, hamile kalmak için tasarlanmıştır! Bu nedenle, herhangi bir doğum kontrolü bir sapkınlıktır. O yüzden kabul et. Kimseye kendi isteği dışında zarar vermediği sürece herkesin kendine has tuhaflıkları vardır. Kendine zarar vermeyi sevenler de var) Önemli olan karşılıklı anlaşma ve başkalarının ne düşündüğü - umurumda değil)
- These users thanked the author SashaBishka for the post (total 2):
- utandım, Aion2012Ölü
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 1 year 10 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 5 months
yes.Jackson 99: ↑10 Jul 2024, 15:58 Lütfen bana bu sitenin sübyancılara ve her türden sapıklara yönelik bir site olduğunu söyler misiniz?
- These users thanked the author Pierro for the post (total 2):
- Rasaroam, Aion2012Ölü
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 5 months
Yemek konusunda olduğu gibi, yemek. Artık yediğimiz yemeği baharatlar yaptı. Bunun bir sapkınlık olduğunu kim kabul edecek?))SashkaBishka: ↑10 Jul 2024, 19:10 Bu hayatta hepimiz sapıkız. Seks ırkı uzatmak, hamile kalmak için tasarlanmıştır! Bu nedenle, herhangi bir doğum kontrolü bir sapkınlıktır. O yüzden kabul et. Kimseye kendi isteği dışında zarar vermediği sürece herkesin kendine has tuhaflıkları vardır. Kendine zarar vermeyi sevenler de vardır) Önemli olan karşılıklı anlaşmadır ve başkalarının ne düşündüğünün alakası yoktur)
- These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 2):
- SashaBishka, utandım
-
- Sürtünmeler
Tövbe edin, günahkarlar! 
Yoksa haksızların Tanrı’nın Krallığını miras almayacağını bilmiyor musunuz? Aldanmayın: ne fuhuş yapanlar, ne putperestler, ne zina yapanlar, ne kötü insanlar, ne eşcinseller, ne hırsızlar, ne açgözlüler, ne ayyaşlar, ne de gaspçılar Tanrı’nın krallığını miras almayacak
(Korintliler 6:9) ,10).
Yoksa haksızların Tanrı’nın Krallığını miras almayacağını bilmiyor musunuz? Aldanmayın: ne fuhuş yapanlar, ne putperestler, ne zina yapanlar, ne kötü insanlar, ne eşcinseller, ne hırsızlar, ne açgözlüler, ne ayyaşlar, ne de gaspçılar Tanrı’nın krallığını miras almayacak
(Korintliler 6:9) ,10).
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
- Registered for: 2 years
Evet, vicdanlı vatandaşlar var. kayınvalidelerinin külotunu başlarına koymak ve tekerlekli sandalyedeki engelli bir kişiyi kayınpederlerini emmek için buradalar, ama burada birisi ve bir aptal var ve Ceza Kanunu ağlıyor, ama onların olmadığı yerdeJackson 99: ↑10 Jul 2024, 15:58 Lütfen bana bu sitenin pedofiller ve her türden sapıklara yönelik bir site olduğunu söyler misiniz? Elbette ben de bir aziz değilim ve ayrıca kendi adresim var. cinsel fanteziler ama bir çocuğa karşı cinsel çekim duymak aklıma bile gelmedi. Evet ve cinsel fanteziler oldukça gerçektirler, artı veya eksi olan kadınlara yöneliktirler eksi benimle aynı yaşta. Ama bu önemli değil. Sadece bugün konulardan birini gördükten sonra biraz tedirgin oldum ve öylece geçip gidebileceğiniz bir durum değil. Bu konunun ne olduğunu yazmayacağım, sadece bir kız çocuğu fotoğrafına ipucu verebilirim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
EVET! SİKTİRİN!)
Belirli bir kaltak boyutunda bir mesaj yazmanız gerekmesi de çileden çıkarıyor)
Belirli bir kaltak boyutunda bir mesaj yazmanız gerekmesi de çileden çıkarıyor)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
Hayır, tövbe etmek artık hiçbir işe yaramadığı ve bir parça yemeğin boğazınıza girmediği zamandır. Bu arada elimden geldiğince alkol içeceğim, ne istersem yiyeceğim ve zina yapacağım. Çünkü tövbe edecek bir şeye sahip olmak için daha fazlasını yapmamız gerekiyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
YAZININ YAZARI O halde neden burada oturuyorsun? Bahçecilik veya yemek pişirme forumuna gitmeliydin. Birçok farklı forum. bir dahaki sefere forumun adını okuyun

-
- Sürtünmeler
Ya çapraz ya da külot giy
Yani ben de aynı şeyden bahsediyorum))SashkaBishka: ↑11 Jul 2024, 10:48 Hayır, tövbe etmek artık hiçbir işe yaramadığı ve boğazınıza bir parça bile giremediği zamandır. Bu arada elimden geldiğince alkol içeceğim, ne istersem yiyeceğim ve zina yapacağım. Çünkü tövbe edecek bir şeye sahip olmak için daha fazlasını yapmamız gerekiyor![]()
Ya çapraz ya da külot giy
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 2 months
kahretsin millet... peki, "pedo-Hvilovlar ve sapıklar"ın sümüğünü ne kadar çiğneyebilirsiniz?... Anlamıyorum, cidden... eğer bu konuyu beğenmiyorsanız, sadece yapmayın’ bu tür konulara girme... çünkü herkes adına konuşmayacağım, kendi adıma konuşacağım, buraya geldiğimden beri 2 yıldır bu tür konulara hiç girmedim, sadece DEĞİLİM İLGİLİ...
ve bu herkes için aynı olurdu... ama hayır... inanılmaz bir tutarlılıkla yeni kullanıcılar ortaya çıkıyor veya "uyuyan" hesaplar ortaya çıkıyor insanlar bu şeyleri paylaşmaya başlıyor ve yeni bir "hurdy-gurdy" başlatıyorlar...
n sadece bir açıklama, Jackson 99, kusura bakmayın... bu hesabı özellikle "böylesine önemli ve en önemlisi ilginç bir konuyu gündeme getirmek" için mi oluşturdunuz? "? kendin, eğer varsa)..... öyleyse onlarla iletişim kurun... pedohvilia ile bu oyuna neden ihtiyacınız var...
ana rağmen.... yine de, senden bahsetmiyorum , sevgili Jackson 99, ... sadece bir hatırlatma ... birisi bir günlük bir hesap oluşturmuş, forumda pedoHvilov hakkında bir sürü şey paylaşılmış..... ve kahretsin, RNK’ye şikayette bulunulmuş, böylece forumu engellemişler.... "kirli çalışıyorsun" (c)
ve bu herkes için aynı olurdu... ama hayır... inanılmaz bir tutarlılıkla yeni kullanıcılar ortaya çıkıyor veya "uyuyan" hesaplar ortaya çıkıyor insanlar bu şeyleri paylaşmaya başlıyor ve yeni bir "hurdy-gurdy" başlatıyorlar...
n sadece bir açıklama, Jackson 99, kusura bakmayın... bu hesabı özellikle "böylesine önemli ve en önemlisi ilginç bir konuyu gündeme getirmek" için mi oluşturdunuz? "? kendin, eğer varsa)..... öyleyse onlarla iletişim kurun... pedohvilia ile bu oyuna neden ihtiyacınız var...
ana rağmen.... yine de, senden bahsetmiyorum , sevgili Jackson 99, ... sadece bir hatırlatma ... birisi bir günlük bir hesap oluşturmuş, forumda pedoHvilov hakkında bir sürü şey paylaşılmış..... ve kahretsin, RNK’ye şikayette bulunulmuş, böylece forumu engellemişler.... "kirli çalışıyorsun" (c)
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Venüs, Eustace, Shu_her
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
Belki site yönetiminin sitedeki belirli içerikleri filtreleyecek kaynağı yoktur. Her ne kadar moderatörler var gibi görünse de bazen çevrimiçi bile oluyorlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
Şimdi nasıl bilmiyorum, bir yıl önce buraya bir yasak gelmişti. hakaret için birkaç saat içinde bazı şeylere görüş uğruna gözlerini kapatabilirler
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 605 Views
-
Last post by Sibiryak89
-
-