St.Petersburg’da sokak enayi kiralayabileceğiniz sokaklar nerede, lütfen bilgiyi paylaşın
-
Автор темыdüğün çiçeği
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 3 years 11 months
St.Petersburg’da sokak enayi kiralayabileceğiniz sokaklar nerede, lütfen bilgiyi paylaşın
Bana sokak fahişelerinin çok olduğu yerleri söyleyebilir misin?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Re: St. Petersburg’da sokak enayisini çıkarabileceğiniz sokaklar nerede, lütfen bilgiyi paylaşın
Evet, muhtemelen hepsi uzun zaman önce internetten kaçtı. HAYIR?
-
Автор темыdüğün çiçeği
- heyecanlanıyorum
Re: St. Petersburg’da sokak enayisini çıkarabileceğiniz sokaklar nerede, lütfen bilgiyi paylaşın
Bilmiyorum, sanırım duruyorlar ama bazen sizi o kadar yakalıyor ki, hemen acele edip ağzınıza sokmak ve hemen ağzına kadar kremayla doldurmak istiyorsunuz
55 saniye sonra gönderilir:
ve ağ üzerinden pazarlık yapın, o zaman gelmeyecek, gereksiz aramalar yapılacak özlenmek
55 saniye sonra gönderilir:
ve ağ üzerinden pazarlık yapın, o zaman gelmeyecek, gereksiz aramalar yapılacak özlenmek
- These users thanked the author düğün çiçeği for the post:
- Endişeli
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Demek sabah bir konu oluşturdunuz ve basit, iyi bir kız arıyordunuz ve onun bir FAHİŞE olmadığını belirtti! ) Arabada sana kim oral seks yapabilir ve sen ona daha sonra kahve verirsin.)) Hahaha)) Kime ihtiyacın olduğuna zaten karar vereceksin)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
İyi kızlar yok. Belki bir fahişe karşılık verir. Ve eğer fahişeler de bunu istemezse, self servise geçmek zorunda kalacaksın.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 6 months
Ancak bu en güvenilir yoldur! :evet:
-
Автор темыdüğün çiçeği
- heyecanlanıyorum
Neden sana huzur vermiyorum, konuşacak başka kimsem yok?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 2 months
Kızlar uzun zaman önce sokakları terk etti. Müşterileri yol boyunca "filme çeken" son kişiler bir doz uyuşturucu bağımlılarıydı. Ancak polis bunları da dağıttı.
Bugün sokağa çıktınız mı? Peki bu havada seni kim bekliyor olacak?
Kızlar uzun zaman önce sokakları terk etti. Müşterileri yol boyunca "filme çeken" son kişiler bir doz uyuşturucu bağımlılarıydı. Ancak polis bunları da dağıttı.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Endişeli
-
Автор темыdüğün çiçeği
- heyecanlanıyorum
Ben kendim sokakların boş olduğunu görüyorum, daha önce sadece uyuşturucu bağımlıları, yetimhane mezunları, şehir dışından gelenler değil, pek çok insan vardı, şimdi ağzına hızlıca itecek kimse yok)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 4 years 2 months
herhangi bir elektrik direğine gidin ve dikkatlice bakın; St. Petersburg’da reklamlar sıkışmış Her paylaşımda, ya da dizel yakıt ucuza satılıyor ya da şehrin (!!!) telefon numarası belirtilerek samimi bir eğlence...
- These users thanked the author Vladimir69 for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yazar, eğer bulduysanız lütfen paylaşın. Ayrıca St. Petersburg’dan ve ciddi bir seks eksikliğinden
-
Автор темыdüğün çiçeği
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Orientation: biseksüel
Bu durumdan kurtulmanın bir yolunu buldu: Aynı içeriğe sahip ve (!) sadeliği ve dürüstlüğüyle büyüleyici bir sürü notu elle yazdı. Şöyle bir şeydi:
"Üzgünüm. Senin için hiç de yakışıklı olmadığını anlıyorum. Uzun zamandır kız arkadaşım yok. Ve gerçekten istiyorum... Yardım edebilir misin? Bir an için bana sekste hangi yolu tercih edersin? Bedava değil (tekrar özür dilerim, gerçekten istiyorum)
Çok utangacım olduğu için sana bir not yazdım
Sen çok güzeller!"
.... bunun gibi bir şey.
Bunu ilk sevdiğim kişiye verdim ve biraz uzaklaştım. Bir tepki bekliyordum.
Ne derse desin kızlarımız/kadınlarımız çok şefkatli olabiliyor)) Ve bu kadar samimiyet de görünüşe göre onları kayıtsız bırakmıyor. Birkaçı homurdanmış olabilir ama çoğu da aynı görüşteydi. Veya bir padika’da veya başka bir yerde.
Devam edin beyefendi;)
Arkadaşlarımdan biri, gerçekten istediği halde kızlara para karşılığında seks teklif etmekten o kadar utanıyordu ki. Ancak kimseyi bulamadı.
Bu durumdan kurtulmanın bir yolunu buldu: Aynı içeriğe sahip ve (!) sadeliği ve dürüstlüğüyle büyüleyici bir sürü notu elle yazdı. Şöyle bir şeydi:
"Üzgünüm. Senin için hiç de yakışıklı olmadığını anlıyorum. Uzun zamandır kız arkadaşım yok. Ve gerçekten istiyorum... Yardım edebilir misin? Bir an için bana sekste hangi yolu tercih edersin? Bedava değil (tekrar özür dilerim, gerçekten istiyorum)
Çok utangacım olduğu için sana bir not yazdım
Sen çok güzeller!"
.... bunun gibi bir şey.
Bunu ilk sevdiğim kişiye verdim ve biraz uzaklaştım. Bir tepki bekliyordum.
Ne derse desin kızlarımız/kadınlarımız çok şefkatli olabiliyor)) Ve bu kadar samimiyet de görünüşe göre onları kayıtsız bırakmıyor. Birkaçı homurdanmış olabilir ama çoğu da aynı görüşteydi. Veya bir padika’da veya başka bir yerde.
Devam edin beyefendi;)
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 9 months
Duma’da kendileri verecekler
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Duma’ya gidin. Farklı geliştirme seçenekleri olacak
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post Erkekler için farklı orgazmlar (ev/sokak)
by Ksyusha 18 yaşında » » in Seks hakkında genel sorular - 11 Replies
- 947 Views
-
Last post by çiçek hastalığı
-
-
- 5 Replies
- 318 Views
-
Last post by t8ZZ
-
- 13 Replies