St.Petersburg’da sokak enayi kiralayabileceğiniz sokaklar nerede, lütfen bilgiyi paylaşın

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
düğün çiçeği
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56
Registered for: 3 years 11 months
 St.Petersburg’da sokak enayi kiralayabileceğiniz sokaklar nerede, lütfen bilgiyi paylaşın

Unread post by düğün çiçeği »

Bana sokak fahişelerinin çok olduğu yerleri söyleyebilir misin?
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
 Re: St. Petersburg’da sokak enayisini çıkarabileceğiniz sokaklar nerede, lütfen bilgiyi paylaşın

Unread post by Kasım »

Buttercup: 20 Oct 2021, 16:54 Bana çok sayıda sokak fahişesinin olduğu yerleri söyleyebilir misiniz?
Evet, muhtemelen hepsi uzun zaman önce internetten kaçtı. HAYIR?
Автор темы
düğün çiçeği
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
 Re: St. Petersburg’da sokak enayisini çıkarabileceğiniz sokaklar nerede, lütfen bilgiyi paylaşın

Bilmiyorum, sanırım duruyorlar ama bazen sizi o kadar yakalıyor ki, hemen acele edip ağzınıza sokmak ve hemen ağzına kadar kremayla doldurmak istiyorsunuz

55 saniye sonra gönderilir:
ve ağ üzerinden pazarlık yapın, o zaman gelmeyecek, gereksiz aramalar yapılacak özlenmek
These users thanked the author düğün çiçeği for the post:
Endişeli
Tura
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146

Unread post by Tura »

Buttercup: 20 Oct 2021, 16:54 Bana çok sayıda sokak fahişesinin olduğu yerleri söyleyin?
Demek sabah bir konu oluşturdunuz ve basit, iyi bir kız arıyordunuz ve onun bir FAHİŞE olmadığını belirtti! ) Arabada sana kim oral seks yapabilir ve sen ona daha sonra kahve verirsin.)) Hahaha)) Kime ihtiyacın olduğuna zaten karar vereceksin)))
These users thanked the author Tura for the post (total 2):
Mod, Endişeli
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tolkala »

İyi kızlar yok. Belki bir fahişe karşılık verir. Ve eğer fahişeler de bunu istemezse, self servise geçmek zorunda kalacaksın.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
Tura, Endişeli
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Nikk »

Ancak bu en güvenilir yoldur! :evet:
Автор темы
düğün çiçeği
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Neden sana huzur vermiyorum, konuşacak başka kimsem yok?
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Evgeniy-Spb »

Buttercup: 20 Oct 2021, 16:54 Bana çok sayıda sokak fahişesinin olduğu yerleri söyleyin?
Bugün sokağa çıktınız mı? Peki bu havada seni kim bekliyor olacak?
Kızlar uzun zaman önce sokakları terk etti. Müşterileri yol boyunca "filme çeken" son kişiler bir doz uyuşturucu bağımlılarıydı. Ancak polis bunları da dağıttı.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
Endişeli
Автор темы
düğün çiçeği
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Ben kendim sokakların boş olduğunu görüyorum, daha önce sadece uyuşturucu bağımlıları, yetimhane mezunları, şehir dışından gelenler değil, pek çok insan vardı, şimdi ağzına hızlıca itecek kimse yok)))
Vladimir69
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Vladimir69 »

herhangi bir elektrik direğine gidin ve dikkatlice bakın; St. Petersburg’da reklamlar sıkışmış Her paylaşımda, ya da dizel yakıt ucuza satılıyor ya da şehrin (!!!) telefon numarası belirtilerek samimi bir eğlence...
These users thanked the author Vladimir69 for the post:
Evgeniy-Spb
Boğaz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Boğaz »

Yazar, eğer bulduysanız lütfen paylaşın. Ayrıca St. Petersburg’dan ve ciddi bir seks eksikliğinden
Автор темы
düğün çiçeği
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

yolu yok beyler
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Orientation: biseksüel

Unread post by Kasım »

Buttercup: 23 Oct 2021, 20:10mümkün değil beyler
Arkadaşlarımdan biri, gerçekten istediği halde kızlara para karşılığında seks teklif etmekten o kadar utanıyordu ki. Ancak kimseyi bulamadı.
Bu durumdan kurtulmanın bir yolunu buldu: Aynı içeriğe sahip ve (!) sadeliği ve dürüstlüğüyle büyüleyici bir sürü notu elle yazdı. Şöyle bir şeydi:
"Üzgünüm. Senin için hiç de yakışıklı olmadığını anlıyorum. Uzun zamandır kız arkadaşım yok. Ve gerçekten istiyorum... Yardım edebilir misin? Bir an için bana sekste hangi yolu tercih edersin? Bedava değil (tekrar özür dilerim, gerçekten istiyorum)
Çok utangacım olduğu için sana bir not yazdım
Sen çok güzeller!"
.... bunun gibi bir şey.
Bunu ilk sevdiğim kişiye verdim ve biraz uzaklaştım. Bir tepki bekliyordum.
Ne derse desin kızlarımız/kadınlarımız çok şefkatli olabiliyor)) Ve bu kadar samimiyet de görünüşe göre onları kayıtsız bırakmıyor. Birkaçı homurdanmış olabilir ama çoğu da aynı görüşteydi. Veya bir padika’da veya başka bir yerde.
Devam edin beyefendi;)
penis
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by penis »

Duma’da kendileri verecekler
Romakhoma
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 2 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Romakhoma »

Duma’ya gidin. Farklı geliştirme seçenekleri olacak
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”