Gizli arzum

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Boğaz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Gizli arzum

Unread post by Boğaz »

Forumunuzu bulduğuma çok sevindim, burada bana yardımcı olacaklarını içtenlikle umuyorum, ensest konusu çok çekici, olgun kadınlar çok çekici ve her şey çok sıradan görünüyor, sanırım birçok insanın böyle fantezileri var ama ben sadece yaşlı bir kadınla tanışmak ve onu yıkamak için büyük bir arzum vardı, onu tamamen soymak, onu banyoya götürmek ve bana özel bir isimle hitap etmesini sağlamak ve yıkanmaya başlamak, duşu lekelemek için elimi yavaşça bacaklarının arasında hareket ettirmek istiyorum vücudunun her yeri jel, göğüslerini sabunla, kıçını yıka, bunun benden nereden geldiğini bilmiyorum, 31 yaşındayım ve uzun zamandır annemi istemiyorum, istemiyorum 1000 yıldır onun hayalini kurdum ama bu buluşma formatını gerçekten deneyimlemek istiyorum, kimsenin nereden geldiğini bilmiyorum ama St. Petersburg’la birlikteyim, belki burada gizli fantezimi tatmin edebilecek bir kadın vardır?
These users thanked the author Boğaz for the post:
Tavşan
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Registered for: 3 years 11 months
 Cevap: Gizli dileğim

Unread post by Tavşan »

Gençliğimde kardeşim ve ben teyzemi yıkadık, amını traş ettik, tabiri caizse kadın vücudunu ilk elden tanıdım)
These users thanked the author Tavşan for the post:
Boğaz
Автор темы
Boğaz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 3 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Boğaz »

Kunikolai: 17 Oct 2021, 22:12 Gençliğimde ağabeyim ve ben teyzemi yıkardık, amını tıraş ederdik, tabiri caizse kadın vücudunu ilk elden tanıdım)
Seni kıskanıyorum!! Böyle bir fantezi aklımı başımdan alıyor, o kadar çok konu var ki, benzer fantezilere sahip o kadar çok insan var ki, buraya neden daha önce gelmedim)
Lütfen söyleyin bana, konuları şehre göre seçmenin bir yolu var mı? Gerçekten aynı "sapığı" bulmak istiyorum
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Tavşan »

Kooni: 17 Oct 2021, 22:18
Gençliğimde erkek kardeşim ve ben teyzemi yıkardık, amını tıraş ederdik, tabiri caizse kadın vücudunu ilk elden tanıdım)
Seni kıskanıyorum!! Böyle bir fantezi aklımı başımdan alıyor, o kadar çok konu var ki, benzer fantezilere sahip o kadar çok insan var ki, buraya neden daha önce gelmedim)
Lütfen söyleyin bana, konuları şehre göre seçmenin bir yolu var mı? Gerçekten aynı "sapığı"
şehir numarasına göre bulmak istiyorum, bunu yeni bir konu olarak tanıtabilirsin
These users thanked the author Tavşan for the post:
Boğaz
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”