Gerçek hayatta ergenlik çağının başlangıcında erkek çocukların ne kadar tuhaf ve sıradışı mastürbasyon yaptığını gözlemleyen kadınlar?)
-
Автор темыiana6942
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Gerçek hayatta ergenlik çağının başlangıcında erkek çocukların ne kadar tuhaf ve sıradışı mastürbasyon yaptığını gözlemleyen kadınlar?)
11-12 yaşlarındaki erkeklerin nasıl mastürbasyon yaptığını kim duymuş, hatta kişisel olarak görmüş olabilir?)
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
- Registered for: 3 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Ergenlik çağının başında erkek çocukların ne kadar garip ve sıra dışı mastürbasyon yaptığını gören kadınlar?)
Ne fark eder ki, 12’de de, 35’te de 35’te 31 çekiyor, hepsi el işi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Ergenlik çağının başında erkek çocukların ne kadar garip ve sıra dışı mastürbasyon yaptığını gören kadınlar?)
iana6942, kendim görmedim ama meslektaşım (aynı zamanda doktor), görev için yanına 12 yaşında bir erkek çocuğunun getirildiğini, losyon şişesiyle mastürbasyon yaparken biberinin sıkışıp maviye döndüğünü söyledi. Anne yandı, korktu ve onu taksiye bindirdi. Görevdeki tüm vardiya güldü! Kendi deneyimlerime göre: Kızların (ben bir jinekoloğum) çeşitli nesnelerle mastürbasyon yaptıklarında birçok mastürbasyon artefaktı vakası gözlemledim. Son vaka bu yılın baharında yaşandı; 2010 doğumlu (11 yaşında) bir kız, sıradan bir tıbbi termometreyle klitorisine mastürbasyon yaptı ve orgazm sırasında kazara klitorisini üretra yoluyla mesaneye itti. Sistoskop kullanarak termometreyi çıkardım ama gerçekten acı vericiydi! Kız onu sağlam tutmayı başardığı için çok şanslıydı; eğer parçalansaydı büyük sorunlar olurdu! Sonuç: Otuzbir çekerken düşünün! Özellikle kızlar!
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 12):
- Konstantin39_2, Evgeniy-Spb, Sergey Arı, George, Anonim, Aion2012Ölü, Onizm, Diana itaatsizlik etti, Mart, Fan, hayalet, Nicolausblind
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
- Registered for: 3 years 10 months
evet, hayatta hiçbir şey görmeyeceksiniz, gençler her şeyi deneyimlerinden öğreniyorTender: ↑17 Oct 2021, 06:32 iana6942, görmedim ben ama bir meslektaşım (aynı zamanda bir doktor) bana 12 yaşında bir erkek çocuğunun görev için yanına getirildiğini, losyon şişesiyle mastürbasyon yaparken biberinin sıkışıp maviye döndüğünü söyledi. Anne yandı, korktu ve onu taksiye bindirdi. Görevdeki tüm vardiya güldü! Kendi deneyimlerime göre: Kızların (ben bir jinekoloğum) çeşitli nesnelerle mastürbasyon yaptıklarında birçok mastürbasyon artefaktı vakası gözlemledim. Son vaka bu yılın baharında yaşandı; 2010 doğumlu (11 yaşında) bir kız, sıradan bir tıbbi termometreyle klitorisine mastürbasyon yaptı ve orgazm sırasında kazara klitorisini üretra yoluyla mesaneye itti. Sistoskop kullanarak termometreyi çıkardım ama gerçekten acı vericiydi! Kız onu sağlam tutmayı başardığı için çok şanslıydı; eğer parçalansaydı büyük sorunlar olurdu! Sonuç: Otuzbir çekerken düşünün! Özellikle kızlar!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 11 months
Bu nedenle nesneler yerine doğanın gücünü kullanmak daha güvenlidirTender: ↑17 Oct 2021, 06:32 iana6942, görmedim ben ama bir meslektaşım (aynı zamanda bir doktor) bana 12 yaşında bir erkek çocuğunun görev için yanına getirildiğini, losyon şişesiyle mastürbasyon yaparken biberinin sıkışıp maviye döndüğünü söyledi. Anne yandı, korktu ve onu taksiye bindirdi. Görevdeki tüm vardiya güldü! Kendi deneyimlerime göre: Kızların (ben bir jinekoloğum) çeşitli nesnelerle mastürbasyon yaptıklarında birçok mastürbasyon artefaktı vakası gözlemledim. Son vaka bu yılın baharında yaşandı; 2010 doğumlu (11 yaşında) bir kız, sıradan bir tıbbi termometreyle klitorisine mastürbasyon yaptı ve orgazm sırasında kazara klitorisini üretra yoluyla mesaneye itti. Sistoskop kullanarak termometreyi çıkardım ama gerçekten acı vericiydi! Kız onu sağlam tutmayı başardığı için çok şanslıydı; eğer parçalansaydı büyük sorunlar olurdu! Sonuç: Otuzbir çekerken düşünün! Özellikle kızlar!
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 11):
- Sergey Arı, xyzzzyx, Nikk, Anonim, Andrey57115, Yün, Korsan, yarışçı, Ded, Tuzlu su, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Veya daha da iyisi, yönlendirilmiş bir duş kullanın! Hızlı orgazm garantili!!!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sergey Arı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
Sıra dışı bir şey yok. İstatistiklere göre 12-13 yaş altı erkek çocuklar nadiren ellerini kullanarak mastürbasyon yapıyorlar. Genellikle yerde, yatakta sürtünmeden veya parmakların veya nesnelerin anüse girmesine gerek kalmadan prostatın uyarılmasından bahsediyoruz. Prostat aktif olarak büyüyor ve ani hoş hislerle bazı rahatsızlıklara neden oluyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Bu duyguyu 5-6 yaşlarındayken biliyordum... savaş oyunu ve yere uzandım ve yarıya kadar uzanmaya başladım, ama kedim bir şekilde üstte yatıyordu ve yarıya kadar böyle başladığımda, neden bir şekilde hoş hissettirdiğini anlamıyorum) sonra her şey gitti, diğerlerinde olduğu gibi Bilmiyorum)))
- These users thanked the author Tura for the post:
- yıldız benzeri
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
Çok tanıdık, bunu ilk kez yaklaşık yedi yıl önce deneyimledim. Sonra kızların nasıl çalıştığını öğrendim ve küçük kız kardeşimle oyunlarda "rendeyi" unuttum
- These users thanked the author Raker04 for the post (total 3):
- artm.razvratnik, viktor.bolkonsky, Kayfolov
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 3 years 4 months
benzer bir durum, sadece ben birinci sınıftayım. Öğle yemeğinin sessiz bir saatinde yatağıma uzandım ve arkadaşımı yatağa sürttüm, o anda elektrik çarpmış gibi hissettim. tüm vücudumda öyle hoş hisler yaşadım ki!))) ve yola çıkıyoruz!Sergey Bi: ↑17 Oct 2021, 05:41 Bu duyguyu 5-6 yaşlarımdayken biliyordum... bir savaş oyunu oynarken yere uzandım ve yarıya kadar uzanmaya başladım ama amım bir şekilde uzanıyordu üstte ve yarıya kadar böyle başladığımda, orası neden bir şekilde hoş hissettirdi anlamıyorum) sonra her şey devam etti, bilmediğim diğerlerinde olduğu gibi)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Geceleri mastürbasyon yaparken küçük kız kardeşim beni yaktı. Görmesi zordu, bu yüzden önünde mastürbasyon yapması için onu rahatsız etmeye başladı. O zamanlar 11-12 yaşlarındaydı. Ona kızların nasıl mastürbasyon yaptığını anlattım, o da denedi ve beğendi. Sonra ben de onun önünde açıkça mastürbasyon yaptım, ancak o bunu benim önümde yapmaya asla karar vermedi, bu çok yazık. anılar.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 4):
- Mart, Islak, Juravl, Fan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 3 years 2 months
Hiç ipe tırmanıp gelen var mı? Okulda bu şeyi çok severdim, bacaklarımın arasında öyle hoş bir şekilde yükseliyordu ki ama hiç gelmedim. Daha sonra fizik dersinde cebimden bitirdim)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 3 years 3 months
Kesinlikle. Aynıydı. 5. sınıfta beden eğitimi dersi sırasında bir ipe tırmandım. Ortada bir yerlerde zaten çok hoştu. Zirveye ulaştığımda orada bitirdim. Sonra bir süre bunu bilerek yaptım
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 8 months
Yanıt: Ergenlik çağının başlangıcında erkek çocukların ne kadar tuhaf ve sıra dışı mastürbasyon yaptığını gören kadınlar?)
Panikliyordum, penisim maviye dönüyordu ve yetişkinlere koşup pes etmeye hazırdım. Ama sonra soğuk uygulamanız gerektiğini duyduğumu, yüzük çıkmayınca parmağınıza sabun süreceğinizi duyduğumu hatırladım. Banyoya koştum, amımı soğuk suyun altına soktum ve baktım. Tümör azalmaya başladı. Yüzüğü çıkardım ve bir daha penisime bu tür nesneler koymadım.
Bu kesin. Mastürbasyonun başlangıcında kendimi hatırlıyorum, ne denemedim. Ancak bu konuyla ilgili olarak doktora gitmeye yaklaştığım bir vakayı hatırlıyorum. Ziyaretimde tuvalet masasının üzerinde bir yüzük buldum ve neden ya da ne düşündüğümü bilmiyorum ama onu amımın üstüne koydum ve mastürbasyon yapmaya başladım. Penis ayağa kalktı, halka şafta baskı yaptı ve penisin şiştiğini, maviye döndüğünü ve fena halde acıdığını hissettim. Ve artık yüzüğü çıkaramazsın.

- These users thanked the author Diana itaatsizlik etti for the post (total 4):
- Mart, annem adam yaptı, Islak, Juravl
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 5 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 1 year 10 months