herkesi çağırıyorum

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Catherine
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 3 years 9 months
 herkesi çağırıyorum

Unread post by Catherine »

Bir erkeği erkek yapan nedir?
These users thanked the author Catherine for the post:
adres_meadows
adres_meadows
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Herkese sesleniyorum

Unread post by adres_meadows »

Bence o bir üye olmaktan çok uzak
Eylemler ve kelime muhtemelen en önemlilerinden biri
Eğer sözünü tutmuyorsa o zaman bu bir şapkadır, bir erkek değil
These users thanked the author adres_meadows for the post:
Ahah
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Registered for: 5 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

Ekaterina: 08 Oct 2021, 06:34 Bir erkeği erkek yapan şey nedir?
Muhtemelen onun kadını, değil mi??? :smile001:
These users thanked the author Tanuşka for the post:
Sergey Arı
Ryzhik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Ryzhik »

Kadınlara yönelik eylemler ve tutum (şu anda seksten bahsetmiyorum), çocuklara ve genel olarak zayıflara, Anavatan’a karşı tutum. Belki iddialı olabilir ama durum böyle. Kısacası: Kendinize olan sevginiz, gücünüz ve düşmanlarınıza karşı cömertliğiniz.
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel

Unread post by zıt »

Erkekler de kadınlar gibi doğuyorlar, yaratılmıyorlar. Bu sadece cinsiyet farkıdır. Başka bir şey, bir veya başka bir cinsiyette hangi özelliklerin ve niteliklerin var olduğudur. Aslında genel olarak bir insanda durum böyledir. Bir köpeği köpek yapan, biyolojik bir türe ait olmasıdır. İnsanlar için de aynı hikaye. Bir insanı insan yapan bazı karakter özellikleri ya da eğitim düzeyi değil, türüne ait olmasıdır.
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

Ekaterina: 08 Oct 2021, 06:34 Bir erkeği erkek yapan şey nedir?
Çok para.
Bu, kim olursa olsun kadınları bir erkeğe çeken şeydir. diyor.
Tüm kızlar genellikle rüyasında dördüncü sınıf bir tamirciyi değil, bir prensi görür.
Çünkü prensin parası olduğu varsayılır. Peki, özellikle ondan değilse bile, ailesinden, o zaman kesinlikle.

Ve eğer prensin sikini yakalamayı başarırsan, o zaman kesinlikle bu hayatta bir daha asla çalışmak zorunda kalmayacaksın.
Ve her sabah işe gitmekle değil, solaryum ziyaretiyle başlamak mümkün olacak. Veya bir spor salonuna veya bazı spa bakımlarına gitmek.

Eh, buna göre, parası olan adam bu hayatta eksik olan her şeyi karşılayabilir. Eğer sokaktaki bir kıza katlanamayacak bir kompleksi varsa, o zaman güvenlik kiralayabilir ve o da belirli bir durumda herkesin yanında yer alır. Aynı zamanda, bir erkeğin gururu ve özgüveni de zarar görmeyecektir. Oleg Dahl!’ın sahneye koyduğu Prens Florizel hakkındaki alaycı Sovyet filmini izlediniz mi?
Demek aynı durum.

Ve sözde erkekliğin diğer tüm bileşenleri...
Eh, her tür sakal, saç gibi göğüste, sert bir bakış, bağlılık, verdiği sözleri tutma yeteneği - bunların hepsi boş.
Ben tam tersini söyleyebilirim; bunların hepsi arkasında aslında hiçbir şey olmayan bir tür ucuz ambalaj kağıdı. Ve bu sözde adamın çıplak bir kıçı var. Ve bazen hiçbir şeyi yoktur, sadece gösteriş yapar.

Ve bu nedenle deneyimli kızlar, ilgilendikleri erkekten mülk niteliklerini hemen öğrenirler. Başlangıç ​​olarak, bir adamın arabası olup olmadığına dair bir gösterge olarak.
Eğer arabası varsa bu zaten iyidir. Onun yokluğu endişe verici olsa da, gerçekten ihtiyacı olmadığı için ona sahip olmadığına dair hâlâ umutlar var.
O zaman adamın bir dairesi olup olmadığı ortaya çıkıyor. Ve en önemlisi sahibinin kim olduğu. Peki adam bu dairede kayıtlı mı?

Ve bunun için kızlar genellikle ilk fırsatta adamın pasaportuna bakmaya çalışırlar. Çünkü alınan bilgiler şu veya bu kararı vermenize engel olmayacaktır.
Peki, eğer bir erkeğin de kendi işi varsa...
O zaman bu tam bir çikolatadır. Ve sonra oyun muma değer ve sonra kız uzun ve meşakkatli bir kuşatmaya hazırlanmaya başlar. Ve farklı kızlar bu kalelere saldırmak için farklı yöntemler seçiyor.
Birisi onları amıyla, sevgi ve hayranlık deniziyle cezbetmeye çalışıyor.

Birisi, aksine inatla kız gibi davranarak izin vermiyor deyim yerindeyse "Ben öyle değilim, tramvayı bekliyorum!"
Birisi uçarak her şeyi çözmeye çalışıyor . Birileri merhamet ve nezaket konusunda baskı yapıyor.
Ama öyle ya da böyle, bir daha asla işe yaramayacakları için hepsinin yolu kesiliyor.
Ama bir kez daha tekrar ediyorum; bunun için parası olan bir adama ihtiyacınız var .
Çünkü eğer bir adam buzdolabı satan bir satış müdürüyse, o zaman herkes zaten sıkılmıştır. Ne kadar vahşi olursa olsun.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”