Oğlunuzla MLS’de, orduda, ziyaret odasında seks yapın.
-
Автор темыVera665
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Oğlunuzla MLS’de, orduda, ziyaret odasında seks yapın.
Oğlunuzla cezaevinde ziyaret odasında veya orduda yemin ederken ve benzeri yerlerde seks yapmak çok ilginç.
- These users thanked the author Vera665 for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Atlas
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- Orientation: biseksüel
Re: Oğlumla MLS’de, orduda, ziyaret odasında seks yapmak.
Bence bunda ilginç bir şey yok - koşullar ilişki için iğrenç
- These users thanked the author EVLER for the post:
- zayıf bağırsak
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Orduda genellikle hepiniz sikişirsiniz, ensest yoktur
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 4):
- EVLER, Firavun faresi, Arip11, Andrey Petrov
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Artık bir ordu değil, öncü bir kamp. Bir yıldır hizmet veriyorlar, her yerde video kameralar var, bezdirme olayını hiç duymadık.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
- Sibiryak89, Yurik, artmen88, S.E.R.A.F.II. M
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 9 months
Kırkbeşinci, Ve mastürbasyon yapan biriyle seks oğlum, bir ordu aptalı tarafından sikildi, daha çok sadomaso
Onunla ilgili olarak

- These users thanked the author Arip11 for the post:
- Kırk beşinci
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 4 months
Konuyla hiç ilgilenmiyorum, ilginç bir şey bulacağımı düşünmüştüm ama meğerse konuyla ilgilenen kimse yokmuş. Çok sıkıcı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: eşcinsel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çavuş beni tezgâha koydu ama geri veremedi (gaspa bulaşmıştı!) Bu yüzden borcumu kapatmak için beni fahişe olarak bir adamın eline teslim etti
Ve bu sadece mecazi anlamda değil, gerçek hayatta da olur !
Çavuş beni tezgâha koydu ama geri veremedi (gaspa bulaşmıştı!) Bu yüzden borcumu kapatmak için beni fahişe olarak bir adamın eline teslim etti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 4 months
Peki burada ilginç ne olabilir??? Hem ensest ilişki yaşıyorlar, hem de her türlü saçmalığı ortaya atıyorlar... Terli sarhoşların tatsız osuruk kokusunu duymak istiyorum bu odalarda
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Ayrıldığımda Ordu için hemen eğitime başladım. Annem yemin için beni görmeye geldi. Babam işte çok işi olduğundan gelemedi. Daha sonra tanınmış bir işletmede baş tamirci olarak çalıştı. Annem orada ekonomist olarak çalıştı. Daha sonra iki gün izinli olarak işten çıkarıldık. Annem günlük kiralık bir daire kiraladı. Akşam yatma vakti geldiğinde annem askerden önce çıktığım kızla birlikte olup olmadığımı sormaya başladı. Gerçeği söylemek gerekirse hiçbir şeyim yoktu ama sahip olduklarım konusunda yalan söyledim. Yatağa gittik. Ama uyuyamadık, hem annem hem de ben bir o yana bir bu yana dönüp duruyorduk. Sonra annem kalktı, tuvalete gitti ve geri döndüğünde çoktan benimle yataktaydı. Başladıklarında annem yalan söylediğimi ve hiçbir şeyim olmadığını hemen anladı ama küfretmedi ve bana öğretmeye başladı. Bütün hafta sonunu sikişerek geçirdik. Bu konuda babamdan daha iyi olduğumu söyledi. Hemen hamile kalma konusunda endişelendim ama çıkar demedim. Ondan sonra ben de endişelendim çünkü annem, o iki gün içinde babamın altı ayda yapamayacağı kadar onun içine girdiğimi söyledi.
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 7):
- Fargal94, Tolkala, olur, Rasaroam, Manfred, Fedor36, alexey2024
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
Valentin-74, bir süredir iletişim halindeydiniz uzun zaman. ağzına mı verdin?
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Askerdeyken zaten geri döneceğimi ve her gün annemin yanında olacağımı hayal ediyordum ama döndüğümde bir fırsat varmış gibi görünüyordu ama annem hiçbir şey olmamış gibi davrandı, ve ona böyle bir teklifle yaklaşmaya bile utanıyordum. Sonra bir kızla tanıştım.
Sadece bir kez yazdım. Yalnızca vajinal seks, oral seks yok, belki o zamanlar oral seks şu anki kadar yaygın değildi ve belki de annem bunu yapmamıştı.
Askerdeyken zaten geri döneceğimi ve her gün annemin yanında olacağımı hayal ediyordum ama döndüğümde bir fırsat varmış gibi görünüyordu ama annem hiçbir şey olmamış gibi davrandı, ve ona böyle bir teklifle yaklaşmaya bile utanıyordum. Sonra bir kızla tanıştım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 4 years 1 month
Valentin-74, anne değil, altın! Askerden sonra ideal bir kadın olabilirim

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Karakterlerin isimleri etik nedenlerden dolayı değiştirildi (anne - Ira oğul Sasha) hadi onlara öyle diyelim
Adam 80’lerde çağrıldı.... yemin ettikten sonra adam eğitime girdi, Afganistan’ın kaderi onun için hazırlandı. Ve "nehrin karşı tarafına" ayrılmadan önce annesi kaçmayı ve oğlunun yanına gelmeyi başardı. Yerlilerden tek odalı bir daire kiralamayı başardım... O zamanlar devir farklıydı, perestroyka ve glasnost geldi. Anne, yetkililerin oğlunu nereye göndereceğini biliyordu ve oğul da sonunun savaşa gireceğini biliyordu.
Anne, oğlunu şımartmak için, oğlunun yanına gönderilmeden önce her türlü kıtlık ve güzellik konusunda oğluna yalan söyledi. cehennem (her anne bunu yapar), karanlık düşünceleri uzaklaştırmak için mutfakta yemek pişirmeye başladı. Peki, nasıl yediklerini, nasıl, ne konuştuklarını unutalım. Akşam geldi, yatağa gittiler (çıplak değil). Ama uyumaya zamanları yoktu. Bu durumda katılıyorum, her ikisinin de uykuya dalmalarına izin vermeyen bir stresi vardı. Anne, gözyaşlarını görmesin diye oğlunun sırtını döndü ve o da annesine sarılarak onu sakinleştirmeye başladı... merak etme, geri döneceğim. Bir kız arıyorum ben de senin gibi evleneceğim, iyi yaşayacağız ve iyi şeyler yapacağız, sen ve baban bizi ziyarete gelecek ve torunlarımıza bakıcılık yapacaksınız. Ve sonra Ira, Sasha’nın pantolonunda bir şeyin hareket ettiğini ve şişmeye başladığını hissetti...
Ira, Sasha’ya sordu, neden kız arkadaşlarını bana ve babana hiç göstermedin? Görünüşe göre senin için yetişkinliğe geçme zamanın geldi Sasha... Ve sonra anlaşıldı ki Sasha’nın utangaçlığı yüzünden o ve kızlar çocukça öpücükler dışında hiçbir yere varamadılar. Meğerse henüz bir kadının aşkını tanımamış.
Sana okuyarak eziyet edecek romanlar yazmayacağım. bu nedenle kısaca yazacağım... Ira ahlaki standartları aşmak istemiyordu ama aynı zamanda yetişkin yaşamının zevklerini bilmeyen oğlunu savaşa göndermek de istemiyordu. Sonunda Ira, inisiyatifi kendi eline alarak Sasha’ya oral seks yaparak Sasha’ya yetişkin yaşamını göstermeye karar verdi... ve sonra ikisi de durdurulamadı...
Bu hikayenin nispeten mutlu bir sonu var .. Sasha eve kilolu ve engelli olmadan döndü, evlendi, bir ailesi var ve kendisi için yaptıklarından dolayı annesine minnettar. Ama annemle ilgili her şey o kadar da pembe değil... Utanç solucanı tarafından kemirilmiş durumda ve eyleminin doğruluğu konusunda şüpheler var.
I Size kendi hikayemi değil gerçek tarihi anlatacağım...
Karakterlerin isimleri etik nedenlerden dolayı değiştirildi (anne - Ira oğul Sasha) hadi onlara öyle diyelim
Adam 80’lerde çağrıldı.... yemin ettikten sonra adam eğitime girdi, Afganistan’ın kaderi onun için hazırlandı. Ve "nehrin karşı tarafına" ayrılmadan önce annesi kaçmayı ve oğlunun yanına gelmeyi başardı. Yerlilerden tek odalı bir daire kiralamayı başardım... O zamanlar devir farklıydı, perestroyka ve glasnost geldi. Anne, yetkililerin oğlunu nereye göndereceğini biliyordu ve oğul da sonunun savaşa gireceğini biliyordu.
Anne, oğlunu şımartmak için, oğlunun yanına gönderilmeden önce her türlü kıtlık ve güzellik konusunda oğluna yalan söyledi. cehennem (her anne bunu yapar), karanlık düşünceleri uzaklaştırmak için mutfakta yemek pişirmeye başladı. Peki, nasıl yediklerini, nasıl, ne konuştuklarını unutalım. Akşam geldi, yatağa gittiler (çıplak değil). Ama uyumaya zamanları yoktu. Bu durumda katılıyorum, her ikisinin de uykuya dalmalarına izin vermeyen bir stresi vardı. Anne, gözyaşlarını görmesin diye oğlunun sırtını döndü ve o da annesine sarılarak onu sakinleştirmeye başladı... merak etme, geri döneceğim. Bir kız arıyorum ben de senin gibi evleneceğim, iyi yaşayacağız ve iyi şeyler yapacağız, sen ve baban bizi ziyarete gelecek ve torunlarımıza bakıcılık yapacaksınız. Ve sonra Ira, Sasha’nın pantolonunda bir şeyin hareket ettiğini ve şişmeye başladığını hissetti...
Ira, Sasha’ya sordu, neden kız arkadaşlarını bana ve babana hiç göstermedin? Görünüşe göre senin için yetişkinliğe geçme zamanın geldi Sasha... Ve sonra anlaşıldı ki Sasha’nın utangaçlığı yüzünden o ve kızlar çocukça öpücükler dışında hiçbir yere varamadılar. Meğerse henüz bir kadının aşkını tanımamış.
Sana okuyarak eziyet edecek romanlar yazmayacağım. bu nedenle kısaca yazacağım... Ira ahlaki standartları aşmak istemiyordu ama aynı zamanda yetişkin yaşamının zevklerini bilmeyen oğlunu savaşa göndermek de istemiyordu. Sonunda Ira, inisiyatifi kendi eline alarak Sasha’ya oral seks yaparak Sasha’ya yetişkin yaşamını göstermeye karar verdi... ve sonra ikisi de durdurulamadı...
Bu hikayenin nispeten mutlu bir sonu var .. Sasha eve kilolu ve engelli olmadan döndü, evlendi, bir ailesi var ve kendisi için yaptıklarından dolayı annesine minnettar. Ama annemle ilgili her şey o kadar da pembe değil... Utanç solucanı tarafından kemirilmiş durumda ve eyleminin doğruluğu konusunda şüpheler var.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 8853 Views
-
Last post by Tanya
-
- 19 Replies
- 5131 Views
-
Last post by Sewesta
-
- 79 Replies
- 4183 Views
-
Last post by Pelmen2321
-
- 4 Replies
- 153 Views
-
Last post by Çivi
-
-
New post Oğlunuzla seks kötü
by Türler Arası Cinsel Karşılaşmalar » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler - 4 Replies
- 1667 Views
-
Last post by Faust
-