Kız tuhaf davranıyor

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
sprey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 3 years 4 months
 Kız tuhaf davranıyor

Unread post by sprey »

Merhaba, kız arkadaşım ve ben 18 yaşındayız, sabah okuldan önce bana çoraplarımızı taytla değiştirmemi söyledi, çünkü mini etekle yürürken elastik bant zar zor görülebiliyor ve hatta yüksek topuklu ayakkabılarla bile tükürdü avucuma koydu ve yüzüme güçlü bir tokat attı. Dikkatimi dağıtmayın, geç kaldım, ayrılmaya 20 dakika olmasına rağmen kıyafet değiştirecek vaktim yok diyor. Ve ön kapının önüne açık bir şişe süt alıp fırlattı ve gülerek, ah, yanlışlıkla dışarı çıktım, dedi. Onu üniversitede böyle giyinmemeye nasıl ikna edebilirim?
hata.
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Kız tuhaf davranıyor

Unread post by hata. »

Böyle biriyle tartışmamak daha iyi :) bir dahaki sefere bileğinize bir tokat atarak kaçmayın :)
These users thanked the author hata. for the post:
Onizm
Sekse ilgi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Sekse ilgi »

Mümkün değil! Bunu yapabildiğini ve yapmak istediğini takdir edin. Pek çok insanda tam tersi bir durum var; onları mini eteğin altına çorap ve topuklu ayakkabı giymeye zorlayamazsınız!

Genel olarak öyle efendim, hanımefendi. Yakında seni işkence yapmaya zorlayacak))
These users thanked the author Sekse ilgi for the post (total 4):
Anastasya, Sibiryak89, Onizm, İskoç
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Kardeş »

bryzgi, Ve başka bir konuda, bir kız 21 yaşında ve oral seks yapıyor)))
Hikâyeler uydurup bunların üzerine oturup mastürbasyon yapan sen misin? Bu bir çeşit fetişin mi?
These users thanked the author Kardeş for the post (total 3):
Sibiryak89, sptlh, Tolyan
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Adam bir anne çocuğu ve acınmayı seviyor. Onun nasıl giyindiği umurunda mı, kocası mısın, geçimini o sağlıyor mu?
j123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by j123 »

bryzgi: 23 Mar 2022, 15:21 Merhaba, kız ve ben 18 yaşındayız, sabah okuldan önce bana çoraplarımızı taytla değiştirmemi söyledi, çünkü mini etekle elastik bant yürürken ve hatta yüksek topuklu ayakkabılarda bile zar zor görülebiliyor, bu yüzden o sadece avucuma tükürdü ve yüzüme sert bir tokat attı. Dikkatimi dağıtmayın, geç kaldım, ayrılmaya 20 dakika olmasına rağmen kıyafet değiştirecek vaktim yok diyor. Ve ön kapının önüne açık bir şişe süt alıp fırlattı ve gülerek, ah, yanlışlıkla dışarı çıktım, dedi. Onu üniversitede böyle giyinmemeye nasıl ikna edebilirim.
Hahahaha, suratına yiyecek (daha fazla aşağılama için) ve sütle tokat atıyor yerleri temizlesinler diye ve "Üniversitede böyle giyinmemesi için onu nasıl ikna edebilirim" diye düşünüyorsun. Dostum, o senin katı metresin ve yakında sen de tayt giyeceksin ve o sadece çoraplarının elastikliğini istediği herkese göstermekle kalmayacak, istediği kişiyle sevişecek ve seks yaptıktan sonra spermini temizleyeceksin. / ondan, dilinle ve ona eşlik eden her şeyle. Burada, eğer size uygunsa, ya teslim olursunuz ya da ayrılırsınız.
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Zoo.sax »

Çorapla ilgili bir şey söylemeyeceğim ama sana şişe atması saygısızlık, bunun için onu cezalandırmalısın, kıçından sikmelisin, bunu yapamayacağını bilmesini sağla
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

bryzgi: 23 Mar 2022, 15:21 Merhaba, kız ve ben 18 yaşındayız, sabah okuldan önce bana çoraplarımızı taytla değiştirmemi söyledi, çünkü mini etekle elastik bant yürürken ve hatta yüksek topuklu ayakkabılarda bile zar zor görülebiliyor, bu yüzden o sadece avucuma tükürdü ve yüzüme sert bir tokat attı. Dikkatimi dağıtmayın, geç kaldım, ayrılmaya 20 dakika olmasına rağmen kıyafet değiştirecek vaktim yok diyor. Ve ön kapının önüne açık bir şişe süt alıp fırlattı ve gülerek, ah, yanlışlıkla dışarı çıktım, dedi. Onu üniversitede bu şekilde giyinmemeye nasıl ikna edebiliriz.
Hemen anlarsın, kılıbık olacaksın. Çünkü sen erkek değilsin, korkak ve veletin tekisin. Ve senin için hiç üzülmüyorum.
voffkomg
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by voffkomg »

:cat1: mümkün değil.
Bu tavrı sergilediği için zaten sorumluluğun kendisinde olduğunu hissediyordu.
Konumlarınızı yeniden ele geçirmeniz son derece zor olacak, eğer mümkünse.
Ama bu arkadaşınızın psikolojik portresine bağlıdır.

Ancak mazoşizme eğiliminiz varsa, fandomu seviyorsanız, boynuzlanma ve benzeri şeyler varsa , o zaman belki de aradığınızı buldunuz.
These users thanked the author voffkomg for the post:
Onizm
va234567
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by va234567 »

niqk: 29 Mar 2022, 19:10 Kılıbılacağınızı hemen anlayabilirsiniz. Çünkü sen erkek değilsin, korkak ve veletin tekisin. Ve senin için hiç üzülmüyorum.
Bu kesin. Genel olarak sana karşı bir tavrı yok... Garip davranmıyor, sadece seni umursamıyor....
Graham
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Graham »

Söylesene, ne sıklıkla seks yapıyorsun? Senin yumuşaklığın yüzünden sekste bir şeyleri kaçırdığı ve "canlı yemle yakalamak" zorunda kaldığı düşüncesi aklıma geldi. Dostum, ikinizi de tanıyan ve ilişkinizin nasıl olduğunu dışarıdan söyleyebilecek birine ihtiyacınız var.
Ya çok huysuz ve sağa sola tokat atabiliyorsa, o zaman sana uzun süre tahammül etmez. zaman, ya da bir şeye bulaştın
Sasha1127
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 3 years

Unread post by Sasha1127 »

Sana saygı duymuyor, kendine normal bir kız bul ve bunu unut, işler daha da kötüleşecek
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”