Bir kuzen istiyorum
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir kuzen istiyorum
Kız kardeşimi, onu becereceğim gerçeğinin bir tür ensest değil de sadece seks olduğuna nasıl ikna edebilirim? Beynimle uğraşmaktan bıktı mı, yoksa kendi isteği dışında eğilmemden mi hoşlanıyor? bilmiyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 8 months
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
Re: kuzen istiyorum
Hayır, bakire değil, ilk seferde istemedi, yani, gözlerinde yaşlarla yaptı, bir hafta sonra geldi sikimin üstüne oturdu, bugün istedim, donmaya başladım, uyardım Direnmenin faydasız olduğunu, istersem müdahale etmemenin daha iyi olacağını söylüyordu, bu arada onun isteği dışında seviştiğimde heyecanlanıyorum
1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Bütün gece onu becerdim, kıçını yalamayı denemek istiyorum, onu becerdim büyük olanı ve onu bir fahişe gibi sikeceğim
1 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Peki, bugün istese de istemese de onu gece alacağım konusunda onu uyardım, çünkü o veriyor, bu istiyor demektir, değil mi?
1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Bütün gece onu becerdim, kıçını yalamayı denemek istiyorum, onu becerdim büyük olanı ve onu bir fahişe gibi sikeceğim
1 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Peki, bugün istese de istemese de onu gece alacağım konusunda onu uyardım, çünkü o veriyor, bu istiyor demektir, değil mi?
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- Kültür
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 8 months
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
Re: kuzen istiyorum
Soyun, soyun, köpek stili yapın, olun, ağzınıza alın, alın diyorum, bu tecavüz ettiğim anlamına gelmiyor değil mi?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post