Hangi ilişkiler ensest DEĞİLDİR?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Hangi ilişkiler ensest DEĞİLDİR?

Unread post by Kral Kuş »

Forumda dolaşırken, pek çok insanın neyin ensest olarak kabul edildiğini ve neyin olmadığını anlamaktan çok uzak olduğuna ikna oldum. Bazı insanlar ikinci dereceden kuzenleriyle bile cinsel ilişkiden korkuyor! Ve kuzenler genellikle bunun tabu olduğunu düşünüyorlar. (Ve diğerleri, tam tersine, bunun keskin bir sapkınlık ve övünme olduğunu düşünüyor). Yani bu cehalettir.

"Ensest" kavramı etrafındaki söylentileri kesin olarak ortadan kaldırmak için yasaları okumanız yeterli. Bildiğiniz gibi kanunları bilmemek sizi sorumluluktan muaf tutmaz, aksine kanunları bilmek sizi muaf tutar. Bu nedenle dikkat:

Rusya Federasyonu Aile Kanunu Madde 14 . Evliliği engelleyen koşullar

Arasındaki evlilik:

- yakın akrabalar izin verilmez (doğrudan üst ve alt sıradaki akrabalar (ebeveynler ve çocuklar, büyükbaba, büyükanne ve torunlar), tam ve yarım (ortak bir baba veya anneye sahip olan) erkek ve kız kardeşler).

Anlamayan olursa şunu ekleyeceğim: tam boyutlu erkek kardeş ve kız kardeş - bu akrabalar anlamına gelir ve üvey erkek kardeş - bu üvey erkek kardeş veya üvey- kardeşim.
Anlamıyorum, eğer birisi umursuyorsa ekleyeceğim: ebeveynler ve çocuklar, büyükanne ve büyükbabalar ve torunlar, erkek ve kız kardeşler (üvey veya üvey erkek kardeşler dahil) arasındaki cinsel ilişkiler ENSESTTİR. Ve kuzenler, amcalar, teyzeler ve yeğenler, yeğenler arasındaki cinsel ilişkiler - BU ENSEST DEĞİLDİR. Daha uzak akrabalar arasında, yani ikinci kuzenler ve yedinci su jölesi arasında - bu doğaldır, ayrıca ENSEST de YOKTUR.

İdare lütfen mevzuattan bir alıntıyı şurada bir yere sabitleyin: forumun uygun bölümünün üst kısmında.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 5):
Marion, Amatör123, Serg_A, Aion2012Ölü, Alexa
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months
 Re: Hangi ilişkiler ensest DEĞİLDİR?

Unread post by Andrey Petrov »

Ve kendi annenize, kız kardeşinize veya kızınıza dokunabilirsiniz (sevebilirsiniz)! Bu ensest değil!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 2):
Aion2012Ölü, PavelNokia
mercek
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by mercek »

Her şey doğru yazılmış ama konunun başlığı komik... "
Hangi ilişkiler ensest değildir " Cevaplamak isterim - ensest hariç tüm ilişkiler.
These users thanked the author mercek for the post (total 10):
İsveç125, ????, Tolyan, kaptan63, Mart, Inna, halid, Sibiryak89, Takma ad, Alexa
hayal kurma
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by hayal kurma »

Katılıyorum
böyle 2 çiftimiz vardı, ikimiz de kuzendik, ikimizin de engelli çocukları vardı
sanki oraya yalnız taşınmışız, orası kesin
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

lensa: 29 Sep 2022, 11:47 Her şey doğru yazılmış ama konunun başlığı komik... "
Hangi ilişkiler ensest değildir " Cevaplamak isterim - ensest hariç tüm ilişkiler.
Devam edebilirsiniz:
Hangi içecekler alkollü DEĞİLDİR. Alkol hariç tüm içecekler.
Hangi oyunlar kumar DEĞİLDİR. Kumar dışındaki tüm oyunlar.
Vb. Burada neden alaycılık olduğunu anlamıyorum ve genel olarak hata nedir?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Hmm, bu sadece hiçbir durumda mizah anlayışını kaybetmemen gerektiğine dair bir ipucu. Ensest ilişkide bile!... :smile001:
These users thanked the author Nikk for the post:
Tolyan
????
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by ???? »

Belli ki birileri çok sıkılmış
kaptan63
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 165
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by kaptan63 »

İkinci kuzenim resmi olarak bir kuzenle evliydi, üç çocuğu vardı, hepsi normaldi.
These users thanked the author kaptan63 for the post (total 2):
Kral Kuş, Marion
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Marion »

Doğru konu. Bir kuzen ve bir kuzenin, kendilerinin icat ettikleri (veya büyük olasılıkla "iyi insanların" önerdiği) "tabuyu" kırmamak için cehaletleri nedeniyle ayrılmaya karar verdikleri bir vaka biliyorum. Her birinin daha sonra bir evliliği vardı ve bu da son derece başarısızdı.
These users thanked the author Marion for the post (total 6):
Nikk, Kral Kuş, Amatör123, Sibiryak89, Popülatör, Serg_A
Manfred
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 234
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Manfred »

Marion: 06 May 2023, 15:52 Doğru konu. Bir kuzen ve bir kuzenin, kendilerinin icat ettikleri (veya büyük olasılıkla "iyi insanların" önerdiği) "tabuyu" kırmamak için cehaletleri nedeniyle ayrılmaya karar verdikleri bir vaka biliyorum. Daha sonra herkesin bir evliliği oldu ve bu da son derece başarısız oldu.
Onlarla ilgili her şey bu kadar ciddi olsaydı, kendi başlarına soruşturabilirlerdi ve başkasının nezaketine güveniyordu." Başarısız evlilikler hayatta kaldı mı? Hatayı düzeltmeyi denediniz mi?
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Manfred: 07 May 2023, 23:21 Onlarla ilgili her şey bu kadar ciddi olsaydı, kendi başlarına sorabilirlerdi ve başka birinin "nezaketine" güvenmeyebilirlerdi. Başarısız evlilikler hayatta kaldı mı? Hatayı düzeltmeyi denediniz mi?
Maalesef daha fazla ayrıntı bilmiyorum. Belarus taşrasındaydı. Ve oldukça uzun bir süredir.
These users thanked the author Marion for the post (total 2):
Popülatör, Serg_A
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ayrıca şunu da eklemek isterim ki, Rusya’daki ensest, yetişkin yetişkin partnerleri içeriyorsa ne cezai açıdan ne de başka bir şekilde cezalandırılabilir değildir.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 5):
Marion, Ötesinden Gelen Şehvet, Serg_A, Aion2012Ölü, PavelNokia
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Kral Zogu: 13 May 2023, 08:34 Ayrıca, Rusya’daki ensestin yetişkin yetişkin partnerleri içermesi halinde ne cezai açıdan ne de başka bir şekilde cezalandırılabilir olmadığını da eklemek isterim.
Bu Bu arada, biraz tuhaf. Batı Avrupa’nın sürekli zorbalığa maruz kalan ülkelerinde, sözde yasaklayıcı hoşgörüleriyle tablo tamamen farklı. Her şeyi söylemeyeceğim ama Britanya’da ensest kesinlikle hapisle cezalandırılıyor. Yetişkinler arasında anlaşma olsa bile. Bizim ülkelerimizde (Rusya ve Belarus’tan bahsediyorum) iki kişi reşit olmuşsa kimse onlara tek kelime etmez. Akrabalar ve arkadaşlar elbette şok olacaklar (eğer öğrenirlerse elbette). Ve kalıtımınızı bozmamak için kendinizi özellikle dikkatli bir şekilde korumanız gerekir.
These users thanked the author Marion for the post (total 5):
Manfred, Ötesinden Gelen Şehvet, Sibiryak89, Kral Kuş, Serg_A
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marion: 13 May 2023, 13:51
Ayrıca şunu da eklemek isterim ki, Rusya’da ensest, yetişkin partnerleri içeriyorsa ne cezai açıdan ne de başka bir şekilde cezalandırılabilir değildir.
Bu arada bu biraz tuhaf. Batı Avrupa’nın sürekli zorbalığa maruz kalan ülkelerinde, sözde yasaklayıcı hoşgörüleriyle tablo tamamen farklı. Her şeyi söylemeyeceğim ama Britanya’da ensest kesinlikle hapisle cezalandırılıyor. Yetişkinler arasında anlaşma olsa bile. Bizim ülkelerimizde (Rusya ve Belarus’tan bahsediyorum) iki kişi reşit olmuşsa kimse onlara tek kelime etmez. Akrabalar ve arkadaşlar elbette şok olacaklar (eğer öğrenirlerse elbette). Ve kalıtımınızı bozmamak için kendinizi özellikle dikkatli bir şekilde korumalısınız.
Buna katılıyorum. Bu arada, ensest konusunu tartışması bile yasaklanan kişi Erogene değildi, çünkü yöneticiler yakın akraba herhangi bir cinsiyetin mutlaka pedofili anlamına geldiğini söylüyordu. Ve bu saçmalık IMHO. Yani her türlü seksi yasaklayabilirsiniz (dedikleri gibi, silah oradadır). Ve her ülkede bu konuda tuhaf dengesizlikler var. Burada bir yerde, İngiltere’de başka bir yerde.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
alex503311, Sibiryak89, Serg_A
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Kral Zogu, Yani karşılıklı anlaşabiliriz Ensestin, şiddet, baskı yoksa ve reşit olmayan partnerler buna katılmıyorsa, o zaman bunun iki kişi arasında rızaya dayalı bir seks olduğunu anlıyor musunuz? Ve burada kontraseptiflere özel dikkat gösterilmesi dışında hiçbir ek koşul yok mu? Her şey yolunda mı?
These users thanked the author Marion for the post (total 2):
Sibiryak89, Serg_A
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marion: 14 May 2023, 10:38 Kral Zogu, Yani biz Ensestin, eğer şiddet, baskı yoksa ve reşit olmayan partnerler buna katılmıyorsa, o zaman bunun sadece iki kişi arasında rızaya dayalı seks olduğu konusunda ortak bir anlayışa varabilir miyiz? Ve burada kontraseptiflere özel dikkat gösterilmesi dışında hiçbir ek koşul yok mu? Her şey yolunda mı?
Evet, sanırım durum tam olarak bu. Hatta "reşit olmayanlar" kelimesini "reşit olma yaşının altında" ile değiştirirdim. Ve eğer 16 yaşındaysanız, ceza makamlarından ne gibi sorular gelebilir? Hayal edelim: Akrabalar arasında sadece sempati değil, cinsel aşk da ortaya çıktı ve bu, tabuyu bir prezervatif veya RİA ile değiştirebileceğiniz ve hayattan zevk almaya başlayabileceğiniz anlamına geliyor. Bu tür ilişkiler kimseye, ne başka insanlara ne de topluma müdahale etmez. Aslında ensestin yasaklanması tamamen çocuklara kötü kalıtım verme korkusuna dayanmaktadır. Bundan daha fazlası yok. Ama elbette bu tür şeyleri teşvik etmeye, norm ilan etmeye gerek yok.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Sibiryak89, Serg_A
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Kral Zogu,
Birkaç yıl önce kocam ve ben Soçi’ye gittik ve orada 35-37 yaşlarında bir kadından bir oda kiraladık. Okuldan mezun olmuş gibi görünen, tamamen yetişkin bir oğlu vardı. Adam nadir görülen yakışıklı bir adam, uzun boylu, geniş omuzlu sarışın, parlak mavi gözlü, uzun saçlı. Gün içinde aniden daireye dönersek bizi önceden uyarması konusunda ev sahibiyle söylenmemiş bir anlaşma vardı. Peki, ev sahiplerinin ne gibi şartları var bilemezsiniz... Bir gün unuttular, sessizce geldiler. Hostesin odasından bariz seks sesleri duyduk, şimdiden kıskandım. Birbirlerine baktılar ve aynı sessizce sokağa çıktılar. Yaklaşık 20 dakika sonra girişten genç bir adam çıktı. Kız arkadaşının dairede kalmasına karar verdik, genç bir meseleydi. Her ihtimale karşı, hostesi cep telefonundan aradık, dedi ki - gel, evdeyim. Biraz şaşırdık ama olsun. Biz geldik ve o bizimle yalnız buluştu. Sonra yan odadaki diğer misafirlerden de aynı şeyi duyduk - hostes oğluyla yüzde yüz iletişim halindeydi ve onlar da yanlışlıkla dudaklarından öpüştüklerini ve sevgili gibi sıktıklarını gördüler. Biraz dedikodu yaptık ve unuttuk. Kadının kendini koruduğunu içtenlikle umuyorduk; onunla yaptığımız konuşmalara bakılırsa aptal görünmüyordu. Dolayısıyla dışarıdakilerin bu tür şeyleri umursamaması gerektiğine de inanıyorum.
These users thanked the author Marion for the post (total 6):
Kral Kuş, Takma ad, Sibiryak89, Boynuzlamak!!!, Serg_A, Ded
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marion: 14 May 2023, 17:09 Kral Zogu,

Birkaç yıl önce kocam ve ben Soçi’ye gittik ve orada 35-37 yaşlarında bir kadından bir oda kiraladık. Okuldan mezun olmuş gibi görünen, tamamen yetişkin bir oğlu vardı. Adam nadir görülen yakışıklı bir adam, uzun boylu, geniş omuzlu sarışın, parlak mavi gözlü, uzun saçlı. Gün içinde aniden daireye dönersek bizi önceden uyarması konusunda ev sahibiyle söylenmemiş bir anlaşma vardı. Peki, ev sahiplerinin ne gibi şartları var bilemezsiniz... Bir gün unuttular, sessizce geldiler. Hostesin odasından bariz seks sesleri duyduk, şimdiden kıskandım. Birbirlerine baktılar ve aynı sessizce sokağa çıktılar. Yaklaşık 20 dakika sonra girişten genç bir adam çıktı. Kız arkadaşının dairede kalmasına karar verdik, genç bir meseleydi. Her ihtimale karşı, hostesi cep telefonundan aradık, dedi ki - gel, evdeyim. Biraz şaşırdık ama olsun. Biz geldik ve o bizimle yalnız buluştu. Sonra yan odadaki diğer misafirlerden de aynı şeyi duyduk - hostes oğluyla yüzde yüz iletişim halindeydi ve onlar da yanlışlıkla dudaklarından öpüştüklerini ve sevgili gibi sıktıklarını gördüler. Biraz dedikodu yaptık ve unuttuk. Kadının kendini koruduğunu içtenlikle umuyorduk; onunla yaptığımız konuşmalara bakılırsa aptal görünmüyordu. Dolayısıyla dışarıdakilerin bu tür şeyleri umursamaması gerektiğini de düşünüyorum.
Click to expand ...
Bu konuyla ilgili olmayan bir hikaye yazın! Yeteneğiniz ve kelimelere olan hakimiyetiniz ile bir şey olacak. Kızlar bundan hoşlanacak, sadece “mekaniği” değil, çoğunlukla karakterlerin derin duygularını da seviyorlar. Bunu tasvir etmeyi başarıyorsunuz çünkü onları kendinizden geçiriyorsunuz. Ve bu konu forumda çok popüler.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514

Unread post by Yunanca10 »

Görünüşe göre akrabalarla seks konusunda doğrudan bir yasak yok, pedofili yasak ve yakın akrabalarınızla resmi olarak evlenemezsiniz - ama hepsi bu. Ama arkadaşımın annesi onu 14 yaşında doğurmuş, ilk cinsel deneyimini onunla yaşamış, üstelik bana onun fotoğraflarını gösterip gençliğiyle övünmüştü. İlk cinsel deneyimimi kız kardeşimle yaşadım, benden üç yaş büyük ve beni tamamen seks dünyasıyla tanıştırdı; bana gösterdi, bana hissetmeme, dokunmama, oynamama izin verdi - sonra 15 yaşında bir partnerim oldu. ve kız kardeşim ve ben tamamen durduk. Kız kardeşim 18 yaşındayken kuzenim tarafından gözlerimin önünde sikildi, ben 15 yaşındaydım, o 16 yaşındaydı, kız kardeşim de 18 yaşındaydı. Eşimin üç erkek kardeşi var, hepsi de ondan büyük; hepsi bir köy evinde yaşıyorlardı. bir oda - ayrıntı vermedi ancak ilk deneyim[/url] 14 yaşındayken ağabeyiyle birlikteyken ona orgazm sevincini de yaşattı - hala çok sıcak bir ilişkileri var - kalçasını okşadı veya göğüslerine dokundu ve etrafta kimse yokken, uzaktan onların kucaklaşmalarının akrabalıktan öte olduğunu gördü. İlginçtir ki, köyde samanlıkta her zaman olduğu gibi, diskodan sonra iki arkadaş tarafından karşılıklı anlaşmayla ancak 17 yaşındayken basılmış, içlerinden biri kızına onun adını vermiş. Genel olarak 18 yaşını doldurduktan sonra hiç kimse akrabaların cinsel ilişkiye girmesini yasaklayamaz. Bana öyle geliyor ki, karşılıklı rızaya dayalı ilişkiler baba-kızdan çok anne-oğul şeklindedir. Anneler yeni doğan oğullarının dikizcilerini sık sık öperler; zaten benimkiler onları kundakladığımda alnını, kulaklarını, göbeğini, bacaklarını, kıçını ve dikizcilerini öpüyordu.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
Sibiryak89, PavelNokia
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Kral Zogu: 15 May 2023, 05:45 Bu konuyla ilgili olmayan bir hikaye yazın! Yeteneğiniz ve kelimelere olan hakimiyetiniz ile bir şey olacak. Kızlar bundan hoşlanacak, sadece “mekaniği” değil, çoğunlukla karakterlerin derin duygularını da seviyorlar. Bunu tasvir etmeyi başarıyorsunuz çünkü onları kendinizden geçiriyorsunuz. Ve bu konu forumda çok popüler.
Bunu kesinlikle yapmayacağım. Bunun iki nedeni var.
Birincisi. (Dürüst olmak gerekirse) özellikle hoşlanmadığım bir şeyi kendi içimden nasıl "geçirebilirim"? İlginç olmayan bir konu hakkında zorla yazmak oldukça sıkıcı bir iştir ve hoşlanmadığınız ve olumlu görünmeyen erotik bir metni zorla yazmak genellikle kaybedilmiş bir davadır. Ve zararlı. Bu depresyona yol açabilir ve ben zaten sürekli depresyondayım.
İkincisi. Herhangi bir cinsel ilişki bir yerden başlamalıdır. İster inanın ister inanmayın, anne ile oğul arasında makul bir yakın ilişki hayal edemiyorum. Bu forumda bu konuyla ilgili çok şey okudum. Ve bence bu çoğunlukla bir yalan ve eğer gerçek varsa, o zaman bu bir şekilde... tatsız. En azından kişisel olarak benim için.
These users thanked the author Marion for the post (total 3):
Arianna, Manfred, Kral Kuş
Gilbert
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by Gilbert »

Marion: 13 May 2023, 13:51 Bu arada bu biraz tuhaf. Batı Avrupa’nın sürekli zorbalığa maruz kalan ülkelerinde, sözde yasaklayıcı hoşgörüleriyle tablo tamamen farklı. Her şeyi söylemeyeceğim ama Britanya’da ensest kesinlikle hapisle cezalandırılıyor. Yetişkinler arasında anlaşma olsa bile. Bizim ülkelerimizde (Rusya ve Belarus’tan bahsediyorum) iki kişi reşit olmuşsa kimse onlara tek kelime etmez. Akrabalar ve arkadaşlar elbette şok olacaklar (eğer öğrenirlerse elbette). Ve mirasınızı bozmamak için kendinizi özellikle dikkatli bir şekilde korumanız gerekiyor.
Ve bu SSCB’nin bir mirası, o zamanlar buna inanılıyordu Ülkemizde ensest ortadan kaldırılmıştı ve bunun için sorumluluk almaya gerek yoktu.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Kanunlarda ensestin yasal bir terimi yoktur. bu nedenle kanunların yasaklamadığı her şeye izin verilir. Ensest yabancı bir kelime olup sadece akrabalar arasındaki cinsel ilişki anlamına gelir ve yasak değildir. 18 yaşından sonra erkek çocuk/kız annesi, kız kardeşi, erkek kardeşi, babası vb. ile cinsel ilişkiye girebilir. Bu yasak değildir.
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

grekko10, kanunlara göre reşit olma yaşı 18 değil ama 16 yıl. Ancak 16 ile 18 yaş arasında yasal bir incelik vardır; 16 yaşındaki bir çocukla ilgili şiddet içeren, iradeye aykırı eylemler (eğer kanıtlanırsa) için bunlar daha katı bir şekilde sorulur.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 4):
Gilbert, Serg_A, Dmitri244, Aion2012Ölü
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Aslında herhangi bir şiddet eylemi talep ediyorlar. Burada konunun hukuki ve ahlaki taraflarını birleştirmenin bir anlamı yok. Sorunun kökenine bakarsak ensest nerede biter? Birinci kuzenler mi yoksa ikinci kuzenler mi? İşte bu noktada ensest olmaktan çıkıyor.
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Gilbert: 16 May 2023, 11:44 Ve bu SSCB’nin mirasıydı, o zamanlar ülkemizde ensestin ortadan kaldırıldığına inanılıyordu ve bunun için sorumluluk gerekmiyordu.
Hayır, köpek burada başka bir yeri araştırıyordu. Artık SSCB’ye bakılmaksızın o kadar çok yasa çıkarıldı ki, asıl mesele mümkün olduğunca yasaklamak, ancak ensest’i geleneksel olmayan ilişkilere bağlamayı "unuttular".
Aslında onlar herhangi bir şiddet eylemi talep ediyorlar.
Reşit olmayanlar için çok daha katı bir şekilde talep ediliyor. Rıza yaşına ulaşmış olanlar bile. Ve kanuna göre mağdurlarla aile ilişkilerinin olup olmaması hiç fark etmiyor (yani bunlar ağırlaştırıcı veya hafifletici sebepler değil), yine de tam olarak veriyorlar.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

Başlıcaları: eş (anne), koca (baba), oğul-kız, büyükanne-büyükbaba. 1-2-3 çiftin başka bir çiftle olan herhangi bir ilişkisi.

Ama birisi elastik bantla ensestin olmayacağını veya doğum kontrol hapı kullanıyorsan yani hamilelik yoksa o zaman düşündü aynı zamanda ensest de değildir.

Ayrıca örneğin bir annenin kız kardeşi ve kocası veya örneğin bir annenin kız kardeşi ile oğlu veya bir kız ile babasının erkek kardeşi. ama birincisi kan bağıyla, akraba değil, ikincisi kan bağıyla ama her iki çift de akraba.

O halde, eğer baba ve kızsa, o zaman kızın da bunu yapabilmesi ilginçtir. babası olmasına rağmen onu doğurdu, ancak kan bağıyla değil, diyelim ki arkadaşının kızıydı.

Ama oğul, eğer kız kardeşi ve kendisi farklı babalara sahipse, o zaman onlar da kan bağıyla akrabalar.

Eğer çocuklar sevgililerden geliyorsa, herkes için o zaman orası da serin olacaktır, ama oğul yine her iki annesinden de kan bağına sahiptir. ve büyükanne,
ama karısı kan bağına sahip, babanın kızı değil, ayrıca kız da büyükbabayla aynı kandan değil.
n
11 saniye sonra gönderildi:
Başlıca olanlar: eş (anne) koca (baba), oğul-kız, büyükanne -büyükbaba. 1-2-3 çiftin başka bir çiftle olan herhangi bir ilişkisi.

Ama birisi elastik bantla ensestin olmayacağını veya doğum kontrol hapı kullanıyorsan yani hamilelik yoksa o zaman düşündü aynı zamanda ensest de değildir.

Ayrıca örneğin bir annenin kız kardeşi ve kocası veya örneğin bir annenin kız kardeşi ile oğlu veya bir kız ile babasının erkek kardeşi. fakat birincisi kan bağıyla, akraba değil, ikincisi kan bağıyla, ancak her iki çift de akrabadır.

O halde, eğer baba ve kızsa, o zaman burada da ilginç olan kızı onu doğurabilir, kendisi babası olmasına rağmen kan bağıyla değil, diyelim ki arkadaşının kızı.

Ama oğul, eğer kız kardeşi ve babası farklıysa , o zaman onlar da kan bağıyla akrabadır.

Eğer çocuklar sevgililerdense , herkes için orada da işler yolunda gider, ama yine de oğul hem annesinden hem de babasından kan bağıyladır. anne ve büyükanne,
ama karısı kan bağına sahip, babanın kızı değil ve aynı zamanda büyükbabayla aynı kandan olmayan bir kız.
Gilbert
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by Gilbert »

Kral Zogu: 17 May 2023, 06:55 Hayır, köpek başka bir yeri araştırıyordu. Artık SSCB’ye bakılmaksızın o kadar çok yasa çıkarıldı ki asıl mesele mümkün olduğu kadar çok yasayı yasaklamaktı, ancak ensest’i geleneksel olmayan ilişkilere bağlamayı unuttular.
Eh, SSCB’de de ensestin sorumluluğu yoktu.
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Marion: 14 May 2023, 17:09 Birkaç yıl önce kocam ve ben Soçi’ye gittik ve orada 35-37 yaşlarında bir kadından bir oda kiraladık. Okuldan mezun olmuş gibi görünen, tamamen yetişkin bir oğlu vardı. Adam nadir görülen yakışıklı bir adam, uzun boylu, geniş omuzlu sarışın, parlak mavi gözlü, uzun saçlı. Gün içinde aniden daireye dönersek bizi önceden uyarması konusunda ev sahibiyle söylenmemiş bir anlaşma vardı. Peki, ev sahiplerinin ne gibi şartları var bilemezsiniz... Bir gün unuttular, sessizce geldiler. Hostesin odasından bariz seks sesleri duyduk, şimdiden kıskandım. Birbirlerine baktılar ve aynı sessizce sokağa çıktılar. Yaklaşık 20 dakika sonra girişten genç bir adam çıktı. Kız arkadaşının dairede kalmasına karar verdik, genç bir meseleydi. Her ihtimale karşı, hostesi cep telefonundan aradık, dedi ki - gel, evdeyim. Biraz şaşırdık ama olsun. Biz geldik ve o bizimle yalnız buluştu. Sonra yan odadaki diğer misafirlerden de aynı şeyi duyduk - hostes oğluyla yüzde yüz iletişim halindeydi ve onlar da yanlışlıkla dudaklarından öpüştüklerini ve sevgili gibi sıktıklarını gördüler. Biraz dedikodu yaptık ve unuttuk. Kadının kendini koruduğunu içtenlikle umuyorduk; onunla yaptığımız konuşmalara bakılırsa aptal görünmüyordu. Dolayısıyla dışarıdakilerin bu tür şeyleri umursamaması gerektiğine de inanıyorum.
Bu şaşırtıcı değil ama ülkemizde bu tür vakalar, bu tür aileler oldukça fazla. Rusya’da bu ancak tamamen tesadüfen ve komşuların merakıyla öğreniliyor. Ve bunlar sadece münferit vakalar, ama kaç tanesini kimse bilmiyor?
Babanın 11 yaşındaki kızının bekaretini bozduğu bir aile tanıyordum, buna güçlü aile meclisinde karar verildi. Kızın ısrarı ile periyodik olarak baba+anne+kız şeklinde üçlü seks yapıyorlar.
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 2):
MaksMaks, Shompol34
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Aldatılan!!!, aslında bunun Köylerde ve küçük kasabalarda "hastalık" var, ama burada en azından bizim standartlarımıza göre büyük bir tatil yeri olan Soçi hakkında yazıyorlar gibi görünüyor. Acaba bölgesel ve bölgesel merkezlerde bu sık sık oluyor mu, olmuyor mu?
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Kral Zogu,
bu tür olaylar yaşam alanına bağlı değil.
Köylerden ve şehirlerden bahsedersek ve Soçi büyük bir şehirse, şehirlerde sadece entelektüel olarak değil cinsel açıdan da çok daha gelişmiş insanlar yaşıyor ve bu nedenle bu tür aileler çok daha fazla var köyden ziyade dağlarda.
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203

Unread post by Cyrus Tabor »

Cuckold!!!, daha önce köylerde ve köylerde, ve şimdi bile, özellikle de erkek nüfus söz konusu olduğunda durum kötü. Kendisi içer ve ölür. Taşradaydım, bir köyde 17 yaşında bir erkekle 26 yaşında bir kadın evlenecekti. Üstelik adam onun büyük yeğeni ya da onun gibi bir şeydi. Seçimindeki kriter, kulağımın ucundan duyduğum kadarıyla "içmiyor" idi. Ve "kayınpeder-gelin" veya "üvey baba-üvey kız" gibi ilişkiler genellikle taşrada normdur; eğer yoksa dedikoducular bile şaşıracaktır - "Bu nasıl böyle? Muhtemelen çok içiyor, bu yüzden buna değmez." Kuzenler genellikle bir engel olarak görülmez; kompleksleri olan veya bunun tabu olduğunu düşünenler yalnızca kasaba halkıdır. Görünüşe göre gerçekten daha gelişmiş olmaları gerekiyor. Ama üvey erkek ve kız kardeşler, öhöm, her yerde aynı şekilde şakalar yapıyorlar.
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Cyrus Tabor: 06 Jun 2023, 06:26 Bir komplekse sahip olanlar veya bunun tabu olduğunu düşünenler yalnızca kasaba halkıdır.
Sadece şu konuda sana tamamen katılıyorum: siz yazarken köyde çok az insanın yaşadığı ve bunu saklamanın zor olduğu hissi.
Böyle köylerde kadın sola gider, henüz eve dönmemiştir ve koca zaten her şeyi bilir. Ve büyük bir şehirde, eğer hala bir milyon insan varsa, genellikle sikişirler ve sizi görseler bile kim olduğunuzu bilmezler.
Aile içi seks veya aynı durum ensest. Bu, örneğin katılımcıların korku ve ihtiyat duygularını kaybedip anneleri veya babaları tarafından yakalanmaları gibi çok nadir durumlarda bilinir hale gelir.
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Aldatılan!!!: 06 Jun 2023, 06:38 Aile içi seks veya ensest konusunda da aynı durum söz konusu. Bu çok nadir olarak bilinir; örneğin katılımcılar korku ve dikkat duygularını kaybedip anneleri veya babaları tarafından yakalandıklarında.
Veya yaşlı akrabalar tarafından şiddet veya baskı uygulanmışsa. Artık kızlar yavaş yavaş korkularını kaybediyorlar. Birçok şehirde aile içi şiddet mağdurları için özel merkezler açıldı. Rusya’da bile iş bu noktaya geldi. Ensest ilişkinin açık rızayla bile hapis cezasına yol açabileceği Avrupa’dan bahsetmiyorum bile.
These users thanked the author Marion for the post:
Sibiryak89
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marion: 06 Jun 2023, 12:18 Ya da yaşlı akrabalar tarafından şiddet veya baskı uygulanmışsa.
Şiddeti tanımadığım için bunu kastetmedim. seks. Seks, karşılıklı rıza ve arzuya dayalı olarak gönüllü olmalıdır.
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
Cyrus Tabor
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by rmt »

Marion: 06 Jun 2023, 12:18 Avrupa’dan bahsetmiyorum bile
Kızım, kendi dünyalarından bir yerden mi çıktın yoksa doğuştan uyuşukluk içinde miydin? Avrupa’da Aile içinde cinsel eğitime yeni izin verilmeye başlandı.
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

rmt: 06 Jun 2023, 13:37
Avrupa’dan bahsetmiyorum
Kızım, kendi dünyalarından bir yerden mi çıktın yoksa doğuştan uyuşukluk içinde miydin ?
Avrupa, aile içinde cinsel eğitime yeni yeni izin vermeye başladı.
Hangi Avrupa ülkesinin vatandaşlığına veya en azından ikametgahına sahip olmak istersiniz? için izin? Yoksa zombi çöpünün propagandasını mı izliyorsunuz? Avrupa çok farklı. Britanya ve Fransa’da, ensestin her iki katılımcısı da yetişkin olsa ve başlarını sallayıp "rızayla, rızayla" diye melese bile parmaklıklar ardına düşebilirsiniz... Ve reşit olmayan birine karşı cinsel eylemlerin olduğu ortaya çıkarsa (evet, özellikle kızlar, jüri mahkemeleri buna genellikle acımasızca davranır) - bir erkek otomatik olarak tecavüzcü olarak kabul edilecek ve kendisine ömür boyu hapis cezası verilecektir. Polonya’da yaşıyorum, burada Katoliklik son zamanlarda çok güçlü bir şekilde başını kaldırıyor ve ara sıra kürtajın ve boşanmanın tamamen yasaklanmasından bahsediliyor (gerçekten bundan memnun olduğumu söyleyemem). Bizim böyle bir örgütümüz var - "Ordo Iuris", Rusya’daki Ortodoks aktivistlere benziyor, ancak liberalizme karşı daha da uzlaşmaz. Ve buradaki insanlar genellikle hoşgörüsüzdür (en hafif tabirle). Bir keresinde haberlerde köylülerin genç kızların sevgilisini "aynı şekilde" tuvalete baş aşağı attıklarını yazmışlardı. Ve polis davayı rafa kaldırdı.

Fakat cinsel eğitime ihtiyaç var. Ebeveynlerin de eğitilmesi gerekiyor ve ilkokulda seks okuryazarlığı derslerine de ihtiyaç var.
These users thanked the author Marion for the post (total 5):
Arianna, Sibiryak89, Cyrus Tabor, Shompol34, PavelNokia
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Serg_A »

Marion: 06 Jun 2023, 18:22 Avrupa çok farklı
Belirli aralıklarla Belaruslu bir sporcunun videolarını izliyorum, uzun süre Çek Cumhuriyeti’nde, ardından ABD’de yaşadı. şimdi Dubai’de, bu yüzden Çek Cumhuriyeti’nden bahsediyor, eşcinsel yürüyüşlerinin yanı sıra pedofil yürüyüşlerinin de olduğunu söylüyor, ancak ayrıntı vermiyor.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Sibiryak89, Cyrus Tabor
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

rmt: 06 Jun 2023, 13:37 Avrupa’da aile içinde cinsel eğitime yeni izin verilmeye başlandı
Muhtemelen Avrupa usulü cinsel eğitimin sarhoş babanın kulübü olduğu zaman olduğunu düşünüyorsunuz kafa - yozlaşmış çocuklarını korku ve acı içinde çığlık atarak sikiyor mu? Ne olmuş? Çok yanılıyorsunuz.
Serg_A: 06 Jun 2023, 21:21 Çek Cumhuriyeti’nden bahsediyor, eşcinsel yürüyüşlerinin yanı sıra pedofili yürüyüşlerinin de olduğunu
Çek Cumhuriyeti son zamanlarda çok değişti; iyi ya da kötü, bakın. Daha önce Hollanda, Avrupa’daki ahlaksızlık derecesi açısından ilk sırayı aldıysa, Çek Cumhuriyeti onu bu yerden taşıdı. Ayrıca Sırbistan ve Yugoslavya’nın bazı eski ülkeleri de var, dışarıdan hiçbir sefahat belirtisi yok, çoğu yasak, ancak biraz daha derine inin - en çok orada porno çekiyorlar ve insan "malları" için yeraltı pazarı da geniş. Ve Katolikler sadece Polonya’da değil, İtalya ve İrlanda’da da gerçek bir ahlak yaygınlığı yaratmaya çalışıyorlar. Yani Avrupa çok heterojen bir kıta. Burada İzlanda’dan Arnavutluk’a kadar herkes için her şeyin aynı olduğunu düşünüyoruz. Aslında orada hepsi farklı gezegenler.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Serg_A, Cyrus Tabor
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203

Unread post by Cyrus Tabor »

Marion: 06 Jun 2023, 18:22 İngiltere ve Fransa’da, ensestin her iki katılımcısı da yetişkin olsa ve başlarını sallayıp "rızayla, rızayla" diye melese bile kendinizi parmaklıklar ardında bulabilirsiniz...
Polonya’da yaşıyorum, burada Katoliklik son zamanlarda çok güçlü bir şekilde başını kaldırdı, arada sırada kürtajın ve boşanmanın tamamen yasaklanmasından bahsediliyor (buna gerçekten sevindiğimi söyleyemem)
Bu ilginç. Bu, Polonya’daki kürtaj yasağının kötü olduğu anlamına geliyor. TAMAM. İngiltere’de suç tehdidi altında ensest yasağı da anladığım kadarıyla kötü. Liberalizmin toplumda ne ölçüde kabul edilebilir olduğuna siz karar vereceksiniz.
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by rmt »

Marion: 06 Jun 2023, 18:22 Polonya’da yaşıyorum
Ah, Polonya. Başka sorum yok. 😄
Ukrayna’dan sonra çılgına dönen bir ülke. Bağımsız aptalların ardından Rusya’ya atmaya hazırlanıyorlar. Ve bunun için top yeminde beyin eksikliğine ve katı disipline ihtiyacınız var. Kişinin doğruluğuna, seçilmişliğine ve herkesten üstünlüğüne olan tam güven ile birleştiğinde. Uzun zamandır onlara aşılanan şey budur.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”